LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE-15 SEPTEMBRIE 2023, ORA 4:39, ORA ROMANIEI

Si bat clopotele cerului pentru o noua nunta cosmica, vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment astral important. Acuma Lumina- Soarele pe gradul 21:58 Fecioara se uneste cu Intunericul – Luna pe gradul 21:58 Fecioara si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 15, din orice semn zodiacal. O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, o atitudine noua, o intelegere noua, ambitii si obiective noi. Semnul Fecioarei, semnul care imbraca aceasta luna noua, vine cu fel de fel de instrumente, metode, planuri, detalii, retete, etichete, necesare unei mai bune organizari, pentru vindecare.

Aceasa lunatie ofera o perspectiva realista asupra a ceea ce trebuie analizat, organizat si ordonat intr-un mod nou in viata noastra. Asa cum Fecioara gaseste tot timpul solutii la orice problema, aceasta Luna Noua in Fecioara ne ajuta sa gasim solutia necesara vindecarii mintii, corpului si spiritului nostru. Nu exista un „reparator” mai bun decat semnul Fecioarei. Iar Luna Noua in Fecioara aduce oportunitati pentru a gasi solutia perfecta pentru lucrurile care pur si simplu nu functioneaza, pentru “ curatarea haosului”, pentru remedierea unor probleme pe termen lung, pentru aducerea calmului in orice situatie. Aceasta Luna Noua ofera multa energie pentru initierea unor proiecte de tip fecioara- un nou loc de munca, un plan nou de sanatate, un plan pentru organizarea casei si biroului, curatarea vechilor obiceiuri emotionale. Este o invitatie cosmica de a ne reinnoi relatia cu munca si cu cei cu care muncim,

Energia fecioarei este cel mai bine exprimata si prin simplificarea lucrurile. Simplifica, organizeaza, sorteaza si pune lucrurile la locul potrivit. Isus este iubit si admirat pentru simplitatea Sa, deoarece El prezinta adevarul divin in cuvinte simple dar care ne ating sufletul. Slava lui Isus a stat in simplitatea Sa. Si in simplitate ne legam de Dumnezeu … Indiferent de ranile, greutatile, greselile, pe care le ducem cu noi, sa ne tratam cu bunatate si cu iubire. Cei mai puternici pasi pe care ii putem face intr-o calatorie de vindecare esre sa invatam sa ne iubim pe noi insine si viata noastra, indiferent de circumstante.

