ECLIPSA DE LUNA IN VARSATOR SI ZODIILE – 6 AUGUST 2009 ORA 03:53 –ORA ROMANIEI

varsator-1

Eclipsele genereaza multe emotii in viata noastra de toate zilele, dar in aceeasi masura , pot aduce in lumina adevarul in relatii , un adevar brusc si caruia trebuie sa incercam sa-i facem fata , de multe ori eclipsele pot fi asociate cu surprize de tot felul, surprize care de fapt vor incerca sa ne reaseze pe drumul cel bun, sa ne aduca fata in fata cu partenerul sortit, cu locul de munca benefic pentru noi, cu un prieten ce poate fi un sprijin important pentru viitorul nostru. Partea pozitiva a unei eclipse o putem vedea daca vom avea curajul sa deschidem usa spre schimbarile spre care suntem condusi sa le facem , instinctiv vom simti ce trebuie sa facem, cu cat ne vom lega mai mult de trecut cu atat vom simti mai dur influenta unei eclipse. Eclipsa de Luna in Varsator din 6 august este asociata cu Nodul Nord Lunar in Varsator ceea ce semnififica destul de clar oportunitati pentru viitor, Nodul Nord al Lunii are o legatura directa cu noile experiente, cunostinte, acumulari necesare in existenta actuala., sunt lectiile pe care trebuie sa le invatam, putem vorbi de un drum greu dar care ofera oportunitati pentru dezvoltare, ne vorbeste despre “ideea noua” rasplatita , recompensata care conduce la implinire si evolutie. Aceasta eclipsa va fi ultima dintr-o serie lunga de eclipse din familia Leu –Varsator, odata cu intrarea Nodului Nord lunar in Capricorn ( 21 august 2009 ) vom asista la o serie de eclipse in familia Capricorn –Rac punandu-i in centrul atentiei pe cei nascuti in aceste zodii. Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra , emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator in special pentru cei care au gradul 11-15 Varsator, Leu , Taur , Scorpion ( semnele fixe ) activate in harta natala , putem vorbi de modificari provocatoare . Pentru cei cu planete intre gradele 11-15 Berbec, Sagetator ,Gemeni , Balanta , aceasta eclipsa de luna poate fi un sprijin in demararea unor modificari.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului, Luna eclipsata este in casa XI o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi.  Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte , putem vorbi de energii prietenoase ce pot favoriza calatoriile cu prietenii, cu rudele,anturajul apropiat devine pentru voi o sursa de energie in aceasta perioada, argumentele promte fac din voi o forta in orice fel de comunicare.

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familiei, Luna eclipsata in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor.Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte , putem vorbi de energii prietenoase ce pot favoriza castigurile  financiare prin efort propriu, compensatii la locul de munca , cresteri salariale , prime.

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media . Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte , putem vorbi de energii prietenoase ce pot favoriza actiunile personale, farmecul personal, putem vorbi de energii ce va pot da multa putere si eficienta in tot ceea ce faceti.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri , banii celuilalt,imprumuturi bancare. . Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte in Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot favoriza imaginatia , planificarea , lucrul independent fara supraveghere , puteti in aceasta perioada sa deveniti un spijin important pentru cei mai putin norocosi.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I , axa eu –tu , Luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in primirea sprijinului unor prieteni valorosi, puteti sa va indepliniti obiectivele personale prin astfel de oameni.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie .In aceasta casa , Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in initiative si hotarari in cariera , competitia devine directia principala in aceasta perioada , sunt amplificate rezultatele in cariera , in orice pozitie de conducere.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii , Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubire , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere.Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati.  Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in experiente noi , in castiguri venite din educatie superioara , calatorii, sporturi, activitati in aer liber .

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera.Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa.Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in indeplinirea obiectivelor si dorintelor prin utilizarea resurselor commune , interes fata de paranormal sau fortele oculte .

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate . Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele  luni. . Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in cresterea spiritului cooperant si multa energie pusa in relatiile majore , castiguri prin vanzari sau in lucrul cu publicul.

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, Luna eclipsata este in casa II o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal . Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in imbunatatirea relatiilor de la locul de munca, favoruri din partea sefului, relatii bune cu colegii, realizari la locul de munca.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in cresterea magnetismului personal , in implicarea intr-o relatie romantica, in castiguri din folosirea propriei creativitati, in imbunatatirea relatiilor cu copii sau anumite bucurii aduse de copii.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe voi. Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in imbunatatirea conditiilor din casa, achizitionarea unei case, mutarea intr-o noua casa , redecorarea casei, castiguri din afaceri imobiliare.

Adriana Tudosa

You may also like

11 Comments

 1. buna ziua, fiind pasionata de astrologie, am tot incercat sa-mi fac astrograma, in cele din urma am reusit, numa ca la interpretare m-am ratacit si m-am speriat singura.Sunt nascuta pe 8 iulie 1987, la ora 14:50,deci,,,ascendent in scorpion,,am vazut ca am o astrograma ciudata in sensul ca in casa 2, casa 9 sunt foarte multe planete ,iar in casa a7a nu am niciuna,,,,sa insemne asta ca nu ma voi casatorii niciodata???hmmm..as avea nevoie de putin ajutor, va arat ce am concluzionat pana acum in raport cu teoria,insa nu stiu inca sa interpretez si ,,ma cam sperii singurica, ati putea oare sa-mi spuneti dvs ce se vede pe harta mea si cum se poate interpreta dpdv sentimental si al copiilor?:)asta e of-ul meu,,am descoperit niste probleme de sanatate ,un rh negativ si acum sunt atat de tematoare ca nu cumva sa nu fiu mamica ,,,intrucat asta imi doresc cel mai mult de la viata,,,:)prin urmare de asta ma intereseasa aspectul sentimental ,,,ca e nevoie si de un tatic bun si responsabil:).Va multumesc anticipat!!!Andreea…

