LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE -1 MARTIE 2014

luna noua in pesti

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Simbolul Sabian pentru gradul 11 Pesti ,  gradul Lunii Noi este :” Cautatori ai iluminarii sunt  indrumati intr-un sanctuar”.

Un cautatator este adesea agitat  iar fara o indrumare divina, fara un ghid, alegerile pot fi gresite. Ganditi-va ca Moise a fost indrumat de Dumnezeu in tot ceea ce trebuia sa fie primul sanctuar  pe pamant. Santuarul este un model in miniatura a sanctuarului ceresc, in acest loc suntem indrumati indeaproape de trimisii lui Dumnezeu. Aceasta Luna Noua in Pesti poate fi un moment de trezire, un moment in care fiecare dintre noi suntem indrumati catre acel sancuar care sa refaca legatura cu Dumnezeu. Aici ne putem vindeca, aici ne putem ierta pacatele. Si pana la urma, un pacat este o abatere omeneasca de la legea lui Dumnezeu iar acuma, aceasta Luna Noua ne spune ca urmeaza o perioada de cautari pentru a gasi acel loc benefic iertarii sufletului nostru. Nelinistea, starea de tensiune fac din noi cautatorii acestei perioade, fiti atenti la intuitie, fiti asemeni lui Moise care a auzit vocea lui Dumnezeu.
Chiron in Pesti face un aspect de fuziune cu aceasta Luna Noua, inclin sa cred ca o persoana, o experienta de viata va poate lovi sufletul. Trebuie sa stiti ca aceste lovituri nu sunt planificate si nu puteti sa le ocoliti, ele sunt intr-un fel, momente de trezire.

Aceasta Luna Noua in Pesti ( credinta) este o rugaciune incepatoare pentru Postul Pastelui, un post  dina­intea Invierii Domnului, un post lung si aspru fiind numit si Postul Mare. Lectiile chironiene aduse de aceasta Luna Noua in Pesti sunt in accord deplin cu  Rugaciunea seninatatii de Reinhold Niebuhr:

“Doamne, da-mi seninatatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care pot sa le schimb, si intelepciunea de a sti sa le deosebesc. Si astfel, sa traiesc prezentul fiecarei zile, bucurandu-ma de prezentul fiecarei clipe, acceptand greutatile ca pe o cale care ma conduce spre pace. Luand, asa cum a facut El, aceasta lume pacatoasa asa cum este, nu asa cum as vrea eu sa fie, avand increderea ca El va face toate lucrurile drepte, daca ma abandonez Vointei Lui. In acest fel voi putea fi indeajuns de fericit in aceasta viata.”

