LUNA PLINA IN SAGETATOR SI ZODIILE – 2 IUNIE 2015

vultur

In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina activeaza axa Sagetator –Gemeni , deci Soarele este in Gemeni gradul 11:47 iar Luna se afla in Sagetator gradul 11:047.

Simbolul Sabian al Lunii Pline pe gradul 12 Sagetator este :“Un steag devine un vultur: vulturul , un mandru cocos.”

Steagul este un simbol de identificare al unei natiuni pamantesti  care acuma se transforma intr-un vultur, un simbol al cerului, al locuintei spiritului. Vulturul are o semnificatie destul de profunda acuma, ne poate arata ca viata este total diferita atunci cand o privim dintr-o perspectiva cereasca( de la inaltime) , daca nu gasim cu usurinta solutii avem nevoie sa privim intr-un mod nou provocarile din viata noastra. Una din marile lectii predate de vultur este aceea ca viata noastra nu depinde doar de logica, solutii intelectuale ci de informatii care merg dincolo de ceea ce este pamantesc. Ciocul vulturului este cea mai puternica parte a corpului amintindu-ne ca trebuie sa fim atenti la ceea ce vorbim si cum ii afectam pe ceilalti prin cuvintele noastre. Vulturul ne vorbeste despre curaj, incredere in abilitatile noastre  dar si despre vizualizarea lucrurilor cu prudenta. Vulturul ne cere sa recunoastem ca pamantul nu este singura noastra casa iar adevarata noastra casa este lumea astrala, lumea spiritelor. Daca un om atinge intr-un fel cuibul unui vultur, este foarte probabil, ca acesta sa-si paraseasca casa amintindu-ne ca nu trebuie sa ne atasam prea mult de lucrurile materiale ci sa le acceptam doar ca daruri de la univers. Vulturul este un simbol al  puterii, curajului, intelepciunii, iluminare a spiritului, vindecare, cunoastere magica, oportunitati imediate, vederi spirituale, legatura cu ghizii spirituali, spirit intuitiv si creativ, har realizat prin cunostinte si munca grea. Vulturul aduce mesajul vietii reinnoite, deoarece este asociat cu  Estul- zori, renastere, trezire.Vulturul  semnalizeaza nu numai un nou început dar ofera libertatea si curajul de a privi inainte, inspira sa ajungem mai mari si sa devenim mai mult decat credem ca suntem capabili.” Intinde-ti aripile iar cerul va fi al tau “ ne spune acest simbol dar pentru asta trebuie sa avem curajul de a renunta la obiceiurile confortabile care ne tin pe loc. Este un simbol al Duhului Sfant care face legatura intre cer si pamant. Cantecul cocosului anunta  rasaritul soarelui,  o noua zi aici pe pamant. Prin acest simbol, aceasta Luna Plina  ne indeamna sa avem incredere in idealurile noastre spirituale care pot sa deschida o cale noua vietii noastre pe pamant. Influenta cea mai mare a acestei energii destul de tensionate o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 2 ( plus, minus  5 zile ) in semnele mutabile : Sagetator, Gemeni, Pesti, Fecioara  dar si toti cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 12 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa IX , o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti,  acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna poate aduce distractii, oportunitati de a va pune in evidenta creativitatea personala, speculatii diverse, fericire,iubire, relatii bune cu copii. Sansele speculative sunt prezente in aceasta perioada , deci puteti face bani deoarece este o perioada cu un potential excelent, atentie totusi la excese. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, suflete pereche, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti,  puteti risca in domeniul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor. Ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce oportunitati legate de casa, familie, parinti, puteti decide sa va extindeti casa intr-un fel prin redecorare, renovare, va puteti muta, puteti decide sa va schimbati locul in care traiti.Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Acuma, evenimentele pot fi albe sau negre . Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti,  puteti risca in domeniul carierei, activitati si proiecte profesionale, relatia cu sefii. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie , aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce oportunitati prin frati, surori, vecini, tineri, calatorii scurte. Este o energie benefica studiilor , examenelor,  protectie pe sosele  dar si ocazii de a va face remarcati in calatorii. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod profund. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, puteti risca in relatia cu strainatatea, o afacere cu strainii, un crez, aplicarea uni legi, calatorii. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce oportunitati legate de bani, puteti gasi un job mai bine platit. Uranus in Berbec sustine aceasta energie lunara iar impreuna cu Jupiter in Leu, sunteti incurajati sa lucrati in directia obiectivelor financiare ?i profesionale.Realizarea cu success a unui proiect profesional, o avansare, un loc de munca nou, pot conduce la cresterea veniturilor financiare. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina sau o iubire va inalta sufletul. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, ideea de iubire si romantism ar putea fi atragatoare dar practic, o relatie cu prea multe reguli poate fi sufocanta pentru voi. Poate fi o perioada in care visati la iubirea ideala, cu greu puteti vedea defectele unui partener, puteti simti ca destinul, karma va leaga de o persoana. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce multe oportunitati, noi inceputuri, noroc, abundenta, experiente ce va vor ajuta sa cresteti personal. Nu ezitati sa actionati in directia avansarii deoarece aveti multe sanse, sunteti protejati si veti fi sustinuti de ghizi spirituali. Jupiter este o binecuvantare pentru voi in relatiile romantice, financiare, sociale, profesionale, spirituale. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti,aceasta energie poate tulbura destul de mult atat casniciile cat si asocierile, relatiile pot capata caractere vagi, dificultati neasteptate, situatii confuze, dezamagiri, deceptii. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina arata ca este cea mai buna perioada pentru inchiderea datoriilor karmice prin iertare, compasiune, bunavointa. Puteti sa va vindecati ranile trecutului sau puteti plati intr-un mod mai putin aspru greselile facute in trecut. Uranus in Berbec in aspec benefic cu Luna Plina dar si cu Jupiter poate aduce schimbari bruste in finantele comune cu partenerul, o mostenire, legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica . Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in noiembrie 2014. Fiti atenti la conversatiile actuale , ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Poate aparea un interes puternic fata de metodele alternative de sanatate  iar unii dintre voi puteti deveni extrem de sensibili fata de animalele de companie . Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce multe oportunitati prin  intermediul prietenilor, protectori, grupuri de oameni. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ . Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Acuma, banii vorbesc. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage  persoane neobisnuite, secretoase, misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea . Relatiile intime pe care le puteti forma in urmatoarea perioada pot fi in mod frecvent idealiste . Atentie totusi la speculatii , puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce multe oportunitati in cariera , in viata sociala. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Exagerarea este tonul acestui aspect astral, puteti culege roadele exagerarilor voastre, ambtitiilor voastre. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Acuma puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, viata de familie sau aceasta poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Pot aparea mutari frecvent, puteti fi  mai secretosi in raport cu familia, parintii, sentimentul vostru de siguranta emotionala in raport cu familia se poate schimba. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce succes prin calatorii, studii inalte, strainatate.Tot ce tine de cercetare , legi, invatamant superior sunt favorizate pentru voi. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra  fata de rude , frati, surori, anturaj,  puteti fi atrasi de  spiritualitate , misticism . Mare atentie la anturaj,  la cum comunicati , vorbele pot fi amagitoare , va puteti pacali prin tot ce tine de comunicare. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce success prin banii partenerului , asociatului, viata intima, afaceri profitabile. Sunt favorizate situatiile in care puteti munci intr-un grup , autotransformare, stapanire de sine , un nivel mai mare de intelegere , intuitie, compasiune, intelepciune. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice , bani , valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos , inselaciuni , deci, mare atentie. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce oportunitati in relatiile voastre, in casnicie, prin partenerul de viata, asociat, avocat. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Deoarece Luna Plina formeaza un patrat dificil cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme , frica si anxietate interioara, barfa, invidie, critica , situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti,  folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ , acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti. Jupiter in Leu in aspect favorabil cu aceasta Luna Plina aduce oportunitati legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii,  locul de munca poate solicita mai multe calatorii, poate aparea ocazia unui curs de perfectionare in strainatate,  fiti convinsi ca toate eforturile facute in directia locului de munca, a rutinelor  zilnice vor fi raspatite din plin. Aceasta Luna Plina va ajuta sa culegeti roadele unei munci incepute in 22 noiembrie 2014 cand a fost Luna Noua in Sagetator, o energie propice noilor inceputuri. Ce seminte ati plantat atunci?

