MERCUR IN MERS DIRECT IN PESTI -4 APRILIE 2012 ,ORA 13:12,ORA ROMANIEI – “INTUITII, AJUTOR”

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd, Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 23;51 Pesti dar pana pe 23 aprilie  cand ajunge pe gradul 6 Berbec ( gradul sub care a inceput miscarea retrograda)  ,  inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 27 Pesti-6 Berbec  pentru a treia oara. Este o perioada in care deciziile gandite  sub influenta energiei lui Mercur retrograd  pot deveni mai clare , putem asemana urmatoarea perioada ca o trezire dupa un somn mai lung de aceea nu este prea bine sa ne grabim , trebuie mers incet pentru a vedea mai clar cum putem trai cu “ ceea ce am vazut la microscopul lui Mercur”.  Putem profita in urmatoarea perioada de analizele facute , de detaliile gasite in domenii importante din viata noastra ( asta in functie de casa astrologica  pe care Mercur a strabatut-o) , suntem ajutati sa punem ordine in faptele noastre, in munca noastra de zi cu zi. Iubirile analizate la microscop au fost deja etichetate in” utile sau bune de aruncat “, de fapt , putem vorbi de “ o digerare a trecutului , a faptelor din trecut “ ramanand cu adevaruri crude dar care in timp se vor dovedi benefice pentru noi. Sa nu uitam ca Mercur retrograd  se poate dovedi a fi cel mai bun prieten al nostru atunci cand ne straduim sa-i ascultam mesajele  si sa-i urmam sfaturile . Stresul adunat in timpul miscarii retrograde poate fi eliberat in urmatoarea perioada prin punerea in practica a ceea ce am descoperit sau chiar invatat la ‘Scoala lui Mercur Retrograd”.

Iesind din miscarea aparent retrograda, energia lui Mercur in Pesti se combina cu asteroidul 120347 Salacia in Pesti . In mitologie , Salacia  a respins avansurile lui Neptun fugind cat mai departe de el . Dar Neptun nu s-a multumit cu refuzul Salaciei si a trimis niste delfini sa o convinga pe Salacia sa se casatoreasca cu el . Salacia a fost de acord sa se marite cu Neptun iar zeul marii a fost atat de fericit incat el a plasat delfinii in cer ca o  constelatie Delfinus . Neptun si Salacia  au trait fericiti impreuna pana la …

Mercur in Pesti( minte intuitiva dar si iluzorie , cetoasa )  in conjunctie cu Salacia poate semnifica faptul ca mintea noastra este ocupata de o idée , de ceva de care vrem sa fugim cat mai departe pentru a evita situatia . Exista un intermediar in toata aceasta poveste care ne poate convinge sa acceptam o noua situatie de viata ( asta in functie de harta fiecaruia , de domeniul de viata energizat de aceasta conjunctie ) , poate fi privit si ca un ajutor menit sa vedem un motiv in toata povestea , sa cedam in favoarea schimbarii.

Adriana Tudosa

 

You may also like

5 Comments

  1. Buna Adriana,

    Multumesc pentru informatiile interesante.
    Ai putea sa imi spui te rog care este semnificatia tranzitului Nodurilor Lunare peste pozitia in care se aflau la nastere? Nodul Nord se afla in Sagetator casa VI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.