LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE – 25 AUGUST 2014

Cu Luna Noua in Fecioara  pe gradul 3, cei  nascuti in jurul datei de 25 ( plus, minus trei zile ) din semnele mutabile (Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetatori)vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 3 din orice semn zodiacal.

ingeri

Simbolul Sabian pentru gradul 3 Fecioara, gradul energizat de Luna Noua in Fecioara este:

“ Doi ingeri aduc protectie unei familii, in salbaticie”
Ingerii sunt mesageri ai lui Dumnezeu, aduc protectie, iubire pura, mesaj divin. Aceast Luna Noua ofera o dubla protectie divina, avem posibilitatea sa primim indrumare divina prin fel de fel de ghizi spirituali, oameni, colegi, credinta. Indrumarea  angelica este destul de subtila  si lasa fel de fel de indicii in aceste zile. Aceste semne va pot raspunde la o intrebare sau pur si simplu va ajuta intr-o directie noua. Aceasta Luna Noua prin acest simbol sabian este o garantie ca divinitatea ofera o mana intinsa celor care au nevoie de ajutor, indrumare, protectie. Fiti atenti in aceste zile la tot ceea ce “ va vorbeste”, cineva acolo sus ofera sprijin neconditionat. Mesajul este sa avem incredere in perfectiunea Universului, doar asa miracolele pot veni la noi.
Acuma, Ingerii ne asigura ca sunt langa noi , tot ceea ce trebuie sa facem este sa le primim sfatul, semnul, cuvantul, lumina indrumatoare, reteta vindecatoare.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun pentru a  imbunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca. Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultuimeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca, cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari benefice legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Fie ca lucrati pentru voi sau pentru altii, proiectele au scrise numele vostru la vedere. Marte, ghidul vostru astral sade langa Saturn in Scorpion ceea ce aduce in voi un conflict intre actiune si inhibitie in special in tot ce tine de banii celuilalt, partener, asociat, banci. Pot aparea unele temeri de tradare, pierdere care compromit increderea in ceilalti. Mercur, seful astral al acestei lunatii, este intr-un unghi favorabil cu Marte si Saturn, asta arata ca puteti primi un proiect important la locul de munca care va dura mai mult timp si care va aduce si rasplata cuvenita. Totusi, trebuie sa discutati mai mult despre sarcinile de servici, colaborarea este rasplatita acuma in timp ce actiunile individuale pot intr-un fel sa va blocheze, nu stiti in ce directie sa mergeti.
Pentru a elimina stresul, plimbati-va, face-ti mai multa miscare, incepeti o dieta. Venus in Leu in aspect bun cu Uranus in Berbec poate fi un anunt deosebit al unei iubiri neasteptate, o realizare importanta a unui copil sau poate “ vine barza”.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 martie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa V este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale; posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua . Puteti sa va bucurati de copii vostri ,de realizarile acestora , puteti concepe un copil, puteti sa petreci mai mult timp in aer liber, in fel de fel de activitati recreative . Aceasta lunatie este pntru voi un comutator divin al iubirii, doar o data pe an Soarele de mana cu Luna( Luna Noua) cheama iubirea pentru voi asa ca fiti atenti, daca sunteti singuri, iesiti din casa sa primiti iubirea asa cum se cuvine. Este cea mai buna luna noua din an pentru dragoste, petreceri, intarirea legaturii cu copiii vostri  dar pentru asta , nu stati incuiati in casa, iesiti in lume si iubirea va va gasi. In aceasta zi, Venus, ghidul vostru astral este intr-un unghi bun cu Uranus in Berbec, vi se pregateste ceva special in domeniul iubirii care pur si simpu va electrizeaza. Mercur in Fecioara, glasul acestei lunatii, este intr-un unghi bun cu Saturn din casa partenerului, asociatului , asteptati-va la o veste, mesaj, cuvant benefic legat de un plan de afaceri, un acord semnat cu o firma iar Saturn ofera “ani multi” acestui parteneriat. Marte de mana cu Saturn face in aceasta zi opozitie cu Soarele Taurilor nascuti intre 5-9 mai, puteti fi mai slabiti, deci nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, nu urcati pe munte acuma ca nu aveti suficienta energie. Daca Marte va spune sa actionati, Saturn va spune sa va opriti, asa ca, aceasta stare a voastra de “aprins-oprit” va poate crea probleme. Acest aspect are rolul de a va face mai atenti asupra celor din jurul voastru , sa vedeti mai bine in cine puteti avea incredere si in cine nu.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 aprilie , aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa IV – este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia, se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. In urmatoarele doua saptamani pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Puteti achizitiona mobilier nou, puteti sa va dati o alta valoare estetica locului in care traiti.  Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un process si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare , parinti , casa. Aceasta lunatie va tine intr-un fel legati de casa sau de magazinele cu lucruri pentru casa. Daca vreti sa vindeti sau sa cumparati o casa, un apartament, Luna Noua este un expert imobiliar pentru voi si va arata calea necesara efectuarii celei mai bune tranzactii. Totusi, aceasta lunatie este provocata de Neptun in Pesti  si ar fi recomandat sa va inchideti bine robinetele de apa din casa. Nu trebuie uitat ca Neptun nu se incurca cu un capacel de apa ci lucreaza cu multa apa, deci atentie. Cum, marele Neptun aduce si multa confuzie, neatentie, incurcaturi, ar trebui sa fiti atenti la documentele pe care le semnati in special in domeniul carierei, acte legate de casa, mosteniri de la parinti. Mercur, ghidul voastru astral este intr-un unghi fericit cu Saturn in Scorpion, deci, contractale semnate acuma vor tine multi ani. Dar cu Neptun prezent in aceasta adunare astrala, ar trebui sa fiti atenti la orice detaliu si nu va grabiti. Cum Venus (iubirea, placerea) este in aspect bun cu Uranus ( surprize) , iubirea apare neasteptat in drumurile voastra, prin intermediul unei rude, intr-o calatorie scurta de afaceri. Acuma, iubirea va face cu ochiul  la coltul strazii sau puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, un prieten se transforma in iubit.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 mai, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala, cu mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Daca vreti sa va plimbati, sa faci calatorii scurte, urmatoarele doua saptamani sunt benefice pentru voi, comunicarea prin telefon, mail poate creste, puteti achizitiona un nou autovehicol, calculator, telefon. In timpul acestei lunatii, Marte este de mana cu Saturn in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte pentru voi in domeniul iubirii, relatia cu copii, in petrecerea timpului liber. Daca Marte va indeamna la actiune, deveniti nerabdatori, Saturn  va pune piedica, va trage frana de la masina iar acesta combinatie energetica va face sa rupeti prea multe petale pentru a va convinge de ce spune iubirea pentru voi. Totusi, rolul lui Saturn nu este sa va tina departe de iubire ci sa constientizati importanta unei iubiri adevarate, autentice. Mercur in Fecioara este intr-un unghi bun cu Saturn ceea ce arata o veste buna de la o ruda sau prin intermediul rudelor, puteti cunoaste pe cineva mai matur, mai in varsta sau mai tanar  care va ofera o stare de liniste sufleteasca profunda. Totusi, frica pentru un angajament de lunga durata persista inca.
Puteti cugeta mai mult daca ar trebui sa aveti copii sau de ce nu aveti inca copii. Venus in Leu( iubire, valori) este intr-un unghi bun cu Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragoste la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de viata sentimentala, bani, cariera .
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 25 iunie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii fiind ajutati sa intelegeti  modul corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani. In urmatoarele doua saptamani puteti face mai multi bani, puteti primi o oferta pentru un loc de munca mai bine platit, exista o oportunitate in domeniul finantelor de care trebuie sa profitati. In timpul acestei lunatii, Marte este de mana cu Saturn in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte, frustrari pentru voi in domeniul familiei, in relatia cu parintii. Daca Marte va indeamna la actiune, deveniti nerabdatori, Saturn  va pune piedica, va trage frana de la masina iar acesta combinatie energetica va face sa actionati in salturi, acuma vreti langa familie, acuma vreti sa deveniti independenti.
Amintiti-va ca Saturn  iubeste regulile, stabilitatea, responsabilitatea iar conflictele de familie neasteptate  va pot perturba pacea mintii.
Incapatanarea va poate pustii viata in timp ce Saturn va testeaza increderea in voi si rabdarea. Mercur in Fecioara este intr-un unghi bun cu Saturn ceea ce arata o veste buna legata de o proprietate, de vanzarea sau cumpararea unei proprietati, de anumiti bani ce vin de la parinti. Nu va grabiti in semnarea unor acte, fiti vigilenti. Prezenta lui Neptun in casa finantelor comune poate fi destul de dificil pentru voi acuma, “ banii mei lupta cu banii tai” iar aceasta lupta  o puteti vedea destul de neclar. Neptun poate aduce destula ceata, confuzie , lucruri ascunse, mascate legate de banii care vin din alta parte, prin fel de fel de acoruri semnate. Ascultati-va intuitia, fiti atenti la toate documentele legate de bani. In plus, doar o data pe an, Venus este in Leu iar aceasta energie va face magnetici, atragatori, dornici de iubire si a de va arata bogatia. Venus in Leu( iubire, valori) este intr-un unghi bun cu Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragoste la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de viata sentimentala, strainatate, calatorii, studii superioare.Ca planeta a norocului, Jupiter in Leu va poate oferi multe in urmatoarele luni.Aceasta lunatie este cel mai bun moment astral pentru a cere o marire de salariu. Ideile practice si realiste vor fi aprobate si finantate dar cu Neptun prezent in acest dialog astral, fiti atenti la detaliile contractului pe care il puteti semna.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA( 23august- 22 septembrie)

