LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE-27 AUGUST 2022

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri si este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Fecioara, semnul ce imbraca acest moment astral, ofera o perspectiva realista asupra a ceea ce trebuie analizat, organizat si ordonat intr-un mod nou in viata noastra. Asa cum Fecioara gaseste tot timpul solutii la orice problema, aceasta Luna Noua in Fecioara ne ajuta sa gasim solutia necesara vindecarii mintii, corpului si spiritului nostru. Nu exista un „reparator” mai bun decat semnul Fecioarei. Iar Luna Noua in Fecioara aduce oportunitati pentru a gasi solutia perfecta pentru lucrurile care pur si simplu nu functioneaza, pentru “ curatarea haosului”, pentru remedierea unor probleme pe termen lung, pentru aducerea calmului in orice situatie.
Deci, ce domenii de viata au nevoie de organizare? Intuitiv, daca suntem atenti, vom primi raspunsul la aceasta întrebare.

Simbolul Sabian pentru gradul 5 Fecioara, gradul activat de Luna Noua este: Un om devine constient de spiritele naturii si de agentii spirituali nevazuti in mod normal.

Prin acest simbol, aceasta luna noua ne ofera posibilitatea de a ne conecta cu lumea navazuta. Indiferent daca relationam cu ghizii spirituali, cu ingerii, cu sinele nostru divin, acesta luna noua aduce o perioada minunata de 28 de zile care ne invata ca adevaratul nostru sprijin este in lumea divina, in lumea nevazuta de noi cu ochii pamantesti.  Suntem sustinuti sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva foarte spirituala, dincolo de masurile obisnuite de perceptie. Aceasta energie proaspata ne poate ajuta sa gasim un mod nou, mai sanatos, de a ne raporta la subconstientul vostru, la taramul nevazut, vise, credinta, imaginatie. Cum Fecioara este despre detalii, trebuie sa incercam sa definim cat mai exact ceea ce ne dorim sa atragem, ce posesiuni vedem pe numele nostru, ce munca ne valorifica cel mai bine, etc.

Cu Luna Noua in Fecioara pe gradul 5, cei nascuti in jurul datei de 27 din semnele mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetator ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului-descendentul, casa carierei-MC, casa familiei-casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 5 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la munca, proiecte de munca, colegi, rutine zilnice. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru analiza nemultumirilor voastre legate de munca, colegi, sefi, sanatate corp fizic. Marte in Gemeni( ce aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) iar in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile acestui aspect tin de rude, vecini, transport, documente, afaceri, planuri personale. Cultivati pacea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor. Evitati sa treceti peste detalii si evitati sa sariti anumiti pasi, sa treceti pe rosu, in graba voastra de a realiza ceva..Fiti atenti in trafic, evitati daca puteti calatoriile, nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii, proiecte creative, placerile voastre. Este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Mai mult decat in orice perioada a anului, aceasta lunatie va ajuta sa va concentrati pe proiectele voastre creative, pe copiii vostri, pe hobby-urile voastre, pe placerile voastre. Sunteti mai spontani si mai dispusi sa va asumati  riscuri. Aceasta lunatie da startul unei perioade de timp in care gasiti bucurie cand „copilul vostru interior” iese la joaca. Probabil ca va simtiti mult mai bine si aveti tendinta de a raspandi bucuria. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de bani, posesiuni, relatii, partener de viata, asociat, documente legale. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada. Analizati cu atentie orice document. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Aveti grija sa nu va asumati riscuri exagerate, in special in ceea ce priveste banii, deoarece instinctele pentru problemele financiare pot fi deplasate. Fiti atenti unde investiti banii. Puteti sa cheltuiti prea mult sau puteti sa faceti declaratii sau promisiuni mari.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la familie, la problemele de familie, la parinti. Este cel bun moment sa lucrati pentru pace si liniste in familia voastra, sa va inconjurati de oameni si obiecte frumoase, sa va vizitati parintii, bunicii. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, tara natala, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile.
Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de familie, actiuni si planuri personale, munca, proiecte de munca, colegi, veniturile carierei, proiecte de grup. Evitati graba, evitati comunicarea negativa. Incercati sa canalizati excesul de energie in ceva care va va fi cu adevarat util. Puteti fi usor de iritat si puteti spune multe lucruri gresite, furia coloreaza altfel cuvintele, deci atentie. Agitatia mentala ar putea domina. Puteti provoca controverse cu ceea ce spuneti sau cum spuneti. Aduceti-va aminte de “ vorba dulce, mult aduce…”.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la rude, tineri, comunitatea in care traiti. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Explorati si cautati, faceti conexiuni si acordati mai multa atentie mediului vostru  imediat. Oferiti altor oameni putin timp si atentie suplimentara, observati eforturile lor in numele vostru si intariti-va  conexiunile. Sunteti  mai curiosi si mai alerti decat de obicei si ati putea fi destul de ocupati cu comisioane, documente, apeluri telefonice si socializari usoare. Fratii, vecinii, rudele apropiate, prietenii si colegii de munca pot juca un rol mai important decat de obicei in viata voastra acuma.
Cu Marte in Gemeni (ce poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de faptele din trecut, cariera, iubire, copii, obiectivele voastre. Poate fi un moment in care actiunile trecute va ajung din urma – si acesta nu este neaparat un lucru rau! Ar putea fi, de asemenea, un moment in care o mare parte din energia voastra este canalizata in chestiuni private sau cand preferati ca altii sa nu observe ceea ce faceti. Fiti foarte atenti la cuvinte.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la bani, valori, bunuri materiale. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este nevoie de o abordare echilibrata a finantelor. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Priviti chestiunile legate de bani dintr-o perspectiva noua si utila luna aceasta. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru.
Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de prieteni, grupuri sociale, familie, straini si strainatate, calatorii. Ar trebui sa evitati sa fiti impulsivi in actiunile financiare care implica riscuri, in familie, in relatia cu prietenii vostri. Este posibil sa fiti nevoiti sa luati o decizie importanta in ceea ce priveste viata personala sau un proiect de grup. Unele relatii pot fi destul de tensionate si ar trebui sa fiti atenti ce cuvinte trimiteti asupra lor.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine” pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la voi insiva, la planurile voastre personale. Puteti intelege acuma ca  nevoia de a fi vazuti intotdeauna drepti, corecti, cooperanti si agreabili, va impiedica sa va prezentati punctele de vedere reale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina si de a va armoniza cu voi insiva dar si cu ceilalti. Este unul dintre cele mai bune momente in care sa va ganditi sa faceti schimbari personale care sa va imputerniceasca. Este o perioada grozava pentru a face ceva cu totul nou si de pionierat. Aceasta lunatie  zambeste eforturilor voastre personale. Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru. Puteti avea succes in cariera prin implicarea voastra in cauze umanitare, organizatii sociale.
Cu Marte in Gemeni ( poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de cariera, relatii, ambitii profesionale, autoritati, sefi. Indiferent daca este vorba despre viata profesionala sau viata personala, este posibil sa aveti o dorinta crescuta ca ceilalti sa va observe. Acesta poate fi un moment bun pentru a deveni independenti sau pentru a incepe o afacere. Mare atentie la cuvinte, pot fi arme vindecatoare sau distrugatoare. Conflictele cu sefii, cu fel de fel de autoritati, cu un parinte, sunt posibile acum.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la subconstientul vostru, la taramul nevazut, vise, sensibilitate, plati karmice, trecut. Mare atentie la sanatate. Intr-un fel, intrati intr-o stare de ‘of-line”, de izolare , de vindecare, de reincarcare baterii sau pentru a respecta anumite planuri facute de altii. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Nevoia de a intelege mai bine evenimentele trecute sau de a comunica mai eficient devine presanta. Cel mai bine este sa nu grabiti lucrurile, mai ales cele de natura emotionala. Evitati suprasolicitarea, incercati sa abordati lucrurile mai incet si cu mai multa rabdare. Noile sperante si inceputuri se refera acum la viata voastra privata, puterea subconstientului vostru, viata spirituala. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de relatii, finante, straini si strainatate, credinta, calatorii. Graba si nerabdarea tind sa exacerbeze sau sa creeze probleme acum. Oricat de mult va doriti sa faceti totul acuma, trebuie totusi sa mergeti incet, incet, sa nu grabiti nimic.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre,  grupuri sociale, idealuri, sperante, veniturile carierei. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la prieteni, interactiuni sociale, proiecte de grup, munca in echipa, grupuri umanitare. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important acuma. Acesta este un moment pentru a va urma visele si idealurile si pentru a planta o samanta sub forma unei urari pentru viitor. Acordati mai multa atentie viselor si dorintelor voastre. Cum Luna este stapana casei IX, schimbarile, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de finantele comune, posesiuni,  mosteniri, munca, contracte de munca. Se poate sa va implicati intr-un proiect nou mai ales daca acesta necesita investigatie sau o cercetare profunda. Acest aspect poate aduce o criza sau un final de vreun fel. Puteti auzi ceva acuma si care ar putea sa va deranjeze sau sa va atinga profund.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in cariera voastra,  imagine publica, ambitii profesionale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cariera voastra, ambitii profesionale, imagine profesionala.  Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Este cel mai bun moment pentru noi inceputuri sau o noua abordare a carierei, a obiectivelor pe termen lung, a responsabilitatilor, a reputatiei, a statutului social si a problemelor de conducere. Este timpul sa stergeti imaginea din oglinda si sa incepeti din nou. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de descoperierea unui secret, a unui plan ascuns impotriva voastra.
