MERCUR RETROGRAD IN SCORPION / BALANTA SI ZODIILE – 14 OCTOMBRIE -3 NOIEMBRIE 2020

Timp de trei saptamani, Mercur retrograd ne permite sa vedem si sa experimentam anumite lucruri dintr-o perspectiva cu totul diferita. Pentru a putea merge inainte trebuie totusi mai intai “sa mergem in trecut si sa clarificam lucrurile”. Perioada de retrogradare ofera o sansa unica de a incetini anumite parti din viata noastra pentru a examina si pregati o schimbare care pare inevitabila. Nu uitati ca Mercur retrograd poate aduce comunicari gresite si intarzieri si nu este un moment bun pentru a calatori, pentru a semna contracte sau pentru a face achizitii importante. In schimb, este cel mai bun moment sa incetinim, sa reflectam si sa ne odihnim! Deci, mersul incet este cel mai sigur.

Perioadele de reflectie, meditatie, contemplare, permit o pauza de la inertia instalata intr-un anumit domeniu de viata. Acuma, Mercur retrograd in functie de domeniul de viata energizat ne obliga prin anumite blocaje sa ne oprim asupra acestor lucruri care trebuiesc re-analizate sau schimbate. De multe ori trecem destul de usor peste informatiile utile nestiind de ce anumite lucruri nu-si gasesc rezolvarea, acuma, Mercur retrograd ofera piesa lipsa in puzzle-ul unui domeniu de viata.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Mercur retrograd este mai  precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului, in domeniul afacerilor, banii partenerului de viata, relatii triunghiulare, planuri de manipulare, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. De mana cu Mercur retrograd, veti parcurge o cale a umbrelor voastre aratandu-va ce trebuie sa iertati, sa schimbati sau sa acceptati asa cum este. Aceasta perioada poate fi un pic mai grea, incercati sa stati departe de conflicte, evitati comunicarea agresiva, cultivati bunatatea. Secretele si lucrurile ascunse pot fi dezvaluite acuma. Mercur retrograd in Balanta poate aduce un timp al confuziilor in parteneriate, neintelegerile cu partenerul de viata se pot intensifica, diverse parteneriate pot fi energizate de vorbe ce  pot capata alte sensuri, de anumite  mesaje prost intelese. Este cea mai buna perioada pentru o transformare mentala, pentru o cercetare atenta a unor experiente din trecut. Renuntati la razbunari.
Deoarece Mercur va guverneaza casa muncii, sanatatii, colegilor dar si domeniul mintii practice, vecini, frati, si in aceste domenii de viata puteti intalni destule incurcaturi, deci atentie.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului, in domeniul relatiilor voastre, concurenti, rivali, dusmanii pe fata, , si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Neintelegerile in relatiile voastre se pot intensifica, fiti mai rabdatori si atenti in comunicare. Mercur retrograd va poate ajuta sa intelegeti ca diferentele de opinie cu ceilalti, cu partenerul de viata, nu trebuie sa conduca neaparat la lupte. Ar fi bine sa nu semnati contracte in aceasta perioada, daca este posibil, amanati aceasta problema timp de trei saptamani. Mare atentie la rivalii vostri care devin extrem de activi acuma. Cu Mercur retrograd in Balanta, pot aparea neintelegeri la locul de munca, cu colegii, cu sefii, sunteti nemultumiti de programul de lucru, orice rutina, orice amanunt, va poate creste nervozitatea manifestand astfel dispersie, instabilitate in munca. Abordati cu multa intelepciune comunicarea cu colegii, cu sefii, reexaminati problemele avute in trecut cu acestia.
Axati-va mai mult pe contractele deja facute, pe rezolvarea unor probleme in casnicia voastra sau cu un partener de afaceri, cu un rival, cu voi insiva.
