LUNA NOUA IN FECIOARA – 25 AUGUST 2014, ORA 17: 14, ORA ROMANIEI –“ Nu trebuie sa fim perfecti pentru a trai ci trebuie sa traim pentru a atinge perfectiunea…….. “

astro_2gw_454_luna_noua_in_fecioara_2014.26666.19206

Kabir spune:
“Cine esti si de unde vii?
Unde salasluieste Supremul Spirit
Cum isi desfasoara el jocul in toate fapturile?
Focul e in lemn; dar cine il trezeste dintr-o data?
Atunci se preface in scrum, si unde s-a dus puterea focului?
Adevaratul maestru invata ca materia n-are nici hotar nici nesfarsire.”

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul de pamant al Fecioarei, aceste “inceputuri” trebuie sa fie practice, sanatoase, detaliate.
Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Fecioarei in harta natala a fiecaruia.
Fecioara este un semn karmic ce  transforma sarcina de serviciu in obligatie, accentueaza puritatea, perfectiunea, analiza fiecarui detaliu, ordinea dar si  tendinta de a gandi prea mult gasind nereguli peste tot chiar si acolo unde nu exista nimic. Luna Noua este  un moment in care obiectivele personale  trebuie sa fie in accord deplin cu acest semn al fecioarei, astfel, tot ce tine de sanatate, nutritie,organizare, detalii, inteligenta, servicii, sunt  sustinute astral. Din cele mai vechi timpuri, Fecioara a fost in acord deplin cu simbolul Sfinxului, cel care lanseaza enigme cu talc.  Apoi, acest semn a fost asociat cu imaginea Fecioarei cu snopii ei de grau sugerand maturitate, stapanire de sine, un oracol, o preoteasa. Aceasta Luna Noua in Fecioara ne spune prin aceste simboluri ca ne ajuta sa gasim raspunsul la o intrebare care pare fara raspuns. Urmeaza-ma si iti voi scrie raspunsul la intrebarile Sfinxului, ne spune aceasta Luna Noua in Fecioara.

fecioara

Aceasta Luna Noua  activeaza casa VIII, o casa naturala a Scorpionului ce vorbeste despre transformare, regenerare, banii celuilalt, viata intima, dormitorul unei relatii, lumea misterelor. Aici, tot ce tine de secrete de suflet, constrangeri, obsesii, tabuuri, emotii ascunse, viata intima, bani, putere, manipulare, ne transforma viata. Cu Luna Noua in Fecioara (pamant)  intr-o casa naturala de apa, noile inceputuri pot conduce in timp la iazuri frumoase sau la pamanturi mlastinoase.
Aici, ego-ul nu are nici o forta iar Luna Noua devine un Maestru spiritual care ne ghideaza catre binele nostru superior. O veche zicala spirituala ne spune ca “ moartea nu este decat o schimbare a formei “ iar aceasta Luna Noua ne vorbeste despre noile posibilitati ca o regenerare a formei pe mai mult niveluri iar pretul platit pentru aceasta reinnoire este eliberarea, detasarea  de tot ce este uzat in viata noastra.
Aici emotiile tulburi si navalnice intre oameni, gelozia, resentimentele, furia, teama conduc in mod inevitabil la un deznodamant zguduitor.

fecioara in casa VIII

O Luna Noua in Fecioara in casa VIII ne indeamna sa conjugam  intr-un mod cat mai profund verbul “ a analiza”  legat in primul rand de dorintele noastre. Analizeaza-ti dorintele sufletului ne spune aceasta Luna Noua, asculta-ti soaptele sufletului si te voi face sa intelegi ca nemurirea exista in tine. Sexul, moartea si transformarea sunt misterele lumii materiale iar aceasta Luna Noua ne poate invata ca nimic nu moare cu adevarat ci totul se transforma.

