HOROSCOPUL LUI VENUS IN PESTI :10 FEBRUARIE -6 MARTIE 2018

In astrologie, Venus este un simbol al sotiei, frumusetii, artei, muzicii, cooperarii, armoniei, fericirii, iubirii, casatoriei. Semnul tranzitat de Venus indica modul in care cineva se leaga de ceilalti, ce gaseste atractiv la oameni, cum se apropie de dragoste, cum castiga banii, cum ii cheltuie. Iar casa astrologica activata de tranzitul lui Venus descrie domeniul de viata unde gasiti iubirea, placerea, banii. Deci, ce se intampla atunci cand Venus  tranziteaza prima casa? Ce bucurii va aduce Venus in casa 11?

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus in Pesti  va face destul de singuratici, veti simti o nevoie acuta de izolare , va puteti implica intr-o relatie de iubire ce trebuie tinuta secreta, va puteti indragosti de o persoana care nu este disponibila pentru voi. Dragostea si sacrificiul par a merge mana in mana in urmatoarea perioada, puternicul sentiment de compasiune si dorinta de a servi pe ceilalti va poate face destul de vulnerabili. Deoarece Venus reprezinta atractia se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Intr-un fel, Venus cea care stabileste relatii cu ceilatii este acuma pentru voi un liant in relatia cu spiritualitatea, cu fel de fel de intelegeri despre relatiile voastre, despre dusmaniile pe care le purtati in voi. Acesta este momentul in care puteti intalni pe cineva fata de care puteti simti o atractie karmica pura, acuma “ pacatul” din trecut leaga sau dezlega intr-un mod pe care nu-l puteti intelege. De asemenea, se poate intampla  sa fiti atrasi de oameni care au nevoie de ajutor, sprijin neconditionat. Pe un alt nivel, puteti deveni constienti de marea invatatura predicata de Isus “ Iubiti-va dusmanii vostri si faceti bine celor ce va prigonesc.”

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

In perioada 10 februarie -6 martie 2017, Venus in Pesti va face mai sociabili, va puteti bucura din plin de prietenii vostri, este posibil sa cunoateti un partener romantic prin activitatile de grup, un proiect important,  un cerc social, o organizatie de caritate. Nu trebuie sa fiti surprinsi daca un vechi prieten sau o fosta dragoste reapare in viata voastra. Cand vine vorba de grupuri de oameni, activitati cu fel de fel de organizatii, cluburi sociale, puteti atrage multi prieteni, multe oportunitati. Optimismul este esential in aceasta perioada iar oamenii din jurul vostru vor simti vibratia voastra pozitiva si pot sa va sprijine neconditionat. Se poate intampla sa va implicati intr-o relatie cu cineva pe care il stiti de mult timp, a fost langa voi dar …  nu v-ati gandit sa va implicati romantic. Nu uitati ca aceasta casa XI vorbeste si despre sperantele si idealurile voastre, asa ca, Venus, ghidul vostru astral, poate fi cea care va ajuta sa dati viata dorintelor voastre inedite. Cu Venus in Pesti in aspect benefic cu Soarele in Taur, relatiile voastre se pot imbunatati, poate fi o avansare, o promovare la locul de munca, puteti primi mai multi bani, poate fi ceva neasteptat, o surpriza placuta. Popularitatea voastra creste, o noua iubire va bate la usa.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

In perioada 10 februarie -6 martie 2018, Venus in Pesti ar trebui sa va aduca destule sanse in cariera, promovari, recompense de toate felurile. Sub influenta venusiana, deveniti mai amabili si rafinati iar daca sunteti in cautarea unui loc de munca, este posibil sa gasiti unul. Daca sunteti intr-o relatie , este posibil sa anuntati o logodna sau chiar o casatorie. Daca sunteti o persoana de afaceri, daca lucrati in domeniul public, in industria cosmetica, atunci este cel mai bun timp pentru a face urmatorul pas in cariera voastra. Cand vine vorba de romantism, veti fi atrasi de cineva care este stabil, care are succes in cariera sau care are un statut social bun. Este posibil sa fiti atrasi de cei care pot fi pentru voi un fel de ghid pentru indeplinirea ambitiilor profesionale si sociale. Puteti avea o relatie mult mai buna cu superiorii vostri. Proiectele artistice ar putea aduce beneficii in aceasta perioada. Dar Venus in Pesti se lupta cu Soarele vostru in Gemeni si poate aduce si unele unele situatii neplacute in viata sociala, in cariera. Efectul cel mai frecvent al acestui aspect tine de amanare, comoditate, lipsa disciplenei in urmarirea proiectelor voastre. Din punct de vedere financiar, acesta este un moment in care sunteti predispusi la extravagante. Puteti face judecati nepotrivite in investitii. Relatiile tind sa aiba o calitate scandaloasa, deci fiti atenti, controlul este la voi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