Deoarece Mercur guverneaza domeniul banilor obtinuti prin talente personale dar si domeniul iubirii, speculatii, copii, si in aceste domenii pot aparea unele provocari. Este cea mai buna perioada pentru a invata sa aveti mai multa incredere in valoarea voastra, in ceea ce sunteti cu adevarat.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Orice perioada de retrogradare a lui Mercur este foarte importanta pentru voi deoarece este ghidul vostru astral. Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului in domeniul muncii, proiecte de munca, relatia cu cei cu care munciti, activitati zilnice, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Comunicarea cu cei de la locul de munca este cam confuza in aceasta perioada. Nu fortati nota la locul de munca, nu luati hotarari decisive legate de munca voastra. Pot aparea unele probleme din trecut  ce trebuiesc reexaminate, catalogate, etichetate. Mercur retrograde va cere sa invatati sa fiti mai flexibili, sa renuntati la critica si mandria excesiva care va scade imunitatea dar aduce si probleme cu cei din jur. Este cea mai buna perioada in care sa intelegeti ca mintea cu tot ce are adunat in ea va influenteaza starea de sanatate. Cu Mercur retrograd in Balanta, se poate vorbi de un timp al confuziilor legate de un iubit, pot aparea unele probleme de comunicare cu un iubit, cu copii. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale. Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie la ceea ce spuneti, la ceea ce semnati.
Mercur este si planeta familiei voastre, in consecinta, lucrurile gresite aparent ingropate legate de familie, casa, afaceri imobiliare, vor fi reinviate si trebuiesc rezolvate. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, dureri vechi ale trecutului in domeniul iubirii, proiecte creative, speculatii, placer, copii, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate.
Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale si creative. Mandria creeaza destule probleme acuma, incercati toleranta fata de defectele celuilalti, invatati ca nimeni nu este perfect aici pe pamant, axati-va mai mult pe corectarea defectelor voastre. Evitati toate preocuparile speculative cel putin in aceasta perioada. Cu Mercur retrograd in Balanta, se poate vorbi de un timp in care se pot ivi neintelegeri cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara . Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp sa gasiti cea mai buna solutie, sa gasiti o cale de impacare. Deoarece Mercur guverneaza casa fratilor, rudelor, calatoriilor scurte dar si casa secretelor, karmei, puteti intalni in urmatoarea perioada destula confuzie, ganduri amare legate de aceste directii, pot iesi in lumina anumite secrete, pot aparea in prim plan  probleme legate de minciuna, fals, inselaciuni.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, dureri vechi ale trecutului, in domeniul familiei, parinti, radacinile voastre, neam, afaceri imobiliare,  si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Problemele legate de familie, casa, parinti, afaceri in familie, nerezolvate in trecut, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare. Este o perioada buna pentru a face pace cu trecutul vostru, cu problemele din copilarie, cu parintii. Cu Mercur retrograd in  Balanta, se pot reanaliza vechile dispute cu un frate, cu o sora, cu un vecin. Este un timp in care atentia la documente, cuvinte, drumuri, la ce cumparati, trebuie sa fie destul de mare deoarece puteti pierde lucruri, documente, puteti sa va pacaliti la cumparaturi, puteti sa aveti unele greutati cu masina, cu condusul masinii. Atentie la calatoriile scurte, la relatia cu cei apropiati voua, la modul cum comunicati cu ei.
Deoarece Mercur guverneaza casa banilor facuti prin valorificarea talentelor naturale dar si casa prietenilor, sperante, protectori, in aceste directii pot aparea reevaluari a unor situatii de viata, ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii.Pot iesi in lumina unele secrete legate de o functie importanta obtinuta, pierduta.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Orice perioada de retrogradare a lui Mercur este foarte importanta pentru voi deoarece este ghidul vostru astral.
Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului, in domeniul comunicarii, rude, vecini, tineri, mediul apropiat, planuri personale, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Este posibil sa pierdeti anumite scrisori, documente, puteti fi destul de neclari in modul de folosire a unor cuvinte, puteti da unele mesaje confuze celor apropiati, puteti primi mesaje neclare, puteti sa intelegi gresit anumite cuvinte, deci atentie.Modul de gandire , sistemul nervos sunt sub influenta acestei energii puternice ,”cuvintele “ va pot deveni prieteni sau dusmani, Atentie la masina daca conduceti, verificati-va masina ( acte ,ulei, apa , cauciucuri). Cu Mercur retrograd in Balanta, sunteti ajutati in repararea unor probleme legate de bani, valoare personala, bunuri personale. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii fiind ajutati in revizuirea unui plan de afaceri, in revizuirea valorilor personale , in intelegerea modului corect in care trebuie sa va folositi anumite talente pentru a face bani.  Ar trebui sa fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii.
