HOROSCOPUL PENTRU ECLIPSA TOTALA DE LUNA IN SCORPION DIN 16 MAI 2022

 

Eclipsa totala de Luna in Scorpion, ora 7:14, ora Romaniei, este o Luna Plina pe gradul 25:18 Scorpion( Luna pe gradul 25:18 Scorpion in aspect de opozitie provocator cu Soarele pe gradul 25:18 Taur) in  apropierea Nodurilor Lunare –Nodul Sud pe gradul 22:31 Scorpion in opozitie cu Nodul Nord pe gradul 22:31 Taur. Este o Eclipsa de Luna asociata cu Nodul Sud lunar in Scorpion ce ofera puterea de a da deoparte temerile, anxietatile, vinovatiile, pacatele, obsesiile si indoielile, si sa avem incredere in noi insine pentru a merge pe calea cea simpla placuta lui Dumnezeu. Ca unul dintre semnele cele mai rezistente din zodiac, Scorpionul poate sa ne invete multe despre cum sa varsam cu gratie orice este depasit in vietile noastre. Scorpionul aduce, de asemenea, puterea de intinerire a pasarii Phoenix, pasarea mitica de transformare. Prin confruntarea cu ceea ce ne temem, Scorpion promite o viata noua si un mod autentic de a fi in lume.

Simbolul Sabian al gradului  26 Scorpion, gradul Eclipsei totale de Luna este:

 Indieni americani isi muta tabara intr-un nou teritoriu”.

Prin acest simbol, aceasta eclipsa sustine capacitatea noastra de a ne adapta  rapid la o situatie noua si la cerintele acesteia. Indienii traiesc in pace si armonie cu natura, cu cerintele si nevoile care apar. Capacitatea de a ne ridica si de a merge mai departe la un moment dat este o tema speciala acuma. Este ca si cum am avea bagajele facute si am fi gata de plecare. Din punct de vedere social, Eclipsa pe gradul 26 Scorpion amplifica platile karmice de familie, sfarsitul unor legaturi karmice de familie. Cea mai importanta cerinta   este sa fim gata de mutare, schimbare, adaptare la toate situatiile de viata fara a mai incerca sa controlam noi lucrurile.

Simbolul Sabian pentru gradul 26 Taur, gradul Soarelui in Taur  : “Un cantaret spaniol de serenade, la grilajul ferestrei iubitei lui”

Serenada este o compozitie muzicala, vocala sau instrumentala, dedicata unei persoane. De obicei serenada este cantata seara sau noaptea in semn de omagiu, pretuire, dragoste pentru o persoana.  Acest simbol este in acord deplin cu simboul Taurului renumit pentru capacitatile lui creative, pentru muzica sufletului lui si poate ca Soarele in Taur ne aseaza pe lungimea de unda a serenadei la care sufletul nostru vibreaza, creeaza, danseaza, evolueaza.

