HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA DIN 19 FEBRUARIE 2019

Luna Plina in Fecioara din 19 februarie 2019 face lumina in tot ce tine de munca, proiecte de munca, relatii la locul de munca, sanatate, curatenie sufleteasca, planuri facute in spatele usilor inchise, iluzii. 

Cu Luna Plina in Fecioara, cei nascuti in semnele mobile Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni dar si cei nascuti la sfarsitul semnelor fixe Taur, Leu, Scorpion, Varsator, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului,  casa carierei(MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 1.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea, animalele de companie. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti cu toate deciziile legate de munca, proiecte de munca, planuri secrete, o munca in folosul celor multi, documente, calatorii scurte.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. O poveste de dragoste se poate termina, afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti cu toate deciziile legate de prieteni ?i grupuri sociale, contracte ciudate, proiecte sociale, bani. Puritatea este cheia relatiilor solide si dupa data de 5 martie, multe decizii vor fi redefinite.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare, experiente din trecut,cariera,  tind sa iasa la lumina, tot ce nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun, si ar trebui sa fiti mai atenti in toate deciziile legate de cariera, planuri personale, familie. In acelasi timp, aceasta conjunctie astrala poate semnala o noua viziune asupra unui proiect profesional. Incercati sa adunati toate datele inaintea unei decizii profesionale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in septembrie 2018. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti in toate deciziile legate de straini, strainatate, calatorii mari, documente importante, comunicare.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti in toate deciziile legate de afaceri, banii unui contract semnat, relatii intime secrete, prieteni, proiecte sociale.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti in toate deciziile legate de o relatie importanta, un partener, un concurent, un rival.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Deasemenea, puteti primi in vis sau prin fel de fel de ghizi spirituali, anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti cu toate deciziile legate de munca, un proiect profesional, strainatate, vise mari. Puteti descoperi un lucru ascuns, un secret legat de o problema veche ce va macina sufletul.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii.  Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti cu toate deciziile legate de o relatie de iubire, copiii, afaceri, banii unor acorduri semnate cu ceilalti, relatie intima secreta, prieteni ciudati. Aveti mare grija la iubirile ieftine si superficiale.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti cu toate deciziile legate de familie, parinti, casa, cariera.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti in ceea ce comunicati, in relatia cu cei apropiati, cu anumite acte si documente.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  a unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a proprie persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti cu deciziie financiare, cu partenerii de afaceri, resursele personale. Nu credeti orice in materie de bani.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii, “ sa va incaltati cu pantofii celuilalt si sa vedeti cat puteti merge”. In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Aceasta Luna Plina este condusa de Mercur in Pesti de mana cu Neptun in Pesti. Acuma, gandirea logica si rationala va fi perturbata de natura amagitoare si visatoare a lui Neptun si ar trebui sa fiti mai atenti la ceea ce comunicati in relatiile voastre. Problemele de autenticitate personala, onestitate si transparenta, vor fi subiecte importante in relatiile voastre.

Adriana Tudosa

 

 

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.