LILITH-ISPITA IN LEU -8 IANUARIE 2023 ORA 15: 42, ORA ROMANIEI-3 OCTOMBRIE 2023-SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA….

” si le-a zis: “Pentru ce dormiti? Sculati-va si rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita.” Luca 22:46

Lilith-Luna Neagra(ispita) isi incepe tranzitul in casa Leului pe 8 ianuarie 2023.

In ultimile noua luni, Lilith in Rac a ingreunat sau simplificat karma de familie (radacini, familie, neam, tara), a complicat relatia cu parintii( in special cu mama), a adus circumstante neasteptate in viata de familie, a amplificat atitudinea distorsionata a omului fata de principiul creator feminin, fata de natura feminina in ansamblu. Sub influenta lui Lilith in Rac ingrijirea copiilor a devenit excesiva, inadecvata sau intempestiva. A facut viata emotionala instabila. A amplificat fricile si fobiile, premonitiile neplacute, lacrimile, resentimentele, ranchiunea, inadaptarea la noile conditii. Lilith in Rac ne-a facut vulnerabili  prin cei apropiati fie ca vorbim de parinti, copii, sot, frati, surori, tara, conducatori. Mitul lui Lilith ne spune ca ea a fost “izgonita din rai”, Lilith in Rac a pus un accent deosebit  pe “ ruperea de radacini, apartenenta de nicaieri, caderea din clanul familial”, pe probleme legate de mosteniri, pe secretele de familie, loc natal, tara. Tranzitul lui Lilith in Rac a pus un accent deosebit si pe “ mama “ si tot ceea ce ascunde sau controleaza pana la obsesie o mama,  pe copiii uitati si parasiti care isi cauta mama, pe cei care nu reusesc sa scape de sub controlul “ mamei”, pe legatura mama-copil, dezradacinari.

Odata cu intrarea lui Lilith in Leu si pana pe 3 octombrie 2023, va trebui sa invatam sa rezolvam acele puncte oarbe legate de “putere, influenta, suprematie, dominatie, cultul propriei personalitati, aroganta, curaj, loialitate, protejarea celor dragi, iubire, obsesia iubirii si a copiilor “. Lilith in Leu va aduce destula agresivitate, vulgaritate, razbunare, drame, senzualitate agresiva iar de cele mai multe ori, regele este detronat prin propriile lui arme ascunse. Aici este o ambiguitate, fascinatia merge de mana cu respingerea a tot ce este nobil, stralucitor, regal. Lilith in Leu aduce o karma legata de folosirea inedecvata a puterii personale in detrimentul celorlalti. Lilith in Leu poate “vorbi” de cele mai multe ori  despre greseli legate de egocentrism, falsa mandrie, dorinta de a fi cea mai importanta persoana, lux exagerat.  Ea exagereaza rolul unei actiuni, ea respinge idea ca exista si altcineva mai bun, mai talentat. Aceasta pozitie a lui Lilith vorbeste despre  trecut, vieti trecute pline de lupte pentru putere. Una dintre cele mai importante sarcini pentru sufletul nostru este sa  invatam sa daruim iubire, sa ne eliberam din stransoarea ego-ului. In caz contrar, viata  se poate transforma intr-un “teatru gol” cu un singur actor care isi tot repeta rolul dar fara a simti aprecierea cuiva. In urmatoarele noua luni, este necesar sa urmarim in mod constient modestia, simplitatea, onestitatea, dragostea altruista, sa scapam de teatralitate si egocentrism, sa invatam sa daruim orice, inclusiv sa apreciem din toata inima si valoarea  celuilalt. Lilith in Leu isi va pune amprenta ei destul de puternic in iubire, spun asta deoarece Leul este semnul natural al casei V, o casa in care ne intalnim cu iubirea fara acte, cu copii, cu creativitatea personala, cu distractia. Aici, Lilith merge la scoala si vrea sa fie cea mai buna indiferent daca toceste, ea trebuie sa straluceasca prin orice mijloace.  Si daca este “iubire la negru “ atunci Lilth isi face simtita prezenta inducand respingerea oricarui atasament amoros.
Lilith in Leu vrea sa fie tot timpul diferita de ceilalti  iar din aceasta cauza, egoismul ei nu are limite. In expresia ei creatoare, Lilith in Leu vrea sa fie admirata dar nu va recunoaste niciodata acest lucru, ea este solicitanta, neiertatoare fara sa se simta obligata sa-si explice pornirile.
Lilith in Leu vrea sa atinga absolutul prin creativitatea ei iar teama ca nu poate sa atinga propriile criterii de perfectiune poate fi o frana in dezvoltarea ei creativa. Aici Lilith in Leu poate sa-si depaseasca aceasta cerinta de absolut prin asumarea unui rol de educator, sa inteleaga ca poate straluci chiar daca nu este in prima linie, sa inteleaga ca elevul poate sa-si depaseasca profesorul.
Atunci cand vointa este indreptata catre interesele oamenilor, Lilith in Leu devine un ghid in arta, divertisment, educatie, serviciul public, guvern. Lilith in Leu poate aduce destule probleme in relatia cu sotul, tatal, iubitul. Dintr-o data, nimic nu mai este suficient de bun, partenerul potrivit a disparut in noapte. Lilith in Leu este foarte erotica, creativa dar unul dintre tabuurile ei este sexualitatea, ea poate nega placerile erotice.

