LUNA NOUA IN RAC SI ZODIILE – 8 IULIE 2013

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Totusi aceasta Luna Noua este in conjunctie ( fuziune) cu Mercur retrograd in Rac iar ‘noutatea “  are legatura cu ceva din trecut care trebuie redefinit.
Simbolul Sabian al gradului 17 Rac –gradul Lunii Noi : “ Sufletul arhetipal se umple cu continuturi de viata”. Arhetipurile sunt modelele initiale,  universale de comportament care ne influenteaza viata. De multe ori ne asumam un rol fara a fi constienti de faptul ca undeva in sufletul nostru exista un “arhetip” pentru rolul respectiv. Aceasta Luna Noua in Rac prin acest simbol sabian ne poate face constienti de aceste arhietipuri care exista in fiecare dintre noi.

In fiecare dintre noi exista “ o femeie arhetipala, un barbat arhetipal” iar aceasta luna noua in Rac poate scoate in lumina “arhetipul  mamei”,   cea care si-ar da si sufletul pentru binele celor pe care ii iubeste, cea care ofera afectiune si caldura, cea care protejeaza, aduce alinare, creeaza o stare pozitiva si relaxanta in jurul ei. Acesta Luna Noua ofera o intalnire magica cu “ acel altcineva” din fiecare dintre noi care ne deschide un drum nou si ne invata ca viata poate fi abordata cu emotie, caldura, iubire, magie. Este o Luna Noua in Rac care descopera in fiecare dintre noi “ un chip nou dar care are un model –arhetip vechi”. Poate a venit timpul sa invatam ca putem  fi si altfel, poate a venit timpul sa gasim in noi acel “ arhetip” sortit pentru aceasta viata. Spun asta deoarece Luna Noua in Rac este in conjunctie cu asteroizii de soarta 273 Atropos si 167 Urda iar Mercur retrograd in Rac ne spune ca in trecut gasim “ ceva pierdut” pe care trebuie sa il activam iarasi, de care sufletul nostrum are nevoie. Acuma putem simti, intui ( Racul) mai clar despre ceea ce putem deveni, despre rolul acestei vieti pe care trebuie sa incercam “ sa-l jucam cel mai bine” , despre “asocierile sacre ale sufletului“, despre misiunea spirituala pentru care am venit aici, pe pamant. Este un moment astral care ne poate ajuta sa activam acel arhetip activ din sufletul nostru care ne face mai buni, mai frumosi, mai spirituali.

Simbolul Sabian al gradului 19 Rac –gradul lui Mercur retrograd in Rac in conjunctie cu asteroizii Echo, Urda, Atropos :” O fata aristrocrata si plapanda se marita cu un tanar proletar”. Acest simbol este in acord deplin cu Mercur retrograd, in trecut exista “ acel rod “ care trebuie amestecat cu impetuozitatea unui sange nou. Foarte des ne gandim ca trecutul nu ne mai poate oferi nimic dar acuma,  prin acest simbol, trecutul este prezent si ne ofera re-nasterea unei idei vechi, a unei relatii vechi, a unui model de comportament vechi dar care trebuiesc dezvoltate intr-un mod nou. O uniune conjugala este un model traditional bazat pe un set de convingeri religioase, pe pozitii sociale,  pe sfatul parintilor . Acest simbol vorbeste intr-un anumit fel de ruperea acestor bariere traditionale ( aristrocrat plus tanar proletar), pe modificarea prejudecatilor, pe incalcarea unor standarde acceptate, pe reducerea decalajelor intre generatii.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor cardinale Rac , Capricorn, Berbec, Balanta ( cei nascuti in jurul datei de 8 ) dar si asupra celor care au planete, ascendentul, descendentul in jurul gradului 8 din orice semn zodiacal.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in  casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei, in special probleme care au radacini in trecut.  Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative, de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita.
Cu Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp de a gasi o solutie, de a gasi o cale de impacare. Este un timp bun pentru a face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei in care locuiti. Este o perioada buna de a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii.
Mercur retrograd guverneaza casa gandirii practice, a fratilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele probleme si in aceste domenii din viata voastra care trebuiesc rediscutate, rearanjate , redirectionate.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 aprilie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. 

