HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN VARSATOR DIN 10 AUGUST 2014

floare

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Varsator din ianuarie  2014. O Luna Plina lumineaza sufletul nostru si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Luna Plina in Varsator este ca un far puternic ce lumineaza sperantele, dorintele, visele, scopurile noastre. Ea promite o viziune noua, ne trezeste, aduce surprize si schimbari bruste in viata noastra. Cu Luna Plina in Varsator gradul 18, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator ,Taur , Scorpion ( in jurul datei de 10, plus, minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti. Acest  lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul , casa carierei  sau orice planeta personala in jurul gradului  18 din orice semn zodiacal.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina.
Uranus din semnul vostru  sprijina benefic aceasta Luna Plina, asta arata ca libertatea de exprimare este cerinta acestui aspect, puteti elimina din viata voastra orice restrictie care vine din partea unui prieten, a unui grup. Uranus adauga tot timpul  in compozitia astrala un strop de luminozitate, surprize, inedit, asa ca nu trebuie sa va mirati daca primiti fel de fel de invitatii. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie si va pune un accent deosebit pe atasamentele voastre nesanatoase. Acestea includ relatiile voastre intime, finantele voastre( in special datorii si finante comune) si nevoia de control. Aceste presiuni saturniene au rolul de a va face mai constienti de natura dorintelor voastre si de ceea ce va doriti .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa a familiei si carierei si  poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata scandaluri in cariera, in viata sociala  datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera sau pentru reconstructia carierei voastre. Uranus din casa XII mediaza limbajul provocator al acestei lunatii, asta arata ca primiti anumite bonusuri karmice. La un nivel pozitiv, puteti fi raspatiti pentru calitatile voastre unice, va vede lumea acuma, pot spune ca numele vostru poate urca sus de tot, acuma puteti fi recompensati pentru munca voastra trecuta. Mare atentie la femei, ele va pot face mult rau in aceasta perioada. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie si va pune un accent deosebit pe relatiile voastre, partener de viata, asociat, dusmani deschisi. Saturn aduce intotdeauna  o masura corecta a realitatii astfel incat relatiile voastre vor fi vazute asa cum sunt ele si nu cum ati vrea voi sa fie.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu  strainatatea. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Uranus din casa XI mediaza limbajul provocator al acestei lunatii asta arata oportunitati prin  prieteni, protectori. Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid ce va ajuta sa va intelegeti  intr-un mod inedit  interesele voastre dar si pe ale celor din jur. Aceasta Luna Plina va aduna “ la aeroport” de unde va poate trimie peste tot iar oportunitatile, surprizele placute tin de calatoriile voastre, de studiile voastre, de straini, alte culturi, publicitate, vanzari, internet, scris. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui critic va fi o presiune in domeniul muncii, relatia cu sefii, colegi, sanatate.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei. Uranus din casa X mediaza limbajul provocator al acestei lunatii asta arata ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Este un timp in care puteti constientiza care este  vocatia sufletului vostru. Aceasta Luna Plina  “va trimite la  banca “  de unde sa luati niste bani, drepturi de autor, un bonus special, o mostenire , ceva neasteptat legat de banii care vin de la ceilalti.  Puteti obtine o marire de salariu, puteti obtine un credit mai usor, stirile tin de portofelul vostru dar si de portofelul asociatului, partenerului de viata. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra mandriei, talentelor creative, iubire, copii.Va puteti simti neiubiti, neglijati, ignorati

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

LunaPlina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si  poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot conduce la confruntari cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti  un echilibru in relatiile cu ceilalti, acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII, o casa a parteneriatelor, arata destul de clar o sensibilitate excesiva, relatii afective instabile, probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund.Uranus din casa IX mediaza limbajul provocator al acestei lunatii asta arata ca sunteti ajutati sa va extindeti cunostintele despre viata ,veti fi stimulati sa invatati lucruri noi, puteti calatori mai mult, puteti vedea lumea dintr-un unghi diferit ,imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi. Este un timp de imbogatire spirituala, puteti avea bucurii de la un parteneriat din strainatate. Aceasta Luna Plina mediata de avocatul Uranus va ajuta sa intelegeti “ce si cine “ va face fericiti intr-un parteneriat. Cu Uranus activ, lucrurile se misca destul de repede, chiar neprevazut in tot ce tine de partener de viata, casatorie, planuri pentru o nunta, strainatate. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra familiei voastre.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si  poate  indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Este posibil sa primiti o prima, o crestere a salariului. Uranus din casa VIII mediaza limbajul provocator al acestei lunatii, asta inseamna o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate va inunda viata, este un timp in care domeniul ocult apare in viata voastra prin  revelatii sau viziuni . Puteti primi o mostenire, puteti primi  bani neasteptati de la un partener, asociat, relatiile voastre intime pot trece printr-o transformare  benefica evolutiei voastre.Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra relatiei voastre cu rudele, frati, surori, comert,studii, examene, calatorii.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si  poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Uranus din casa VII mediaza limbajul provocator al acestei lunatii si aduce  un timp al povestilor de iubire interesante, inedite chiar socante dar care va elibereaza sufletul. Creativitatea  voastra devine mai inovatoare,veti tinde sa faci lucrurile in aceasta directie intr-un mod diferit. Uranus  va pune la dispozitie  “ scanteia” ce  aprinde pasiunea din  voi, pofta de viata va indeamna  sa cautati pasiunea, romantismul intr-o iubire, dar aceasta trebuie sa ofere altceva decat doreati pana acuma. Este un timp al iubirii care va imbratiseaza  intr-un mod neasteptat, nu ofera stabilitate dar afera trairi magnifice. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra  banilor obtinuti prin valorificarea talentelor voastre native.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