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

 1. Multumesc Adriana ! Astept cu sufletul .fiecare postare pe blogul tau ! Abia astept sa intre Jupiter in zodia fecioarei(deoarece sunt fecioara 01 09 1976 ! )Am impresia ca toate imi merg pe dos .Oare beneficu Jupiter o sa ne ajute pe noi fecioarele

 2. Multumim din nou, Adriana ! Avand in vedere perioada mai incarcata pe care o traversez (iar in 29 mai am fost constransa sa gestionez o situatie destul de complicata, nu stiu daca alegerea facuta a fost cea mai buna…voi vedea pana la sfarsitul lunii iunie), nu ma surprinde sa constat la aceasta Luna plina ca am multe planete in jurul gradului 12

  Data nasterii 2 iunie 1976, ora 22,30,Galati cu

  Soare 12 Gemeni casa V, Luna 08 Leu casa VII,
  Venus 08 Gemeni casa IV, Marte 09 Leu,casa VII
  Jupiter 16 Taur casa III, Neptun 12 Sagetator casa IX r
  Pluto 09 Balanta casa VIII r, NNord 11 Scorpion casa IX

  In masura timpului disponibil, o interpretare astrala a momentului, indrumare mi-ar fi foarte utila, MULTUMESC
  cu cele mai bune ganduri, Gina Orga-Dumitriu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.