LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE–16 OCTOMBRIE 2020

 

Luna Noua este un moment bun pentru a incepe un proiect noi, pentru a face o schimbare radicala, pentru a ne elibera de ce nu ne mai serveste. Balanta, energia ce imbraca aceasta lunatie indeamna catre armonie, echilibru, dreptate. Relatiile de toate felurile devin extreme de importante  pentru noi tot. Putem folosi aceasta energie proaspata pentru a imbunatati conexiunile actuale si poate cel mai important mesaj ar fi sa gasim pacea in noi insine. Repetati cat de des puteti:’ Cu mine sunt pacea, armonia si belsugul Domnului. Iubirea Dumnezeiasca ma invaluie mereu binecuvantand pe toti cei ce ma inconjoara. Iubirea Dumnezeiasca ma vindeca acum. Nu-mi este teama de rau ca Dumnezeu este cu mine”.

Sa incercam sa gasim echilibrul de care avem atat de multa nevoie.Cu toate acestea, Marte si Mercur retrograd pun mari piedici noului, cerandu-ne sa facem mai intai curatenie in lucrurile, ideile, relatiile, proiecte de munca, pe care le tot caram cu noi si de care nu mai avem nevoie.

Simbolul sabian al gradului 24 Balanta, gradul Lunii Noi este:”Un fluture cu o a treia aripa pe partea sa stanga.”

Fluturele este un simbolul vechi al metamorfozei si al transformarii. Dar aici, vedem un fluture cu o a treia aripa ce arata pe un prim nivel ca trebuie sa ne gasim echilibrul(Balanta). Pe  plan fizic, emotional, relational sau politic, putem gasi ca stanga si dreapta lucreaza una impotriva celeilalte in timp ce fiecare parte incearca sa o controleze pe cealalta. Acest lucru poate duce la tot felul de lupte exterioare dar si in interiorul nostru. Este un simbol ce poate arata multe dezechilibre: fizic, mental, spiritual sau emotional, iar aceasta luna noua ne poate ajuta sa gasim echilibrul necesar vietii noastre sau sa ne dezechilibram si mai tare( Balanta, un semn de aer cu mai multe optiuni). A treia aripa arata si o dezvoltare speciala a unui aspect al vietii spirituale. Trei este un simbol al desavarsirii iar partea stanga se refera la instinct, imaginatie, trecut, feminitate dar este si partea inimii. Poate fi ceva neobisnuit( a treia aripa a unui fluture) care ne atrage atentia asupra unei perspective noi in domeniul de viata unde apare semnul balantei in harta fiecaruia. Putem gasi un nou mod de exprimare care nu a fost intalnit pana acum. Fiecare fiinta este capabila sa dezvolte o intelegere complet noua a propriei vieti. Schimbarea este inevitabila si este o parte cruciala a evolutiei.

Afirmatie: Pot totul in numele lui Isus Hristos din mine care ma intareste.

Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 24, cei nascuti in jurul datei de 16 din semnele cardinale Balanta, Berbec, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei, casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 24 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Balanta vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la ceilalti dar si la voi insiva. Sunteti cunoscuti ca un semn independent si luptator dar aceasta lunatie va cere sa ingropati securea si sa invatati despre arta cooperarii. Marile tensiuni vin prin Jupiter, Pluton si Saturn din casa carierei si care sunt in  contradictie cu Luna Noua. Ar fi bine sa incercati sa fiti mai diplomati, sa nu va pierdeti capul, sa colaborati cu ceilalti. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare.Pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Re-aduceti-va aminte de rabdare, si cultivati-o in toate actiunile personale, la locul de munca, in planurile personale, in ambitiile profesionale, in relatii.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Balanta poate aduce un inceput proaspat, echilibrat, in tot ce tine de munca, programe de munca, rutine, activitati zilnice, sanatate. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la munca, proiecte de munca, colegi, rutine zilnice, sa lucrati pentru egalitate si corectitudine in fiecare zi. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca, recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Jupiter, Pluton si Saturn, in contradictie cu Luna Noua, ar putea arata ca obstacolele acestui moment tin de credintele voastre,  cunoastere inalta, straini, strainatate, studii superioare, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti, viziuni, calatorii,  cresterea si dezvoltarea personala si tot ceea ce invatati si asimilati  prin oameni din afara domeniului vostru obisnuit.Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Ber bec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Neintelegerile, ceata sau confuzia pot stapani aceasta perioada, deci mare atentie. Nu fortati lucrurile, nu raspundeti provocarilor celorlalti, folositi aceasta energie pentru a va echilibra. Poate ca este timpul sa gestionati altfel activitatile zilnice si sa dati drumul la ceva, la un proiect de munca, la angajamente si proiecte ce va nemultumesc sufletul.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala, hobby-uri, proiecte personale. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la evenimentele sociale, iubire, copii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Cum Balanta cere echilibru in toate aspectele voastre, a venit timpul sa intelegeti ca prea multa mandrie, prea mult dramatism, va dezechilibreaza viata. Cantariti mai atenti riscurile, abordati o atitudine vesela in fata vietii.  Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic.  Jupiter, Pluton si Saturn, in contradictie cu Luna Noua, ar putea arata ca obstacolele acestui moment tin de dorinta imensa de putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, bani negri, partener de viata, relatii intime secrete. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la probleme, deci mare atentie.Poate aparea o anumita frustrare legata de obiectivele care nu pot fi realizate acuma si ar trebui sa intelegeti ca aceasta perioada este propice unor modificari importante la planurile voastre, in proiectele comune.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la familie, la problemele de familie, cu parintii. Este cel bun moment sa lucrati pentru pace si liniste in familia voastra, sa va inconjurati de oameni si obiecte frumoase, sa va vizitati parintii, bunicii. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Jupiter, Pluton si Saturn in contradictie cu Luna Noua, arata ca obstacolele acestui moment tin  de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat, un parinte, o mostenire de familie. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Nu trebuie sa va mire unele intarzieri in proiectele profesionale, pot aparea destule probleme si obstacole in activitatile profesionale. Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale.Unele proiecte pot necesita o redefinire, o revizuire, o noua privire si intelegere.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la rude, tineri, comunitatea in care traiti. Este timpul sa invatati sa fiti un comunicator corect si impartial, sa iubiti dezbaterile, sa echilibrati alte opinii, sa va cantariti constant cuvintele. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Jupiter, Pluton si Saturn in contradictie cu Luna Noua, arata ca obstacolele acestui moment tin de munca, programul de munca, angajamentele voastre, stil de viata,  colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Trebuie sa faceti unele ajustari in viziunea voastra asupra lumii, asupra divinitatii, asupra problemelor legale sau educationale din trecut ce revin acuma. Puteti arunca o privire noua asupra modului de a comunica, asupra relatiei cu cei apropiati, rude, vecini, retele sociale, imprejurimile voastre immediate. Luna Noua in Balanta pune accentul pe abilitatile voastre de comunicare, pe rafinarea mesajelor voastre.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Balanta poate aduce un inceput proaspat si echilibrat in tot ce tine de bani, valoare personala, tot ceea ce faceti pentru a va sustine financiar, pentru a obtine stabilitate financiara si emotionala. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la bani, valori, bunuri materiale. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este nevoie de o abordare echilibrata a finantelor. Pacea este o nevoie de supravietuire. Cooperarea este o nevoie de supravietuire. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Jupiter, Pluton si Saturn in contradictie cu Luna Noua, arata ca obstacolele acestui moment tin de iubire, copii, mandrie exagerata, speculatii, lacomie. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. O relatie veche care s-a incheiat prost poate sa va ocupe gandurile sau un vechi iubit se poate intoarce. Chestiunile financiare, imprumuturile bancare, pot necesita o refacere sau o a doua privire.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la voi insiva, la planurile voastre personale, la relatiile voastre. Puteti intelege acuma ca  nevoia de a fi vazuti intotdeauna drepti, corecti, cooperanti si agreabili va impiedica sa va prezentati punctele de vedere reale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina si de a va armoniza cu voi insiva dar si cu ceilalti. Jupiter, Pluton si Saturn in contradictie cu Luna Noua, arata ca obstacolele acestui moment tin  de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, mosteniri de familie, bunuri imobiliare, reparatii in camin, terenuri. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat, un asociat, un colaborator, un concurrent,se cer revizuite. Unele relatii problematice se pot opri. Problemele juridice ar putea avea nevoie de o a doua privire.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in Balanta  va ofera o energie proaspata pentru a face schimbari in lumea voastra privata. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la subconstientul vostru, la taramul nevazut, vise, sensibilitate, plati karmice. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra acuma poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Intr-un fel, intrati intr-o stare de “of-line”, de izolare , de vindecare, de reincarcare baterii sau pentru a respecta anumite planuri facute de altii. Jupiter, Pluton si Saturn in contradictie cu Luna Noua, arata ca obstacolele acestui moment tin de rude, sora, frate, comunicare acida, cuvinte care destabilizeaza o situatie de viata, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Modul in care va organizati timpul, cum rezolvati problemele de munca, cum gestionati afacerile zilnice, au nevoie de o noua abordare. Una peste alta, este un moment care va cere sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti la semnalele corpului vostru, sa va lasati ghidati de intuitia -vocea divina din voi.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, eforturi de colaborare si spirit de echipa, probleme sociale, relatii politice, banii carierei voastre. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la prieteni, interactiuni sociale, grupuri umanitare. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important acuma. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, sunt in mesajul acestei lunatii. Jupiter, Pluton si Saturn in contradictie cu Luna Noua, arata ca obstacolele acestui moment tin  de bani, valoare personala, bunuri materiale, procedee discutabile de a obtine bani, dificultati financiare, lacomie, cheltuieli excesive, neatentie. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Aceasta poate fi o perioada de revizuire a modului in care va gestionati timpul liber, relatiile romantice, proiectele creative, un  hobby, placerile voastre, mandria excesiva.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cariera voastra, ambitii profesionale.  Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Jupiter, Pluton si Saturn in contradictie cu Luna Noua, arata ca obstacolele acestui moment tin  de modul vostru de a relationa, agresivitate, imagine personala, planuri personale. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Este un moment bun pentru a examina modul in actionati in familiia voastra, in  viata personala. Conflictele sau disputele pot fi legate de familie. Reorientarea, si revizuirea modului de a va investi energia devin necesare si recomandate acum.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la cunoastere, credinta, strainatate, studii superioare, relatii internationale, munca in strainatate, cautarea adevarului si dezvoltarea personala. Vi se ofera o mare oprtunitatea de a privi mai departe pentru inspiratie; poate ca o conexiune la distanta, internetul, pot veni cu idei bune pentru voi. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la cursul dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Jupiter, Pluton si Saturn in contradictie cu Luna Noua, arata  ca obstacolele acestui moment tin de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea provocari legate de exprimarea voastra, vanzarea ideilor voastre sau cu vecinii si rudele voastre. Interactiunile sociale pot fi putin tensionate. Este timpul sa reganditi, revizuiti si reorganizati planurile voastre. Incercati sa fiti mai atenti la ce si cum comunicati cu cei apropiati.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Balanta poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Aceasta energie proaspata va poate ajuta sa gasiti un mod nou, mai sanatos, de a va raporta la resursele celuilalt, la afaceri, contracte, probleme emotionale, intimitati, partener intim, controlul si manipularea celorlalti, beneficii materiale, sfarsitul unei perioade din viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Jupiter, Pluton ?i Saturn in contradictie cu Luna Noua arata ca obstacolele acestui moment tin de prieteni, munca intr-un grup, banii carierei, protectii pierdute, probleme cu copii. Provocarile si tensiunile acestui moment vin si prin Marte retrograd in Berbec ce va spune ca oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada, lipsa de ordine financiara dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra. Este necesar sa reflectati la modalitatile prin care un parteneriat adauga confort, stabilitate si securitate financiara.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.