Guvernatorul Lunii Noi in Fecioara  este Mercur in Fecioara aflat tot in casa VIII.Mercur in Fecioara este in exaltare , asta inseamna o energie puternica  ce sporeste, amplifica abilitatile in gandire, comunicare, permite dezvoltarea unor opinii clare  si perceperea vietii prin detalii din toate partile dar in acelasi timp ofera si capacitatea de ansamblare ordonata a acestor detalii. In semnul Fecioarei, Mercur  ne invata sa etichetam totul, de la gesturi,  lucruri,  persoane la idei, experiente senzitive, iar aceasta  eticheta  trebuie sa contina “ util, confortabil, perfect”. Dragostea este o treaba foarte serioasa pentru Mercur in Fecioara, aici se pune accent pe respect, demnitate, relatii adevarate. Mercur in casa VIII ne ofera o putere intuitiva uimitoare, acuma intelegem ca in spatele oricarui eveniment, dorinta, este  o motivatie a sufletului. Apare un interes deosebit pentru subiectele stiintifice, metafizice si oculte. Acuma, dispozitia mentala este ideala pentru cercetare, psihoterapie, psihiatrie, fel de fel de investigatii, secrete.
Mercur in Fecioara face un aspect  benefic cu Marte in conjunctie cu Saturn in Scorpion, aceste aspect amplifica reflexia sub toate formele, comunicarea devine serioasa, exigenta, selectiva. Marte in conjunctie cu Saturn  induce totusi  destula frustrare. Pe de alta parte , acest aspect ne da o capacitate mare de a face eforturi sustinute, auto-disciplina, concentrare, capacitate de a gestiona detaliile unei lucrari. Marte de mana cu Saturn  vorbeste despre valoarea efortului, despre modul cum trecem peste un obstacol. Rezultatul depinde in mare masura de modul cum ne controlam agresivitatea , doar asa poate aparea un salt spectaculos in cariera, valorificarea talentelor personale, valori in general. Cine vrea sa urce pe munte dintr-un singur pas va cunoaste esecul, cine are rabdare, cine urca pas cu pas, cunoaste succesul.

venus in leu

Fata noastra draga Venus este in Leu in casa VII si provoaca conjunctia Marte -Saturn.
Venus in careu cu Marte  este un aspect perturbator in special in relatii, dragoste, finante. Daca Venus este placerea, legatura invizibila intre doua persoane, valoarea unei dorinte, Marte este actiunea, te ridica de pe scaun si pleci la cumparaturi indeplinind astfel placerile venusiene.
Acuma, Venus vrea ceva  iar Marte aduce altceva, nemultumirea isi face prezenta in relatii, cariera, familie. Cum pretentiile sunt foarte mari, ar trebui sa intelegem ca nu exista partenerul perfect, cariera si familia perfecte. Doar asa  putem depasi cu bine acest aspect provocator, altfel, placerile noastre regale ne pot palmui destul de bine.
Saturn amplifica nemultumirea in relatii introducand acel sentiment de raceala, nepotrivire, frica. Acest patrat intre Saturn si Venus in Leu poate scoate la iveala tot ce este mai rau in cele doua semne. Pentru Venus in Leu conteaza doar ceea ce se vede iar din acest motiv devine nesigura si se  plange ca nu este apreciata asa cum trebuie  in timp ce Saturn in Scorpion vede in profunzime , el nu se multumeste cu coroana de pe cap ci se uita si dupa coroana din suflet, devenind astfel dominator si otravitor.
Aceasta influenta astrala este inchizitorul relatiilor, carierei, a ceea ce se vede in cariera, familie, valori, studii inalte, credinta, strainatate.
Cu Venus in aspect de careu cu Saturn, relatiile ( Venus) devin grele, adevarate pietre de moara( Saturn).
Ma iubeste , nu ma iubeste, Venus spune da in timp ce Saturn are puterea de a deveni o adevarata masina de respingere, spune nu iar acest “da-nu” lucreaza destul de profund acuma.
Atat Leul cat si Scorpionul sunt semne ce urasc vulnerabilitatea, slabiciunea, ele prospera prin putere dar trebuie sa invete ca puterea lor se sprijina de fapt si pe  altii.