In perioada 10 februarie -6 martie 2018, Venus in Pesti va poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in strainatate, posibila casatoria in strainatate. Daca ati avut vreodata dorinta de a invata ceva nou, acuma este momentul propice. Se poate sa fiti atrasi de un profesor, un strain, de cineva care traieste viata ca o aventura si nu se plictiseste niciodata. Uneori, se pot forma parteneriate cu cei care lucreaza in domeniul publicitatii, cercetare, drept, spiritualitate. La locul de munca veti cauta proiecte noi, creative. Apare o atractie puternica pentru idealurile religioase si spirituale, iar iubirea vine prin orice va extinde orizonturile. Cu Venus in Pesti, relatiile cer in aceasta perioada decoperirea unor valori mai mari, dragostea devine o mare calatorie.Venus in Pesti este prietena Soarelui vostru in Rac si veti dori sa va apropiati si mai mult de cei dragi si sa va exprimati sentimentele pentru ei. Este un moment bun pentru o vacanta, pentru investitii financiare, puteti cere o majorare de salariu, puteti stabili un contact important care va ajuta in cariera, cineva influent va poate schimba viata in bine.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus in Pesti vorbeste pentru voi despre bani multi, relatii puternic transformatoare, mosteniri, asigurari, banii partenerului de viata, afaceri. Orice relatie care incepe in urmatoarea perioada ( 10 februarie -6 martie) poate avea un impact deosebit asupra vietii voastre, poate fi extrem de intensa si consumatoare de energie. Puteti obtine bani sau bunuri prin intermediul partenerului de viata, parteneri de afaceri, poate fi  o mostenire, un credit il poti obtine cu efort minim din partea voastra,. Puteti experimenta schimbari in viata voastra personala, veti fi pusi in situatia sa va analizati relatia actuala si sa vedeti ce puteti imbunatati aici. Obsesia, durerea si pierderea sunt experiente comune atunci cand Venus activeaza prin tranzit casa lui Pluto. Aceasta perioada poate aduce o iubire intensa, o intalnire patimasa, karmica, de suflet. Ati putea fi chiar atrasi in secret de cineva, aceasta atractie poate fi foarte intensa. Puteti comunica prin  e-mail, facebook cu cineva pe care nu-l cunoasteti, ar putea fi cu totul atlceva decat se prezinta. Deci atentie, ceea ce nu vedeti poate ascunde multe lucruri si va poate face vulnerabili. Aspectul de 150 grade dintre Venus in tranzit prin Pesti si Soarele natal poate alterna situatiile bune cu cele rele, poate aduce tristeti absolute iar orice tradare va provoca o deruta totala.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Venus in Pesti ar trebui in mod normal sa  favorizeze casatoria, orice fel de asociere, relatii bune. Noile parteneriate care sunt construite in cadrul acestui tranzit sunt, de obicei, durabile si stabile. Acuma, puteti incepe o “ afacere mare” nu doar o scurta poveste. Din moment ce Venus este de asemenea despre frumusete, aspectul partenerului ar putea fi ceva foarte important pentru voi. Dar Venus in tranzit prin Pesti face un aspect de opozitie cu Soarele natal si pot aparea necazuri in relatiile voastre fie datorate unei femei, fie datorate modului vostru de va manifesta personalitatea, fie unor dusmanii mai vechi. Evenimentele pot fi destul de neplacute in domeniul sentimental, sunteti lipsiti de capacitatea luarii unor decizii corecte de aceea este foarte bine daca veti incerca sa fiti mai retinuti in afaceri, sa alegeti calea cumpatarii si abtinerii. Puteti cheltui mai mult datorita obligatiilor pe care le aveti fata de cei dragi sau pur si simplu deveniti mai indulgenti. Fiti totusi atenti la cheltuieli.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Venus in Pesti atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecare prin iubire. Cu Venus, zeita iubirii in domeniul muncii si sanatatii, tendinta de a analiza dragostea devine foarte importanta, puteti deveni destul de critici fata de partener, puteti deveni sclavul perfectiunii in iubire uitand ca nimeni nu poate fi perfect. Urmeaza un timp in care va puteti concentra mai mult pe dragostea de munca decat pe dragostea partenerului. Abordarea muncii voastre poate fi mai creativa, ingduitoare , puteti deveni un pic mai lenesi. Daca sunteti singuri, puteti incepe o relatie cu un coleg de munca sau puteti intalni pe cineva cu ocazia unui curs de perfectionare, o calatorie legata de munca, o vizita la un medic. Aspectul de 150 grade dintre Venus in tranzit prin Pesti si Soarele natal poate aduce dezordine emotionala, ofense, ranchiuna. In aceasta perioada, va este greu sa intelegeti punctul de vedere al celorlalti ceea ce ar putea cauza necazuri.Fiti mai toleranti.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION

Venus in Pesti aduce sensibilitate, veselie, bucuria dragostei, creste gustul distractiilor, poate fi un timp al aventurilor in iubire. Este un timp in care veti simti nevoie de afectiune si de romantism in viata voastra, farmecul natural se poate transforma intr-un magnet, comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, este un timp al norocului in dragoste, sansa in speculatii, succes in activitati artistice. Un tranzit venusian in casa V poate fi un moment potrivit pentru o noua relatie dar de multe ori acestea sunt exercitii pregatitoare pentru o urmatoare relatie, aici inelul lipseste, aici, iubirea se joaca pe scena, ademeneste, dramatizeaza. De asemenea, copiii fac parte din decorul aventurii venusiene. Aspectul benefic dintre Venus in tranzit prin Pesti si Soarele natal favorizeaza buna dispozitie, refacerea fortelor psihice, momente de viata agreabile, o vacanta fericita, o cerere in casatorie, un parteneriat de afaceri bun.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Venus in tranzit prin casa IV ar trebui sa aduca pace, afectiune  si generozitate fata de oamenii din familie. Viata de familie, o afacere de familie, sunt deosebit de importante pentru voi in aceasta perioada. Este cel mai bun timp pentru imbunatatirea mediului casnic, puteti schimba mobila, puteti redecora casa, puteti cumpara o casa. Suh influenta venusiana, puteti intalni un potential partener romantic printr-un membru al familiei voastre sau puteti cunoaste pe cineva care se ocupa de afaceri imobiliare, un agent imobiliar, un designer, un architect. Dar Venus in tranzit prin Pesti face un aspect de careu provocator cu Soarele natal si poate aduce unele momente nefericite, situatii neplacute in familie, in legatura cu o afacere, in camin. Puteti cheltui mai multi bani acuma, fiti atenti in legatura cu o investitie in afaceri. Evenimentele sociale pot crea tensiuni, evitati barfa si raspandirea unor zvonuri, pastrati confidentialitatea si nu credeti tot ceea ce auziti acuma. Pot aparea si unele probleme legate de locul de munca, cu un coleg.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Venus in tranzit prin semnul Pesti aduce relatii armonioase cu cei apropiati voua, frati, surori, vecini, tineri. Tendintele amoroase sunt orientate mai mult catre o anumita forma de camaraderie sau schimburi intelectuale, va bucurati sa vorbiti despre dragoste, relatii, arta, partea frumoasa a vietii. Aceasta casa energizata de venus este renumita pentru comunicare iar in urmatoarea perioada( 10 februarie -6 martie) puteti obtine o promovare, un premiu prin utilizarea cuvintelor stiind ce sa spuneti si cand sa spuneti ceva. Daca sunteti in negocieri cu cineva, norocul va surade. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-o calatorie scurta, poate fi un vecin, o persoana din anii de liceu, un scriitor. Aspectul benefic dintre Venus si Pesti si Soarele natal favorizeaza situatiile stabile, incredere in calitatile personale, armonie in situatiile si relatiile afective.

 VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Venus in Pesti favorizeaza sansa de casatorie bogata, actiuni financiare norocoase, relatii care sa stabilizeze securitatea financiara.  Cand vine vorba de dragoste, aceasta este o pozitie stabila pentru Venus, prin urmare orice relatie apropiata care evolueaza sub acest tranzit ar trebui sa fie una stabila. Venus este despre atractie, care de obicei vine sub forma de dragoste si frumusete . Acuma, aveti capacitatea de a atrage mai multi bani, aveti o atractie sporita pentru bogatiile extravagante. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-o banca, la cumparaturi. Afectiunea are nevoie de ceva concret in urmatorea perioada, de aceea puteti deveni destul de posesivi atat fata de persoana iubita cat si fata de bunurile personale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

In perioada 10 februarie -6 martie 2018, Venus este prietena voastra buna si va cere sa acordati mai multa atentie aspectului fizic, manierelor voastre. Prin urmare, deveniti magnetici, atragatori, va puteti simti iubiti si apreciati iar acest lucru va poate oferi o stare de liniste sufleteasca. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. Venus este totul despre dragoste si frumusete , prin urmare, veti atrage atentia asupra voastra si din stanga si din dreapta. Cand vine vorba de dragoste, este un moment excelent pentru cautarea unei noi relatii de dragoste sau daca sunteti deja intr-o relatie, puteti sa o consolidati, sa aduceti imbunatatiri. Aspectul de conjunctie dintre Venus in tranzit prin Pesti si Soarele natal poate imbunatati viata amoroasa,  este posibila o noua iubire, o amplificare a unei iubiri mai vechi, o casatorie.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.