Luna Noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, realiste. Aceasta Luna Noua arata ca puteti sa va concentrati pe dorintele, obiectivele, relatiile voastre.
Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. In urmatoarele doua saptamani veti fi in centrul atentiei, este cel mai bun timp sa va extindeti orizonturile, sa cunoasteti oameni  noi, sa iesiti “ in lume “. Aceasta energie noua este o oportunitate pentru voi pentru a castiga o recunoastere a valorii voastre, profitati de acest timp, mergeti la interviuri , socializati mai mult. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii.
Neptun in Pesti se opune aceste lunatii iar din acest motiv, relatiile voastre pot fi cam in ceata, puteti idealiza pe cine nu trebuie si puteti indeparta oamenii valorosi de langa voi. Va puteti insela destul de usor in aceasta perioada de aceea ar trebui sa va urmati intuitia, ea nu greseste. In timpul acestei lunatii, Marte este de mana cu Saturn in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte, frustrari pentru voi in relatia cu rudele, vecinii, in calatorii scurte.Daca Marte va indeamna la actiune, deveniti nerabdatori, Saturn  va pune piedica, va trage frana de la masina iar acesta combinatie energetica va face sa va ingrijorati din orice veste primita. Fiti rabdatori si cititi cu atentie mesajele, vestile primite. Calmati-va mintea, este cerinta lui Saturn.
Mercur in Fecioara, ghidul vostru astral  este intr-un unghi bun cu Saturn ceea ce arata o veste buna pentru voi de la o ruda, un vecin, un examen.
Venus in Leu( iubire, valori) este intr-un unghi bun cu Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragostea la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de o relatie din trecut, bani prin fel de fel de acorduri semnate, credite, pensii alimentare, mosteniri. Dragostea ascunsa pentru cineva din trecutul vostru se poate reaprinde acuma intr-un mod neasteptat. Puteti intalni oameni interesanti, dinamici sau noi oportunitati romantice .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 august, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa XII,o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat, cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Aceasta energie noua  ofera in urmatoarele doua saptamani posibilitatea de a scapa de ceea ce nu mai aveti nevoie in viata voastra, va puteti elibera dintr-o relatie frustranta, puteti avea nevoie de o vacanta in singuratate pentru a va reincarca bateriile. Visele cu ochii deschisi coloreaza viata voastra acuma, sunteti ajutati sa dati viata acestor vise doar daca veti crede intens in ele.Mintea voastra viseaza acuma dar trebuie sa credeti ca poate vedea foarte bine viitorul. Neptun in Pesti se opune aceste lunatii iar din acest motiv, relatiile voastre cu cei de la locul de munca pot fi cam in ceata, sunteti  cam neajutorati cand vine vorba de gestionarea treburilor de zi cu zi, a problemelor de servici, a starilor ciudate.
In legatura cu sanatatea, este posibil sa apara fel de fel de stari ciudate, greu de explicat, nu intrati in panica, nu abuzati de medicamente, plimbati-va pe malul unei ape, odihniti-va mai mult. In timpul acestei lunatii, Marte este de mana cu Saturn in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte, frustrari legate de bani, valori in general.
Daca Marte va indeamna la actiune, deveniti nerabdatori, Saturn  va pune piedica, va trage frana de la masina iar acesta combinatie energetica va face sa va ingrijorati din cauza banilor. Nerabdarea se bate cap in cap cu rabdarea ceruta de Saturn indiferent daca lucrati independent sau pentru altii.
Mercur in Fecioara  este intr-un unghi bun cu Saturn ceea ce arata o veste buna pentru voi legata de bani, proprietati, valori in general. Aici, vestea apare prin vis, un ghid, imaginatia voastra este sporita, puterea psihica si mentala va ajuta sa gasiti un nou nivel de expresie a ceea ce este valoros pentru voi. Tacerea vorbeste pentru voi mai tare decat o mie de voci dintr-o camera.
Venus, ghidul vostru astral este  in Leu( iubire, valori) si intr-un unghi bun cu Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragoste la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de un prieten, va puteti casatori brusc.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 septembrie , aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani oportunitati pentru a intalni prieteni noi , sa va alaturati unui grup, organizatie sau unui eveniment special, este un timp pentru a va extinde orizonturile. In general, aveti tendinta de a evita petrecerile, evenimentele aglomerate dar aceasta luna noua va scoate in lume , asa, puteti avea beneficii de tot felul.
