ECLIPSA DE SOARE IN GEMENI SI ZODIILE-10 IUNIE 2021

 

Toate eclipsele aduc schimbari dar schimbari semnificativa ce vor  corecta traiectoria destinului nostru cu sau fara voia noastra. Toate problemele care ne franeaza sau ne impiedica sa ne ducem la indeplinire destinul nostru sunt evidentiate si suntem ajutati sa le dam deoparte, se le eliminam , eu zic ca este de bine. O eclipsa chiar nu ne vrea raul, noi suntem cei care ne facem rau insistand asupra unor lucruri, oameni, care ne frustreza, obosesc, uitand astfel de rolul nostru aici pe pamant. Deoarece Eclipsa de Soare are aportul Nodului Nord in Gemeni(soarta) , suntem provocati sa abordam viata cu curiozitate, gasindu-ne propria lumina si nu doar cea impartasita de ceilalti

Aceasta Eclipsa de Soare este importanta pentru cei nascuti in jurul datei de 10 iunie,  decembrie, martie, septembrie ( semnele mutabile Gemeni, Sagetator, Pesti, Fecioara).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Soare este mai precis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa  de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivati gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti comunicarea si studiile, evolutia personala si cresterea spirituala, cum va folositi cunostintele acumulate. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care va schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Pierderile vin prin lipsa de concentrarea, prin neatentie la documente, prin comunicare acida. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 aprilie vor fi in centrul atentiei si vor fi sustinuti sa descopere puterea mintii, optimismului, starii de bine. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR
Eclipsa  de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe mai mult pe ceea ce faceti cu adevarat prin propriile talente, valori. Acuma, puteti intelege mai bine ce va doriti cu adevarat, ce va intereseaza cel mai mult si ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti si multumiti. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele spirituale.  Aceasta eclipsa poate aduce cheltuieli sau pierderi neplanificate, urmeaza un timp in care trebuie sa fiti foarte atenti la tot ce inseamna bani, castiguri financiare, cum obtineti banii, cum ii cheltuiti. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii, bunurile materiale si spirituale. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Evitati cheltuielile excesive. Pierderile vin prin incapatanare exagerata. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 mai vor fi in centrul atentiei si vor fi provocati sa isi estimeze corect talentele, darurile, valorile. Cu Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, urmeaza o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( bani, valoare personala, iubire, creativitate personala, hobby)care dureaza de ceva timp. Indrazniti, credeti in voi si in talentele voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Energia Eclipsei de Soare chiar in semnul vostru va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Toate eclipsele solare va influenteaza intr-un fel dar cu o eclipsa in semnul vostru, luminile astrale sunt pe voi si va indeamna ( de multe ori prin provocari) sa va schimbat imaginea si personalitatea, sa redefiniti obiectivele personale. Este timpul reinnoirii voastre, este timpul detoxifierii vietii si sanatatii voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Convingerile de baza, modelele relationale, rostogolite in timp, invechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este sa salutati ajutorul primit. Fiti mai atenti la felul cum va prezentati in lume, nu actionati impulsiv. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Eclipsele sunt grele iar voi trebuie sa incercati sa va corectati atitudinea fata de voi insiva, fata de ceea ce puteti face prin individualitatea voastra. Atentie mare la sanatate. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine, probleme relationale. Evitati tendinta de a va crede Dumnezeu. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 iunie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste o transformare majora in viata lor. Cu Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, urmeaza o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( planuri personale, familie, parinti, comunicare, relatii) care dureaza de ceva timp.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Eclipsa  de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singuratate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Activitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Este un timp in care veti cauta singuratatea, sa stati in umbra, concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Cu o eclipsa de soare in acest domeniu din viata voastra, a sosit timpul sa faceti pace cu trecutul vostru, cu tot ceea ce este adunat acolo de la oameni la fapte, sa dati drumul la tot ceea ce este demodat in scopul unui nou inceput. Aceasta eclipsa poate aduce un mesaj important, o revelatie, anumite semne de care trebuie sa tineti seama, o indrumare printr-un vis ( fiti atenti la vise, dormiti cu un creion si un caiet langa voi), un sfat intelept care se poate dovedi a fi un adevarat colac de salvare. Eclipsa pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Pierderile vin prin iluzii, lipsa credintei. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 iulie  vor fi in centrul atentiei, vor fi fortati sa renunte la vechile bagaje emotionale, sa se reseteze si sa imbratiseze noile oportunitati. Cu Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, urmeaza o perioada care incetineste totul, care reaseaza si care vrea sa rezolve unele probleme gresit abordate in trecut. Obtineti o noua perspectiva asupra unui comportament, document, experiente din trecut, care au adus tristete in viata voastra.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Eclipsa de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale care va pot ajuta si sustine. Concentrati-va pe un ideal de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Sunteti  ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, compasiunea si grija fata de oameni, astrologia. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni, puteti sa deveniti sensibili la glasul astrologiei. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru, sa intelegeti ce inseamna compasiunea, ajutorul neconditionat. Activitatile cu copiii(in special cu copiii altora) pot creste. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 august  vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti sa se inconjoare de oameni inovatori, progresivi si cu mintea deschisa. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa eliminati conexiunile care nu va mai servesc, sa descoperiti cine sunt adevaratii vostri prieteni, ce cercuri sociale va fac bine si va ajuta sa va atingeti scopurile.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA
Eclipsa de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Acest lucru nu inseamna sa fiti doar in lumina reflectoarelor ci sa fiti fericiti ca sunteti acolo. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra, in relatia cu un parinte, un barbat, o autoritate, rol jucat in societate, statut social, autoritate personala, destin. Evitati mandria si aroganta, stau in calea succesului. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 septembrie vor fi in centrul atentiei si vor fi condusi prin fel de fel de provocari la cariera, proiectul, pozitia in lume, de care au nevoie pentru evolutia lor. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important. In consecinta, utilizati aceasta perioada pentru a vedea daca sunteti multumiti de cariera voastra, de relatia cu sefii vostri, aveti grija de activitatile din trecut pe care nu le-ati finalizat, fiti mai atenti cum comunicati la locul de munca.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA
Eclipsa de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Descoperirea rolului spiritualitatii in viata de zi cu zi poate fi un obiectiv cheie pentru unii. A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Sunt favorizate “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita. Puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere, va vor atrage foarte mult. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 octombrie vor fi in centrul atentiei si vor fi sprijiniti sa adoptate o noua perceptie asupra vietii, asupra unor vise marete. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati ceea ce credeti despre lume, viata si sa va ganditi la cum va ajuta crezurile voastre sa va construiti viitorul. Fiti pregatiti pentru intarzieri in planurile voastre de calatorii, obstacole sau calatorii anulate. Puteti reface o legatura importanta cu un strain sau cineva plecat in strainatate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Eclipsa de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este un accent deosebit pe ceea ce este cu adevarat al vostru si ceea ce este al partenerului, asociatului vostru. Toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, testamente, sunt puternic energizate acuma. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, posesiunile, relatiile din interes, controlul si manipularea celorlalti, dependenta de banii partenerului, asociatului. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 noiembrie vor fi in centrul atentiei, vor fi fortati sa faca schimbarile necesare corectarii modului de a lucra cu banii, cu valorile materiale si spirituale. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important. Cu rabdare si cu atentie, pot fi rezolvate blocajele( contracte semnate, bani, mosteniri, afaceri, prieteni, ) care dureaza de ceva timp.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Eclipsa de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie. Este un indemn astral catre acele relatii, colaborari valoroase, pentru sufletul vostru. A venit timpul sa invatati ca nimic nu poate fi obtinut fara sprijinul colegilor, partenerilor sau chiar al concurentilor, rivalilor. Actiunile independente trebuie sa astepte iar cooperarea este importanta daca va doriti succes. Nu puteti merge pe cont propriu, sunteti intr-un fel “ la mila altora”. Chestiunile juridice, hotararile judecatoresti, sunt si ele in atentia acestei eclipse. Atentie la problemele legate de lege.  Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 decembrie vor fi in centrul atentiei, vor fi fortati sa faca schimbarile necesare corectarii traseului lor in viata, corectarii modului de a relationa, colabora, cu ceilalti. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important. In consecinta, sunteti ajutati mai mult sa re-examinati si redefiniti problemele dintr-o relatie importanta, din cariera sau un proiect personal trebuie reverificat. Pot aparea provocari si lucruri incurcate, puteti fi mai nelinistiti, pot aparea in lumina unele secrete legate de cariera voastra, de viata voastra sociala.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Eclipsa de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti impinsi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile, si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aceasta eclipsa poate aduce o oportunitate promitatoare.  Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre zilnice, a modului in care va ingrijiti corpul fizic, mintea si spiritul vostru.. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 ianuarie vor fi in centrul atentiei, vor fi fortati sa faca unele schimbari in proiectele de munca. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important. Incercati sa gasiti o noua abordare a tuturor aspectelor de sanatate, a aspectelor de munca, colaborare cu ceilalti, obiceiuri zilnice.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Eclipsa de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, corectati atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copii vostri.
Evenimentele care au loc in apropiere unei eclipse va pot aferi un indiciu despre problemele de care veti fi preocupati in lunile ce vor urma. Pentru voi, temele inspectate de eclipsa tin de iubire, creativitate, convietuirea cu copii vostri, mandrie excesiva, placerile voastre, ceea ce va face sa fiti asemeni unui copil. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Aceasta Eclipsa poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu face parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 6-12 februarie vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti sa isi trezeasca creativitatea, copilul interior si bucuria. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important. Evitati sfeculatiile financiare in aceasta perioada. Fiti mai atenti la anumite promisiuni ce au legatura cu un contract, la banii care trebuie sa vina de la ceilalti, la afacerile voastre.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Eclipsa de Soare in Gemeni va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin. Poate fi finalul unei cariere ce va indeamna sa va legati mai mult de casa, sa dezvoltati ceva benefic in caminul vostru. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Aceasta Eclipsa poate aduce in lumina unele probleme sensibile legate de familie, trecutul vostru, mosteniri de familie. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara. Se poate ca aceasta Eclipsa sa va aduca casa mult visata, partenerul mult visat, puteti intemeia o familie, puteti emigra prinzand radacini in alta tara. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Problemele familiei pot deveni mai complicate si imprevizibile si ar trebui sa investiti mai mult timp pentru a le aborda si rezolva cat mai eficient posibil. O femeie importanta sau mama pot fi implicate in schimbarile aduse de aceasta eclipsa.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 7-13 martie or fi in centrul atentiei si vor fi condusi prin fel de fel de provocari sa descopere ce ii face sa se simta ca acasa. Mercur retrograd de mana cu aceasta Eclipsa de Soare, poate intarzia, incurca, reaseza, reformula, oportunitatile acestui moment astral important. In consecinta, nu fortati lucrurile. Acuma, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara,  de o relatie importanta.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.