LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE-3 IUNIE 2019

In semnul Gemeni, Luna Noua capata forta prin cuvinte, comunicare, calatorii mici, scris, frati, vecini, tineri, idei si cunostinte practice. Este o energie ce stie atat de bine sa dea putere magica si creativa cuvintelor.
Simbolul Sabian al gradului 13 Gemeni, gradul Lunii Noi este :” Un pianist celebru dand un concert.”

Este timpul sa aducem in lumina un dar special al nostru, sa intelegem ca nu devenim cu adevarat virtuosi daca ne risipim pe mai multe planuri si daca nu facem ceea ce ne place cel mai mult.Atunci cand alegem sa mergem pe calea care ne bucura cel mai mult, devenim liberi si devenim o sursa de inspiratie pentru altii.

Deci semnul Gemeni, gazda acestei lunatii noi este totul despre mintea noastra, despre magia cuvantului, despre binele si raul construit prin gand si cuvant.

A venit timpul sa invatam ca singura putere se afla in gandurile noastre iar cand acestea sunt divine, puterea lui Dumnezeu le insoteste. Repetati cat puteti de des:”’De acum inainte practic regula de aur, care inseamna ca gandesc, vorbesc si actionez asupra celorlalti asa cum as dori ca ei sa gandeasca, sa vorbeasca si sa actioneze asupra mea. Merg linistita pe calea mea si sunt libera, deoarece acord libertate tuturor. Doresc cu sinceritate pace, prosperitate si succes tuturor. Sunt mereu calma si echilibrata.Pacea lui Dumnezeu imi cuprinde mintea si intreaga fiinta.”

Cu Luna Noua in Gemeni pe gradul 13, cei nascuti in jurul datei de 3 iunie, septembrie, decembrie, martie, ( semnele mutabile : Gemeni,  Fecioare, Sagetatori, Pesti ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 13 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu  cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu ceilalti, cu rudele, cu cei din comunitatea in care traiti, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de a comunica dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, tineri ( in mediul in care locuiti, la munca, studii, invatamant). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de o ruda, loc de munca, un proiect important( in urmatoarele doua saptamani).

