LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE -12 IUNIE 2010

gemeni

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.
Saturn aspecteaza negativ aceasta energie lunara noua in Gemeni,  asta inseamna ca evenimentele din aceasta perioada au o greutate enorma ,nimic si nimeni parca nu poate oferi nici cea mai mica protectie ,obligatiile devin constrangeri  insuportabile . Aceasta energie ne testeaza capacitatea de a suporta o realitate inconjuratoare ,cu cat vom incerca mai mult sa scapam de probleme, sa le ascundem , sa inventam alta realitate decat cea existenta ,cu atat mai mult ne vom confrunta cu ea din nou. Este perioada in care trebuiesc constientizate obstacolele si revizuite metodele de abordare a acestora. Sansele sunt date celor care vor sti sa puna mai  mult prêt pe oameni si nu pe partea materiala,. Emotiile intense ce insotesc acest moment de Luna noua in Gemeni au la baza sentimente de frustrare , un context social lipsit de pace . Controlul emotiilor,capriciilor  impletite cu multa seriozitate si virtute pot ajuta in depasirea situatiilor critice .
Luna Noua in Gemeni , intr-un semn mutabil , aduce transformare , schimbare si adaptare prin informatie , cuvant, gand, comunicare , este favorizat “ gandul propriu” ce aduce rezolvare si adaptare la viata , este accentuata calitatea de prevedere ce naste mai intai gandul si apoi actiunea in acord cu evaluarea facuta.

Cu Luna Noua in Gemeni gradul 22 , cei nascuti  in semnele mutabile Gemeni, Fecioara,  Sagetator,Pesti in jurul datei de 12 ( plus , minus 4 zile) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti;  acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 22 in semnele Gemeni, Fecioara,  Sagetator,Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 10 aprilie  ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Nouain casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materiale. .Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 12 mai  ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna noua in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 12 iunie ( plus , minus patru  zile ) , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in casa  XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil , poate aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 12 iulie ( plus , minus patru  zile ) aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 12 august ( plus , minus patru  zile ),  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 12 septembrie ( plus , minus patru  zile ),  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua  in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealist pot fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afacerile cu strainii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 12 octombrie ( plus , minus patru  zile ) aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei  atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 12 noiembrie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificarii si constientizarii vietii de cuplu.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 12 decembrie ( plus , minus patru  zile ) ,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 ianuarie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala ,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 februarie ( plus , minus patru  zile ) aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, cu rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 11 martie ( plus , minus patru  zile ) , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. sunt nascuta pe 3.02.1978 ora 16.30 si mi s-a oferit ocazia de a-mi schimba locul de munca si chiar de a pleca din bucuresti. simt nevoia unei schimbari foarte profunde a vetii mele, din temelie as putea spune. ce ma sfatuiesti.iti multumesc.

  2. Va citesc comentariile de aproape 2 ani si sunt uimita de acuratetea acestora.
    Nu vreau sa abuzez de timpul dvs. , dar as avea nevoie de ajutor , mai ales ca viata mea se afla la rascruce , din toate punctele de vedere.
    Sunt nascuta pe 8 ianuarie 1965 , ora 16 , aproape de Baia de Arama.As vrea sa stiu ce ma asteapta in viitor ,din punct de vedere sentimental, profesional si financiar.
    Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.