In timpul acestei lunatii, Marte, ghidul vostru astral, este de mana cu Saturn in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte, frustrari legate de modul vostru de a actiona, de a va prezenta in lume. Daca Marte va indeamna la actiune, deveniti nerabdatori, Saturn  va pune piedica, va trage frana de la masina iar acesta combinatie energetica va face sa actionati ca un comutator ce aprinde si stinge lumina intr-un mod repetat. Opriti-va si linistiti-va, actionati cu rabdare si veti resusi sa reparati multe lucruri in viata voastra.
In ceea ce priveste dragoste, Marte in Scorpion va transforma intr-un adevarat magnet. Mercur in Fecioara  este intr-un unghi bun cu Saturn ceea ce arata o veste buna pentru voi legata de un club, organizatie umanitara, prieteni, bani.
Venus este  in Leu( iubire, valori) si intr-un unghi bun cu Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragoste la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de cariera, loc de munca, onoruri, premii, faima. Un prieten poate fi o mana intinsa catre aceste oportunitati deosebite.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 octombrie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni importanti.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii in cariera. Cu aceasta Luna Noua puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompense substantiale. Aceasta energie noua poate promite o avansare, o  promovare sau oportunitatea inceperii  unei afaceri, va pot fi recunoscute meritele prin fel de fel de prime , bonusuri financiare sau de alta natura. In timpul acestei lunatii, Marte este de mana cu Saturn in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte, frustrari legate de modul vostru de a actiona intr-un mod ascuns. Evitati orice fel de argumente cu cei din jur, stati departe de conflicte si fiti prudenti pentru a nu le crea. Daca Marte va indeamna la actiune, deveniti nerabdatori, Saturn  va pune piedica, va trage frana de la masina iar acesta combinatie energetica va face sa actionati ca o oala sub presiune fara nici un control. Mercur in Fecioara  este intr-un unghi bun cu Saturn ceea ce arata o veste buna pentru voi legata de cariera, un proces, o terapie, dezvoltarea carierei si planuri sau strategii profesionale. Sunteti susceptibili de a discuta mai mult despre aspectele care par a sta pe loc din cariera voastra. Puteti sa va faceti griji in mod inutil cu privire la reputatia si responsabilitatile voastre.
Jupiter, ghidul vostru astral este in Leu si ofera oportunitati deosebite in strainatate, sa calatoriti mai mult, sa intalniti oameni deosebiti.
Relatiile de afaceri, in special cele care implica publicitate si promovare sunt destul de profitabile . Probleme juridice pot fi rezolvate in favoarea voastra.
Venus este  in Leu( iubire, valori) si intr-un unghi bun cu Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragoste la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de iubire , copii, creativitate, strainatate, studii superioare, rezolvarea brusca a unor probleme  juridice. Cand iubirea va face semn, onorati-o asa cum se cuvine.
Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 25 noiembrie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Aceasta energie noua ofera in urmatoarele doua saptamani extinderea orizonturilor voastre, puteti calatori mai mult, puteti intalni oameni straini , puteti primi in vizita oameni din strainatate, puteti invata lucruri noi si interesante. In timpul acestei lunatii, Saturn, ghidul vostru astral este de mana cu Marte in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte, frustrari legate de modul vostru de a actiona in relatia cu prietenii, un grup din care faceti parte. Daca Marte va indeamna la actiune, deveniti nerabdatori, Saturn  va pune piedica, va trage frana de la masina iar acesta combinatie energetica va face sa plonjati in fel de fel de situatii care au rolul sa va invete sa actionati disciplinat, practic si organizat.
