9- VIBRATIA NUMEROLOGICA A LUNII IUNIE 2019- LUNA EREMITULUI

“Petru si Ioan se suiau impreuna la Templu, la ceasul rugaciunii: era ceasul al noualea.” Fapte 3:1

Luna: iunie este luna a 6-a
Anul : 2019 ( numerologie =2+0+1+9=12-1+2=3)
Vibratia energetica universala pentru luna iunie 2019 =6+2+1+9=18=1+8=9

Daca vibratia 1 este legata de inceputuri, vibratia 9 marcheaza finalitatea unui ciclu, este numarul care termina tot ceea ce a fost pornit de numerele din fata lui.

O luna de vibratie 9 este o luna de bilant, acuma, este reinviata zicala “ “cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune”.  Este cea mai buna luna universala pentru iertare, pentru a ne bucura de rasplata dezvoltarii celor noua roade ale Duhului Sfant asa cum apare in Galateni 5:22-23

“ Roada Duhului, dimpotriva, este: dragostea, bucuria, pacea, indelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, blandetea, infranarea poftelor. Impotriva acestor lucruri nu este lege.

Indoielile, povara unor intrebari, pot gasi acuma raspuns prin fel de fel de semne, intuitii, ghidari spirituale. Numarul 9 este ultimul in scara numerologica de baza ( numerologia se bazeaza pe primele 9 cifre) iar din punct de vedere energetic, vibratia lui 9 vorbeste despre fraternitate, generozitate, sfarsituri, profunzime, altruism, dragoste universala, intuitie si capacitate spirituala in acord cu esenta naturii cosmice. In numerologie, numarul 9 este simbolul intelepciunii si initierii, deschide calea cunoasterii mistice.

Vibratia 9 a lunii iunie 2019 este vibratia radacina a numarului 18 (6+2+0+1+9=18) care in Tarot este asociat cu Luna care pare sa doarma, se incrunta, este deranjata de un vis urat dar in acelasi timp lumineaza o carare strajuita de doua turnuri. Acuma, confuzia mentala creata duce la judecati indoielnice, greseli in actiune, ingrijorare in privinta drumului ales, nesiguranta, intelegeri gresite. Prudenta este necesara deoarece intunericul ascunde inselatorii, capcane ascunse, dusmanii, pericol dar si unele informatii care ar trebui cunoscute iar intuitia este cel mai bun ghid.

Iar 9 este Eremitul, batranul ce tine in mana dreapta un felinar iar in mana stanga, un toiag. Discernamantul, studiul, invataturile secrete, chibzuinta, moderatia, practicarea auto-controlului( sunt calm si perfect echilibrat, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt, le accept deciziile, ma las ghidat de forta subconstientului meu care stie cel mai bine sa ma ajute sa rezolv orice problema din viata mea cu calm si cu rabdare, etc) sunt ajutoarele noastre in aceata luna. Negativ, un 9 aduce ascunderea adevarului, afaceri dubioase, tradari, intrigi, abuzuri, duplicitate.

Numarul 9  pare sa se afle intr-o legatura directa cu esenta cosmosului si a sufletului uman, aduce un indemn pentru studiile oculte, generozitate, noblete sufleteasca, neliniste, entuziasm, irascibilitate si aroganta. Aceasta vibratie ne da curaj iar franchetea pare sa devina dusmanul nostru cautand conflictele si confruntarile. Cuvintele pot musca in aceasta luna, disputele verbale sunt pe valul energetic al acestei vibratii. Spiritul de dreptate este amplificat aducand in lumina orice abuz, nedreptate. Aceasta energie protejeaza oamenii lipsiti de aparare, ii indeamna sa lupte pentru drepturile lor.

O luna de vibratie 9 aduce realizari si finalizari, nu ai unde sa te ascunzi de aceasta vibratie ce va face curatenie in viata noastra indiferent daca vrem sau nu vrem. Provocarea lui 9 ne cere sa nu cedam inertiei si lipsei de speranta si sa avem incredere absoluta in intuitie si credinta noastra. Cea mai importanta lectie adusa de aceasta vibratie este aceea ca trebuie sa intelegem ca nimic nu se intampla fara sens, totul este sortit, facut sa se intample. Ar fi bine sa nu incepeti proiecte mari in aceasta luna universala 9, acestea nu vor fi de durata,” nici nu incepi ca se si termina”.

Aceasta vibratie 9 afecteaza oamenii in diferite moduri, dar un lucru este sigur, tot ce este uzat sau nu mai este de folos in viata noastra, va fi probabil eliminat. De obicei, emotiile sunt pe val pentru ca subconstientul stie ca exista o schimbare majora si in curs de desfasurare. Vom fi sensibili dar si intuitivi iar ceea ce este foarte important intr-o luna sau an 9 este forta gandirii, ar trebui sa gandim pozitiv, forta gandirii face foarte mult acuma.

Acesta este inceputul sfarsitului, dar nu numai, este timpul pentru a lega lucrurile neterminate, este timpul pentru a finaliza lucrurile incepute si sa renuntam la anumite asteptari. Exista un sentiment de goliciune, acuma este momentul sa incepem sa devenim confortabili cu necesitatea de a schimba ceea ce trebuie schimbat in viata noastra. Modificarile aduse de aceasta luna universala 9 implica atat viata personala, profesionala cat si cele ce tin de tara, mediul in care traim, credinte spirituale, angajamente, precum si alte aspecte ale vietii. Se poate ca procesul de selectare a ceea ce trebuie sa ramana in viata noastra sa fi inceput deja. Aceasta luna face tranzitia catre un nou inceput si este cel mai bun moment pentru a ne elibera de tot ceea ce nu adauga valoare, bucurie, vietii noastre. Bunatatea, generozitatea , iertarea, recunostinta sunt cai minunate pentru a atrage tot ceea ce este bun in viata. Fiti receptivi la schimbare si transformare, la iluminarea subtila, la informatiile pretioase care le primiti, multumiti-i lui Dumnezeu pentru tot ceea ce aveti in viata voastra.

Relaxati-va, rugati-va, incetiniti ritmul, rabdarea este numele lunii universale 9.

Fii generos, iarta si mergi mai departe…..

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 9( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 9, 18, 27. Vibratia numarului 5 este prietenoasa cu un 9, aceste numere se admira reciproc, deci poate fi o luna benefica si pentru cei cu vibratia nasterii 5 sau sunt nascuti pe 5. 14, 23.

Culoarea rosie si toate nuantele de rosu, albastru, galben dar si albul cu un pic de culoare rosie, sunt favorabile in aceasta luna universala 9. Coralul rosu este cea mai norocoasa bijuterie pentru vibratia 9.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 9 sunt:

Vibratia 1(1, 10,19, 28 iunie 2019) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 2, 11, 20 iunie 2019)- lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 3, 12, 21,30 iunie 2019)-distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(4,13, 22 iunie 2019)-vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti. O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 5, 14,23 iunie 2019): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini.

Vibratia 6( 6, 15, 23 iunie 2019)-activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 7, 16, 25  iunie 2019): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 ( 8, 17, 26 iunie 2019): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.O zi de plati karmice, intalniri sortite.

Vibratia 9(9, 18, 27 iunie 2019):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Psalmii 90-12: “Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.