LUNA PLINA IN TAUR SI ZODIILE -24 OCTOMBRIE 2018, ORA 19:45–ORA ROMANIEI

Luna Plina din 24 octombrie 2018 are loc cu Luna pe gradul 1:13 Taur in opozitie cu Soarele pe gradul 1: 13 Scorpion cu un maxim in jurul orei 19 :45, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 15 mai 2018.

Simbolul Sabian al gradului 2 Taur –gradul Lunii Pline:
“O furtuna electrica ilumineaza cerul stralucitor “ .
Este un grad ce ne spune destul de sugestiv ca putem vedea cu usurinta oportunitatile oferite, se creaza o cale de intelegere a mesajelor subtile astrale. O furtuna vine adesea din senin in urma acumularii unor energii, acest lucru se intampla pentru a detensiona atmosfera. In acest moment de Luna Plina, influenta noastra poate fi extrem de mica in special in situatiile tensionate din viata noastra. Suntem ajutati sa scapam de aceste tensiuni in anumite domenii din viata noastra in scopul echilibrarii vietii noastre fizice, mentale, emotionale. Lucrurile care nu au fost evidente inainte devin clare acuma, confuzia dispare.Trebuie sa fim extrem  de atenti deoarece aceste “ furtuni “ vin si trec destul de repede.

Influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Varsator  dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 2 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu, investitii financiare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare, a buzunarului vostru, a portofelului voastru si are legatura cu semintele plantate in mai 2018 cand a fost Luna Noua in Taur. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile. Pot fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheltuieli. Dar acest domeniu de viata nu este numai despre bogatii ci si despre bogatia voastra interioara si aceasta Luna Plina de mana cu Uranus va poate trezi acea calitate unica, adevaratul vostru potential, care sa va faca bogati. Oportunitatile pot veni in momentele cele mai intunecate, cand va asteptati cel mai putin. Iar Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea relatiilor voastre, fie ca este vorba de o afacere, o relatie romantica, o relatie profesionala. Fiti atenti la bugetul vostru sau la alte chestiuni legate de bani, pentru ca pot veni surprize mari. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru voi in domeniul relational, iubire, copiii, distractii, placerile voastre. Binele acestui moment vine prin cariera, pot aparea anumite bonusuri legate de cariera, realizari in proiectele profesionale, bani mai multi in portofel.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unor proiecte personale, de dezvoltare personala. Aceasta Luna Plina vorbeste despre eliberare. Taurul este destul de rigid si incapatanat dar aceasta luna plina va ajuta sa renuntati la tot ceea ce este adunat de multa vreme in sufletul vostru –durere si teama, obsesii, vinavatii, manipulare, controlul celorlalti, datorii de suflet,vechi iubiri. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre personale, identitatea voastra, si are legatura cu semintele plantate in mai 2018 cand a fost Luna Noua in Taur.
Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile chiar daca de obicei sunteti rezistenti la schimbare.Asteptati-va la surprize de tot felul.
Iar Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca posibilitatile oferite sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu un partener, in relatia cu voi insiva iar aceste lectii restante va pot tine pe loc. Dificultatile in exprimarea personalitatii, identitatii, emotiilor voastre in raport cu celalalt ( Venus retrograd in casa VII ) nu sunt intamplatoare, totul trebuie redefinit intr-un sistem de valori cat mai corect.
Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru voi in tot ce tine de familie si cariera, stabilitate emotionala, putere interioara, parinti, radacinile voastre, esenta voastra divina.
Binele acestui moment vine prin repararea modului vostru de gandire, prin credinta, prin sprijin divin, prin intelegerea puterii gandului, prin intelegeri divine. Tot ce tine de imaginea mare a universului, studii superioare, credinta, lege divina, strainatate, ofera pentru voi experiente intense de transformare.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile in programul vostru, in obiceiurile zilnice, in proiectele de munca, straini si strainatate.  Iar Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea relatiilor voastre. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru voi in tot ce tine de comunicare, rude, invatamant.
Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti limitele unei manipulari, a unui plan secret, a unei afaceri, a unei relatii tabu, a unei asocieri importante.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre si are legatura cu semintele plantate in mai 2018  cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in relatia cu un prieten, un grup de oameni dar puteti avea success, faima prin efortul, munca in echipa la un proiect important. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile in idealurile si prieteniile voastre. Iar Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru chestiunile financiare, bani castigati prin valoare personala, afaceri personale. Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti adevarata valoare a unei relatii, a unui angajament, chiar si a unui concurent.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala, familie si are legatura cu semintele plantate in mai 2018 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea succes, faima prin activitatile voastre profesionale, va vede lumea in aceasta perioada. Daca nu sunteti siguri de ce va doriti cu adevarat in cariera voastra, lumina acestei luni pline va lumina cu siguranta unele oportunitati pentru voi.  Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile par a fi inevitabile in cariera voastra, in ambitiile voastre profesionale, in familia voastra. Iar Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre, inclusiv relatia cu voi insiva. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru proiectele personale, imagine pesonala. Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti limitele unui loc de munca, a unui proiect profesional. Pot aparea anumite bonusuri financiare la locul de munca ca o recompensare a unor activitati trecute. Un proiect inceput in trecut isi arata roadele acuma. Atentie la sanatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in mai 2018 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea voastra, in relatia cu strainii, o munca in strainatate, comunicare, internet, mass-media, dar puteti avea valuri de inspiratie, viziuni. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibila vin prin idei inalte, sunteti ajutati sa va extindeti cunostintele despre viata, veti fi stimulati sa invatati lucruri noi, puteti vedea lumea dintr-un unghi diferit, imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut. Lectia spirituala a acestei lunatii este sa aveti credinta sau macar sa explorati acest lucru. Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre.
Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua pentru platile karmice, oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat. Puteti exagera in legatura cu problemele trecutului blocand astfel viitorul.
Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si va poate ajuta sa intelegeti limitele unei relatii romantice, a relatiei cu copii vostri, a mandriei voastre, a unui proiect creativ.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, cu un asociat, banci, o mostenire, viata intima si are legatura cu semintele plantate in mai 2018  cand a fost Luna Noua in Taur.  O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut. In special, aceasta luna plina va cere sa vedeti adevarata valoare a unui asociat, a unui partener de afaceri, a unui angajament financiar, a unor datorii, a unei relatii intime. Eliberati-va de vinovatiile, razbunarile, geloziile, ura, stranse in sufletul vostru. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de finantele comune cu partenerul, legaturile de rudenie sau de afaceri. Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre. Aceasta Luna Plina vorbeste despre eliberare. Taurul este destul de rigid si incapatanat dar aceasta luna plina va ajuta sa renuntati la tot ceea ce este adunat de multa vreme in sufletul vostru –durere si teama, obsesii, vinavatii, manipulare, controlul celorlalti, datorii de suflet,vechi iubiri. Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin concentrarea pe problemele sociale, pe obiectivele voastre adevarate, pe relatii profunde cu oamenii care va impartasesc interesele, care va pot pune in lumina calitatile umanitare.
Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata o rearanjare a vietii de familie, o utilizarea mai buna a spatiului in care traiti, a unor terenuri, investitii in casa si familie, sprijin financiar prin membrii familiei voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet, dusmanii vostri, chestiuni judicare, si are legatura cu semintele plantate in mai 2018, cand a fost Luna Noua in Taur. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut, la manipulare si control in relatiile voastre. A venit timpul sa invatati ca nimeni nu va este dusman, nimeni nu va este prieten, ci toti oamenii sunt profesori spirituali. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de relatii, familie, legaturile de familie, un parinte. Exista atitudini care trebuie schimbate, sa dati deoparte vechiul model de relationare. Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre. Egocentrismul vostru poate cauza multe probleme, incercati sa intelegeti ca fiecare om are locul lui in creatia lui Dumnezeu. Nimeni nu ia locul nimanui.
Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin concentrarea pe o cariera solida, sa va folositi autoritatea si puterea personala cu intelepciune, in conformitate cu valorile voastre adevarate.
Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si va cere sa fiti mai profunzi in gandire si sa nu judecati superficial. Comunicarea devine ceva provocator si transformator pentru voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri si are legatura cu semintele plantate in mai 2018 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul muncii dar puteti primi anumite bonusuri financiare. Aceasta Luna Plina vorbeste despre eliberare. Taurul este destul de rigid si incapatanat dar aceasta luna plina va ajuta sa renuntati la tot ceea ce este lipsit de valoare in munca voastra, in obiceiurile voastre, in indatoririle voastre. Cu Uranus de mana cu aceasta lunatie, schimbarile imprevizibile tin de munca, colegi, sanatate, comunitatea in care traiti, rude. Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre. Incercati sa refaceti relatia voastra cu Dumnezeu, este cel mai bun moment pentru a face acest lucru.
Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin concentrarea pe aspectele generale ale procesului mental, prin dezvoltarea unui concept mai mare si mai spiritual a vietii si directiei vietii voastre.
Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor. Este timpul sa va utilizati valoarea , resursele personale eficient si in planuri de lunga durata.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii si creativitatea voastra, si are legatura cu semintele plantate in mai 2018 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii, prieteni, protectori dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii si prin ghizi spirituali. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut, la tot ceea ce ati ales gresit in exprimarea creativitatii voastre, in relatia cu un copil, in iubire. Uranus face legea acuma si va puteti confrunta cu schimbari imprevizibile in relatiile voastre de iubire, in finante, grupuri de care apartineti. Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre.
Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin lectii importante ce ofera favoruri cand invatati ca puterea personala nu trebuie sa faca rau celor din jur, aceasta trebuie folosita cu intelepciune si in folosul oamenilor apropiati. Este o lectie ce va invata despre credinta, renastere, sa nu priviti inapoi la vechile obiceiuri, sa evitati comportamentele excesive. Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si va rasplateste eforturile intr-un proiect practic, util, semnificativ.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in mai 2018 cand a fost Luna Noua in Taur. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul familiei, cariera, ambitii profesionale dar puteti avea si realizari importante prin parinti, afaceri imobiliare.Uranus face legea acuma si va puteti confrunta cu schimbari imprevizibile in familie, relatii, proiecte personale. Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre.
Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua prin concentrarea pe relatiile voastre, cooperare, sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma .
Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata un ajutor deosebit in crearea stabilitatii in interiorul vostru, curatenie in blocajele inconstiente, in inhibitiile si temerile voastre.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe rudele voastre, frati, surori, calatorii scurte, comunicare, comert si are legatura cu semintele plantate in mai 2018  cand a fost Luna Noua in Taur. O Luna Plina este foarte emotionala si ofera o oportunitate de a renunta la trecut, la valorile ( Taur) de care nu mai aveti nevoie. A sosit momentul pentru o noua abordare a comunicarii, a modului cum ganditi. Uranus face legea acuma si va puteti confrunta cu schimbari imprevizibile in comunitatea in care traiti, pot fi invitatii neasteptate, o stire importanta, o calatorie neasteptata. Venus retrograda in Scorpion conduce aceasta lunatie si va spune ca este cel mai bun timp pentru re-evaluarea tuturor relatiilor voastre.
Aceasta Luna Plina provocata inca o data de axa nodurilor lunare poate sa va scoata din zona voastra de confort, poate deschide o cale noua legata de munca, un proiect la locul de munca, relatia cu colegii si sefii vostri, o problema de sanatate. Saturn in Capricorn sustine aceasta lunatie si arata o abordare mai realista a relatiilor voastre de prietenie, idei si relatii ciudate, atitudine umanitara. Pot aparea unele castiguri neasteptate in cariera voastra.

 

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Mul?umesc mult Draga Adriana, savurez fiecare articol al t?u, e o adevarata comoara de sfaturi pentru noi to?i. A Mul?umesc pentru ca împar?i acest dar cu noi.
    Sa fii binecuvântata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.