 2. ANDREEA
  daca ai ascendentul in scorpion atunci descendentul ( partenerul, tot ce tine de un parteneriat bazat pe acte; iubitii se pot vedea in casa V, acolo iubirea nu cere acte) este in taur ceea ce arata ca vei atrage un partener senzual, fermecator , practic, demn de incredere care poate sa-ti ofere securitate si stabilitate . Esti foarte pretentioasa in privinta fizicului partenerului. Pentru a vedea unde iti poti cunoaste partenerul te uiti la pozitia in casa a planetei ce guverneaza casa VII ,in cazul tau , te uit in ce casa este planeta venus.
  In cazul in care nu ai planete in casa VII, asta nu inseamna ca nu te mariti ci doar ca influenta partenerului asupra ta va fi destul de redusa.
  pentru a putea sa ma uit in harta ta am nevoie si de locul de nastere.

 3. Sincera sa fiu, nu stiu cui v-ati adresat, cerand localitatea de nastere, dar eu va pot spune ca sunt nascuta in Timisoara. Va multumesc anticipat, Cristina.

 4. Cristina -Maria ; Timisoara
  Eu am ridicat harta ta natala cu ora de nastere pe care mi-ai dat-o si ai ascendentul in Capricorn gradul 16:57; in al doilea rand , eclipsa de luna din 7 iulie a energizat gradul 15 :32 Capricorn iar in harta ta a energizat casa XII :

  Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au afectat pe altii sau chiar pe voi. Saturn , guvernatorul semnului Capricorn sustine aceasta eclipsa de Luna in Capricorn indicand solutii pe termen lung la problemele blocate , secretele si visele voastre

  Eclipsa de Luna din august a energizat gradul 13:43 Varsator iar in harta ta natala a energizat casa I :
  “Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Aceasta eclipsa de luna are un sprijin puternic in energiile focosului Marte din Gemeni , putem vorbi de energii prietenoase ce pot ajuta in cresterea magnetismului personal , in implicarea intr-o relatie romantica, in castiguri din folosirea propriei creativitati, in imbunatatirea relatiilor cu copii sau anumite bucurii aduse de copii.

 5. Va multumesc mult de tot pentru aceste raspunsuri, dealtfel foarte importante pentru mine. Din totdeauna am stiut ca am ascendentul in Varsator, iar faptul ca este in Capricorn, imi da niste raspunsuri. Se pare ca eclipsa de Luna, intradevar a dat schimbarea si redefinirea imaginii personale,de la aspectul fizic, la “imaginea” in fata sefilor. iar actiunile celor din jur m-au afectat mult mai mult decat o faceau in trecut, in special sarbatorirea zilei de nastere, (6 August) la care aspectele poztive au fost mai mereu umbrite de cele negative. Cat despre proiectele pe care doresc sa le pornesc in viata mea, sunt copiii. Iar Marte in Gemeni sper sa ma sprijine. Este un lucru important pentru mine, un lucru ce mi-l doresc de mult timp si sper sa reusesc de data aceasta. Va multumesc mult de tot inca o data, stiu ca ridicarea hartii natale nu este un lucru foarte simplu, si de aceea va sunt recunoscatoare. Toate cele bune, Cristina.

 6. Va multumesc din inima pentru raspuns, intotdeauna am incercat sa aflu o opinie specializata in acest domeniu ,,dar inca nu am avut ocazia si resursele.Va promit ca pe viitor am sa va contactez pentru o interpretare mai detaliata a hartii mele.Tare-s curioasa.
  Sunt nascuta in Bucuresti, 8 iulie, 1987, ora 14:50.
  Va multumesc pentru raspunsul dvs.As vrea sa-mi spuneti dvs sigur daca voi avea bebei si daca da, ce si cati:)??!!Multumesc anticipat!!

 7. Daca vedeti ceva ce credeti ca trebuie sa-mi spuneti sau sa ma sfatuiti,,,va rog!!!Oare cand, cine si cum pot afla mai multe detalii despre acel sortit din astrograma:)??
  Saru`mana!!:)

 8. Planeta Venus se afla in casa a-9-a:), iar in casa a-5-a n-am nicio planeta:(.,,,UUUfff ce greu este ….Astept cu nerabdare raspunsul dvs.Noapte buna!

 9. Buna ziua, as vrea sa stiu si eu ce semnificatie poate avea faptul ca in casa V am 3 planete: saturn, uranus si neptun; in casa VII nu am nici o planeta; Dar nu stiu exact ora nasterii, stiu mai mult un interval, intre 1 si 3 AM. Si am vazut ca luna ar putea fi in casa X, daca as fi nascuta mai devreme, sau in casa IX. Nu pot afla exact ora, pt ca spitalul unde m-am nascut a fost inundat:) si s-au pierdut /distrus fisele de la nastere din arhiva.
  Iar parintii, nu stiu, ca sunt al 3-lea copil;
  As vrea sa stiu doar daca voi avea vreodata o familie in care sa fiu linistita, si daca voi reusi in cariera. Iar dupa cum arata harta ce cariera mi-ati recomanda. (mai ales, intre lucru cu oamenii sau un studiu individual prelungit).
  Nu v-as putea multumi niciodata suficient, insa m-ar bucura tare mult daca mi-ati raspunde. Va multumesc.

 10. andreea 2-
  cu intervalul de 2 ore se modifica destul de semnificativ pozitionarea axelor in harta natala asa ca nu pot sa te ajut ; daca iti cunosteai ora de nastere cu mare drag m-as fi uitat pe harta ta .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.