HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 22 DECEMBRIE 2018

O Luna Plina in Rac pune accentul pe familie, traditii, mama, copii, tara de origine, securitatea si bunastarea familie, tendinta de a ascunde, de a poseda, de a fi atasat, colectare de emotii, obiecte.  Acuma, aceasta Luna Plina vine cu daruri pentru cei care si-au facut temele bine si in acord cu destinul lor. Sacul este plin sau gol, divinitatea premiaza sau amendeaza si asta in functie de ceea ce s-a facut de la Luna Noua in Rac din iulie 2018 (Eclipsa de Soare in Rac).

Simbolul Sabian al gradului 1 Rac, gradul Lunii Pline este:”Pe un vapor, marinarii coboara un steag vechi si inalta unul nou.”Este fabulos acest simbol si in acord cu sarbatoarea de Craciun care vesteste nasterea lui Isus.

Si asa cum ne spune Rudolf Steiner: “Mereu se vorbeste de azi. Acest lucru este important si semnificativ. Se vorbeste despre azi în sensul in care insusi Christos a spus: Sunt cu voi pana la sfarsitul zilelor. Acest lucru sta in fiecare an in fata noastra si dezvaluie legatura dintre om si Cer. Totodata ne arata ca si in om trebuie sa se implineasca ceea ce s-a implinit in Cer. Si asa cum Soarele nu s-ar putea abate nici macar cu un centimetru din calea sa fara a provoca tulburari, tot asa trebuie sa-si pastreze si omul drumul sau. El trebuie sa atinga acea armonie interioara, acel ritm interior pe care il ofera Christos, care a fost incarnat in Iisus.”

Aceasta Luna Plina vorbeste despre o perioada de abandonare a vechiului, despre credinta in divinitatea din noi care ne poate ajuta sa scapam de un mod vechi de a percepe viata. “Coboara un steag vechi si inalta unul nou” poate marca adevarate puncte de cotitura in viata celor atinsi de aceasta lunatie.  Ceva se schimba iar transformarea ar trebui luata in serios. Aceste schimbari importante pot fi legate de familie, cariera, rude, profesie, relatii, obligatii si indatoriri, credinta si asta in functie de locul in care apare semnul Rac in harta fiecaruia.

Cu Luna Plina in Rac gradul 1, cei nascuti in jurul datei de 22 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 1 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Este un moment bun pentru a finaliza orice proiect care implica un credit ipotecar, un contract de inchiriere, un contract de leasing.Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminul vostru, parinti, cariera, afaceri imobiliare, iubire, copii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane , frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri, sunt accentuate acuma. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac.
Aceste evenimente pot fi legate de proiecte importante, cursuri,  frati, rude, comunicare, calatorii scurte.Puterea voastra de convingere este foarte mare, deveniti maestri in manuirea cuvintelor, deci daca vreti sa propuneti cuiva un proiect, daca vreti sa sustineti o cauza, atunci, aceasta zi va ajuta foarte mult. Cuvintele voastre hranesc, sustin oamenii, rudele voastre. Incurajarea celorlati sa creada in mesajul stelelor va fac un castigator in cartea vietii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ. Este cu siguranta un moment in care lucrurile materiale au o mare importanta pentru voi, puteti constientiza anumite lectii in privinta banilor, posesiunilor, valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, apar noi oportunitati de castig personal. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie  2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native, bunuri personale, acorduri, documente, calatorii scurte, comunicare.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra. Sunteti ajutati sa revizuiti intr-un fel personalitatea exterioara, sa fiti mai atenti la comunicarea cu cei din preajma voastra.Este un moment bun pentru a scapa de orice fel de comportament care nu vi se mai potriveste. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, familie, relatii, bani.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Puteti primi in vis raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra “ vietii voastre secrete , a karmei voastre, a trecutului vostru , cariera, ambitii profesionale, straini. Poate fi sfarsitul unei relatii, cineva de la locul de munca va poate face rau sau puteti descoperi ca intentiile unui coleg nu sunt prea onorabile. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi imprevizivil.  Aceasta energie “plina” poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi, impacari, intelegeri noi in disputa cu un prieten. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. In acelasi timp, prietenii, astrologia, va lumineaza calea. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra  prietenilor vostri, asupra sperantelor voastre, asupra proiectelor de grup, banii carierei, iubire, copii.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client.Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Accentul acestui moment astral este pe stabilirea ordinii si controlului in viata voastra profesionala, puteti fi in lumina reflectoarelor acuma, puteti fi recunoscuti si apreciati pentru ceea ce faceti. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie  2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre.Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea success, faima prin activitatile voastre profesionale, va vede lumea in aceasta perioada.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, internet, studii inalte, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie, o vacanta. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoastere, respectarea legilor, strainatate. A face un salt de credinta este cea mai buna cale pentru voi acuma.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima, lupta pentru putere, planuri secrete pentru castigarea puterii, manipulari diverse. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. Egoismul, lacomia sau excesul de putere sunt contorizate de aceasta luna plina si poate deveni pentru voi  un condiment al dezamagirii si pierderii. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime, bani, taxe, angajamente financiare.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partener de viata, asociat, amant, dusmani, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca. Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, certuri, discutii aprinse la locul de munca ce va pot afecta sanatatea.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra relatiilor voastre de la locul de munca, program de munca, colegi, sefi, sanatate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta,  o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2018 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra, speculatii diverse, mandrie exagerata.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt cand citesc aceste previziuni, insa o sa spun, ca de fiecare data, doar Multumesc!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.