Probabilitatea de a fi intelesi gresit si de a intelege gresit anumite lucruri este foarte mare in cazul vostru in timpul lui Mercur retrograd deoarece vorbim de o miscare retrograda a guvernatorului vostru, de aceea va recomand multa atentie in ceea ce spuneti, in ceea ce semnati. Poate fi un timp al provocarilor si in domeniul carierei, imagine publica, viata sociala, ambitii profesionale, confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului in domeniul valorilor personale, bani, bunuri materiale, bogatii, ceea ce pretuiti cel mai mult, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite investitii deoarece puteti sa revizuiti un plan de afaceri, sa va ganditi cum sa va valorificati mai bine talentele personale, sa intelegeti mai clar ce talente trebuie sa dezvoltati in viitor pentru a face bani. Ar trebui sa  fiti atenti la toate deciziile referitoare la bani si cum va cheltuiti banii. Evitati achizitiile majore, examinati cu atentie conturile bancare, chitantele financiare, bonurile la cumparaturi. Cu Mercur retrograd in Balanta se poate vorbi de punerea in prim plan a unor greseli privind relatiile voastre, modul in care va folositi propria individualitate. Atentie la modul de comunicare in relatiile voastre, aici pot aparea destule neclaritati, se pot intelege gresit anumite vorbe, atentie la ce semnati, atentie la ce semnale primiti de la corpul vostru, atentie la sanatate.
Mercur guverneaza casa studiiilor mari, calatorii, credinta, lege, strainatate dar si casa secretelor, legaturi karmice cu copii, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Poate fi un timp al provocarilor legate de aspectele juridice, invatamant, legi, drumuri, calatorii lungi, relatia cu strainatatea, cu strainii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului in domeniul actiunilor personale, relatiile voastre, planurile personale, imaginea voastra, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Este important pentru voi sa incetiniti ritmul, sa intelegeti ca aceasta perioada poate fi benefica doar daca aveti rabdare sa va analizati pe voi, relatiile voastre, atitudinea voastra, modul cum comunicati si cum luati decizii. Se poate ca unele actiuni din trecut nefinalizate sau solutionate gresit  sa revina in viata voastra in scopul re-analizarii si finalizarii lor. Tot ce tine de imagine personala, modul vostru de manifestare, relatiile voastre, pot cunoaste intarzieri, blocaje dar si re-evaluari. Cu Mercur retrograd in Balanta se poate vorbi de o perioada mai tulbure in care puteti simti nevoia de singuratate, de izolare sau sunteti fortati sa va izolati. Intuitia, imaginatia sunt armele voastre in aceasta perioada, arme pe care le puteti folosi in favoarea voastra, in rezolvarea unor probleme in afaceri, in rezolvarea unor probleme din trecutul vostru. Fiti buni cu voi dar si cu cei din jurul vostru, iertati daca vreti sa fiti iertati.
Deoarece Mercur guverneaza casa banilor partenerului, a creditelor, banii unui contract semnat, mosteniri, planuri secrete, viata intima dar si casa prietenilor, relatii ciudate, copiii celorlalti, proiecte de grup, pot aparea si in aceste domenii destule incurcaturi dar si rezolvari in acord cu legea divina. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului in domeniul casei 12-secrete de suflet, tradari, vinovatii, planuri facute in spatele usilor inchise, credinta, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate. Problemele trecutului va pot sacai intr-un mod continuu, mesajele primite le puteti interpreta eronat, deci atentie. Este cea mai buna perioada in care sa va ganditi la problemele vechi, la greselile voastre, la ceea ce este adunat de-a lungul timpului si sa veniti cu un plan de eliminare a bagajelor mentale construite in timp si care va fac rau. Goliti-va mintea de dusmanii, rautati, intelegeti ca singura putere se afla in gandurile voastre iar cand gandurile voastre sunt pozitive, puterea lui Dumnezeu le insoteste. Cu Mercur retrograd in Balanta, se poate vorbi de neintelegeri cu un prieten, cu un grup de prieteni, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta.
