LUNA NOUA IN SAGETATOR SI ZODIILE -18 DECEMBRIE 2017

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Sagetator pe gradul 26, cei  nascuti in jurul datei de 18 ( plus, minus trei zile ) din semnele  Gemeni, Sagetatori, Pesti, Fecioara, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 26.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un acord final benefic ambelor parti. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie, strainatate, straini, invatamant, religie, credinta. Uranus din casa I sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna fel de fel de surprize legate de relatiile voastre, de imaginea voastra, de modul cum va prezentati in lume. Provocarea vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva o rana profunda din sufletul vostru legata trecut, vinovatii inchipuite, putere asupra celor multi, tradari, dusmanii. Devotamentul, umilinta si daruirea neconditionata va vindeca durerile sufletului. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 aprilie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, transformari majore. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. In acelasi timp, pot fi amplificate problemele legate de resurse comune, bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane, cadouri,  recompense, mosteniri, pensii intretinere copii. Uranus din casa XII sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna fel de fel de surprize legate de afacerile trecutului. Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Provocarea vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva o rana profunda din sufletul vostru legata de prieteni, stiinte oculte. Puteti simti mai acut respingerea voastra de catre colegi din cauza ca sunteti “diferiti”. Prieteniile sunt deosebit de dificile cu aceasta influenta, pot fi inselatoare intr-un mod care va dauneaza, deci atentie. Va puteti elibera de durere atunci cand acceptati propriile aspiratii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 mai, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, lucru in echipa. Uranus din casa XI sustine benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna  fel de fel de surprize de la prieteni, un grup, o cauza sociala. Provocarea vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva o rana profunda din sufletul vostru legata de cariera, ambitii profesionale, statut social, imagine publica. Perioada urmatoare poate fi destul de confuza cu ciudatenii din partea sefilor, interpretari gresite a modului in care va ocupati de un proiect. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 iunie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal  pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a va pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in casa VI poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite bonusuri la locul de munca. Uranus din casa X sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna  fel de fel de surprize in cariera, statut social, imagine publica. Provocarea vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva o rana profunda din sufletul vostru legata de strainatate, credinta, o munca in strainatate, un crez de-al vostru. Sensibilitatea voastra acuta are legatura cu religia, alte culturi, imaginea mare a universului. In urmatoarea perioada, va puteti elibera de durere daca veti incerca sa vedeti mai mult decat propria idee, opinie, credinta. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 iulie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii,  pentru o noua poveste de dragoste , pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Uranus din casa IX sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna fel de fel de surprize legate de o calatorie, strainatate, straini, studii, credinta. Provocarea vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva o rana profunda din sufletul vostru legata chestiunile financiare, banii partenerului de viata, dormitorul conjugal, afaceri, lupte secrete pentru putere. Va puteti elibera de durere atunci cand veti incerca sa dezvoltatii relatiile profunde cu ceilalti fie ca este vorba de o relatie intima,o relatie financiara. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 august, aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, radacinile voastre, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Puteti cumpara o casa, puteti primi  o casa de la parinti, totul se leaga de casa in care locuiti. Luna Noua in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, tara, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie. Uranus din casa VIII sustine benefic aceasta Luna Noua, asta arata fel de fel de surprize legate de banii partenerului, banii unei afaceri, viata intima, secrete in cuplu. Provocarea vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva o rana profunda din sufletul vostru legata de casnicie, asociat, partener de viata, un proces, un avocat. Puteti fi inselati, loviti sufleteste de un partener de viata, un asociat. ” Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt” va vindeca sufletul. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 septembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Cu aceasta Luna Noua, puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din comunicare, comert, informatii deosebite. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Uranus din casa VII sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna un timp al surprizelor in relatiile voastre. Provocarea vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva  o rana profunda din sufletul vostru legata de  locul de munca, colegi, activitati zilnice. Va puteti simti o victima a locului de munca sau ca nimeni nu va recunoaste meritele voastre in tot ceea ce faceti. Puteti deveni obsedati de starea voastra de sanatate. Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 19 octombrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile voastre financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Uranus din casa VI sprijina benefic aceasta Luna Noua si arata surprize, neasteptat, in tot ce tine de munca, colegi, proiecte de munca, rutina zilnica, sanatate. Provocarea vine de la Chiron in Pesti si poate reactiva o rana profunda legata de iubire, copii, creativitate personala. In urmatoarea perioada, sensibilitatea voastra se poate amplifica din cauza unei iubiri inselatoare, cu cat va doriti sa fiti mai speciali in ochii cuiva cu atat va puteti rani mai mult. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 noiembrie, aspectul de semisextil dintre Luna Noua  si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal care va face sa va simtiti energici si entuziasti, viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbul ” a cunoaste “ intr-un mod extrem de personal. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, relatii de prietenie , iubit, partener. Uranus din casa V sprijina benefic aceasta Luna Noua  si arata surprize, neasteptat in iubire, in relatia cu copiii vostri. Provocarea vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva  o rana profunda din sufletul vostru legata de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. In urmatoarea perioada, puteti dezvolta o mare sensibilitate fata de tot ce tine de radacinile voastre, parinti, neam, tara, traditii iar iertarea este un pas catre vindecare. Va puteti simti abandonati, familia devine un loc nesigur si va afecteaza emotional. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 18 decembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu  misterele, secretele, tot ce este dificil, este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Este un timp in care veti cauta singuratatea concentrandu-va pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau, puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice. Este cel mai bine sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi . Uranus din casa IV sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca puteti avea fel de fel de surprize  legate de familie, parinti, camin, neam, afaceri imobiliare. Provocarea momentului vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva  o rana profunda din sufletul vostru legata de frati, rude, vecini, calatorii scurte, comunicare. In urmatoarea perioada, puteti deveni extrem de sensibili in legatura cu abilitatile voastre de comunicare, cuvintele va pot produce rani adanci.Va puteti elibera de aceasta sensibilitate cand veti invata sa si ascultati, sa intelegeti ca arta conversatiei nu consta in a vorbi doar voi ci sa interactionati cu cealalta persoana, sa comunicati fara a judeca si condamna. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 ianuarie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau consolidarea legaturilor intr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Este un timp in care puteti sa va faceti noi prieteni, sa petreceti mai  mult timp  cu prietenii vechi, totul duce catre socializare, conectare cu alte persoane, grupuri de persoane. Uranus din casa III sprijina aceasta Luna Noua, asta arata surprize, evenimente neasteptate legate de rude, transport, masina, comunicare, calatorii scurte. Provocarea momentului vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva  o rana profunda din sufletul vostru legata de bani, valori, posesiuni materiale, securitate financiara. Sensibilitatea voastra profunda in urmatoarea perioada tine de propria voastra valoare, de posesiunile voastre, de ceea ce faceti pentru bani. Va puteti elibera de aceasta sensibilitate cand veti intelege ca supravietuirea voastra are nevoie si de “ bani spirituali”. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 16 februarie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, ambitii profesionale, statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus din casa II sprijina aceasta Luna Noua, asta arata surprize, evenimente neasteptate legate de bani, securitate financiara si emotionala. Provocarea momentului vine de la Chiron in Pesti ce poate reactiva o rana profunda din sufletul vostru legata de relatiile voastre, identitatea voastra, corpul fizic. In urmatoarea perioada, va puteti rani singuri prin faptul ca veti incerca tot timpul sa va dezvoltati identitatea in raport cu o relatie, cu ceilalti si culmea acestia tot timpul va pot  ” lovi ” pentru a invata sa cautati in voi ceea ce aveti nevoie. Va puteti elibera de orice fel de durere cand va veti accepta asa cum sunteti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 18 martie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

 1. “Luna Noua si arata surprize, neasteptat, in tot ce tine de munca, colegi, proiecte de munca,…”

  Am visat asta noapte un cutremur major,ce zdruncina extrem de puternic cladirea in care lucrez.O scara deja era in pericol de prabusire, ce ducea catre biroul administratorului.

  Explicam pericolul, nu prea eram inteleasa…

  Am riscat si am reusit sa iau un telefon din biroul lui si sa-i scot in siguranta pe colegi.Nu prea am reusit cu administratorul….
  Parea pierdut…

  Oare, ce sa zdruncine atat de puternic?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.