Cu Marte in Gemeni (poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin partener de viata, asociat, concurent, rival, copii. Relatiile voastre pot suferi de conflicte ale ego-ului sau opozitia altora poate fi provocatoare. Relatiile voastre personale apropiate sunt pline de viata, pline de conflicte si reconcilieri. Mare atentie la cuvinte, la gandurile voastre, incercati sa construiti un bine prin tot ceea ce propagati mental.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cunoastere, credinta, strainatate, studii superioare, relatii internationale, munca in strainatate, cautarea adevarului si dezvoltarea personala. Vi se ofera o mare oprtunitatea de a privi mai departe pentru inspiratie; poate ca o conexiune la distanta, internetul, pot veni cu idei bune pentru voi.
Cu Marte in Gemeni ( poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de munca si rutinele voastre zilnice, de familie si prieteni. Se poate sa va fie greu sa lucrati cu ceilalti intr-o maniera armonioasa, iar disputele cu colegii de munca sunt posibile. Daca va simtiti deosebit de suparati sau nelinistiti, ar fi intelept sa gasiti mici proiecte si lucruri de facut, astfel incat sa puteti canaliza excesul de energie in mod constructiv. Daca sanatatea este afectata, febra sau infectiile sunt mai probabile. Planurile care implica munca, sanatatea sau lumea voastra domestica, au nevoie de mai multa rabdare acuma.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, afaceri, asociati, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la resursele celuilalt, la afaceri, contracte, probleme emotionale, intimitati, partener intim, controlul si manipularea celorlalti, beneficii materiale.Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale.
Cu Marte in Gemeni ( poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de exprimarea voastra creativa, activitatile cu copii, activitatile romantice,  hobby-uri, sport. Veti avea un temperament mai energic si mai competitiv. Cu toate acestea, in unele cazuri, s-ar putea sa fiti agresivi, sau sa va intalniti cu agresivitatea in relatiile romantice, intr-o asociatie de afaceri.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Fecioara vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, contracte de munca. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou mai sanatos de a va raporta la ceilalti dar si la voi insiva. Sunt favorizate noutatile legate de parteneriatele voastre, proiecte comune, afaceri. Sunt posibile noi inceputuri legate de obiectivele si nevoile unei relatii apropiate, a unui contract de munca. Va puteti concentra mai mult pe relatiile voastre in urmatoarea perioada, se poate sa fie greu sa faceti ceva de unul singur si s-ar putea sa fiti si mai dependenti de ceilalti. Pot aparea unele blocaje daca veti incerca sa faceti lucrurile prea repede.
Cu Marte in Gemeni ( poate aprinde un foc imens prin puterea cuvintelor ce pot fi cel mai mare atu al vostru, precum si cea mai mare problema, daca nu sunteti constienti de capcane) in aspect de patrat perfect cu Luna Noua, provocarile tin de familie, parinti, camin, asteptarile voastre de la ceilalti.
Acest aspect astral stimuleaza conflictele sau disputele legate de familie,  puteti avea certuri cu ei, despre ei sau in numele lor. De asemenea, unele chestiuni legate de cariera sau anumite persoane din cariera voastra, va pot tensiona acuma.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.