HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA-27 FEBRUARIE 2021

Luna Plina  din 27 februarie 2021 are loc cu Luna pe gradul 8:57 Fecioara si Soarele pe gradul 8:57 Pesti cu un maxim in jurul orei 10:16, ora Romaniei. O Luna Plina in Fecioara este cel mai bun timp pentru vindecare, curatenie trupeasca, mentala si sufleteasca. In acelasi timp, este importanta si pentru curatenia spatiilor in care locuim, in care lucram. Forta speciala a acestei lunatii ne spune “ esti ceea ce mananci si ceea ce stochezi in mintea si sufletul tau “ si daca nu esti multumit, fa o schimbare.

Faza mutabila a acestei luni pline in Fecioara ne da posibilitatea sa devenim flexibili, sa eliminam vechile mentalitati, sa intelegem ca dieta trebuie aplicata si gandurilor noastre nu numai in legatura cu ceea ce mancam. Esti ceea ce mananci ne spune aceasta Luna Plina dar atat din punct de vedere al trupului cat si al mintii si al sufletului.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara din septembrie  2020.

Cu Luna Plina in Fecioara  gradul 9, cei nascuti in jurul datei de 27 in semnele mutabile Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni,  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul , casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 9 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate.  Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Uranus in Taur este un mediator al acestui moment astral si poate veni cu vesti neasteptate legate de bani, prieteni, proiecte de grup. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Plina va spune ca aveti nevoie de unele modificari, ajustari, eforturi repetate,  ce tin de prieteniile voastre, de modul de a colobora intr-un proiect de grup, de serviciile voastre umanitare, de sperantele voastre.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de iubire, de ceea ce iubiti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Uranus in Taur vorbeste intr-un limbaj astral armonios cu Luna Plina si poate aduce schimbari imprevizibile legate de veniturile carierei, un proiect profesional, un sef, un proiect personal. Saturn in Varsator este provocatorul acestui moment astral tensionat si care prin aspectul de inconjunctie (150 grade ) cu Luna Plina va spune ca aveti nevoie de unele ajustari, modificari, eforturi repetate, in cariera voastra, in ambitiile voastre profesionale, in modul de a colabora cu ceilalti, in imaginea voastra profesionala, in responsabilitatile sociale, in relatia cu autoritatile, cu un parinte, in credintele voastre. Obstacolele nu sunt neaparat create de voi ci de ceilalti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in cariera, planuri facute in spatele usilor inchise. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, in tot ce tine de convingerile voastre, credinta voastra,  idealurile si principiile morale care va ghideaza viata de acuma inainte. Trebuie sa invatati ca succesul are legatura cu o pregatire buna si o munca grea iar negijenta si indiferenta au consecinte.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, relatia cu rudele voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in prieteniile voastre, in dorintele voastre. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea),  vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, in tot ce tine de atasamentele voastre obsesive,  afaceri, dorinta de putere si control asupra celorlalti. Va recomand prudenta, disciplina si un simt realist in abordarea oricaror chestiuni financiare, in comunicare, contracte pe care vreti sa le semnati.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in cariera si statutul vostru social. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, ce au legatura cu relatiile voastre, cu realitatea din relatiile voastre, cu responsabilitatile voastre intr-o relatie, cu sinceritatea si onestitatea in relatiile voastre importante, hotarari judecatoresti, afaceri, parteneri de afaceri, ativitati financiare.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, energii imense astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii ingropate in ceilalti, deci fii mai atenti. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in viziunile voastre legate de straini, cunoastere inalta, invatamant, lege, munca, sefi.  Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, ce tin de munca, proiecte profesionale, sanatate, partener de viata, asocieri, decizii judecatoresti, concurenti, rivali. Pot aparea diverse probleme de sanatate care sunt legate de dieta, de toxinele din organism, de aceea, aceasta perioada este ideala pentru adoptarea unei diete purificatoare.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlalti, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in banii unei afaceri, resurse comune, credite, mosteniri. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari, ajustari, eforturi repetate, ce tin de proiectele creative, iubire, copii, hobby-uri, speculatii nefondate, vacanta, critica excesiva si agresiva, mandrie exagerata, munca, colegi, sefi, proiecte profesionale.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Uranus in Taur este  mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in relatiile voastre, stabilitatea voastra emotionala.  Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, ce tin de familie, caminul vostru, parintii vostri, o mostenire de familie, conditii de locuit, schimbari de resedinta, obligatii de familie, cheltuieli legate de casa. Este un test destul de dur al responabilitatii si  securitatii familiei, al respectului traditiilor si bunurilor imobiliare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile la locul de munca, activitati zilnice, crize existentiale. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, redirectionari, ce tin de rude, comunicare, gandire negativa, comunitatea in care traiti, vecini, finante, cheltuieli financiare. Dificultatile din aceasta perioada au o legatura directa cu modul cum comunicati si cum intelegeti sa fiti sinceri, calatoriile pot fi destul de dificile si cu destule probleme.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de straini, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru.  Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile intr-un proiect creativ, o iubire, finante. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, ce tin de modul in care gestionati banii, posesiunile materiale, actiunile si planurile personale, cum relationati cu ceilalti. Este un timp pentru o abordare mai responsabila si mai realista a banilor si posesiunilor.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile intr-un proiect de familie, o casa, afaceri imobiliare, activitati si planuri personale. Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea),  vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, ce au legatura cu obiectivele personale, relatiile voastre, actiuni din trecut.  Atentie mare la tot ceea ce incercati sa faceti printr-un comportament gresit, impulsiv.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Fecioara, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Uranus in Taur este mediatorul acestui moment astral si poate aduce schimbari imprevizibile in relatia cu un frate, un vecin, documente, acte, calatorii scurte, fapte din trecut. Puteti primi o veste ciudata sau o veste care face lumina intr-un proiect personal.  Saturn in Varsator in aspect de inconjunctie cu Luna Plina ( asta este realitatea), vorbeste adesea despre un moment in care trebuie sa faceti unele modificari sau ajustari, eforturi repetate, ce tin de obiectivele personale, spiritualitate,  valori spirituale, activitati secrete, dusmanii ascunse. Fara compasiune si iertare, va invartiti in cercul acelorasi greseli care va tin pe loc. Este un timp de renovare spirituala.Este important sa scapati de regretele sau de esecurile si dezamagiri adunate de-a lungul timpului.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.