SATURN IN MERS DIRECT IN FECIOARA -17 MAI 2009 ORA 05:07 ORA ROMANIEI

saturnIn articolul pe care l-am scris despre Saturn retrograd in Fecioara :

“Energia lui Saturn retrograd in Fecioara ne ofera posibilitatea sa devenim mai profunzi si mai responsabili in ceea ce priveste propriile alegeri , nu este un drum prea usor, toate reusitele cer din partea noastra multa munca si responsabilitate.Saturn in mers aparent retrograd cere de la noi dobandirea unei sigurante de sine mult mai profunda , ne va obliga sa ne invatam lectiile si sa ne confruntam cu toate lucrurile care nu mai trebuiesc facute sau care nu mai pot fi lasate nefacute prea mult timp. In relatii, Saturn in mers retrograd vrea sa invatam ceea ce inseamna sa-ti faci datoria cu dragoste, orice relatie in care iresponsabilitatea este combinata cu eforturi minime  va fi supusa unor incercari, factorul timp si imprejurarile vor fi elementele care vor presa pana ce se invata ceea ce trebuie facut in astfel de relatii. Este esential sa avem foarte clare in minte propriile noastre scopuri, sa luptam sa obtinem sau sa ne pastram un loc si un timp care sa ne fie proprii, un mare ajutor ar fi sa urmam sfatul lui Saturn “Acorda ceea ce este necesar, nici mai mult , nici mai putin”. Saturn in mers aparent retrograd ne tine “ pe loc” , amanarile sunt dominante , totul necesita din partea noastra multa rabdare , intelegere pentru a constientiza ceea ce trebuie sa facem pentru a reusi dupa intrarea lui Saturn in mers direct in mai 2009. “

Pe 17 mai Saturn revine la miscarea directa in semnul Fecioarei, urmeaza o saptamana in care “ Saturn stationeaza “ aducand de cele mai multe ori puncte de cotitura in proiectele pe termen lung , in planurile initiate in ultimile cinci luni,gasirea unor modalitati de a debloca unele domenii din viata noastra, dar putem vorbi si de frustrari majore legate de necesitatea luarii unor decizii .Stresul , limitarile adunate de-a lungul a celor cinci luni de retrogradare a lui Saturn pot dispare in urmatoarea perioada , de fapt intreaga energie acumulata sub forma de stress poate fi folosita in urmatoarea perioada in deblocarea unor experiente de viata, in schimbarea directiei de viata, in intelegerea ca acolo unde viata noastra si-a incetinit ritmul avem nevoie sa muncim mai mult, sa constientizm ca perseverenta in orice fel de actiune ne ilustreaza cu claritate ce este durabil si ce nu , unde trecem testul si unde esuam.

Cat a fost in miscare aparent retrograda , Saturn ne-a pus fata in fata cu fanteziile , dorintele , sperantele, deziluziile noastre in scopul de a vedea ca nu poti avea totul si ca nu poti fi tot ceea ce iti imaginezi. ne-a indemnat sa evaluam in mod realist rezultatele muncii noastre, relatiilor noastre , iubirilor noastre , cat efort depunem in a ne face munca mai bine , sa intelegem ca viata este construita din realitati si nu din fantezii.

Fanteziile , dorinta de a castiga totul fara prea mult efort nu fac parte din cartea de vizita a lui Saturn, nu , Saturn este de cele mai multe ori o provocare a Sortii pentru ca noi sa ne trezim la realitatea , este patronul sever care vrea sa-ti faci munca constiincios si cu rabdare , este o energie ce stie atat de bine sa ne conduca destinul, ce stie atat de bine sa ne tina pe loc ca sa ne invatam lectiile,sa repetam anumite lectii de viata in scopul dobandirii sigurantei , stabilitatii de care avem nevoie.

In semnul Fecioarei , Saturn cere de la noi ca toate capacitatile noastre creative, inovatoare sa fie folosite in mod practic, util dar si perfectionist, sa devina mijloace pentru atingerea scopului si nu un scop in sine, toate eforturile noastre trebuie sa fie precise, practice , eficiente.

Organizare, gandire clara , daruire,reguli de joc corecte, responsabilitate, atentie la detalii , perfectionare si organizare , precizie in scopuri, iata cateva din cuvintele  cheie inscrise in cartea de vizita a lui Saturn in semnul Fecioarei, aceste instructiuni respectate pot conduce la obtinerea rezultatelor dorite . Saturn in Fecioara ne vorbeste si despre ordine in universul vietii noastre, de recompense , de valoarea muncii si de satisfactia care poate veni de la o munca bine facuta..

Tinand seama de faptul ca Saturn este in Fecioara iar guvernatorul Fecioarei este Mercur  in miscare aparent retrograda in Taur,putem vorbi in continuare de unele intarzieri, repetitii, reevaluari.

In harta momentului revenirii lui Saturn in mers direct , avem un Saturn plasat in casa V ce ne da posibilitatea constientizarii blocajelor si temerilor care ne-au golit de energie, urmeaza o perioada in care putem face o impresie vie asupra celor din jurul nostru prin actiunile noastre responsabile si disciplinate , prin eliminarea mastilor dramatice si a jocurilor fara continut , este un timp in care devin evidente rezultatele muncii noastre.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.