LUNA NOUA IN LEU SI ZODIILE–8 AUGUST 2021

Luna noua este un moment perfect pentru a stabili intentiile pentru viitor, pentru plantarea semintelor de orice fel. Ce vreti sa se  manifeste in viitorul vostru?
Aceasta Luna Noua in Leu este un moment minunat pentru a ne reinnoi si  pentru a ne concentra pe imbunatatirea potentialului creativ, pe dezvoltarea talentelor personale. Multi au probleme cu stima de sine,  iar aceasta luna noua ne cere sa lasam aceasta negativitate si sa trecem la o atitudine si o perceptie pozitiva despre noi insine. In cele din urma, aceasta lunatie este despre a sarbatori viata cu bucurie, sa ne exprimam creativitatea si calitatile unice, sa fim multumiti de noi si de potentialul nostru.  Sa facem ceva creativ, sa ne invioram, sa ne deschidem inima, sa fim generosi, sa ne iubim si pretuim pe noi insine, sa ne rasfatam.

Cu Luna Noua in Leu  pe gradul 17, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator, Taur, Scorpion ( in jurul datei de 8 august, februarie, mai, noiembrie) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa VII, casa X, casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 17.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale, pentru inceputuri pline de speranta pentru copiii vostrii. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua iar actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu persoana iubita, cu un copil, cu familia. Pot fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheluieli.  Evitati speculatiile.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau va poate deschide o usa importanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa, va puteti pensiona. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii neasteptate, dificile, in relatiile voastre, in planurile personale, familie, parinti, cariera. Puteti sparge anumite tipare construite de-a lungul timpului si sa va urmati calea. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, tineri,  cu cei din imediata apropiere a voastra, comert, activitati mentale, calatorii scurte, studii. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Este un moment minunat pentru a va sorta ideile si sa va ocupati doar de cele importante. Notati fiecare idee stralucita care va trece prin minte. Mare atentie la cuvintele voastre, ele pot construi palate frumoase dar pot narui imperii. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele aparute in relatia voastra cu o ruda, un frate, un vecin. Uranus din Taur provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca puteti clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului, sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat, puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra. Pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, de modul de a va valorifica talentele personale. Cum Luna este ghidul vostru astral, puteti defini mai bine obiectivele voastre personale. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca veti da deoparte oamenii care va pun restrictii, care nu va inteleg ideile noi si neobisnuite. Este un timp incitant, poate aparea in viata voastra un ghid care va ajuta sa intelegeti intr-un mod inedit interesele voastre dar si pe ale celor din jur. Poate aparea un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna noua in semnul vostru vine cu  “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre, pe proiecte personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, asta inseamna ca ceva imprevizibil legat de cariera voastra va ofera o cale noua benefica evolutiei voastre. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti, deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca, poate fi o oportunitate in cariera voastra, asta poate veni intr-un mod neasteptat, deasemenea puteti pierde un loc de munca. Este un timp in care sunteti ghidati catre vocatia sufletului vostru.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in Fecioara vine cu  “noutati divine” pentru  reincarcarea bateriilor voastre spirituale si fizice. Este o pozitie mai sensibila a Lunii Noi si ar fi bine sa depuneti eforturile necesare instalarii pacii in suflet.” Sunt calma si perfect echilibrata” este mantra acestei luni noi. Aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Noutatile sunt conditionate de trecutul vostru, de ceea ce este adunat acolo si care de multe ori va tine intr-o vraja greu de descris. Puteti incepe un proces de detoxifiere fizica, mentala, este un moment minunat pentru a va analiza trecutul si pentru a ierta totul. Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru. Puteti avea succes in cariera prin implicarea voastra in cauze umanitare, organizatii sociale. Uranus provoaca aceasta Luna Noua, si va poate baga in fel de fel de necazuri. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice dar si in calatorii, studii inalte, credinta, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta, relatiile de munca, colegi, sanatatea. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua vine cu “noutati divine” in prieteniile voastre, in relatiile ciudate, grupuri sociale, idealuri, sperante, copiii altora. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale. Sunteti ajutati sa va sortati prietenii, sperantele, ideile ciudate. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune, impozite, pensii alimentare, credite, lupte ascunse pentru putere, mosteniri, prieteni, Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit, in viata voastra, in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum casa X este o casa cardinala, aceasta lunatie este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra, in relatia cu familia voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna este stapana casei IX, schimbarile, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, vacanta in strainatate, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, si va poate baga in fel de fel de necazuri. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta cariera, relatia cu cei din familie, cu mama, cu un asociat, relatia cu strainii. Fiti mai atenti in legatura cu o calatorie in strainatate, cu mandria exagerata care merge tot timpul inaintea caderii. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, munca in strainatate. Daca sunteti intr-un proces pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divort, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Poate fi si un moment pentru depasirea unor probleme ce tin de intelegerea rolului spiritualitatii in viata voastra. Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de descoperierea unui secret, a unui plan ascuns impotriva voastra. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu rudele, comunicarea, calatoriile scurte, locul de munca, proiecte de munca, sanatate. Aveti oportunitatea de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in munca voastra, in credinta voastra, in relatia cu strainii. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a unor planuri de afaceri, a problemelor relationale. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Aspectele, obligatiile si taxele financiare, vin in centrul atentiei. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile va pot afecta relatia cu persoana iubita, cu copii, banii unei afaceri, bani obtinuti prin fel de fel de contracte, credite, mosteniri. Evitati speculatiile. .” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, pentru lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Cum Luna este stapana casei VI, acest moment astral va poate ajuta sa incepeti un nou proiect la locul de munca sau o munca bazata pe vindecari netraditionale. Este posibil sa faceti unele schimbari in spatiul in care va desfasurati munca sau poate fi ceva nou legat de munca voastra. Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie, parinti, cariera, casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. ” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Este cel mai bun moment pentru a analiza tot ceea ce va nemultumeste in relatia cu colegii, cu sefii, cu locul de munca, cu propria sanatate, si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra.  Uranus in Taur provoaca aceasta Luna Noua, iar nerabdarea va poate pune in fel de fel de situatii dificile. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, la locul de munca, deci atentie.” Surprize, surprize” defineste foarte bine acest moment astral.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.