Tot Venus in Leu este intr-un aspect de trigon cu Uranus retrograd in Berbec ce activeaza Nodul Sud lunar in Berbec. Atat Uranus retrograd cat si Nodul Sud ne vorbesc despre trecut , rani nerezolvate, tragedii, esecuri care ne-au abatut intr-un mod neasteptat de la contractul sufletului nostru in aceasta viata. Uranus  retrograd in Berbec, Nodul Sud in Berbec si Venus in Leu cer re-definirea  termenilor necesari unei relatii de lunga durata, a unei casnicii, a unei asociatii,  a unui partener. Cu Uranus in marsarier (retrograd), relatiile chiar si cele confortabile pot simti o presiune intensa de transformare.  Uranus chiar in aspect benefic cu Venus, poate aduce o schimbare  semnificativa a modului de a vedea o relatie iar  tot ce nu sustine individualitatea noastra se destrama.
Schimbarile pot fi incitante cu toate ca renuntarea la ceva familiar creeaza un stress puternic. Uranus retrograd isi face simtita prezenta prin fel de fel de “coincidentele neasteptate” , deci atentie, indiciul este ca un balon , il prinzi sau nu il prinzi.

Neptun retrograd in Pesti provoaca aceasta lunatie in Fecioara si aduce destula vulnerabilitate, incertitudini si o profunda senzatie de plutire. Aceasta vulnerabilitate ne poate ajuta totusi sa punem degetul pe rana, pe punctele noastre slabe iar prin asta, sa intelegem ca perfectiunea aici pe pamant este o himera. Prin acceptarea propriilor slabiciuni, prin intelegerea lor, putem sa ne iertam si sa iertam tot ce in trecut ne-a vulnerabilizat, tradat.
Cu Luna Noua in casa VIII, vindecarea poate fi fizica, emotionala, mentala, spirituala, financiara. Ea are o mare putere de transformare si de intinerire. Este o Luna Noua profund creativa daca avem curajul sa infruntam problemele noastre , poate fi o maturizare a sufetului  iar vocea lui Mercur in Fecioara ne ajuta sa  gasim urmatorul indiciu important pentru viata noastra. Aceasta Luna Noua este un ochi astral vigilent ce ne ajuta sa descoperim ordinea de care are nevoie sufletul nostru. Nu trebuie sa fim perfecti pentru a trai ci trebuie sa traim pentru a atinge perfectiunea.
Adriana Tudosa

You may also like

12 Comments

 1. Multumim Adriana!Am niste temeri legate de conjunctia Marte-Saturn,care se afla in opozitie cu Saturn natal in casa a 6a.Pana in acest moment nu as putea spune ca opozitia lui Saturn la Saturn natal mi-a dat mari batai de cap,dar acum ca se apropie Marte…ar trebui sa imi iau ceva masuri de precautie? Sa adopt o anumita atitudine? Daca vrei si ai timp te-as ruga sa-mi spui cateva vorbe despre cum sa intampin acest aspect.Pentru mai multa exactitate: 27.02.1971 ora 10:43 Tg bujor-Galati. Multumesc anticipat si Dumnezeu sa te aiba in paza.

 2. Buna ziua, urmaresc de mult blogul dvs. si mi se pare foarte interesant si instructiv.
  Totusi, pe 25 aug. se formeaza si doua aspecte yod si m-ar interesa semnificatia lor, mai ales ca focarul din leu se supraupune cu Mijlocul Cerului, iar focarul din berbec cu Nodul nord din harta mea natala.
  Va multumesc,

  Nina Coman

 3. Mie ca novice aspectele zilei de 25 si cele din zilele urmatoare imi suna a in eputul judecatii dar cu un specific redat de unele revelatii extrabiblice destul de rar raspindite.
  In prima zi ar trebui sa aibe loc trei evenimente unice in istorie care vor face ca in multe constiinte si in lumea religioasa si poate nu numai sa nu mai fie niciodata lucrurile ca inainte fiind inceputul unei revolutii destul de incrincenata o perioada cit si acel razboi cu Gog de tip jihadist.
  Primul eveniment ar trebui sa fie o revelatie de tip justitiar apasatoare primita de toti cei capabili psihologic sa simta o constiinta moral spirituala de pe intraga planeta constiinta care va fi accentuata incit va avea si un efect apasator de vinovatie intreaga zi.
  Al doilea lucru la scurt interval si temporar va fi un multiplu miracol din cite o cruce miraculoasa pe cer in cite o zona a lumii formate din cinci puncte luminoase posibil una fara puncte .