Din pacate, circumstantele nu vor coopera cu voi si veti fi pusi fata in fata cu intarzieri frustrante. Fiti calmi si puteti beneficia de rezultate bune in urmatoarea perioada. Mercur in Fecioara  este intr-un unghi bun cu Saturn ceea ce arata o veste buna pentru voi legata de  strainatate, un proiect cu un prieten in strainatate ce va dura mai multi ani. Venus  in Leu( iubire, valori) este destul de activa in acest moment si trimite o vibratie importanta lui  Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragostea la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de o iubire ce va atinge sufletul(rece!!!), casa, bani prin fel de fel de acorduri smnate, o mostenire.
Puteti intalni pe cineva nou si interesant intr-un mod neasteptat, Uranus este cu scanteia si deja o lanseaza, fie ca mergeti spre casa sau daca vreti sa cumparati, vindeti o casa. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 decembrie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VIII amplifica domeniul de viata ce tine de resursele comune, bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane, cadouri, recompense , mosteniri, pensii intretinere copii. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua.
Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Aceasta lunatie poate fi un adevarat bancher astral pentru voi ce va finanteaza visele mari. In timpul acestei lunatii, Saturn, ghidul vostru astral este de mana cu Marte in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte, frustrari in cariera, viata sociala. Daca Marte va indeamna la actiune, deveniti nerabdatori, Saturn  va pune piedica, va trage frana de la masina iar acesta combinatie energetica va face sa plonjati in fel de fel de situatii care au rolul sa va invete sa actionati disciplinat , practic si organizat.
Din pacate, circumstantele nu vor coopera cu voi si veti fi pusi fata in fata cu intarzieri frustrante. Fiti calmi si puteti beneficia de rezultate bune in urmatoarea perioada in special in cariera. Mercur in Fecioara  este intr-un unghi bun cu Saturn ceea ce arata o veste buna pentru voi legata de o afacere de lunga durata. Venus in Leu primeste un mesaj de aur de la stapanul tau astral, Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragoste la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de o iubire ce conduce rapid la o casatorie, bani, valori.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 ianuarie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada. As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. Aceasta luna  noua devine pentru voi petitorul astral care stie care este partenerul de suflet, puteti decide sa va casatoriti. O nunta pluteste in aer dar aveti grija pe cine invitati aici, asigurati-va ca este partenerul dorit aici si nu intr-o lume ideala.
In timpul acestei lunatii, Saturn este de mana cu Marte in Scorpion ceea ce poate aduce conflicte, frustrari in relatia cu strainii, studii superioare, probleme juridice. Daca  Marte va ridica de pe scaun sa actionati, sa luati decizii foarte repede, Saturn va aseaza la loc si va pune sa reflectati mai mult asupra deciziilor, asupra a ceea ce faceti, sa verificati mai bine corectitudinea faptelor.
Fiti calmi, realisti  si puteti beneficia de rezultate bune in urmatoarea perioada in special in tot ce tine de studii, calatorii indepartate, aspecte juridice. Totusi, aceasta lunatie este provocata de Neptun in Pesti, ghidul vostru astral si poate aduce unele  probleme asupra carora domneste o oarecare confuzie, iluzie, chiar mister. Acestea pot  aparea prin cineva cunoscut  sau chiar voi va puteti  insela cu privire la fel de fel de probleme, partener de viata  si ar trebui ca deciziile importante sa nu le luati fara a analiza foarte bine “ ansamblul deciziei “ cu exceptia cazurilor cand sunteti foarte siguri ca detineti toate datele problemei.
Cu toate acestea, cu Mercur in Fecioara in unghi benefic cu Saturn si Marte, rezultatul alegerilor voastre poate fi de durata, ofertele de afaceri pot avea un potential si un profit considerabil. Venus este  in Leu( iubire, valori) si vorbeste intr-un mod placut cu Uranus in Berbec, de obicei, aceasta combinatie conduce la o intalnire brusca cu “ barbatul, femeia visurilor voastre”, este dragoste la prima vedere. Norocul neasteptat pare a fi legat de iubirea de la locul de munca, bani, valori in general. Puteti obtine o marire de salariu, o prima, o specializare platita.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 25 februarie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