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale.In acelasi timp, puteti sa va folositi de un talent inedit pentru a va creste veniturile. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ cu verbul “a gandi” in legatura cu banii. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de a gandi in legatura ca banii, valorile in general, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, femei, tineri ( pentru talentele si valoarea voastra, in iubire, un proiect creativ important, relatia cu un copil). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de bani, de o sarcina, un copil, un hobby.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre, reinventarii voastre. Este timpul sa sculptati propria cale, sa profitati de oportunitatile care va ajuta sa va puneti in lumina identitatea voastra, sa dati viata scopurilor personale. Nu este cel mai bun timp pentru colaborari, munca in echipa ci pentru proiecte indraznete, pentru o abordare directa a vietii voastre, pentru vanzari, pentru negoicieri benefice voua. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, valorile materiale, spirituale, comunicare, rude, familie. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de a gandi, puteti intelege puterea gandului, puteti intelege ca sunteti ceea ce ganditi, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, femei, tineri ( pentru modul vostru de a comunica, de a relationa, familie, neam, camin, locuinta). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta pentru dezvoltarea voastra, pentru casa si familia voastra, pentru neamul vostru.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete, din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu dusmanii accentuate.  Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Deci, nu fortati lucrurile, mai degraba odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau, puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice. Este cel mai bun timp pentru “ o vacanta “. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de a intelege trecutul, compasiunea, iertarea, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, tineri ( pot fi legate de mediul in care traiti, rude, vecini, invatamant, comert, credinta, un dusman ascuns). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de o ruda, o calatorie, o afacere in mediul in care traiti.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Activitatile cu copiii cresc. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important. Este un timp in care puteti sa va faceti noi prieteni, sa petreceti mai mult timp cu prietenii vechi, totul duce catre socializare, conectare cu alte persoane, alte grupuri de personae. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de a intelege prietenii, evenimentele imprevizibile din viata voastra, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, tineri ( pot fi legate de membrii unui proiect comun, de un prieten, valoare personala).
Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de banii carierei voastre, un proiect de grup, un ideal de-al vostru.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Noua influenteaza sectorul carierei voastre. Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti la gandurile voastre ce au legatura cu obiectivele profesionale, poate fi o perioad? de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe o noua cariera. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de a intelege obiectivele si ambitiile voastre profesionale, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, femei, tineri ( in cariera, un proiect personal). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral arata si o eliberare, o veste importanta legata de cariera voastra, de imaginea voastra profesionala, de ceea ce puteti face din suflet pentru sufletul celorlalti.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Cu Luna Noua in Gemeni, intr-un semn de aer, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii, straini sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de a-l intelege pe Dumnezeu, credinta, dreptatea divina, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, tineri ( un dusman ascuns, o actiune personala din trecut ce i-a afectat pe ceilalti, bratul dreptatii divine). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de o calatorie, invatamant superior, credinta, un avocat, o decizie judecatoreasca.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete, viata intima. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Experientele aduse de aceasta lunatie sunt intense si va cere sa invatati ca adevarata putere este in scanteia Dumnezeiasca din voi si nu in ceilalti. Adevarata voastra putere este auto-controlul complet si nu manipularea celorlalti,  Este un timp in care se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur. Acestea duc la transformarea sufletului, prin purificarea si eradicarea karmei rele. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de va intelege obsesiile, negativitatile, dorinta de control si manipulare, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, femei, tineri ( pot fi legate de o afacere, un prieten, un proiect de grup, politica, planuri secrete). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de un partener de afaceri, de banii legati de un contract semnat. Secretele, suspiciunile, conspiratiile, pot iesi in lumina acuma.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Cu Luna Noua in Gemeni, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.  Cultivati pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra, trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de va intelege partenerii, relatiile, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, femei, tineri ( pot fi legate de cariera, ambitii profesionale, autoritati, imagine profesionala). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de o relatie, un colaborator, un sef, o decizie judecatoreasca, un avocat.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de va intelege sanatatea( o minte sanatoasa intr-un corp sanatos), colegii, obiceiurile si proiectele de munca,, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, femei, tineri ( pot fi legate de munca, strainatate si straini, legea divina). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de munca, colaboratori, cursuri pe perfectionare, strainatate.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Cu Luna Noua in Gemeni amplifica potentialul creator, viata sentimentala, o iubire noua va bate la “usa’. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Un nou inceput poate fi legat de o afacere, un proiect creativ, o modalitate de a va exprima, o relatie de iubire, un hobby poate cunoaste o schimbare importanta. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de va intelege capacitatea creative, copii, iubirea, mandria, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, femei, tineri ( pot fi legate de un copil, o afacere, banii partenerului de viata). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de un copil, un proiect creativ, o afacere, veniturile comune cu partenerul de viata.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea, inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile.Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Mercur, conducatorul acestei lunatii, merge de mana cu asteroidul Latona si arata atat un nou mod de va intelege familia, parintii, sensibilitatea, dar si fel de fel de persecutii din partea unor rivali, concurenti, femei, tineri ( pot fi legate de un membru al familiei, partener, asociat). Asa cum Latona a gasit in sfarsit o insula mica pe care sa-si nasca copii, si acest moment astral poate arata si o eliberare, o veste importanta legata de familia voastra, camin, partener.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

 1. Cred ca era mai bine cand se mentiona in ce casa ” pica ” luna noua.

  Cel putin eu ma orientam mai usor unde trebuie sa citesc. ( mai sus sau mai jos, daca nu pica in casa)

  Spre exemplu ma incadrez aici, in funtie de ascendent

  “ASCENDENTUL IN SCORPION

  Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete, viata intima.”

  Asta, ar insemna casa 8,din ce inteleg eu.Dar, tinand cont de gradul cuspidei 8,luna noua nu se regaseste in c8 la mine.

  Deci, ar trebui sa fie in c7.

  Da ‘ cum descopar explicatiile pentru c7?

  Asa “ASCENDENTUL IN SAGETATOR

  Cu Luna Noua in Gemeni, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei.”

  Sau asa “ASCENDENTUL IN BALANTA

  Cu Luna Noua in Gemeni, intr-un semn de aer, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea.”

  Ca daca nu cunosc astrologie, e cam greu de nimerit.

  De numarat casele, cred ca e mai simplu pentru incepatori.

  Scuze,cam lunga prezentarea. Din punctul meu de vedere era bine cum a fost pana acum.

  In rest, toate cele bune!
  Cu multumiri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.