LUNA NOUA IN FECIOARA–27 AUGUST 2022, ORA 11:17,ORA ROMANIEI –“URMATI RUTINA IUBIRII….”

Urmati rutina iubirii :”Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-mi iubesc viata, familia, parintii, munca, colegii, sefii, biroul, activitatile zilnice”, urmati calea iubirii cosmice caci Dumnezeu este iubire si poate vindeca, transforma, orice.

Si bat clopotele cerului pentru o noua nunta cosmica, vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment astral important. Acuma Lumina- Soarele pe gradul 4:04 Fecioara se uneste cu Intunericul – Luna pe gradul 4:04 Fecioara si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 27, din orice semn zodiacal. In intunericul Lunii Noi, trebuie sa ne folosim de alte simturi decat de vederea noastra fizica. Acuma, trebuie sa intelegem ca puterea lunii noi este pur instinctuala si ca trebuie sa ne lasam ghidati de intuitia noastra-vocea sfanta din noi.

O Luna Noua este asociata tot timpul cu un pas nou, o idee noua, un cuvant nou, o atitudine noua, o intelegere noua, ambitii si obiective noi. In semnul de pamant al Fecioarei, aceste “inceputuri” sunt legate de crearea ordinii in tot ce este “ dezordonat” in viata noastra. Semnul Fecioarei, semnul care imbraca aceasta luna noua, vine cu fel de fel de instrumente, metode, planuri, detalii, retete, etichete, necesare unei mai bune organizari, pentru vindecare. Fecioara se refera la solutii practice si aceasta lunatie ne poate ajuta sa decoperim cateva solutii mai bune. Posibilitatea de a gasi „solutia perfecta” pentru problemele pe termen lung va fi mai mare. Aceasta Luna Noua ne poate ajuta sa vedem toate detaliile, sa vedem unde gresim si ce trebuie “etichetat, aranjat, planificat, curatat, vindecat” intr-un mod nou. Fecioara este semnul care reglementeaza munca si rutina, stilul de viata si sanatatea, si acum este momentul pentru schimbare, noi obiceiuri, noi stiluri de viata si de munca, un nou mod de abordare a sanatatii. De fapt, crizele, problemele ingrijoratoare, legate de ceea ce nu functioneaza optim, conduc la o profunda auto-analiza, care, la randul sau, promoveaza auto-imbunatatirea si auto-intelegerea. Urmeaza o perioada care ne permite sa atingem un nou nivel de autocunoastere, autovindecare, si o mai buna stapanire a abilitatilor tehnice si creative. Acesta este, de asemenea, un moment oportun pentru a face curatenie (fizica, mentala si sufleteasca) si pentru a scapa de lucrurile care au devenit toxice.
Luna noua in Fecioara ne incurajeaza sa acordam prioritate sanatatii noastre, sa pretuim calitatea nu cantitatea, sa fim de folos celorlalti dar nu in detrimentul sanatatii si bunastarii noastre, sa ne ingrijim animalele de companie, sa avem grija de lucrurile care fac parte din viata noastra.
A venit timpul sa curatam viata noastra din punct de vedere mental, emotional, fizic, spiritual, sa studiem si sa invatam lucruri noi care ne vor ajuta in vindecare, sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem, sa fim buni cu noi dar si cu cei din jurul nostru.
Aceasta Luna Noua ofera multa energie pentru initierea unor proiecte de tip fecioara- un nou loc de munca, un plan nou de sanatate, un plan pentru organizarea casei, biroului, curatarea vechilor obiceiuri emotionale.
Problema spinoasa a acestui moment de Luna Noua este critica, o critica folosita in a-i jigni pe altii, mai ales pe cei apropiati, ducand astfel la dificultati in dragoste, prietenii, munca, chiar casatorii. Dar va trebui sa invatam ca energia negativa ce insoteste critica excesiva se intoarce la cel care ii da viata, afectandu-ne astfel starea de sanatate. Luna Noua in Fecioara ne cere sa invatam sa gandim pozitiv, sa intelegem ca atitudinea critica fata de ceilalti dar si fata de noi, ne blocheaza evolutia. Urmati rutina iubirii :”Incepand de astazi aleg sa ma iubesc pe mine insami, aleg sa-mi iubesc munca, colegii, sefii, biroul, activitatile zilnice”, urmati calea iubirii cosmice caci Dumnezeu este iubire si poate vindeca, transforma, orice.