Mercur guverneaza casa partenerului dar si casa carierei, vietii sociale, in consecinta pot aparea provocari, dezvaluiri, si in aceste domenii din viata voastra. Confuzia poate aparea in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu copii, cu oamenii ce detin o anumita putere sociala. Pot iesi in lumina anumite secrete legate de partener, asociat, avocat, cariera, seful vostru. Nu uitati ca Mercur retrograd scoate la iveala tot ce este ascuns.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului in domeniul prietenilor, proiecte de grup, relatii ciudate, idealuri, sperante, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Pot aparea neintelegeri cu un prieten, cu un grup de prieteni, cu copii, puteti vedea destul de clar in aceasta perioada cine va este prieten si cine nu, pe cine puteti conta. Pot fi rupte anumite prietenii, pot fi amanate anumite intalniri, pot aparea in viata voastra prieteni din trecut. Puteti intelege mai bine care idealuri pot fi realizate si care trebuie eliminate. Mercur retrograd in Balanta poate aduce destula confuzie in casa carierei, in viata sociala, puteti constata ca in aceasta perioada, comunicarea cu sefii, cu colegii  este destul de confuza, aici pot aparea destule necazuri. Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei.
Mercur  guverneaza casa muncii, colegi, sanatate dar si casa studiilor mari, calatorii, strainatate, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului in domeniul carierei, ambitii profesionale si lumesti, imagine profesionala, si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate.  Mercur retrograd anunta o curatenie de toamna in cariera voastra, in imaginea voastra publica.Nu este cel mai bun timp pentru luarea unei decizii referitoare la schimbarea carierei. Incercati sa fiti cat mai clari in comunicarea cu sefii, cu partenerii, cu familia, cu parintii. Rabdarea si o abordare prudenta chiar sunt necesare in aceste trei saptamani. Folositi acest timp pentru a va analiza realizarile si esecurile profesionale. Mercur retrograd in Balanta poate incurca drumurile voastre, planurile de calatorie, poate strica anumite relatii cu strainatatea, poate sa va faca sa renuntati la anumite cursuri, pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice.
Mercur guverneaza casa iubirii, copiilor, creativitatii personale dar si casa transformarii, banilor primiti prin diverse parteneriate, banii partenerului de viata, credite, in consecinta pot aparea provocari si  in aceste domenii din viata voastra.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Mercur retrograd in Scorpion dezgroapa secrete, obsesii si dureri vechi ale trecutului in domeniul strainatatii, studii superioare, credinta, moralitate,  si care trebuiesc purificate, curatate, acceptate, iertate. Nu este cel mai bun timp pentru decizii importante, incercati sa aveti mai multa rabdare cu detaliile unei idei marete. Tot ce tine de morala, etica, adevar, credinta in viata voastra, sunt in vizorul acestei energii, deci mare atentie. Fiti pregatiti pentru intarzieri, obstacole in planurile voastre de calatorii. Pot aparea in prim plan provocari legate de anumite aspecte juridice. Atentie mare la drumuri, la cum conduceti masina. Mercur retrograd in Balanta poate sa va dea de lucru in orice initiativa financiara legata de un plan de afaceri, se poate vorbi de intarzieri legate de calatorii, transport, sprijin financiar, imprumuturi. Simtul afacerilor este destul de confuz, pot aparea necazuri in afaceri, probleme cu banii, cu plata anumitor credite, cu plata unor impozite.
Mercur guverneaza casa familiei, parintilor dar si casa partenerului, asociat, concurrent, rival, in consecinta pot aparea provocari si in aceste domenii din viata voastra. Problemele nerezolvate in trecut legate de familie, de partener, adeversar, rival, pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, pentru a gasi o cale de impacare.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.