LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE – 5 SEPTEMBRIE 2013

fecioara

“ Fiinta umana este asemeni  unui copac; radacina lui este o conventie cu Dumnezeu: acea radacina trebuie indragita cu toata puterea. O conventie slaba e o radacina putrezita, fara har si roade. Chiar daca ramurile si frunzele sunt verzi, verdeata nu ajuta la nimic daca radacina e stricata. Daca o ramura nu are frunze verzi, dar are o radacina buna, o suta de frunze vor lua nastere la sfarsit .”
RUMI

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Simbolul Sabian al gradului 14 Fecioara  –gradul Lunii Noi :

“Un arbore genealogic splendid,  gravat pe un pergament’ . Arborele genealogic vorbeste despre trecut, radacini, mostenire biologica, karma familiei, parinti, traditii, calea sufletului de-a lungul multor vieti. La nivel individual, fiecare dintre noi suntem asemeni unui copac care se hraneste prin radacinile lui vaste, complicate( vieti trecute).  Aceast grad energizat de Luna Noua in Fecioara poate sa fie un inceput in modul de a vedea relatia cu familia, parintii, cu destinul nostru. Asa cum radacinile unui copac sunt ascunse in pamant, de multe ori in arboreale genealogic a fiecaruia pot exista secrete, dureri emotionale care acuma pot iesi  in lumina trebuind sa ne ocupam de ele. Aceasta Luna Noua in Fecioara poate dezgropa anumite secrete de familie. Dar Fecioara este un semn de analiza, ratiune, vindecare iar aceasta Luna Noua ne ajuta sa ne asumam realitatile mostenite si sa mergem mai departe.

Chiron , vindecatorul ranit se opune acestei energii noi, Luna Noua in Fecioara. Chiron este podul dintre trecut (Saturn ) si viitor (Uranus) dar pentru asta trebuie sa constientizam, vindecam ranile sufletesti, dependenta de relatii negative. Asa cum Fecioara gaseste tot timpul solutii la orice problema, aceasta Luna Noua in Fecioara ne ajuta sa gasim solutia necesara vindecarii mintii,  corpului si spiritului nostru. Trecutul este istorie,  viitorul este un mister dar prezentul este un dar.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca . Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultumeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca , cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  si anumite recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 aprilie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de un loc de munca, un coleg, un sef.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale, posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 mai, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de un iubit, un copil.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa IV aduce o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative, de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un process si incepe alt process iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare, parinti , casa. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 iunie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de familia voastra,  parinti, camin.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu si abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua.  Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 5 iulie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de success. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de frati, surori, scoala.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de  5 august, aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de anumite valori personale sau materiale.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, puteti demara proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale ,conjugand verbul” a avea “ intr-un mod extreme de personal .Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine ,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi ,aspectul fizic , un nou look ,  relatii de prietenie ,iubit ,partener. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 septembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de o problema ce tine de aspectul vostru, de relatiile voastre.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in casa XII, o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil,  aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 octombrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de trecut, dusmani karmici.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 5 noiembrie,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de prieteni.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia.  Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 5 decembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de cariera.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, putei calatori,  puteti invata o limba straina ,  puteti sa va inscrieti la unele cursuri superioare, puteti incepe o afacere in strainatate sau cu strainii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 ianuarie,  aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de strainatate, un iubit din strainatate, o calatorie.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune, bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane, cadouri, recompense , mosteniri, pensii intretinere copii. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 4 februarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de o afacere, bani, partener.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada. As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti, sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie, sa faceti compromisuri de dragul partenerului.
Cei cu activitati individuale, egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 martie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Aceasta Luna Noua poate sa va vindece durerile sufletesti legate de o casatorie, un sot.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

 1. Multumesc pentru lamuriri angel pe ascendent. Acelasi Angel face conjunctie cu asteoridul Terpsichore 81, muza dansului in mitologia greaca, in Leu, casa 12, 29 grade 55 min. Pentru mine acest asteorid are o importanta deosebita deoarece e parte din munca mea, identitatea mea. Poate ar trebui mai mult sa ma las ghidata de Angel.
  Am o intrebare, care planeta, asteorid are legatura cu vindecarea.
  Multumesc, Mihaela

 2. …draga Andreea, spune-ne ceva despre conjunctia Nodul Nord-Saturn pe Scorpion… foarte interesanta ar fi analiza ta…

 3. Doar de ceva vreme v-am descoperit si astept cu nerabdare fiecare noua postare, pentru ca, desi prima data mi s-au parut niste comentarii prea metaforice,am gasit surprinzator de multe sensuri pentru situatii in derulare. E fascinant!
  Ca o rugaminte personala, daca se poate, as putea spera la un horoscop personal pentru data nasterii 09 februarie 1967, ora 16, Barlad?
  Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.