LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE -22 MARTIE 2012

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. O Luna Noua in Berbec ofera din plin energie necesara pentru a aborda noi experiente dar  mesajele acestei energii sunt extrem de contradictorii datorita fuziunii ei  cu Mercur retrograd ( trecut ) , Uranus ( imprevizibil, nou , soc)  si  cei doi asteroizi Atropos si Klotho (agenti karmici  care regleaza echilibrul universal , armonia cosmica . Daca Atropos “taie “, este o foarfeca karmica inevitabila  , asteroidul Klotho ne vorbeste despre inceputuri benefice destinului nostru dar cu Klotho retrograd in Balanta  suntem pusi sa reevaluam  inceputul unei relatii ( Balanta )  . Marte retrograd guverneaza energia Lunii Noi in Berbec, asta inseamna ca apare o contradictie intre nou si vechi. Nu este cel mai bun timp pentru initierea unor activitati noi , rareori, un proiect inceput in aceasta perioada merge spre succes , spre excelenta.

Cu Luna Noua in Berbec gradul 2:22 , cei nascuti in jurul datei de 22, 23 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac , Capricorn  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , casa carierei (MC ) sau orice planeta personala in jurul gradului 3 din aceste semne zodiacale .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna noua in Berbec in semnul vostru  in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti in in jurul datei de 22 martie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii ei cu Mercur retrograd ( trecut ) , Uranus ( imprevizibil, nou , soc)  si  cei doi asteroizi Atropos si K;otho (agenti karmici  care regleaza echilibrul universal , armonia cosmica), este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul parteneriatelor . Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu un partener  iar aceste lectii restante va pot tine pe loc . Marte retrograd in Fecioara (guvernatorul acestei luni noi  ) are o influenta deosebita asupra voastra , aduce redefiniri ,reeditari in domeniul  muncii, rutinei zilnice, relatiei cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate . Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si a scadere a interesului fata de munca , fata de proiectele in care nu mai aveti incredere .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna noua in Berbec  in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil   aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, Consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Cu atatea planete in casa XII dar si cu Luna Noua aici , este cea mai buna perioada pentru a primi mesaje prin vis ,ghizi spirituali legate de o problema karmica ce nu va da pace , aceasta problema poate fi legata de un iubit , un partener ,o relatie ,un copil , un loc de munca ,etc.   Este cel mai bun timp  pentru a lucra in singuratate , fara prea multi “spectatori “, nu este cel mai bun timp pentru a vorbi de afacerile voastre private , chiar nu-i  bine sa spuneti nimic nimanui despre planurile voastre , nici chiar celui mai bun prieten . Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii ei cu Mercur retrograd ( trecut ) , Uranus ( imprevizibil, nou , soc)  si  cei doi asteroizi Atropos si Klotho (agenti karmici  care regleaza echilibrul universal , armonia cosmica), este un timp in care noul nu se poate instala datorita unor restante in domeniul iubirii ,valorificarii talentelor native , refuzului iubirii . Atentie la unele probleme de sanatate , acestea pot avea o legatura directa cu dieta si cu nivelul inalt al toxinelor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Berbec in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in jurul datei de 22 mai  ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti  . Aceasta Luna Noua poate aduce o multime de posibilitati pentru voi  dar Marte retrograd din casa familiei  va tine pe loc datorita unor problemele nerezolvate in trecut ce sunt evidentiate acuma . In acelasi timp Mercur –guvernatorul vostru este retrograd cu o influenta deosebita asupra voastra , puteti decide sa renuntati la un prieten , la un protector , puteti avea probleme in comunicare, deci atentie . Este posibil sa apara provocari legate de o relatie de iubire din trecut , totul se reduce la “afaceri karmice “ din trecut ce reapar in aceasta perioada .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Berbec  in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti in jurul datei de 22 iunie ,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Cu Luna Noua in Berbec in amestec cu Uranus si Mercur retrograd , cariera voastra “ ia foc “   dar acest foc are legaturi cu ceva uitat in trecut . Aceasta Luna noua are o multime de mesaje contradictorii datorita fuziunii cu Mercur retrograd dar si a lui Marte retrograd ,inclin sa cred ca veti fi pusi sa mergeti in trecutul vostru unde ati lasat ceva neterminat sau ati renuntat la cineva de care aveati nevoie totusi . Tot ce tine de cariera voastra dar si de familie, parinti, domiciliu, afacerii mobiliare , partener sunt evidentiate in acest moment . Este un timp in care noul este strict legat de restantele pe care le aveti in domeniul familiei , caminului , parintilor . Noul sau mai bine zis posibilitatile oferite de aceasta luna noua sunt conditionate de lectiile pe care trebuie sa le invatati in relatia cu familia , responsabilitatea si securitatea familiei , in domeniul fratilor , mintii practice dar si a trecutului care va poate face rau daca nu incercati sa faceti pace cu acest trecut cu bune si rele .