Adriana Tudosa

You may also like

9 Comments

 1. Sper sa apara cat mai repede cartea cu asteroizii, munca Dvs. trebuie dispersata prin toate caile de comunicare desi am vazut ca exista si site-uri straine care preiau informatia si interpretarile astrale pe care le furnizati.

  Pe Donate am avut nevoie de o autorizare de la banca, in decembrie doresc sa am o contributie, un cont ne-ati putea furniza ? daca nu, tot prin Donate

  In masura timpului, daca in astrograma natala o Balanta cu ASc in Balanta, data nasterii 26 septembrie 1973, ora 7.55

  Luna in Fecioara la grad 28 in casa XII
  Soare 03 Balanta casa XII

  semnificatiile redate la Blanata se potenteaza ?

  Multumesc si …noric si protectie divina in tot ce intreprindeti !

  Gina Orga-Dumitriu,

 2. Felicitari pentru activitate, Adriana! Foarte pune predictii!!! desi nu inteleg cum de fiecare data cand citesc horoscopul, se nimerste sa spunem 80% cu predictiile ascendentului si nu cu zodia natala…care mai este roul ei, in previziuni marefe?
  O saptamana perfecta sa ai! si multumesc anticipat de lamuriri!

 3. Buna, Adriana! Te citesc cu drag, ca de fiecare data. Ceea ce vreau eu sa intreb, nu are legatura cu materialul de azi. Ma uit in ultimul timp la stiri si ma ingrozesc. De ceva timp, citesc numai despre accidente in care sunt implicate familii intregi, sfarsite tragic. Exista o explicatie astrologica pentru ceea ce se intampla? Chiar si in familia papei, s-a intamplat de curand o nenorocire de acest gen.

 4. In general, predictiile generale se fac in functie de ascendent si casele astrologice( domenii de viata). Ar trebui sa fie 12 X 12=144 previziuni( Berbec cu Asc.in Berbec, Berbec cu Asc.in Taur, etc) ceea ce ar fi imposibil de facut.Soarele (deci semnul zodiei) vorbeste cand face un aspect cu Luna Noua iar eu scriu acest lucru.Pentru tranzite personalizate,se foloseste harta natala.
  adriana astro

 5. Gina
  Ai Ascendentul pe gradul 22:42 Balanta si patru planete in casa XII, poti simti de multe ori ca viata ta are ancore greu de dezlegat.Luna Noua activeaza casa XI, deci citeste la ascendentul in scorpion .
  adriana astro

 6. Adriana,

  MULTUMESC pentru raspuns.
  Eu sunt Gemeni cu Asc in Capricorn (2 iunie 1976, 22:30)

  Ma refeream la sotul meu Balanta cu Asc in Balanta (26 sept 1973,07.55) cu

  Soare 03 Balanta casa XII
  Luna 28 Fecioara casa XII
  cu Soare conjunct Luna la nastere

  am astrogramele noastre intocmite din 2005

  astrologia a inceput din liceu ca un hobby si la un moment dat am simtit ca poate deveni mai mult pt mine, cand mi-ati raspuns ca am asteroidul Chaldeea la grd 9:34 Taur si ca eclipsa de Soare din 29 aprilie il activeaza si va accentua preocuparile mele pt astrologie eram in faza in care luam in calcul inscrierea mea la un curs

  ideea e ca nu vreau sa ma hazardez eu in interpretari

  va rog a-mi indica un cont bancar ([email protected]), mi-ar fi mai usor,
  daca nu, ramane prin Donate cu autorizare de la banca

  Cu pretuire pentru modul in care ne imbogatiti viata,
  Gina Orga-Dumitriu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.