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor mutabile Pesti, Gemeni, Fecioare, Sagetatori ( cei nascuti in jurul datei de 1 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, descendentul in jurul gradului 11 din orice semn zodiacal.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna noua in Pesti in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Puteti fi vizionarii acestui moment astral . Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda  sau o vindecare a sufletului. Pot aparea fel de fel de crize religioase sau spirituale  cauzate de ranile sufletului din trecut. Mare atentie la oamenii din jurul vostru, nu incercati sa ii vindecati pe toti ca nu puteti iar acest lucru se poate intoarce impotriva voastra. Ascultati-va intuitia, este un glas al sufletului ce va salveaza  acuma.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in Pesti  in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 1 mai, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti  care detin o anumita putere.  Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda  prin relatiile de prietenie, prin fel de fel de binefacatori, ghizi. Va puteti simti coplesiti intr-un grup sau ca identitatea voastra este cumva pierduta sau scufundata fiindca nu reusiti sa stabiliti nici o cale de legatura.Puteti simti mai acut respingerea voastra de catre colegi din cauza ca sunteti “diferiti”. Prieteniile sunt deosebit de dificile cu aceasta influenta, pot fi inselatoare intr-un mod care va dauneaza, deci atentie. Se poate ca cel mai bun prieten sa va tradeze, mare atentie aici. Ar trebui ca in urmatoarea perioada sa cultivati mai mult relatiile cu cei din afara grupurilor voastre de baza .Va puteti elibera de durere atunci cand acceptati propriile aspiratii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 iunie,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in domeniul carierei. Aici, Chiron in Pesti va crea in urmatoarea perioada destula confuzie, reputatie deteriorata, ciudatenii din partea sefilor, interpretari gresite a modului in care va ocupati de un proiect. In urmatoarea perioada, nevoia recunoasterii meritelor in cariera, viata sociala, poate deveni obsesiva  dar trebuie sa incercati sa va controlati acest lucru deoarece va face ca in final sa fiti doar plini de resentimente si durere. Incercati sa va acceptati asa cum sunteti.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Pesti in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, sa invatati o limba straina, sa va inscrieti la unele cursuri superioare, afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 1iulie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda a sufletului in tot ce tine de calatorii mari, strainatate, credinta , o munca in strainatate, un crez de-al vostru. Poate aparea confuzia, conditii de viata haotice si dezorganizate, probleme in studii, scoala, calatorii. Puteti deveni propriul vostru dusman datorita incertitudinii voastre, unui sentiment de nemultumire indiferent de ce alegeti sa faceti. Sensibilitatea voastra acuta are legatura cu religia, alte culturi, imaginea mare a universului. In urmatoarea perioada, va puteti elibera de durere daca veti incerca sa vedeti mai mult decat propriile idei, opinii.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune, bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane, cadouri,  recompense, mosteniri, pensii intretinere copii. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 august,  aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda   a sufletului in tot ce tine de chestiuni financiare, banii partenerului de viata, dormitorul conjugal, afaceri.
Dificultatile financiare, datoriile, obligatiile familiare va pot vulnerabiliza destul de mult in urmatoarea perioada. Deveniti extrem de sensibili si in relatiile intime. Va puteti elibera de durere atunci cand veti incerca sa dezvoltatii relatiile profunde cu ceilalti fie ca este vorba de o relatie intima sau o relatie financiara.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada. As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti, sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie, sa faceti compromisuri de dragul partenerului. Cei cu activitati individuale, egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 septembrie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in tot ce tine de casnicie, asociat, partener de viata, un proces, un avocat. Dificultatile in relatii se pot amplifica in urmatoarea perioada bazate pe o incapacitate de a stabili limite adecvate problemelor maritale. Puteti fi inselati, loviti sufleteste de un partener de viata. In acelasi timp, puteti fi atrasi de o relatie, un asociat, un partener de viata care credeti ca va poate salva sufletul. In urmatoarea perioada, puteti deveni intelepti prin acceptarea partenerului de viata, a relatiilor voastre asa cum sunt.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in casa VI poate fi un timp benefic la locul de munca,in relatia cu sefii, colegii,in starea sanatatii voastre. Aceasta energie va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca, puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 octombrie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in tot ce tine de loc de munca , colegi, activitati zilnice. Este o influenta deosebita asupra activitatilor de zi cu zi, obiceiuri bune sau rele care au un efect cumulativ asupra sanatatii voastre fizice, emotionale, spirituale. Aceasta Luna Noua reprezinta o sensibilizare a voastra la locul de munca in special daca locul de munca nu va multumeste sufletul.Va puteti simti o victima a locului de munca  sau ca nimeni nu va recunoaste meritele voastre in tot ceea ce faceti.Puteti deveni obsedati de starea voastra de sanatate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in casa V amplifica potentialul  creator, viata sentimentala , iubirea , romantismul . O iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii , puteti concepe un copil. Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 noiembrie , aspectul de trigon dintre Luna Noua in Pesti si Soarele natal poate prevesti buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in tot ce tine de iubire, copii, creativitate personala. Pestera lui Chiron este casa astrologica energizata iar in cazul vostru, aceasta pestera este casa V care aduce nevoia de a va simti speciali in domeniul iubirii,creativitatii voastre . In urmatoarea perioada, sensibilitatea voastra se poate amplifica din cauza unei iubiri inselatoare , confuzie cu privire la propria sexualitate, probleme cu fertilitatea,  iubitul nu stie sa va faca sa va simtiti speciali, ba dimpotriva, cu cat va doriti sa fiti mai speciali in ochii iubitului,  cu atat va poate rani mai mult.In urmatoarea perioada, va puteti vindeca cand veti invata sa credeti in farmecele voastre naturale, in creativitatea voastra, in tot ceea ce va face voua placere si va face fericiti.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Pesti  in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie.
Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile , norocul au legatura cu casa voastra , cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa,puteti primi  o casa de la parinti ,totul  se leaga de locul in care locuiti . Pentru cei nascuti injurul datei de 1 decembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in sufletul vostru de la familie, camin, parinti, afaceri imobiliare.In urmatoarea perioada, puteti dezvolta o mare sensibilitate fata de tot ce tine de radacinile voastre dar puteti deveni profund intelepti cand va veti hotara sa va cunoasteti istoria familiei voastre . Va puteti simti abandonati, familia devine un loc nesigur si va afecteaza emotional.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua poate aduce oportunitati prin comunicare, frati, rude, calatorii. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati sau poate sensibiliza foarte mult si asta din cauz dualitatii acestei energii lunare in Pesti.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 ianuarie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in tot ce tine de frati, rude, vecini, calatorii scurte, comunicare. In urmatoarea perioada, puteti deveni extrem de sensibili in legatura cu abilitatile voastre de comunicare, cuvintele va pot produce rani adanci.Va puteti elibera de aceasta sensibilitate cand veti invata sa si ascultati, sa intelegeti ca arta conversatiei nu consta in a vorbi doar voi ci sa interactionati cu cealalta persoana, sa comunicati fara a judeca si condamna.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in  casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru , puteti face mai multi bani , puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar . Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a intui “ in legatura cu banii .
.Pentru cei nascuti in jurul datei de 1 februarie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in tot ce tine de bani, valori, posesiuni materiala. Sensibilitatea voastra profunda in urmatoarea perioada tine de propria voastra valoare, de posesiunile voastre, de ceea ce faceti pentru bani.Va puteti elibera de aceasta sensibilitate cand veti intelege ca supravietuirea voastra are nevoie si de “ bani spirituali” .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna noua in Pesti in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in aceasta perioada, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi , aspectul fizic, un nou look ,  relatii de prietenie, iubit, partener.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 1martie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrile. Aceasta Luna Noua in Pesti  de mana cu Chiron  poate aduce o rana profunda in tot ce tine de identitatea voastra, corpul fizic, relatiile voastre. In urmatoarea perioada , va puteti rani singuri prin faptul ca veti incerca tot timpul sa va dezvoltati  identitatea in raport cu o relatie, cu ceilalti si culmea acestia tot timpul va pot  ” lovi ” pentru a invata sa cautati in voi ceea ce aveti nevoie. Puteti deveni intelepti prin dezvoltarea constiintei voastre . Va puteti elibera de orice fel de durere cand va veti accepta asa cum sunteti .

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Multumim Adriana, foarte frumos! Asteptam acest horoscop, mai ales ca sunt nascuta in Pesti, asa cum astept si articolul despre Marte retrograd.

    O primava frumoasa iti doresc!

  2. Buna seara, cum credeti ca ma va afecta aceasta Luna Noua in Pesti? Traversez o perioada cam dificila, pe care n-o inteleg, depun maximum de eforturi, dar am minimum de rezultate pozitive, ca sa nu zic ca nu prea apar deloc rezultatele pozitive pe care cu alte ocazii le obtineam mult mai usor… – sunt nascuta pe 21/03/1966 (prima zi de Berbec – oare am influente de la Pesti?) la 14:30 in Oltenita. Multumesc frumos, toate cele bune!

  3. Si eu? O6.o3.1968-12:55…iubesc…ti-am mai scris…sarumana pt tot ce faci pt noi…ce imi poate aduce Luna Noua??

  4. buna>ma interesaza in mod deosebit.o persoana nascuta pe 09.03.1061.care e la mare necaz.saptamana aceasta afla vestea pe care o asteapta cu sufletul la gura.ce-i prezic astrele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.