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Berbec  in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri superioare, afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in jurul datei de 24 iulie , aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Cu Luna Noua in Berbec puteti decide ca trebuie sa mai invatati , sa calatoriti, sa dati viata unui vis legat de a scrie o carte , de a va pune in lumina  cunoasterea voastra . Aceasta Luna noua in Berbec  are o multime de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu Mercur retrograd  si  Marte retrograd (guvernatorul acestei luni noi  ) , cred ca lucrurile sunt mai grele decat par , puteti intampina piedici  in calatorii, in acumularea cunostintelor, in relatiile cu rudele apropiate , la scoala, tot ce tine de invatamant , cunoastere ia “foc” dar un foc “aprins in trecut “. Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada ,  este un timp de revizuire, reconsiderare , reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani, a propriei valori.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in Berbec  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in jurul datei de 24 august , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Casa VIII se refera la banii celuilalt , la credite, impozite , mosteniri , cu Luna Noua in casa VIII in amestec cu Mercur retrograd si Marte retrograd ( guvernatorul acestei luni noi) ,  mesajele pot fi  contradictorii  cu un accent deosebit pe gestionarea banilor . Ceva “ se reaprinde  “ in acest domeniu din viata voastra si pot spune ca in trecut ati facut anumite greseli sau ati uitat ceva important care in aceasta perioada va pune la treaba . Mercur in mers retrograd in Berbec este guvernatorul vostru si are o puternica influenta asupra vietii voastre , ar fi bine sa nu luati hotarari definitive in acest moment , ele cu siguranta nu vor avea prea multa viata . Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite , de aceea , cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate ,  munca de finete ofera siguranta. Aceasta Luna Noua pune un accent deosebit pe  “ inceputurile “ din trecut legate de bani , afaceri, asociat , partener .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in Berbec  in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in relatii  cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in jurul datei de 24 septembrie , opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii acestei energii cu Mercur retrograd si Marte retrograd ( guvernatorul acestei luni noi ) , este o energie cu o multime de posibilitati in casa partenerului dar cu multe reanalizari , retusari , reeditari . Saturn retrograd in casa personalitatii  va obliga sa va confruntati cu diferite situatii concrete de viata pe care le-ati neglijat sau ignorat. Dificultatile in exprimarea  personalitatii, identitatii , emotiilor  voastre in raport cu celalalt ( casa VII ) nu sunt intamplatoare , totul trebuie redefinit intr-un sistem de valori cat mai corect. Este o perioada tensionata in  acest domeniu din viata voastra , chiar si parteneriatele linistite “ pot fi cuprinse de foc “ , important este sa fiti intelegatori unul cu celalalt , sa nu luati decizii importante in acest moment .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Berbec   in casa VI arata ca toate activitatile legate de  serviciu, sanatate, colegi ,relatii de munca sunt energizate . Este un timp al concentrarii pe munca, proiecte, de fapt tot ce este legat de locul de munca, de sanatate este amplificat, de aceea este foarte bine sa dati o mai mare atentie acestor lucruri. Pentru cei nascuti in jurul datei de 24 octombrie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.
Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii cu Mercur retrograd dar si Marte retrograd ( guvernatorul acestei luni noi dar si unul din guvernatorii vostri ),  este o energie cu o multime de posibilitati in casa muncii dar care in acelasi timp aduce repetitii , reeditari in acest domeniu de viata dar si in domeniul prietenilor, activitatilor de grup , dorintelor voastre . Saturn retrograd in Balanta pune un accent deosebit pe valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor  din jur intr-un mod voit sau nu, puteti plati prin diferite moduri pentru raul facut. Este important sa  asociati logica ,viziunea analitica cu inspiratia ,intuitia si spiritualitatea . Modestia , simplitatea , disciplina  , sacrificiul sunt importante pentru voi, asa puteti echilibra si profita de aceste energii .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Berbec  in casa V arata  o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala ,  o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Pentru cei nascuti in jurul datei de 23 noiembrie ,  aspectul de trigon dintre Luna Noua in Berbec  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii cu Mercur retrograd  si Marte retrograd ( guvernatorul acestei luni noi ), este o energie cu o multime de repetitii , reeditari in casa  iubirii , copiilor , creativitatii personale . Reorientarea, revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devine necesara in aceasta perioada ,pot aparea caderi din functii , relatiile cu autoritatile pot fi mai sensibile , poate fi afectata imaginea publica , nerabdarea si lipsa controlului asupra obiectivelor voastre pot cauza destule necazuri .

