HOROSCOPUL LUI MERCUR IN MERS DIRECT IN FECIOARA -15 SEPTEMBRIE 2023, ORA 23:22

Dupa trei saptamani agitate (Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 23 august 2023), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 8 Fecioara in data de 15 septembrie si la cateva ore dupa luna noua in fecioara. Am trecut prin nenumarate retrogradari ale lui Mercur si vom trece prin si mai multe pe masura ce continuam cu viata noastra. Aceste perioade nu sunt menite sa fie infricosatoare sau intimidante, ci mai degraba, sunt aici pentru a ne redirectiona catre o cale mai buna.

Ziua de 15 septembrie 2023, ziua in care Mercur stationeaza direct, poate fi extrem de importanta in viata noastra. In aceasta zi sau chiar si in urmatoarea zi, probabil ca vom avea o claritate incredibila cu privire la problemele cu care ne-am confruntat in timpul lui Mercur retrograd. Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante.  Putem crea o noua relatie cu actiunile, rutinele, obiceiurile si ritualurile noastre de zi cu zi, astfel incat acestea sa inceapa sa ne sprijine si sa ne serveasca cu adevarat pe noi insine si dorintele noastre. Luarea unor decizii poate deveni mai simpla acuma cu Mercur in mers direct. Putem vedea un progres real sau o solutie magica la ceva care parea a fi blocat sau rupt fara posibile reparatii.

Din 21 septembrie pana pe 28 septembrie, Mercur in mers direct in Fecioara va forma un trigon benefic cu Jupiter în Taur ” si ne putem astepta la cateva vesti bune. Putem ajunge la cateva concluzii utile sau la deblocarea informatiilor, astfel incat incat sa putem lua o decizie. Acest tranzit ne sporeste optimismul ?i credinta. Atragem oamenii si informatii potrivite, putem obtine raspunsurile pe care le dorim fara sa ne chinuim prea mult.

In mare, iata influenta lui Mercur in mers direct in Fecioara pentru fiecare semn zodiacal( daca va cunoasteti ascendentul, ar trebui sa cititi semnul respectiv).

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani agitate legate de munca, activitati zilnice, ingrijorari nefondate, probleme de sanatate, Mercur in mers direct va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca, un proiect la locul de munca, colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice. Este timpul sa va imbunatatiti abilitatile si performantele legate de munca deoarece veti percepe mai clar cerintele celor din jur. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Cum Mercur este si planeta gandirii practice, a fratilor, vecinilor,  pot aparea unele noutati, idei deosebite si in aceste directii.

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii in tot ce tine de iubire, copii, proiecte creative, bani. Poate fi un moment deosebit pentru noi proiecte creative, investitii speculative, distractii, romantism, jocuri care implica competitia cu ceilalti la nivel mental. Sunteti mai dispusi sa va asumati anumite riscuri. Este cel mai bun timp pentru a avea incredere in copilul din voi, in subcontientul vostru, acolo este maretia voastra si daca aveti incredere, va puteti folosi de ea. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti investi in proiectele vostre personale, in imaginea voastra.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii ce tin de familie, parinti, casa voastra, o afacere imobiliara, tara, neam, originile voastre, o problema a sufletului vostru. Va puteti bucura de conversatiile cu cei dragi, cu cei din familie, de fapt, puteti fi mai rationali atunci cand vine vorba de problemele personale, parinti, camin. Este timpul sa intelegeti ca parintii nu trebuie judecati ci doar ajutati. Cum Mercur este seful vostru astral, pot aparea unele noutati sau schimbari in planurile voastre personale.

Rac/ Ascendentul in Rac

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fra?ii, vizitarea prietenilor si rudelor. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate. Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar, puteti sa fiti mai atenti la mesajele pe care le dati si pe care le primiti. Cum Mercur guverneaza si casa secretelor, plati karmice, puteti vedea altfel lucrurile. O problema legata de un frate, o sora, o ruda, poate fi inteleasa altfel acuma.

Leu/Ascendentul in Leu

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu sfaturi noi legate de bani, valorificarea talentelor native, siguranta financiara si emotionala. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare. Cum Mercur este si planeta care guverneaza prieteniile voastre, munca in echipa, pot aparea unele noutati sau schimbari si aici.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, valoarea voastra. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri, un nou mod de a da viata planurilor personale. Cum Mercur este si planeta carierei voastre, urmeaza o perioada excelenta de deblocare si dezvoltare a planurilor si strategiilor profesionale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani agitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului, sanatate, datorii karmice. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie. Visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate. Vindecarea vine prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate, cu intelegerea legilor divine, a credintei.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora. Intuitia si un rationament original pot rezolva multe probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Puteti fi destul de originali in rezolvarea problemelor, gasiti solutii inovatoare la probleme. Puteti fi atrasi de ideile si conceptele originale si de cele care par a fi ciudate, avangardiste, revolutionare, eliberatoare. Cum Mercur este si planeta afacerilor si mostenirilor voastre, pot aparea unele noutati sau schimbari aici.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara  va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Dupa trei saptamani de incurcaturi in cariera voastra, vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in proiectele voastre profesionale. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii ce tin de invatamant superior, credinta, strainatate, munca in strainatate, incredere in legile divine. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra, beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Fecioara vine cu revelatii legate de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, mosteniri, secrete, planuri secrete pentru putere. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni. Puteti aborda unele discutii despre subiecte care in mod normal ar putea crea valuri, cum ar fi cele legate de impartirea puterii, finante, intimitate. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat. O afacere o puteti vedea mai clar acuma.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct in Fecioara ridica steagul alb si va ajuta sa cantariti mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale.Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Cum Mercur este si planeta familiei voastre, pot aparea unele noutati sau schimbari aici.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.