LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE – 19 OCTOMBRIE 2017

Luna Noua in Balanta pe gradul 26:35 este o energie cardinala, de actiune ce va stimula si activa necesitatea transformarii noastre, a modului cum relationam cu orice fel de valoare (materiala, nativa, cuplu, lege, divina). Uranus retrograd in Berbec (nou, soc, neasteptat, trecut ) in aspect provocator cu Luna Noua in Balanta, ne indeamna sa analizam schimbarile bune sau rele din trecut, acest conflict astral poate fi resimtit ca o nemultumire imensa fata de alegerile trecute. Cum Luna Noua in Balanta merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada.Si asa cum ne spune Rudolf Steiner: “Nu trebuie sa intelegem karma ca pe o fatalitate, ci ca instrumentul necesar pentru a atinge libertatea suprema care este viata intru Christos, libertate pe care o atingem, nu sfidand ordinea lucrurilor, ci intelegand-o. Karma nu suprima nici harul, nici pe Christos, ea le regaseste, dimpotriva, aplicate la intreaga evolutie. Christos nu este numai un invatator al lumii, ci infaptuitor cosmic, unul care a implinit Misteriul de pe Golgota. Este vorba de a intelege adevarata sa entitate. Asta este ceea ce conteaza. Cuvintele, doctrinele, conteaza prea putin. Ne putem da seama de aceasta cand analizam urmatoarele cuvinte ale lui Christos: ‘Voi sunteti Dumnezei!” (Ioan 10, 34). El nu a incetat sa arate ca omul isi atinge punctul culminant al evolutiei cand devine constient de prezenta divina din fiinta sa. S-ar putea spune ca in aceste cuvinte ale lui Christos rasuna inspre lumea întreaga: Trebuie sa deveniti constienti ca sunteti asemanatori zeilor! – s-ar putea adauga: Iata o mare invatatura ! Creierul nostru ascunde într-adevar un important mister.”

Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 27, cei nascuti in jurul datei de 19 din semnele cardinale Balanta, Berbec, Rac, Capricorn vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei-MC sau orice planeta personala in jurul gradului 27 din orice semn zodiacal..