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in Berbec in casa IV arata  o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe dintre problemele  pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in jurul datei de 23 decembrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii cu Mercur retrograd si Marte retrograd (  guvernatorul acestei luni noi) , este o energie cu o multime de reeditari , reparari  in casa familiei , parintilor, caminului dar si in toate activitatile legate de invatamant superior , credinta , capacitate de predare si instruire , idealuri .Saturn retrograd din casa carierei va pune sa reanalizati ambitiile personale , cariera, viata sociala , relatia cu sefii , autoritatile .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in Berbec  in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti in jurul datei de 22 ianuarie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii cu Mercur retrograd si Marte retrograd (  guvernatorul acestei luni noi) , este o energie cu o multime de reeditari , reparari  in casa mintii practice , calatoriilor scurte , rudelor , fratilor  dar si in proiecte comune , in modul de folosirea a banilor intr-un parteneriat, a resurselor comune , credite bancare . Saturn retrograd din casa studiilor mari, credintei , calatoriilor mari  arata ca puteti intalni piedici serioase in demararea unor lucruri noi din cauza lipsei unor studii , din cauza nefinalizarii unor studii .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in Berbec in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute , obtinerea de noi mijloace materiale. Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Pentru cei nascuti in jurul datei de 21 februarie,  aspectul de semisextil dintre Luna Noua in Berbec si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Aceasta Luna Noua in Berbec are o multime  de mesaje contradictorii datorita fuziunii cu Mercur retrograd si Marte retrograd (  guvernatorul acestei luni noi) , este o energie cu o multime de reeditari , reparari  in casa banilor , valorilor personale, parteneriatelor ,asocierilor , dusmanilor .  Saturn retrograd din casa banilor celuilalt arata ca  noul nu poate veni la voi daca aveti restante in  modul de comportare cu un partener , in planul emotional, psihologic si spiritual . Este cel mai bun timp de a reflecta la anumite investitii fiind ajutati in revizuirea unui plan de afaceri, in revizuirea valorilor personale , in intelegerea modului corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani.

Adriana Tudosa

 

You may also like

12 Comments

 1. Multumesc, Adriana.
  In harta natala am Uranus la 2 grade 27′ in casa V, Scorpion si Venus la 2 grade 50′ in casa IX, Pesti.
  Luna noua ar trebui sa aduca schimbari legate de aceste case?

 2. buna seara
  am asteptat cu nerabdare acest articol pt ca sunt nascuta pe data de 22 martie 1969 aprox ora 4 in BT
  ACEASTA LUNA NOUA AR TREBUI SA ADUCA SCHIMBARI MAJORE IN VIATA MEA?
  sper ca schimbarile sa fie si pozitive!
  as fi deosebit de fericita daca mi-ai putea da vreun sfat sau vreo veste sau orice altceva…..
  astept cu nerabdare
  multumesc!

 3. daniela
  LA MULTI ANI !
  o sa ma uit sambata pe revolutia ta solara ( previziuni pentru 1 an de zile ).
  Luna Noua energizeaza casa banilor , valorilor fie personale fie materiale ,asta inseamna ca in acest domeniu ai anumite lectii de refacut.
  Chiar daca luna noua este benefica noilor inceputuri ,cu mercur retrograd ce coloreaza aceasta luna noua , ai ceva de reparat in acest domeniu al valorilor .Deoarece luna iti guverneaza casa muncii iar soarele guverneaza casa partenerului si in aceste domenii ,astrele cer de la tine o atentie mai mare , sunt lucruri legate de destinul tau care le-ai “uitat ” pe drum si care acuma pot sa reapara .
  adriana
  adriana

 4. Buna. Mie tot in casa a 2 a imi pica luna si mai e si conjuncta cu venus. Ceva cheltuieli nechibzuite??

 5. foarte frumos Adriana. Eu.. l-am citit cam tarziu…..dar, e perfect 🙂 il astept cu nerabdare pe urmatorul 🙂

 6. Felicitari draga Adriana te rugam tare frumos sa ne explici despre ce inseamna Nunta Cosmica asa cum numai tu stii sa o faci cu mare intelepciune .iti multumim tare frumos Bunul Dumnezeu sa te binecuvinteze impreuna cu familia si cei dragi DOAMNE AJUTA.maria

 7. Ma bucur ca ai revenit “” in direct”.
  Iti doresc sanatate, putere de munca, inspiratie si sesiuni incheiate cu succes (alaturi de baiatul tau).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.