ECLIPSA DE LUNA IN BERBEC SI ZODIILE –19 OCTOMBRIE 2013

eclipsa de luna

Eclipsa de Luna din  19 octombrie 2013 are loc  cu Luna in Berbec( emotiile, sufletul sunt in actiune)  pe gradul 25: 45 in opozitie cu Soarele in Balanta  gradul 25:45 iar Luna se afla in apropierea Nodului Sud Lunar  in  Taur gradul 7:43. Aceasta Eclipsa de Luna in Berbec va aduce in lumina rezultatele modului nostru de actiune in  relatii,  trecutul este dezgropat  brusc sau neasteptat cu rolul de a reflecta la alegerile noastre impulsive, de a da deoparte tot ceea ce nu este in acord cu sufletul nostru.
Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra ,” este intunericul care face lumina in viata noastra, in secretele noastre ”,    emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator  in special pentru cei care au gradele 26 Berbec,  Rac , Capricorn, Balanta  (semnele cardinale ) activate in harta natala , putem vorbi de modificari provocatoare.Aceasta Eclipsa de Luna in Berbec este un punct culminant al actiunilor incepute la Luna Noua in Berbec din jurul datei de 10 aprilie 2013.

Simbolul Sabian al Lunii Eclipsate pe gradul 26 Berbec este :

“Un om sta sa explodeze sub bogatia a ceea ce are de oferit” . Acest simbol arata ca suntem capabili sa facem multe lucruri  dar atunci cand ne risipim pe mai multe directii, starea noastra de tensiune creste. Aici trebuie sa invatam ca  este foarte greu sa fim foarte buni in toate lucrurile. Intr-un fel, abundenta strica. Cum Berbecul se arunca tot timpul in experiente fara a sta prea mult pe ganduri, acest grad activat de Eclipsa de Luna ne spune ca putem culege roadele actiunilor noastre nesabuite uitand de multe ori ca si “noul” trebuie mai intai cecetat, analizat si apoi imbratisat. Nerabdarea costa de multe ori iar aceasta Eclipsa ne spune ca plata o face sufletul nostru.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII, axa eu-tu. Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii si poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime, actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acuma,  puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra. Atentie la sanatate. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec.
Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de propriile sentimente si dorinte, de ceea ce doriti pentru voi, valorificarea imaginii voastre, familie, parinti, camin, iubire.Toate eclipsele pun accentul pe un adevar ascuns intr-o situatie de viata, le pun in lumina fara voia voastra si de multe ori socul este teribil. Aceasta Eclipsa poate sa va schimbe stilul de viata, sa imbratisati schimbarile necesare evolutiei voastre prin luarea unor decizii legate de rolul vostru intr-o afacere, intr-o relatie de lunga durata. Vor ramane in picioare doar acele parteneriate benefice vietii voastre. Eclipsele pot fi vazute adesea ca adevarati ghizi astrali ce ajuta sa descoperiti ceea ce pana acuma nu ati vazut. Deoarece Marte  guvernatorul semnului vostru este in aspect provocator cu Neptun, puteti culege acuma roadele amare a unor iluzii imbracate stralucitor. Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra, imaginea voastra, relatiile voastre, indiferent daca va place sau nu . Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna Luna poate aduce lacrimi multe legate de pierderea unei relatii dar in timp sunteti ajutati sa redescoperiti in voi acea parte benefica reintregirii vietii voastre relationale , impacarii cu voi insiva.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii. Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur. Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna, izolare, reinoire spirituala. Sunt posibile probleme de sanatate, puteti deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor vostri, in intelegerea greselilor trecutului, in relatiile toxice care va otravesc viata. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013 cand a fost Luna Noua in Beebec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra “ vietii voastre secrete , a karmei voastre, a trecutului vostru “. Poate fi sfarsitul unei relatii , cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi , ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati  sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de blocajul vostru datorat trecutului ( indiferent ce ati facut in trecut, poate fi o relatie, un loc de munca, un partener, un parinte, etc.) cu care nu puteti face pace. Cu asteroid Isis in fuziune cu aceasta clipsa de Luna,  poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata :  secrete,  mistere spirituale, sanatate , caritate , birocratie , dusmani ascunsi, amagiri,trecut. Credinta rugaciunea fac minuni pentru voi in aceasta perioada, puteti prin credinta sa descoperiti un secret legat de o pierdere importanta in trecut dar care va ajuta acuma sa dati un nou sens viitorului vostru.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI, o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii, a placerii si idealurilor. Luna eclipsata este in casa XI,  o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii, de activitati de grup, organizatii, modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni, o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra “ prietenilor vostri, sperantelor voastre, protectorilor vostri “. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati de obicei sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de prieteni, sperante, personalitatea voastra,  rolul  vostru intr-o relatie. Cu asteroid Isis in fuziune cu aceasta Eclipsa de Luna, poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : prieteni , sperante, dezvoltare viitoare, obiective personale.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV, o axa a carierei si a familiei. Luna eclipsata in casa X, casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera, in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure, cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei, promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec.
Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre, ceva din trecut legat de actiunile voastre in cariera, familie, imagine personala, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de cariera, familie, personalitatea voastra, rolul vostru intr-o relatie. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate aduce lacrimi multe legate de pierderea unei cariere dar in timp sunteti ajutati sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : cariera, viata sociala , ambitii ,rol jucat in societate ,autoritate personala, responsabilitati, destin .