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala, cu mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Daca vreti sa va plimbati ,sa faci calatorii scurte , urmatoarele doua saptamani sunt benefice pentru voi, comunicarea prin telefon, mail poate creste , puteti achizitiona un nou autovehicol, calculator, telefon.
Cu Mecur retrograd  in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin, este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie.  Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, la ce cumparati  trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina, cu condusul masinii. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.  Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, Atentie la masina daca conduceti,  verificati-va masina ( acte ,ulei, apa , cauciucuri). Nu instalati programe noi in calculator , de preferat, daca aveti documente importante , asigurati-va o copie de rezerva a acestora . In comunicarile personale ,argumentele voastre pot fi cam difuze , nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta ,nu spuneti  da atunci cand vreti sa spuneti nu si invers.
Deoarece Mercur guverneaza domeniul banilor obtinuti prin talente personale dar si domeniul iubirii, speculatiilor, copiilor, si aici puteti descoperi anumite detalii peste care ati sarit in trecut, puteti sa descoperiti adevarata fata a unei iubiri,a unui iubit,  puteti intalni o iubire sortita. Poate sa apara un iubit din trecut, puteti restabili o legatura mai buna cu copii vostri, puteti sa va ganditi cum trebuie sa va folositi valorile personale pentru a face mai multi bani, pentru a obtine securitate si stabilitate financiara si emotionala.
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 8 mai, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile, apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Este cel mai bun timp da a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa intelegeti  modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani.Problemele financiare de astazi au radacini in trecut, poate a sosit momentul sa intelegeti cum trebuie sa va folositi talentele native ca sa faceti bani. Fara munca, fara planuri clare, nu faceti nimic.
Cu Mecur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac  sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp de a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa fiti ajutati sa revizuiti  un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine  valorilor personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor  pentru a face bani.  Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Este cea mai buna perioada sa va ganditi la ceea ce este cu adevarat de valoare in viata voastra, ce vreti cu adevarat, ce credeti ca merita eforturile voastre . Evitati achizitiile majore, examinati-va cu atentie conturile bancare, chitantele la orice fel de cumparaturi.
Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Mercur guverneaza casa I –casa corpului fizic, a personalitatii dar si casa familiei, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de familia voastra.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 iunie,  aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna noua in  semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, o relatie din trecut poate sa va aduca mari beneficii. Cu Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate, cum va exprimati personalitatea, cum va percep cei din jur. Atentie la modul de comunicare cu partenerul, cu asociatul, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati intr-un parteneriat, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate. Poate fi un timp in care neintelegerile cu partenerul de viata se pot ivi dintr-o dorinta de a fi singuri, de a va pune in evidenta propria individualitate si de a se tine seama de ea. Abordati cu intelepciune comunicarea cu partenerul de viata, cu cei din jur. Deoarece Mercur guverneaza casa fratilor, rudelor, calatoriilor scurte dar si casa secretelor, karmei, puteti intalni in urmatoarea perioada destula confuzie, ganduri amare legate de aceste directii, pot iesi in lumina anumite secrete,  pot aparea in prim plan  probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni.
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 8 iulie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat, cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.Cu Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac se poate vorbi de o perioada mai tulbure  in care puteti  simti nevoia de singuratate, de izolare, subtilitatea, intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri, in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru, probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni. Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru deoarece vorbim de o energie intr-o casa denumita simbolic “ casa a izolarii “, am putea vorbi de o energie destul de confuza care va poate complica existenta,va puteti insela sau puteti fi inselati, problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie.
Deoarece Mercur guverneaza casa banilor facuti prin valorificarea talentelor natrurale dar si casa prietenilor, sperantelor, protectorilor, si in aceste directii pot aparea reevaluari a unor situatii de viata, ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 august, apectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in  casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente din trecutul vostru care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.
Cu Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac se poate vorbi de neintelegeri  cu un prieten, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni,  puteti cunoaste un om important ce poate sa va ajute in rezolvarea unor probleme. Atentie la modul de comunicare cu prietenii. Cum casa XI este conectata la obiectivele si sperantele voastre, este posibil ca acest moment astral sa fie un ghid catre un vis pierdut pe drum, catre un prieten abndonat, catre un obiectiv ce face parte din viitorul  vostru.
Probabilitatea de a fi inteles gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda  a guvernatorului vostru, de aceea, va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati.
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de  8 septembrie,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in  casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva, fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care o problema mai veche din cariera voastra prinde viata din nou, poate fi ceva “ vechi” care ofera o noua orientare.
Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada  comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia. Unele proiecte  incepute  ,unele idei privind schimbarea locului de munca dar si a statului social pot cunoaste modificari, poate fi o adevarata inversare a ceea ce ati gandit , a ceea ce ati visat sa schimbati in cariera voastra. Aceasta energie scoate in lumina tot ce este ascuns in domeniul carierei, vietii sociale.
Deoarece Mercur guverneaza casa studiilor inalte, credintei, relatiei cu strainatatea dar si casa secretelor, puteti  fi pusi in situatia de a regandi anumite situatii de viata si in aceste directii. Puteti rezolva anumite  probleme din trecutul vostru, pot aparea in prim plan probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni, secrete
Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 8 octombrie,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Aceasta energie noua in conjunctie cu Mercur retrograd  ofera in urmatoarele doua saptamani rezolvarea unor probleme mai vechi ce tin de trecut, strainatate, relatii cu strainii, moralitate, respectarea legilor, educatie.
Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac poate incurca mintea voastra mare, drumurile voastre, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Nu este cel mai bun timp sa luati decizii, sa intrerupeti anumite cursuri, sa rupeti anumite relatii, parteneriate cu strainatatea. Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Energizarea acestui domeniu din viata voastra va poate pune sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Tot acuma, tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, obstacole sau calatorii anulate. Deoarece Mercur guverneaza casa banilor partenerului, a creditelor,  impozitelor dar si casa prietenilor, sperantelor, protectorilor, pot aparea si in aceste domenii destule incurcaturi, puteti rupe anumite contracte legate de bani, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut, puteti fi inselati de prieteni, deci mare atentie.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 noiembrie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual, poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii.  Este cel mai bun timp pentru a reface unele contracte care ofera venituri financiare . Toate problemele ce tin de castiguri financiare prin diverse parteneriate, cadouri  si recompense, bani de la partenerul de viata, credite  au radacinile in trecut, acuma le puteti rezolva.  Puteti intelege instinctiv nevoile si dorintele celorlalti. Cu Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac, pot aparea probleme din trecut legate de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de calatorii, transport, sprijin financiar, imprumuturi. Este un timp in care va puteti da seama ca nu va puteti baza pe banii unui partener, puteti fi inselat de un partener, puteti rupe o relatie de afacere , puteti descoperi ca partenerul de afaceri nu este chiar asa de “ sfant”. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea incurcaturi cu  banii obtinuti prin diverse contracte, credite, necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite. Nu este cel mai bun timp de a lua hotarari legate de un partener de afaceri, de a face diverse imprumuturi, atentie mare in comunicarea cu partenerii de afaceri, cu persoana iubita.
Deoarece Mercur guverneaza casa partenerului dar si casa carierei , si in aceste directii pot aparea reevaluari a unor situatii de viata.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 decembrie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in  casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare, este timpul reanalizarii relatiilor de asociere, de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Poate fi un timp de refacere  a unor relatii importante, parteneriate bune in  afaceri. Aceasta energie noua in conjunctie cu mercur retrograd in Rac ofera in urmatoarele doua saptamani  oportunitati pentru refacerea unei asocieri din trecut,  este posibil sa intalniti pe cineva din trecutul vostru catre trebuie sa mai faca parte din viata voastra relationala. Este cel mai bun timp pentru a va rezolva problemele vechi cu un partener, sot, iubit. Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac poate aduce  un timp al confuziilor in parteneriate, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica,  diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe, gesturi ce  pot capata alte sensuri, de anumite mesaje prost intelese. Este o perioada buna pentru regandirea unui aranjament partenerial dar nu si pentru hotarari legate de ruperea unui parteneriat sau intrarea intr-o noua relatie parteneriala , cel mai bine ar fi sa fiti mai atenti in comunicarea cu partenerul, sa reexaminati problemele cuplului vostru. Deoarece Mercur guverneaza casa muncii, colegilor, sanatatii dar si casa strainatatii, calatoriilor mati, studiilor inalte, si in aceste domenii pot aparea destule intarzieri, incurcaturi, deci atentie.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 ianuarie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imbunatati relatiile la locul de munca, de a aborda vechi metode de lucru intr-un mod nou pentru cresterea eficientei la locul de munca. Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultuimeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca, cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra.
Cu Mercur retrograd in Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac, pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie, instabilitate in munca. Sistemul nervos este cam afectat in aceasta perioada iar din aceasta cauza va puteti certa cu colegii, cu sefii, comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada . Regandirea unui  angajament la locul de munca, a modului de colaborarea cu sefii, cu colegii, sunt posibile in aceasta perioada, nu este un timp bun de a lua hotarari decisive in aceste directii. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii , reexaminati problemele avute in trecut cu acestia. Deoarece Mercur guverneaza casa iubirii, copiilor , speculatiilor dar si casa banilor partenerului, creditelor, impozitelor, puteti cunoaste si in aceste domenii de viata destule intarzieri, reevaluari, incurcaturi.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 6 februarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa V este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale. Este posibil ca o iubire din trecut sa va  bata la “usa’,  important este sa iesiti in intampinarea ei. Cand vorbesc de trecut,  poate fi vorba si de vieti trecute deoarece acceasta Luna Noua este in fuziune cu asteroidul de soarta 167 Urda. In consecinta,  iubirea are un ton sortit, exista o legatura de soarta cu aceasta persoana care apare in viata voastra. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua .
Cu Mercur retrograd  in  Rac in fuziune cu Luna Noua in Rac, se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale, a modului de a intelege glasul iubirii.  Regandirea modului de comunicare cu iubitul, cu copii sunt posibile in aceasta perioada  dar trebuie evitate hotararile in aceste domenii din viata voastra. Abordati cu intelepciune orice comunicare cu  iubitii, copii , reexaminati problemele de comunicare cu acestia deoarece este un timp in care puteti vedea destul de clar unde sunt problemele si ce trebuie sa faceti. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada. Deoarece Mercur guverneaza casa familiei , parintilor dar si casa partenerului, si in aceste domenii de viata puteti cunoaste anumite incurcaturi, intarzieri, ceva din trecut legat de famiie poate fi inteles mai bine. Puteti fi pusi in situatia de a regandi detaliile unui parteneriat esuat, puteti sa va ganditi la refacerea unei relatii rupte.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 martie,  aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. ce frumos si cat de adevarat! asteptam sa ne spuneti ceva si de intrarea lui Saturn in mers direct.
    urmaresc site-ul si de fiecare data citesc cu rasuflarea taiata articolele noi!
    multumim!

  2. eu sunt nascuta in zi de 8, in zodia scorpionului , cu ascendent in leu … tare mult mi-as dori o discutie privata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.