12 / 3- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII NOIEMBRIE 2017- CEI CE SUNT CALAUZITI NU SE RATACESC…

“Cei ce sunt calauziti nu se ratacesc,
Dar cei ce s-au ratacit nu mai pot gasi calea cea dreapta.
Omul este o stea incatusata intr-un corp, pana cand, la sfarsit
se elibereaza prin propria lupta. Doar prin efort si truda steaua din tine va inflori intr-o noua viata.” Thoth

Luna: noiembrie este luna a 11-a
Anul : 2017 ( numerologie =2+0+1+7=10=1+0=1)
Vibratia energetica universala pentru luna noiembrie 2017: 1+1+2+1+7=12=1+2=3

             Numarul 12 are o simbolistica puternica, este foarte spiritual si este produsul dintre 3-divinul si 4 care semnifica pamantul. Corpurile ceresti sunt legate de numarul 12 deoarece trec prin cele 12 semne ale zodiacului in miscarea lor cereasca. Numarul 12 este, de asemenea, asociat cu guvernul cosmosului. Avem 12 luni intr-un an, cei 12 apostoli, Isus avea 12 ani cand a intrat in templu, sunt 12 legiuni de ingeri iar pomul vietii produce 12 tipuri de fructe. Numarul magic 12 asociat cu luna noiembrie 2017 arata crestere si succes. Daca v-ati gandit sa va schimbati locul de munca, sa treceti la o cariera diferita, acuma este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Aceasta luna de vibratie 12 poate aduce inceputul unei noi experiente, o situatie dificila poate fi rezolvata, unii pot ajunge la un nivel de iluminare spirituala.

Vibratia radacina a lui 12 este 3 (1+2=3), un numar guvernat de
Jupiter care in sacul divin are sansa, bogatia materiala si spirituala, distractiile, optimismul, povestile de viata. Fara harul lui Jupiter, viata ar fi o poveste trista.
Deci, prin aportul lui Jupiter, vibratia 3 extinde comunicarea, bogatia, fericirea, faima, cariera, bucuria de a trai, calea spirituala.
Aceasta vibratie va pune un accent deosebit pe eforturile personale, creativitate, comunicare, patriotism, piosenie, respectarea legilor, propagarea adevarului. Si asa cum spune Thoth:” Sa nu taci cand se vorbeste despre rau caci Adevarul ca si razele de soare lumineaza totul. Cel ce nu respecta legea va fi pedepsit, caci doar prin Lege se elibereaza oamenii. Nu trebuie sa te temi pentru ca frica este ceea ce leaga omul de intuneric.
Urmeaza-ti indemnul inimii in timpul vietii.”

Sa traiesti sub aceasta vibratie inseamna ca poti sa te bucuri de viata, te simti destins si poti lua lucrurile asa cum sunt. Este una dintre vibratiile care confera multa gratie, stralucire, farmec aparte. Din aceasta cauza, aceasta vibratie a lunii noiembrie premiaza persoanele active, abile, optimiste, corecte, cele care stiu sa isi spuna punctul de vedere nu prin forta ci prin intelegerea sentimentelor celor din jur. Din moment ce vibratia lui 3 este influentata de Jupiter, se poate spune ca legea divina bate legea pamanteasca dar si pe cei care folosesc brutal aplicarea legii sau care incearca sa isi faca propriile legi si sa le aplice.
Partea negativa se manifesta prin superficialitate, natura excesiv de incapatanata, lipsa respectului pentru ceilalti, extravaganta, lene, gandire rautacioasa, obtinerea banilor prin mijloace ilegale, esecuri.

Aceasta vibratie ne cere sa imbratisam bucuria de a trai si sa ii ajutam pe cei din jur sa faca la fel, sa se bucure de viata si de darurile vietii. Este o luna placuta favorabila creatiei, comunicarii, comertului, calatoriilor, distractiilor. Evenimentele sociale sunt in prim plan, dar este posibil sa apara si neintelegeri in viata de familie. Preponderent, vibratia 3 amplifica sectorul bancar si judiciar. Vibratia 3 crede in rabdare si crede cu tarie ca onestitatea este cea mai buna politica, ca demnitatea si integritatea sunt valori mari ale vietii.
Valorile si principiile traditionale sunt in cartea acestei vibratii care nu renunta la traditii vechi, familie si neam. Marinimia este o alta trasatura marcanta a acestei luni de vibratie universala 3. Exista o intelepciune antica care spune ca “mesajele sau evenimente care vin din trei sunt remarcabile”. Ori de cate ori ceva este mentionat de trei ori, este o marturie pentru noi ca aceste lucruri sunt extrem de importante.Trei este cel mai mic numar simplu de care avem nevoie pentru a crea sau a rupe un model. Nu este o coincidenta ca povestile au un inceput, un mijloc si un sfarsit, facem lucrurile in trei astfel incat acestea sa se manifeste in domeniul nostru fizic. Aceasta luna de vibratie 3 multiplica puterea creativa. Trifoiul este un simbol al trinitatii, fiecare frunza simbolizeaza: Tatal, Fiul si Duhul Sfant. Atunci cand o persoana gaseste un trifoi cu patru frunze, se spune ca este binecuvantat cu harul lui Dumnezeu.

Aceasta luna universala de vibratie 3/12 poate fi pentru multi un trifoi cu patru foi ce poate proteja si inspira cum sa rezolvam anumite probleme.

Sub vibratia lui 3, lucrurile importante trebuiesc facute in datele de 3, 12, 21, 30, 9, 18, 27, aceste date aduc succes. Trebuie evitate datele 6, 15 si 24, acestea aduc confuzie, rataciri inutile, dificultati si obstacole.
Culorile norocoase sunt galben, auriu, portocaliu, violet, rosu si albastru deschis.
Norocosii acestei luni sunt cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30 sau cei care au destinul 3 ( se aduna toate cifrele din data de nastere).

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua, ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Ziua universala indica ajutorul pe care il putem primi de la cei din jur.
Pentru a calcula cifra zilei universale, se aduna numarul zilei cu numarul lunii universale care pentru noiembrie este 3.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 3 sunt:

Vibratia 1( 7, 16, 25 noiembrie 2017) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 (8, 17, 26 noiembrie 2017): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 9, 18, 27 noiembrie 2017): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4(1, 10, 19, 28 noiembrie 2017): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intensa. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 2, 11, 20, 29 noiembrie 2017): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 3, 12, 21, 30 noiembrie 2017): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7(4, 13, 22 noiembrie 2017): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 (5, 14, 23 noiembrie 2017): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni. O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 (6, 15, 24 noiembrie 2017):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.