Toata lumea are un pic de Lilith in personalitatea lor si localizarea ei in harta natala, in tranzite, in sinastrii arata un loc unde suntem nedreptatiti, vom simti cel mai des conflictele, lipsa respectului, sabotajul, amenintarea. Toate acestea produc in noi o furie intensa, important este sa tinem aceasta furie sub control, doar asa putem avea acces la puterea, cunoasterea cosmica a lui Lilith.
In urmatoarele noua luni, Lilith are o influenta deosebita asura semnelor fixe: Leu, Varsator, Taur, Scorpion dar si asupra celor care au pe Lilith in Leu in harta natala. Daca Lilith va tranziteaza casele unghiulare 1, 4, 7,10, verti simti din plin influenta ei, puteti fi pusi in situatii umilitoare prin voi insiva, prin familie, tata, prin partener, prin sefi, mama.

Oriunde merge Lilith, aduce un strop de salbaticie, un sentiment de pericol, de necunoscut, de lucruri care scapa de sub control. Aceasta este una dintre cele mai puternice forte ascunse din astrologie – de remarcat intotdeauna in relatii.
Ultima data cand Lilith a mai tranzitat casa leului a fost in perioada martie-noiembrie 2014. Daca va uitati inapoi la acea perioada si incercati sa va amintiti ce s-a intamplat in viata voastra, cu ce teme de viata a trebuit sa va ocupati, veti intelege mai bine cum va poate influenta acest tranzit de data aceasta. Puteti fi mai intelepti acuma si este putin probabil sa ganditi la fel despre anumite lucruri; este inca  o modalitate excelenta de a va pregati mental pentru perioada urmatoare.
Lilith este un indicator karmic puternic. In forma sa simplificata, Karma inseamna ca vei fi pedepsit sau rasplatit pentru faptele anterioare. Dar, in realitate, lucrurile sunt ceva mai complicate. Cu Lilith puternica, exista doua reactii posibile pe care le putem avea: 1) sa continuam sa facem rau in acelasi fel in care am facut in trecut, in viata anterioara, sau 2) sa nu raspundem ispitelor, sa incercam sa facem lucrurile bine. Rugaciunea ne poate tine departe de ispite asa cum ne spune Isus in Luca 22:46:

” si le-a zis: “Pentru ce dormiti? Sculati-va si rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita.”

In esenta, semnul lui Lilith arata ceea ce ne poate chinui cel mai mult iar cu Lilith in Leu, in urmatoarele noua luni(pana pe 3 octombrie 2023), chinul, ispitele, pierderile, detronarile, tin de maretie nefondata, mandrie exagerata, copii, iubire, speculatii, autoritati,

Ce sa facem pentru ca Lilith sa lucreze in favoarea noastra?

In primul rand, sa  nu pierdem niciodata legatura cu sufletul nostru. Acolo vom gasi toate raspunsurile de care avem nevoie. La nivel superior, putem face o distinctie clara intre bine si rau, evitam cu buna stiinta caderea in ispita caci am dobandit imunitate fata de influenta spiritelor raului.

In mare, fiecare semn(ascendant) va fi ispitit de Lilith in Leu in urmatoarele domenii de viata:

Berbec/Ascendent in Berbec: creativitate, iubire, dragoste toxica, copii, maretie, speculatii. Mandria poate bloca calea de evolutie. Oglinzile sunt indreptate spre voi. Trebuie sa fiti in centrul atentiei.  Orice relatie care necesita ajustare este abandonata rapid. Cu alte cuvinte, fugiti constient de situatiile in care ati putea fi respinsi sau neobservati. De asemenea, nemultumirea este imensa cautand fara mila impunerea propriilor idei. Nu cautati atat de mult recunoasterea de la altii. Chiar nu aveti nevoie foarte mare de aplauzele celorlalti. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Taur/Ascendentul in Taur :  casa, angajamente de familie, parinti, radacini, neam, secrete de familie, vicii in special alcoolul, case pierdute, teama de abandon. Familia aduce teste de depasit. Eliberati-va de poverile trecutului. Urmati-va  curajosi propriul drum. Este datoria voastra karmica sa va gasiti independenta si securitatea emotionala in voi insiva. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Gemeni/Ascendentul in Gemeni: comunicare, auto-exprimare, studii, scris, comert, calatorii scurte, rude, frati, surori. Aici Lilith aduce un comportament meschin si copilaresc. De asemenea, ea aduce schimbari de dispozitie. Poate declansa discordii prin comunicare, idei, documente. Stati departe de barfe.Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Rac /Ascendentul in Rac : bani, planuri de economii, proprietati, valori  native, lacomie. Lilith aduce un puternic atasament fata de bunuri. Controlati-va senzualitatea si posesivitatea. Amintiti-va ca oamenii nu sunt bunuri, iar sexul nu este egal cu iubirea. In ce masura situatia voastra monetara va elibereaza sau va inrobeste? Nu lasati pe nimeni sa va manipuleze, puneti-va in primul rand, indrazniti sa luati o noua cale in viata.Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Leu/Ascendentul in Leu: imagine personala, sanatate, planuri personale, exprimare, relatii, maretie. Nu fiti prea impulsivi. Trebuie sa aveti consideratie pentru ceilalti si sa aveti o minte deschisa pentru surprize. Fiti sinceri cu voi. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Fecioara/Ascendentul in Fecioara: secrete, karma, jocuri ascunse, spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire ascunsa. Aici, Lilith este consumata de fanteziile sale si este important sa trasati  o linie intre fantezie si realitate ca parte a datoriei voastre karmice. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Balanta/Ascendentul in Balanta: prieteni, grupuri, umanitarism, stiinte esoterice, iubiri ciudate, copii altora, banii carierei, toleranta, independenta, idei fixe, comportament antisocial. Acceptati-va asa cum sunteti, acest lucru poate pune capat unui comportament extremist. Este benefic pentru voi sa reflectati  la ce înseamna libertatea pentru voi si, in acelasi timp, sa reflectati la  ideea respectului fata de ceilalti. Fiti voi insiva. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Scorpion/Ascendentul in Scorpion: cariera, ambitii profesionale, statut social, unul din parinti, autoritati, vocatie, mentori, controlul celorlalti. Orice iubire poate muri in aceasta perioada din cauza unui egoism exagerat, din cauza suspiciunilor si exagerarilor de orice fel. Nu dati vina pe altii pentru orice fel de esec, nu cautati un tap ispasitor pentru tot ceea ce nu va convine sau nu va reuseste, nu tradati  pe ceilalti pentru a evita pierderile. Calea catre imputernicire este acceptarea de sine si moderatia. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Sagetator/Ascendentul in Sagetator: calatorii, strainatate, studii superioare, credinta, lege, minciuna, prejudecati, auto-neprihanire, semetie, despotism, cruzime, sabotor, refuz de a-i asculta pe altii. Aici, Lilith vrea totul in exces si este usor de starnit, mai ales cand calatoreste. Dragostea pentru noutate poate conduce la infidelitate. Cautati-va propria identitate. Datoria karmica este sa aveti credinta si sa nu mai cautati pe cineva care sa va salvezi. Nu va asumati riscuri nesabuite. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Capricorn/Ascendentul in Capricorn: dormitor, finante comune, mosteniri, taxe, credite, pensii alimentare, premii, bani multi. Exista si obsesivitate si gelozie fata de cei dragi. Mare atentie la implicarea in activitati periculoase si daunatoare care pot genera efecte dezastruoase. Nu cautati situatiile riscante, nu va incercati acuma norocul prin risc, ca nu tine.  Datoria karmica este sa invatati despre incredere, valoarea increderii. Evitati sa actionati intr-un mod extremist. Cultivati armonia, pacea, rabdarea, intelepciunea, ietarea. Evitati spatiile intunecate, subsolurile si  cautati spatiile luminoase. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Varsator/Ascendentul in Varsator: partener de viata, parteneriate, casnicie, divort, avocat, dusman stiut, concurent. Pot aparea destule probleme legate de cuplu, asocieri, desi veti cauta armonia, pacea, de multe ori prin deciziile voastre puteti destabiliza o situatie. Fiti mai atenti in ce relatii intrati deoarece sunt accentuate reintalnirile karmice ce au drept rol plata unor datorii karmice.  Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.
Pesti/Ascendentul in Pesti: sanatate, colegi, loc de munca, bonusuri, program zilnic, crize existentiale. Va trebui sa invatati sa  rezolvati acele puncte oarbe ale voastre legate de “ perfectiune, puritate, loc de munca, colegi, sanatate, activitati zilnice”. Amintiti-va, Lilith ramane aproximativ noua luni in fiecare casa.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.