Cu Eclipsa totala de Luna in Scorpion pe gradul 26, cei nascuti in jurul datei de 16 ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei, casa familiei, in jurul gradului 26 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa totala de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului; deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita lucrurile in profunzime in tot ce tine  de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii, mosteniri. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. Puteti decide sa iesiti dintr-o relatie secreta. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Este posibil ca partenerul de viata sa aiba unele probleme cu veniturile finaciare sau cu fel de fel de taxe, sprijiniti-l. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceasta eclipsa sa va  atentioneze, indrume si catre lumea oculta. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile mult asteptate tin si de prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti treceti cu bine peste acest examen astral prin cultivarea bunavointei, compasiunii, spiritualitatii, iertare si intelegere fata de cei care gresesc. A venit timpul sa intelegeti ca perfectiunea nu exista aici pe pamant, deci nici voi nu sunteti perfecti.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita lucrurile in profunzime in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusmani, rude, comunicare, calatorii. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri, sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. O conexiune inflacarata se poate transform rapid intr-o relatie cu inel. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. Iar asta o veti face prin imbunatatirea relatiei voastre cu voi insiva, prin armonie si pace in suf;etul voastru. Asa, relatia cu ceilalti se poate imbunatati. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile acestui moment astral tin si de cariera, proiecte profesionale, imagine publica, sefi, unul din parinti, credinta, autoritati. Campul de lupta este cariera voastra si parteneriatele angajate, da, dar incercati sa fiti calmi si nu raspundeti provocarilor.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun in Pesti si Marte in Pesti arata protectie prin cunoastere, astrologie, prieteni, idei revolutionare, activitati umanitariste, integrarea intr-un grup nou. O speranta de-a voastra se poate in sfarsit indeplini.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita lucrurile in profunzime la locul de munca. Testele scorpionice tin de rutina zilnica, munca voastra, sanatatea, relatiile de la locul de munca, credinta, relatiile ciudate si karmice, compasiune, ajutor neconditionat. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca, relatii, acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca, la o relatie toxica si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune, pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problema de sanatate ar putea veni la lumina. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile mult asteptate tin si de cursurile universitare, profesori universitari, cunoastere inalta, straini, strainatate, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti, afaceri, bani multi. Nu uitati ca o eclipsa schimba regulile jocului.
Aceasta Eclipsa totala de luna in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca treceti cu bine peste acest examen astral daca cultivati bunavointa si compasiunea in cariera voastra, in functiile pe care le detineti, in viata sociala. Altfel, situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destuli de tulburi in cariera si viata voastra sociala.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita profund lucrurile in tot ce tine de iubire, interesele voastre creative, speculative, finante, planuri personale dar si de relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii vostri. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creative. Eclipsele de Luna dezvaluie ceea ce trebuie modificat sau aruncat. Ele sunt prezente pentru a va ajuta sa cresteti, sa deveniti versiuni mai bune. La ce trebuie sa renuntati pentru a crea mai multa fericire si creativitate in viata voastra?
Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile acestui moment tin si de afaceri, dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, partener de viata. Banii pot fi sursa unor momente dificile, deci atentie. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin credinta, cunoastere, intelegeri spirituale si intuitive, rugaciune. Pericolul poate aparea prin iluzii, prin incercarea ta de a sta ascunsi sub o ceata deasa fara a da voie credintei sa va ajute.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita in profunzime lucrurile in familie, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale.Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile acestui moment tin si de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin renuntarea la jocurile secrete pentru putere, prin sustinerea neconditionata a asociatilor vostri, prin intelegerea mistrelor vietiii. A venit timpul sa intelegeti ca nu exista secrete pentru lumea divina iar acuma acestea pot fi dezvaluite.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita in profunzime lucrurile ce tin de comunicare, invatamant, transport, vecini, rude, tineri, prieteni, proiecte de grup. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere.In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Eclipsele de Luna sunt despre sfarsituri si eliberari, aratandu-va ce trebuie sa inlaturati pentru ca energia noua sa apara in a treia casa ce tine de  comunicare, documente, mintea voastra, vecinii vostri.
Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile acestui moment tin si de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate.
Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin prin sustinerea neconditionata a partenerului de viata, asociat, prin iertarea dusmanilor vostri. A venit timpul sa renuntati la metodele incorecte pentru rezolvarea unor probleme, trebuie sa intelegeti ca sunteti sub controlul cerului in permanenta.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita in profunzime tot ce tine de de bani, securitate financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, mosteniri, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile  dar si realizarile acestui moment tin si de copii, iubire, vacanta, placeri, proiecte creative, mandrie exagerata.