LunaPlina activeaza axa X-IV, o axa a familiei si carierei si poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti  un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatia, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia.  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii.
Uranus din casa VI mediaza limbajul provocator al acestei lunatii, este o energie miraculoasa  ce va vindeca sau puteti descoperi metode alternative de vindecare , terapii si cursuri care pun accentul pe minte, corp si suflet.Fiti deschisi noilor oportunitati , este important sa va concentrati pe finante , loc de munca, sanatate, vindecare. Casa si familia voastra fac parte din cartea de vizita a Luni Pline, deci tot ce tine de casa, familie, neam, tara, terenuri, afaceri imobiliare este cantarit si rasplatit. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra  relatiilor voastre. Aceasta este un moment in care va puteti uita in oglinda si va vedeti in mod clar si nu arata ceea ce vreti sa vedeti. Saturn actioneaza destul de profund si da deoparte iluziile despre voi, corpul vostru, abilitatile personale.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si  poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe  arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare, in expunerea ideilor personale, probleme cu rudele, este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin.Uranus din casa V mediaza limbajul provocator al acestei lunatii, ceea ce arata ca aceasta Luna Plina  poate sa va puna in lumina  creativitatea personala, romantismulvostru, copii. Copiii vostri va pot bucura foarte mult in aceasta perioada. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra  trecutului vostru. Saturn  face curatenie in “dulapul” vostru (casa XII) si va cere sa fiti realisti cu tot ceea ce ascundeti aici. Saturn va forteaza sa pastrati doar acele lucruri de care aveti nevoie pentru dezvoltarea viitoare.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si  poate arata anumiteprobleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita. Activarea acestei axe  arata ca este necesar  sa gasiti un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care  sa va ajute la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, apar cheltuieli suplimentare, fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale, bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar.
Uranus din casa IV mediaza limbajul provocator al acestei lunatii ceea ce arata ca puteti beneficia de pe urma vanzarii, inchirierii unui imobil.
Acuma, puteti avea oportunitatea materializarii unui talent de-al vostru, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca mai bine platit, va puteti muta intr-o alta locuinta si asta datorita unor circumstante neprevazute.Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra  prietenilor vostri, asupra sperantelor voastre.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii, parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.  Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti iar acest echilibru  poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili, schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Uranus din casa III mediaza limbajul provocator al acestei lunatii ceea ce arata ca mintea voastra  este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate, viata de zi cu zi se grabeste, intalnirile, planurile , apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit. Puteti avea oportunitati printr-un frate, sora, vecin. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra carierei voastre.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara  o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare, dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Puteti  primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Uranus din casa II mediaza limbajul provocator al acestei lunatii ceea ce arata ca puteti sa va bucurati de talentele voastre intr-un mod nou , progresist  deoarece puteti face bani asa.Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Saturn in Scorpion provoaca aceasta lunatie iar ochiul lui profund va fi asupra studiilor voastre, credinta, respectarea legilor.

Adriana Tudosa

You may also like

10 Comments

  1. Daca Luna Plina este pe 10 august, vorbim atunci de persoanele nascute in jurul acestei date.
    adriana astro

  2. Urania 2? Nici chiar asa, sa nu exageram, adica un horoscop minimalist nu o face un astrolog de talia Simonei Vazaru.

  3. Draga Ciprian, eu sunt Adriana iar in harta mea natala am un aspect foarte frumos: Mercur in Taur( minte) in fuziune cu asteroidul Urania ( astrologie) cu Pandora( daruri de la Zei)cu Marte ( energia mea) si toate acestea fac aspecte bune cu Venus in Rac si Nodul Nord in Rac, cu Uranus in Fecioara , cu Saturn in Pesti.
    Astrologia este inscrisa in destinul meu chiar daca la unii nu place acest lucru si cine crede ca poate face astrologe fara a fi ghidat de sus se inseala amarnic.
    Adriana astro

  4. Buna,Adriana.Spune-mi si mie te rog frumos daca din cauza ca il am pe Mercur in casa a-8-a in zodia pesti si Lilith tot in casa 8 si in pesti are legatura cu faptul ca era sa mor de citeva ori in viata dar am scapat ca printr-o minune de fiecare data:) ca am avut parte de multe exp.mistice si paranormale si mai ales cu faptul ca am pierdut mult pe mai multe planuri:( eu pe o parte cred ca toate astea mi-au fost date ptr.un salt mai mare inainte;) ptr.a evolua mult pe plan spiritual si ptr.a nu-l uita niciodata pe Dumnezeu care e prezent in tot si-n toate. Asta e parerea mea chiar daca nu sunt f.sigura;) Astept cu mult drag si interes si o parere de la tine in ce priveste acest aspect astrologic din harta mea natala.Ma poti ajuta mult si mai ales scoate din ceata.Asc.este in leu.Multumesc anticipat!O zi de sarbatoare binecuvantata cu multa lumina,multe zambete si bucurii alaturi de cei dragi inimii tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.