Daca semnul lunatiei ne arata ce posibilitati avem, casa astrologica activata, arata domeniul de viata adus in centrul atentiei. Acuma, Luna Noua in Fecioara activeaza casa X, o casa naturala a lui Saturn care defineste relatia noastra cu puterea, reputatia, statutul social, cariera, oportunitatea progresului spiritual, figurile autoritare, unul din parinti(tatal). Casa X este o casa extrem de importanta in astrologie, aici, in aceasta casa unghiulara ne gasim vocatia, chemarea, tot in casa X, ni se cere sa folosim cu intelepciune puterea personala, pozitia sociala, statutul public , puterea sociala. In aceasta casa, Luna Noua in Fecioara devine o energie extrem de importanta si ne aduce aminte ca scopul fiecaruia dintre noi nu este doar implinirea materiala ci si dezvoltarea spirituala. Chestiunile care privesc profesia, sefii, reputatia profesionala, puterea, viitorul, fel de fel de constrangeri, vin in prim plan.

Luna Noua in Fecioara formeaza un patrat perfect cu proaspatul Marte intrat in semnul Gemeni unde va ramane pana la sfarsitul lunii martie 2023 datorita miscare aparent retrograde. Patratele sunt aspecte dinamice care ne ofera impulsul de a reusi. Dar pana la a reusi, acest aspect aduce in general tensiuni interioare dar si exterioare in cariera, in tot ceea ce este dezorganizat si are nevoie de o noua ordine, in afaceri, in chestiuni financiate, in relatia cu autoritatile, intimitate. Nerabdarea, iritabilitatea, cuvintele, pot crea destule probleme. In acelasi timp, poate fi un moment pentru a descoperi in noi curajul, cuvantul, de a merge dincolo de zona care ne ofera un asa zis confort, pentru a incepe o noua etapa in viata noastra. Trebuie sa incercam sa ne stapanim, sa cultivam calmul, iertarea, si chiar ca este cel mai bun timp in care sa invatam din NOU DESPRE IERTARE :“CINE NU IARTA DISTRUGE PUNTEA PE CARE TREBUIE SA TREACA CHIAR EL INSUSI “.

Mercur, conducatorul acestei luni noi, este in Balanta(relatii, diplomatie,  legi) si face o opozitie cu Jupiter retrograd in Berbec(actiuni expansive din trecut si care au legatura cu un document de la locul de munca, un proiect profesional, un sef, o rutina, un coleg, un contract de munca, o decizie de pensionare, un contract de vanzare- cumparare). Provocarea in acest moment este de a pastra ideile intr-o perspectiva adecvata. Inca se lucreaza la versiunea finala a unui document si acest lucru poate dura pana la sfarsitul lui octombrie deoarece din 9 septembrie, Mercur intra in miscare aparent retrograde si va intarzia lucrurile.Trebuie sa fim mai atenti, sa citim cu atentie literele mici, sa ne concentram asupra detaliilor.

Aceasta Luna Noua  ne ajuta sa descoperim ordinea de care are nevoie sufletul nostru. In cautarea perfectiunii, putem exagera si complica atat de mult lucrurile, ne putem lega de defecte, ca nu mai stim ce este bine sau rau. Dar energia fecioarei este cel mai bine exprimata prin simplificarea lucrurile. Simplifica, organizeaza, sorteaza si pune lucrurile la locul lor potrivit. Sa facem curatenie fizica, mentala, sufleteasca, sa scapam de bagajele inutile. Asadar, lucrurile simple devin cele mai grele in aceasta perioada dar marea lectie a acestui moment este despre simplitate, o cheie a linistii, o dieta a sufletului, o refacere a legaturii cu Dumnezeu. Trebuie sa trecem dincolo de crusta inselatoare a lucrurilor si sa ne bucuram de bogatiile nebanuite ale simplitatii. Isus este iubit si admirat pentru simplitatea Sa, deoarece El prezinta adevarul divin in cuvinte simple dar care ne ating sufletul. Slava lui Isus a stat in simplitatea Sa.

Si in simplitate ne legam de Dumnezeu …

Indiferent de ranile, greutatile, greselile, pe care le ducem cu noi, sa ne tratam cu bunatate si cu iubire. Cei mai puternici pasi pe care ii putem face intr-o calatorie de vindecare este sa invatam sa ne iubim pe noi insine si viata noastra, indiferent de circumstante. O parte din motivul pentru care corpurile noastre se dezechilibreaza se datoreaza stresului si asteptarilor pe care le avem de a privi intr-un anumit fel sau de a fi intr-un anumit fel, de a critica si de a judeca pe ceilalti. Sub cerul intunecat al Lunii Noi in  Fecioara, sa incercam sa ne acceptam exact asa cum suntem mai degraba decat sa fim exigenti sau critici.

Iar Arhanghelul Lunii Noi in Fecioara este Metatron. Unul dintre talentele sale speciale este abilitatea de a elimina energia negativa, asa ca daca este nevoie, aceasta lunatie este  momentul ideal pentru a scapa de orice vibratii negative adunate in corpul nostru, in viata personala sau profesionala. Trebuie doar sa aprindem o lumanare si sa-i cerem lui Metatron sa ne ajute.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.