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale, a comunicarii si studiilor. Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale, posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii. Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul, uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec.
Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoasterii, respectarii legilor, strainatatii, relatia voastra cu strainatea, calatorii mari.Ceva  din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, procese, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imrevizibil.  Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, strainatate, credinta, relatia cu strainii. . Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : calatorii lungi, studii inalte , colegiu , religie , mass-media , limbi straine , strainatate , alte culturi , iubirea de departe .

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale. Luna eclipsata in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri, banii celuilalt, imprumuturi bancare, fel de fel de taxe, viata intima, sanatate. Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele, asigurarile, taxele, afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi, puteti culege “roadele” unei afaceri incepute in trecut. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime. Banii care vin prin fel de fel de acorduri semnate, banii care vin prin partenerul de viata sunt in lumina acuma. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de un partener de afaceri, banii obtinuti prin diverse acorduri semnate, prieteni, protector, sperante, trecut, dusmani ascunsi.Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru  banii care vin de la ceilalti. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : bunuri in comun sau primite din alta parte , intimitate, fidelitate , finante comune cu sotul, veniturile partenerului, comisioane, credite , incredere in partener .

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I, axa eu –tu. Luna eclipsata in casa VII, casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu, teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate, anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe, altele se pot rupe, depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor. Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partenerului de viata, asociatului, dusmanilor. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de un partener, asociat, cariera, prieteni, sperante.Aceasta Eclipsa poate fi un punct de cotitura, o veste mare sau o schimbare dramatica pentru asocierile voastre cele mai importante. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate aduce lacrimi amare legate de perderea unui partener de viata, asociat dar in  timp, sunteti ajutati sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata:partener, asociat, relatii stabile, responsabilitate fata de o relatie, un partener.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii.  Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca, al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. In aceasta casa, Luna eclipsata energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra relatiilor voastre de la locul de munca, program de munca, colegi, sefi, sanatate. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de muna voastra, rutina zilnica, sanatate, cariera, viata publica, strainatate, credinta. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate  aduce lacrimi multe legate de pierderea unui loc de munca dar in timp  sunteti ajutati sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : un nou loc de munca , o stare mai buna a sanatatii.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI, o axa a afectivitatii. Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala, iubire, copii, distractii, hobby-uri. Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere. Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada, va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important inceput in trecut pe care il finalizati acuma. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec.  Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de iubire,copii, banii unei afaceri, a unui partener, credite, mosteniri, strainatate, scoli inalte. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate aduce lacrimi multe legate de pierderea unui iubit dar puteti fi ajutati in timp sa  primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : iubit, copil, iubire ,romantism,creativitate , risc, aventura, initiative artistice sau financiare.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X, o axa a familiei si carierei. Luna eclipsata este in casa IV si poate aduce teste legate de familie, radacinile familiei, camin, parinti, afaceri imobiliare, cariera. Sunt posibile certuri cu parintii, schimbari de locuinta, atmosfera apasatoare in mediul familial. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case, deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut tind sa iasa la lumina, toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminului vostru, parinti, cariera, afaceri imobiliare. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de familie, cariera, loc de munca,partener de viata, banii unei afaceri, banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate  aduce lacrimi amare legate de o pierdere in familie dar puteti sa fiti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : familie , parinti , casa , putere emotionala ,incredere in propria persoana, imbogatire interioara.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX, o axa a gandirii dar si a calatoriilor. Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si cu modul de comunicare si poate aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra. Este un timp in care toate activitatile legate de transport, de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate. Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele  luni. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou . Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec. Aceste evenimente pot fi legate de proiecte  importante, cursuri,  frati, rude, calatorii scurte, o persoana a carui inteligenta v-a fermecat. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de studii, frati, rude, strainatate, iubire, creativitate, partener de viata, loc de munca. Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate fi un timp al unor lacrimi amare legate de o pierdere  dar puteti fi ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : frate , sora , vecini , rude , comert, minte practica , calatorii scurte .

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor, a banilor munciti si a banilor celuilalt, a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti. Luna Eclipsata este in casa II, o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii. Pot aparea probleme , fluctuatii in zona financiara. Aceasta Eclipsa de Luna este “intunericul” care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Aceasta Eclipsa de Luna poate fi punctul culminant al unor evenimente care au inceput pe 10 aprilie 2013  cand a fost Luna Noua in Berbec.  Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native. Eclipsele stiu atat de bine sa rearanjeze viata voastra,valorile voastre, indiferent daca va place sau nu. Eclipsele de Luna au tendinta de a aduce sfarsituri incununate cu succes sau pot fi dureroase. Eclipsele marcheaza momente memorabile in viata voastra si aduc de obicei adevarul in situatiile de viata in care refuzati  sa luati hotarari iar pentru voi, aceste situatii sunt legate de valorificarea talentelor voastre native, de locul de munca, de ceea ce faceti pentru a obtine bani, iubire . Isis in conjunctie cu Eclipsa de Luna poate aduce lacrimi multe legate de bani, valori native dar poate fi si un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata : bani ,valori ,talente native .

Adriana Tudosa

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.