Cu Luna Noua in Fecioara in aspect provocator cu Neptun in Pesti, pe langa un val de ceata peste perceptiile noastre, putem gasi claritate prin intuitia noastra, prin credinta si iubire. Prin acceptare, credinta, respect, obtinem ceea ce dorim, prin neincredere, frica, se destrama totul. Oricat de incantati am fi de noile oportunitati, ar trebui sa nu ne grabim, sa asteptam un semnal clar inainte de a actiona. Uranus, rebelul cosmic, chiar si in aspect de trigon benefic cu Luna Noua, ar putea aduce un strop de imprevizibilitate. Planurile pot fi date peste cap, niste imprejurari neobisnuite intervin in desfasurarea vietii noastre.
Mercur, mesagerul cosmic, se pregateste sa-si incheie mersul retrograd chiar in ziua de Luna Noua. In urmatoarea perioada, comunicarea poate fi mai usoara.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la munca, proiecte de munca, colegi, rutine zilnice. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Neptun in Pesti este provocatorul acestei lunatii si ar fi bine sa fiti atenti la noile oportunitati. Acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. Iar Uranus sprijina intr-un mod inedit aceasta lunatie, aducand in calea voastra oportunitati financiare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii, proiecte creative, placerile voastre. Mai mult decat in ??orice perioada a anului, acesta lunatie va ajuta sa va concentrati pe proiectele voastre creative, pe copiii vostri, pe hobby-urile voastre, pe placerile voastre. Sunteti mai spontani si mai dispusi sa va asumati  riscuri. Aceasta lunatie da startul unei perioade de timp in care gasiti bucurie cand „copilul vostru interior” iese la joaca. Probabil ca va simtiti mult mai bine si aveti tendinta de a raspandi bucuria. Noile inceputuri generate de aceasta luna noua pot fi incurcate de Neptun in Pesti, asa ca va recomand mai multa atentie. Nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati.Uranus din semnul vostru sprijina intr-un mod inedit aceasta lunatie si  poate aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Si proiectele profesionale pot suferi schimbari indraznete.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la familie, la problemele de familie, la parinti. Va sustine sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, tara natala, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si situatiile pot fi confuze si complicate in special in cariera, imagine profesionala. Deci, mare atentie. Iar Uranus sprijina intr-un mod inedit aceasta lunatie, aducand protectie si ghidare divina.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la rude, tineri, comunitatea in care traiti. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Explorati si cautati, faceti conexiuni si acordati mai multa atentie mediului vostru  imediat. Fratii, vecinii, rudele apropiate, prietenii si colegii de munca pot juca un rol mai important decat de obicei in viata voastra acuma. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si ar trebui sa nu luati decizii importante in aceste zile, ati putea sa va inselati sau sa fiti inselati. Asteptati sa se ridice ceata si veti vedea mai bine oportunitatile acestei lunatii.  Iar Luna Noua sustinuta de Uranus in Taur ofera surprize legate de prieteni, veniturile carierei, planuri de viitor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la bani, valori, bunuri materiale. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este nevoie de o abordare echilibrata a finantelor. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Veti privi  chestiunile legate de bani dintr-o perspectiva noua si utila. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si auto-amagirea poate fi cel mai mare „dusman” al vostru acuma. Acesta poate fi un timp de iluzii si confuzie sau poate fi un moment foarte inspirat. Iar Luna Noua sustinuta de Uranus in Taur ofera surprize legate de cariera, ambitii sociale, autoritati.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine” pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la voi insiva, la planurile voastre personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina si de a va armoniza cu voi insiva dar si cu ceilalti. Este o perioada grozava pentru a face ceva cu totul nou si de pionierat. Aceasta lunatie  zambeste eforturilor voastre personale. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si s-ar putea sa fiti supusi unor confuzii cu privire la relatiile voastre. Asteptati sa se ridice ceata si veti vedea mai bine oportunitatile acestei lunatii. Iar Uranus in Taur in aspect benefic cu aceasta lunatie trimite asupra voastra surprize legate de studii, straini, strainatate, calatorii inedite.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la subconstientul vostru, la taramul nevazut, vise, sensibilitate, plati karmice, trecut. Evitati suprasolicitarea, incercati sa abordati lucrurile mai incet si cu mai multa rabdare. Noile inceputuri se refera acum la viata voastra privata, puterea subconstientului vostru, viata spirituala. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, puteti depinde de altii pentru a va rezolva sarcinile zilnice. Iar Uranus in Taur in aspect benefic cu aceasta lunatie trimite asupra voastra surprize legate de finantele unui contract semnat, afacerii, finantele partenerului de viata.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre,  grupuri sociale, idealuri, sperante, veniturile carierei. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la prieteni, interactiuni sociale, proiecte de grup, munca in echipa, grupuri umanitare. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important acuma. Acordati mai multa atentie viselor si dorintelor voastre. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar perceptiile voastre romantice nu vor fi prea clare. Atentie la speculatii, puteti sa va pacaliti intr-un mod destul de amar. Iar Uranus in Taur in aspect benefic cu aceasta lunatie trimite asupra voastra surprize legate de relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurrent, dusman stiut, avocati.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in cariera voastra,  imagine publica, ambitii profesionale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cariera voastra, ambitii profesionale, imagine profesionala.  Este cel mai bun moment pentru noi inceputuri sau o noua abordare a carierei, a obiectivelor pe termen lung, a responsabilitatilor, a reputatiei, a statutului social si a problemelor de conducere. Este timpul sa stergeti imaginea din oglinda si sa incepeti din nou. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar viata de familie poate oferi nesiguranta, confuzie sau haos. Familia, rudele, parintii, bunicii, va pot destabiliza acuma, incercati sa va detasati mai mult de probleme ce apar.  Iar Uranus in Taur in aspect benefic cu aceasta lunatie trimite asupra voastra surprize legate de munca, rutine zilnice, sanatate.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cunoastere, credinta, strainatate, studii superioare, relatii internationale, munca in strainatate, cautarea adevarului si dezvoltarea personala. Vi se ofera o mare oprtunitatea de a privi mai departe pentru inspiratie; poate ca o conexiune la distanta, internetul, pot veni cu idei bune pentru voi. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si  poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj. Fiti mai atenti la tot ceea ce vine la voi acuma prin orice forma de comunicare. Este cea mai buna perioada pentru o transformare mentala.  Iar Uranus in Taur in aspect benefic cu aceasta lunatie trimite asupra voastra surprize legate de iubire, copii, proiecte creative.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, afaceri, asociati, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la resursele celuilalt, la afaceri, contracte, probleme emotionale, intimitati, partener intim, controlul si manipularea celorlalti, beneficii materiale. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment si ar fi bine sa fiti mai atenti cu finantele voastre. Este cel mai bun timp pentru a redefini ceea ce este important pentru voi in tot ce tine de bunuri si resurse materiale. Iar Uranus in Taur in aspect benefic cu aceasta lunatie trimite asupra voastra surprize legate de familie, parinti, mosteniri de familie, camin.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, contracte de munca. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou mai sanatos de a va raporta la ceilalti dar si la voi insiva. Sunt favorizate noutatile legate de parteneriatele voastre, proiecte comune, afaceri. Sunt posibile noi inceputuri legate de obiectivele si nevoile unei relatii apropiate, a unui contract de munca. Va puteti concentra mai mult pe relatiile voastre in urmatoarea perioada, se poate sa fie greu sa faceti ceva de unul singur si s-ar putea sa fiti si mai dependenti de ceilalti. Pot aparea unele blocaje daca veti incerca sa faceti lucrurile prea repede. Neptun in Pesti este provocatorul acestui moment iar auto-amagirea poate fi cel mai mare „dusman” in aceasta perioada. Organismul vostru este mai sensibil si ar trebui sa fiti precauti cu medicamentele. Iar Uranus in Taur in aspect benefic cu aceasta lunatie trimite asupra voastra surprize legate de rude, calatorii, comunitatea in care traiti, vecini.

 

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.