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de relatiile voastre, fiti foarte atenti la comportamentul vostru. Cu Uranus retrograd in Berbec, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de comportamentul vostru, de teama de schimbare si de a va crea o noua imagine. Dar Uranus retrgrad va cere sa va re-inventati, sa va revizuiti comportamentul si modul de a relationa cu ceilalti.  Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata noastra, in imaginea voastra, este o sansa unica de a fura focul de la zei fara a fi pedepsiti iarasi. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatii, casnicii, uniuni, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de partener, asociat, avocat,dusman stiut, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva( partener de viata, banii partenerului, avocat, dusman) pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 aprilie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Uranus se opune acestei Luni Noi , asta poate sa induca un sentiment de revolta fata de ceva din trecut, pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta din trecut. Dar Uranus retrograd in casa XII va cere sa depasiti tiparele de a fi victime, martiri, de a juca in povesti tesute de altii numai de voi nu. Marea sansa de vindecare vine prin mintea mai mare, uraniana, prin intelegerea faptului ca tot ceea ce ganditi vine la voi. Jocul final al lui Uranus este sa va arate care este diferenta dintre banalitatea, conventiile pamantesti ale vietii noastre si valorile inestimabile ale cerului. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata noastra. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile de la locul de munca, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un loc de munca, colegi, sefi, sanatate, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva(coleg, sef, proiect profesional) pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 mai, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Uranus se opune acestei Luni Noi, asta poate sa induca un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni. Cu Uranus retrograd in casa XI, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de aliante, functii inalte, prieteni, protectii, sperante nefondate. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de prieteni, relatii sociale, un grup mai mare de oameni, interese umanitare, credinta, moralitate, straini, justitie inalta. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra, sa depasiti anumite limite traditionale, sa propagati umanitarismul. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Acuma, Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, in relatia cu copii, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un iubit, iubita, copil, mandrie exagerata, proiect creativ, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( iubit, iubita, copil, ideea altuia )pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 iunie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Cu Uranus retrograd in casa X, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de cariera, functii inalte, viata sociala, familie. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de cariera, ce va doriti cu adevarat in cariera voatra. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in cariera voastra. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Acuma, Karma in Balanta aduce examene negative in relatia cu cei din familia voastra, parinti, afaceri imobiliare, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un parinte, familie, casa, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva(parinte, familie, tara de origine )pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care se termina un proces si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare, parinti, casa, tara. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 iulie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizate de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice cu un partener, un membru al familiei, un frate dar si in calatorii, studii inalte. Cu Uranus retrograd in casa IX, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de credinta, studii superioare, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de credinta, straini, partener, asociat. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatiile voastre, in modul de a vedea o relatie, o lege, credinta, cunoasterea inalta, locul vostru in univers. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, in relatia cu rudele, cu persoanele din mediul apropiat voua, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un frate, un studiu, invatamant, vecini, calatorii scurte, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva (frate, rude, o diploma, o idee, o veste) pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 19 august, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere. Cu Uranus retrograd in casa VIII, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de modul de a intelege puterea, afacerile, jocurile secrete, viata intima. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de parteneri, banii partenerului, trebuie sa intelegeti ca lucrurile nevazute sunt descoperite totusi. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. In acest moment, Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, in relatia cu persoanele cu functii, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de bani, chestiuni financiare, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( valorile altuia, bogatia altuia) pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 septembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat.Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale, in procese, in asociatii. Partenerul de viata isi poate dori libertate, independenta iar aceste dispozitii schimbatoare va poate induce o stare de tensiune , deci atentie. Cu Uranus retrograd in casa VII, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de modul de a intelege o relatie, o casnicie, partenerul de viata, un asociat, o lege si rolul ei. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de relatiile voastre. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatiile voastre. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, in casnicie, in relatia cu dusmanii stiuti, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de ceea ce puteti face prin voi insiva, de imaginea voastra, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( imaginea altuia, un partener, asociat, putere) pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 octombrie ( plus, minus trei zile), conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca, sanatate, colegi, sefi, proiecte profesionale. Cu Uranus retrograd in casa VI, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de locul de munca, un contract de munca, un coleg, familie, sacrificiile pentru familie, parinti, tara, neam. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in munca voastra, in familia voastra. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, in relatiile interzise, triunghiulare, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de relatii, lucruri ascunse, secrete dezvaluite, iluzii, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 noiembrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de un iubit, un prieten se poate transforma in iubit, necazuri de la copii, pierderi prin speculatii. Cu Uranus retrograd in casa V, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de modul de a vedea o iubire, de copii, de mandrie exagerata (mandria merge tot timpul in fata caderii), de speculatii diverse, de creativitatea personala, de rude, sora, frate. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia voastra cu copiii, cu rudele. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, in prieteniile voastre, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de prieteni, sperante iluzorii, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un prieten, o idee novatoare, un protector, astrologia, ghidare spirituala) pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.  Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 19 decembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie , parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Cu Uranus retrograd in casa IV, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de familie, radacinile voastre, parinti, camin, casa. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in relatia cu familia voastra. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, poate avea un efect de franare in cariera voastra, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de cariera, proiecte profesionale iar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 19 ianuarie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import–export, relatii internationale, munca in strainatate. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un acord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, deci atentie. Cu Uranus retrograd in casa III, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de rude, gandire invechita, comunicare, comert, tineri, studii. Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de un frate, un studiu, invatamant, vecini, calatorii scurte, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva (frate, rude, o diploma, o idee, o veste) pentru a depasi o problema iar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme.  “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 februarie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut, puteti primi o mostenire, puteti descoperi un secret al partenerului de viata. Acuma pasiunile personale sunt stimulate iar egocentrismul accentuat poate cauza fel de fel de crize, experiente profunde in relatii iar “ o inima rupta”  poate fi un limbaj transformator. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de castigurile financiare personale, de partenerul de viata, asociat, de cei cu care aveti un acord semnat, de aspectele legate de lupta pentru putere, secretele ies in lumina. Cu Uranus retrograd, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de valoarea voastra, de ceea ce faceti pentru a obtine bani, de planurile facute in spatele usilor inchise, secrete, manipulari din umbra, iluzii, actiuni sub acoperire, dusmanii karmice.Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in modul de a va valorifica talentele, in modul de a construi valori prin valoarea voastra. Cum Luna Noua merge de mana cu asteroidul Karma si Radhamantus, aceasta energie amplifica platile karmice in aceasta perioada. Karma in Balanta aduce examene negative in relatiile voastre, apar complicatii, intarzieri, frustrari legate de putere, lupta pentru putere, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva (asociat, partener intim, o banca, un imprumut ) pentru a depasi o problema dar Rhadamanthus nu poate fi pacalit, are o memorie foarte lunga iar curentul karmic devine un laser ce merge la radacina oricarei probleme. “Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 martie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.