Cum Luna este planeta guvernatoare a carierei voastre, pot aparea unele tensiuni aici. Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin munca bine facuta, prin credinta, prin compasiune si intelegere fata de cei cu care munciti, prin ingrijirea celorlalti, prin metodele alternative de sanatate, prin sensibilitate fata de animalele de companie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita lucrurile in profunzime in tot ce tine de obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, afacere. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. O relatie de dragoste, afaceri, politica, poate fi analizata acuma si se poate termina sau poate continua pe un alt nivel
Aceasta eclipsa se refera la voi, la visele voastre, la credinta voastra, la increderea in divinitate. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra personala. Indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre , asupra relatiilor voastre si va ramane in picioare doar ceea ce este benefic pentru viitorul vostru. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Sa aveti o eclipsa in Scorpion este o invitatie cosmica de a va transforma viata, da a lucra cu cea mai buna versiune a voastra.
Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile acestui moment astral tin si de familie, camin, parinti, mosteniri de familie, securitate emotionala.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin iubire neconditionata, prin sustinerea unui copil, prin renuntarea la mandria excesiva, prin renuntarea la a mai cauta un salvator cand de fapt salvarea o puteti gasi chiar in voi, in interiorul vostru, in scanteia divina din voi.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita lucrurile in profunzime in tot ce tine de dezvoltarea voastra spirituala, o munca in folosul celor multi, karma, sanatate, proiecte de munca, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Marele romancier Nathaniel Hawthorne spunea ca “ omul nu trebuie sa-si nege fratia nici macar cu cel mai vinovat dintre semeni” iar asta poate fi o atentionare pentru voi acuma. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe voi. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn  in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile acestui moment tin  de gandirea voastra negativa, de calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate, rude, bani.
Nu uitati ca o eclipsa schimba regulile jocului.
Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, impozite, o relatie intima tabu, planuri financiare, banii care vin de la ceilalti.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a familiei voastre, prin iertarea celor din familia voatra, prin credinta si compasiune. Oricum, Neptun poate aduce destula confuzie dar si magie in viata de familie.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita lucrurile in profunzime in tot ce tine de prieteni, activitati de grup, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ,  sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional. De asemenea, este posibil sa va simtiti putin mai liberi prin incheierea unei asocieri cu un grup sau o organizatie de care sunteti legati de mult timp. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile acestui moment tin si de bani, valoare personala, bunuri materiale,
Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin sustinerea neconditionata a rudelor voastre, prin intelegerea comunicarii, prin iertare, compasiune si credinta. Oricum, Neptun poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, anturaj, puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Este un cadou minunat aceasta energie neptuniana in sensul ca va sporeste imaginatia, inspiratia , intuitia , “mintea voastra  poate fi asemanata cu un “ burete “ ce absoarbe tot felul de informatii , puteti  simti ca aveti  puterea de a “ citi mintea unui om “.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita lucrurile in profunzime in tot ce tine cariera, proiectele profesionale, statut social, imagine publica, familie, neam, camin. Echibrul dintre viata profesionala si viata personala poate deveni o transformare importanta iar printr-o serie de rasturnari neasteptate, puteti fi  catapultati mai aproape de calea adevarata.  Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi in aceasta directie, sunteti opriti exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Aceast? eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni.Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile mult asteptate tin si de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, planuri personalitate, responsabilitate si maturitate, rabdare.
Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un collaborator, un sef, un coleg.
Aceasta Eclipsa in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa totala de Luna in Scorpion agita lucrurile in profunzime in tot ce tine de convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt urmarite de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, rude, comunitatea in care traiti, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces, sau alte probleme juridice. Eclipsele de Luna sunt culmi si sfarsituri care fac loc unei noi energii sa apara. Iar aceasta eclipsa va poate duce in locuri neasteptate care va surprind cu schimbarea perspectivelor voastre. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca piedicile dar si realizarile mult asteptate tin si de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, proiecte de grup, dusmanii ascunse.
Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ.
Eclipsa de luna in unghi armonios cu Neptun si Marte in Pesti arata ca puteti trece cu bine peste acest examen astral prin intuitie, credinta, compasiue. ‘Iarta-te si iarta” si mergi mai departe este indemnul acestui aspect pentru voi. Folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.