LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE – 20 SEPTEMBRIE 2017

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Chiron, vindecatorul ranit se opune acestei energii noi, Luna Noua in Fecioara. Chiron este podul dintre trecut (Saturn ) si viitor (Uranus) dar pentru asta trebuie sa constientizam, vindecam ranile sufletesti, dependenta de relatii negative. Asa cum Fecioara gaseste tot timpul solutii la orice problema, aceasta Luna Noua in Fecioara ne ajuta sa gasim solutia necesara vindecarii mintii, corpului si spiritului nostru. Trecutul este istorie, viitorul este un mister dar prezentul este un dar.

Cu Luna Noua in Fecioara pe gradul 28, cei nascuti in jurul datei de 20 septembrie, 19 decembrie, 18 martie, 18 iunie ( semnele mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetator) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului-descendentul, casa carierei-MC, casa familiei-casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 28 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa XII (dar slabit de aceasta lunatie ) va raneste sau puteti rani pe ceilalti prin aroganta, secrete, tradare, narcisism. Una dintre ciudateniile lui Chiron in casa XII poate fi legata de faptul ca jocurile voastre secrete va pot lovi chiar pe voi. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa va reinventati, sa va schimbati modul in care va puneti in lumina personalitatea, sa va pese mai mult de ceilalalti. Incapatanarea, gustul razbunarii, revolta, atitudinea incordata si dispretuitoare va ajuta “sa va taiati craca de sub picioare de unul singur’ intr-un mod neasteptat. Tot ce tine de imagine personala, statut social, munca, sanatate, prieteni, sunt supuse unor inversari ce nu pot fi prevazute. Uranus retrograd in Berbec va cere sa renuntati la vechile obiceiuri care va impiedica sa va impliniti potentialul. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 aprilie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa XI (dar slabit de aceasta lunatie ) va raneste sau puteti rani pe ceilalti prin viziunea si compasiunea voastra. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de prieteni, intuitia voastra, credinta, astrologie, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va  vindeca . O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa va reinventati prin explorarea profunda a intuitiei voastre si a domeniului spiritual, a misterelor vietii, sa gasiti acea cunoastere esoterica care vi se potriveste cel mai bine. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, puteti descoperi anumite secrete care conduc la o stare de agitatie, nervozitate. Pentru cei nascuti in jurul datei de 18 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra,  va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un process si incepe alt process iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare, parinti, casa.Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa carierei (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de cariera, statut social, ambitii profesionale, autoritati. Una dintre ciudateniile lui Chiron in casa X poate fi legata de faptul ca ambitiile voastre in cariera pot suferi datorita incompetentei altora. Chiron in Pesti va crea un element de confuzie si reputatia voastra poate suferi, dar de obicei, nu din vina voastra. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa va reinventati viata sociala prin ruperea relatiilor daunatoare si restrictive. Apar pierderi spectaculoase prin prieteni sau dusmanii necunoscuti va fac rau. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 iunie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa IX (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de straini, strainatate, studii superioare, lege si aplicarea legii, moralitate. Una dintre ciudateniile lui Chiron in casa IX poate fi legata de faptul ca “ adevarul vostru” poate fi contestat din toare partile.  O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de studii, rude, straini, adevar si minciuna, credinta, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va  vindeca . O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa va revitalizati cariera, sa redefiniti scopul in viata, ambitiile profesionale. Datorita lui Uranus, cariera voastra poate fi destul de agitata, plina de sicane, necazuri, lupte sau lovituri de teatru. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 20 iulie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, de modul de a va valorifica talentele personale. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa VIII (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de afaceri, putere, viata intima, banii partenerului de viata, lupte ascunse pentru putere. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de relatii, putere, viata intima, bani multi, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va vindeca . O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa va reinventati prin educatie, studii, credinta, viata spirituala, alte culturi, sustinerea unor probleme umanitare. Comportamentul excentric, inadaptarea voastra cu atitudini ce resping orice opinie a semenilor, aduc dificultati, necazuri in a va fi recunoscute talentele naturale, valoarea personala. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 august, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, a analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat.Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa VII (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de relatii, partener, asociat, hotarari judecatoresti, lege, aplicarea legii, dusmani stiuti. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de relatii, uniuni, dusmani stiuti, credinta, lege, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va vindeca. O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa reinventati modul in care va folositi puterea asupra celorlalti, cum manipulati oamenii, ce jocuri secrete faceti pentru a avea acces la putere.Uranus retrograd in casa VIII reinvie trecutul care va poate lovi neasteptat prin tot ceea ce ati creat pe ascuns in defavoarea celorlalti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 20 septembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine” pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa VI(dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de munca, proiecte la locul de munca, colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice, credinta. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de munca, colegi, sefi, trecut, afaceri secrete, tradare, dusmani, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va vindeca. O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa redefiniti modul in care vedeti o relatie, casnicia, partenerul de viata, asociatul. Este un moment de disensiuni in familie, ruptura sau divort, relatii pline de critica si neasteptat. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 19 octombrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, astrologia, surprizele, sentimentele irationale si capricoase, prieteniile nesincere, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa V (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de iubire, mandrie exagerata, copii, proiecte creative, distractii. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de iubire, de tendinta de a va juca cu existenta voastra, de cheltuieli frivole pentru a va indeplini placerile, sunt reactivate acuma, important este sa intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Casa V are legatura cu iubirea, creativitatea voastra, modul de exprimare, copiii, romantismul, speculatiile, este cea mai vizibila scena a dramei lui Chiron. Este o destinatie de plasare a lui Chiron extrem de creativa in care puteti sa-i ajutati pe ceilalti sa straluceasca, poate fi un copil, poate fi un proiect creativ. Recunostinta si iubirea va vindeca. O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa reinventati modul in care vedeti munca voastra, proiectele de la locul de munca, relatia cu colegii, sefii. “In slujba cui vreau sa fiu “ are nevoie de un raspuns original. Revolta fata de munca pe care o faceti poate aduce grave dispute, probleme cu nervii. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 18 noiembrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti, astrologie, ghizi spirituali.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa IV (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de familie, camin, parinti, tara de origine. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de familie, locul de nastere, cariera, anumite traume legate de familie din trecut, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va vindeca. O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa reinventati modul in care vedeti iubirea, relatia cu copiii, sa fiti mai creativi. Pot aparea necazuri legate de copiii, speculatiile aduc pierderi redutabile. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 decembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la cursul dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa III (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de rude, sora si frate, vecini, studii, comunicare, transport. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de rude, frate si sora, credinta, strainatate, straini, munca cu strainii, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va vindeca. O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa redefiniti rolul familiei in viata voastra. Pot aparea socuri prin membrii familiei iar agitatia si lipsa de menajamente conduc la rupturi in familie. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 17 ianuarie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa II (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de bani, valoare personala, proprietati. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de bani, afaceri, viata intima, banii partenerului, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va vindeca. O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa reinventati modul in care comunicati, relatia cu rudele, anturaj, tineri, cum vedeti si ganditi o afacere, banii unei afaceri. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 februarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Deoarece Luna Noua formeaza o opozitie dificila cu Chiron in Pesti, aceasta energie combinata poate aduce fel de fel de dureri sufletesti in aceasta perioada ( Chiron are o functie dubla, este cel ranit care are nevoie de vindecare dar poate si rani accidental). Chiron in Pesti in tranzit prin casa I (dar slabit de aceasta lunatie ) submineaza toate problemele legate de relatii, modul vostru de manifestare in relatii, atitudinea voastra, crezurile voastre. O rana in suflet, o experienta dureroasa legate de relatii, de cum relationati, de individualitatea voastra, sunt reactivate acuma, important este intelegeti ca acestea sunt de fapt lectii chironiene care vin sa predea in direct sufletului vostru despre iertare si intelepciunea culeasa din ele pentru a va ridica si merge mai departe. Recunostinta si iubirea va vindeca. O rugaciune de multumire catre toti cei care au contribuit la evolutia voastra va poate face bine in aceasta perioada. Provocarea acestui moment vine si de la Uranus retrograd in Berbec ce va cere sa redefiniti valoarea, cum va valorificati talentele, o mai mare incredere in valoarea voastra. Pot aparea pierderi sau fluctuatii surprinzatoare in tot ce tine de finante, partener, casatorie, uniuni. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 martie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.