HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN VARSATOR DIN 21 AUGUST 2013

varsator

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Varsator din februarie 2013. O Luna Plina lumineaza sufletul nostru si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Luna Plina in Varsator este ca un far puternic ce lumineaza sperantele, dorintele, visele, scopurile noastre. Ea promite o VIZIUNE noua, ne trezeste, aduce surprize si schimbari bruste in viata noastra.

Simbolul sabian pentru gradul 29 Varsator, gradul  Lunii Pline  :’Odata metamorfoza incheiata, un fluture isi desface aripile”.  

psyche

Acest simbol sabian este in acord deplin cu mesajul  Lunii Pline in Varsator in casa VIII care ne cere sa renastem din propria cenusa asemeni pasarii Phoenix. Fluturele parcurge o metamorfoza completa in patru stadii, de la ou, apoi la omida(larva) cand iese din ou mestecand o parte din el, cauta frunze verzi si gustoase pe care le mananca si creste iar pielea se intnde foarte mult incat la un moment dat crapa ramanand cu o piele nou- nouta. Urmatorul stadiu este de crisalida cand cauta o ramura potrivita de care se prinde cu un fel de centura de siguranta din fire de matase. Dupa aceea incepe sa naparleasca pentru ultima oara, cade pielea veche ramanand un corp moale la exterior dar care se transforma intr-o carapace tare. In interiorul crisalidei are loc un proces intens pe parcursul caruia corpul omidei se transforma in fluture. Apoi carapacea crisalidei se crapa si fluturele isi intinde picioarele si antenele afara din carapace. Soarele ii usuca aripile iar fluturele le intinde pentru prima data si zboara. Aceasta Luna Plina va intreaba in ce stadiu sunteti, sunteti multumiti cu stadiul de omida cand trebuie sa va tarati prin viata fara a avea curajul sa va alegeti un scop, va multumiti cu un spatiu limitat in care spiritul este ingradit. Ati ajuns in stadiu de crisalida cand lucrati sa ve dezvoltati acele calitati care sa va ajute sa va eliberati din carapacea vietii. Dorinta de transformare atrage de obicei un refugiu (crisalida) care ofera sansa sa cresteti, sa evoluati, sa va atingeti telul. Fluturele reprezinta un simbol al evolutiei spirituale. In mitologia greaca Psyche(Zeita sufletului) inseamna fluture.Psyche-fluturele este sufletul uman  purificat prin nesanse, suferinte si incercari. Odata depasite aceste incercari sufletul devine nemuritor. Aceasta Luna Plina prin acest simbol sabian vorbeste despre schimbare, metamorfoza, renastere, tranzitie,  transformare, reinviere. Avem sansa sa ne eliberam sufletul, sa depasim limitele impuse de altii sau chiar de noi insine.

Cu Luna Plina in Varsator  gradul 29, cei nascuti in jurul datei de 21  in semnele fixe Leu,Taur , Scorpion si cei nascuti in jurul datei de 19 in semnul Varsatoruluivor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti;  acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 29 Varsator, Leu, Taur, Scorpion.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari din partea prietenilor dar aduc si oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa a familiei si carierei si  poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera sau pentru reconstructia carierei voastre . Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in cariera,viata sociala, familie dar aduce oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau”. Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu  strainatatea. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in relatia cu strainatatea, cu legile, cu invatamantul superior, calatorii   dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in legatura cu banii unui asociat, banci, sot, sotie, viata intima dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si  poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot conduce la confruntari cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti  un echilibru in relatiile cu ceilalti, acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII, o casa a parteneriatelor, arata destul de clar o sensibilitate excesiva, relatii afective instabile, probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in casnicie, asociaeri, de la unb partener de viata, un dusman pe care il stiti dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si  poate  indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Este posibil sa primiti o prima, o crestere a salariului. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in legatura cu munca, colegii, sefii vostri dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si  poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in legatura cu un iubit,  un copil dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a familiei si carierei si poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatia, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia.  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in legatura cu familia,  radacinile voastre  dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si  poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe  arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare, in expunerea ideilor personale, probleme cu rudele, este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in legatura cu rudele, vecinii, fratii si surorile voastre dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau”. Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si  poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita. Activarea acestei axe  arata ca este necesar  sa gasiti un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care  sa va ajute la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, apar cheltuieli suplimentare, fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale, bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in legatura cu banii, valorile,  proprietatile voastre dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii, parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.  Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti iar acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili, schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari in legatura cu propria persoana dar aduc si  oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara  o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare, dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti  primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.
Asteroidul Nessus in conjunctie cu Luna Plina in Varsator  aduc in lumina abuzuri, tradari din trecut  dar aduc si oportunitati  de a intelege si de a va elibera de tot ceea ce va face “sange rau” . Sunteti ajutati sa puneti capat legaturilor cu oamenii, locurile, situatiile care va otravesc sufletul, poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. Multumim, Adriana!

  Este minunat articolul tau! Il asteptam cu nerabdare!

  Sa fii binecuvantata!

 2. Buna seara!Multumim pentru informatiile oferite!
  Dar am si o rugaminte.
  As dori daca se poate sa “traduceti” o parte din fraza cu care ati incheiat:…”poate fi si o iesire spectaculoasa de sub karma unor grupuri, prieteni, pacatele unei familii, clan, parinti, sot.” Concret la ce sa ne asteptam?

 3. Buna seara!

  Citesc cu foarte mare interes ceea ce postati aici, si vreau sa va multumesc pentru gesturile pe care le faceti oferindu-ne informatiile de care intr-adevar avem nevoie.
  In aproximativ 2 saptamani, implinesc 30 de ani, si se spune ca in jurul acestei varste, ceva in viata omului se schimba, insa ce-i drept.. asta tine de fiecare in parte. Fiiind in zodia fecioara, cu ascendent in balanta (soare progresat peste ascendent), ma determina sa cred ca.. si pentru mine ceva, undeva ma asteapta. Este posibil sa ma insel?.. Multumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.