  Ra are rostul de a cobfirma atit sorgintea divina a revelatiei cit si de promovare a lui Iisus in lumea necrestina.

  Totusi al treilea eveniment desi un.mesaj televizat de sorginte divina care va pune in discutie multe aspecte ce se cer aflate dezvaluite si corectate va putea fi contestat ca provenienta de catre cercurile cele mai fanatice si fundamentaliste inclusuv cretiine pt ca nu Va da dreptate dogmelor si canoanelor in toate privintele ci si altor culte dintre care cel mai favorizat ar putea fi unul aparent sincretist care pune accent mai.mare pe cunoasterea de sine si pe partea esoterica.

  Lucru care constituie o promovare si aflarea de aceasta oportunitate ca alternativa mai eficienta . Dar bisericile traditionale lipsite de o practica proprie in experimentarea altir practici si judecind cu partinire sablonard si la gramada vor reactiina mediatic violent si autoritar. Asta chiar daca si in si.ul lor vor avea loc scindari cei mai sfinti dintre care si o parte din calygari vir schimba doctrina cu ea nou promivata care acum va fi hulita si demonizata chiar si prin asocieri polemice nedrepte si marturii mincinoase jigniri ura.

  impotriva noii doctrine sincretiste armat vinatoreste la adresa liderilor vor lupta cam jumatate din islamici ca un fel de ultima solutie venita din frica de iad in virtutea unei porunci dar incalcind alta imediat consecutiva coranic.

  Desi vor exista in multe tari atentate si incendieri totusi tarile vizate prioritar vor fi Israel si India tinte deja pkanificate anterior deja de mai multi ani in care la granuta pakistanului cu i.dia deja au fost realizate un mare nr de depozite particulare de armament si tehnica de lupta in vederea acestui moment pt atacul Indiei.

  Catolicitatea se va scinda la conducere si vor exista doi papi dar Biserica rusa desi nici ea nu.va scapa totusi in sinod va fi unitate de vedere prorevolutie si doar vladicii din tara vor crea unele probleme fiind in final invinsi.
  nici la noi nu vor fi scindari in sinod prin plecari insa concluzia nu va fi trasa decit dupa un interval mai lung in care majoritatea vor vedea mai limpede adevarul innoirii.
  Cred ca anterior adevarul va fi cunoscut in taina dar nu va fi promovat pe fata asa incit sa treaca fie are prin incercarea care va avea si rol de sortare dupa puterea de a purta mai mult decit dogma.

  Revolutionarii vor cistiga majoritatea in urma cataclismului justitiar care va opri si razboiul dupa care treptat vocile contra vor deveni din ce in ce mai putine pina la finalul sortarii cind nu vor mai exista nici macar in islam . Convertirea ulterioara a popoarelor va fi urgentata inclusiv prin lipsa ploii lucru care e biblic conf Zah.14.17
  Impactul noii doctrine se va vedea si la nivel politic cind fiecare om de spiritualitate va fi indemnat sa se impkice in politica lu ru care va fi benefic pt schimbarile catre o noua orinduire dreapta meritoctata si spiritualista cu economie de tip socialist.
  Mai sint si alte amanunte insa acum par incredibile desi la final se vor dovedi biblice dar cu o prezentare intentionat vaga simbolica interpretabila si partial modificata in istorie .
  Nu stiu ziua in eperii celor trei zile de intuneric vulcanic a urgiei dar macar o profetie dadea ora cu un sfert de ora inainte de miezul noptii ora Frantei deci la noi la unu fara . Furtuna cutremurele si tsunamiurile vor dura opt ore avi.d loc si o aplecara a globului cu revenire fata de axa de rotatie lucru care in acel moment va soca astronomii incit abia ulterior il vor marturisi.

 4. …multumesc, draga Adriana… foarte frumoasa, clara, pe inteles analiza Lunii Noi… devine un minunat ghid… sa fii iubita, sa primesti daruri astrale deosebite precum iti daruiesti sufletul inspirat noua… 😀

 5. Domnu’ Mihai, cu tot respectul, asta e blogul Adrianei. Daca n-aveti nimic de comentat la analizele ei astrologice, va rog frumos faceti-va blog si postati-va acolo ciudateniile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.