HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 7 IANUARIE 2023

Luna Plina pe gradul 16:22 Rac luminata de Soarele in Capricorn ne cere  sa facem un echilibru intre sensibilitatea emotionala a racului si severitatea capricornului, intre atasamentul puternic fata de familie si atasamentul fata de cariera, intre tendinta de ascunderea a racului si nevoia de recunoastere publica a capricornului, intre deciziile schimbatoare ale racului si auto-disciplina capriconului. Acuma, aceasta Luna Plina vine cu daruri pentru cei care si-au facut temele bine si in acord cu destinul lor. Sacul este plin sau gol, divinitatea premiaza sau amendeaza si asta in functie de ceea ce s-a facut de la Luna Noua in Rac din 29 iunie 2022. In timpul acestei lunatii, emotiile si sensibilitatea pot sa creasca foarte mult si ar trebui sa stam cat mai departe de oamenii negativisti, de cei care vor sa ne manipuleze prin rautatile lor.

Este cel mai bun timp pentru rezolvarea tuturor conflictelor, acestea pot fi rezolvate prin cresterea iubirii; mai ales iubirea de sine, repetati continuu “ Eu sunt iubire, eu sunt plina de iubire, ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile”.

Simbolul Sabian al gradului 17 Rac, gradul Lunii Pline este:
Germenul creste in cunoastere si viata”.

Prin acest simbol, aceasta Luna Plina in Rac hraneste cresterea si  expansiunea scopului nostru aici pe pamant indiferent daca vrem sau nu vrem. Dumnezeu a sadit in fiecare dintre noi dorinta de crestere, expansiune. De fapt, cresterea este inscrisa in codul oricarei vietuitoare de pe aceasta planeta. Toate lucrurile cresc. Sub influenta acestei lunatii, suntem ghidati mult mai usor catre ceea ce trebuie sa dezvoltam ca suflet, loc de munca, familie, relatii, dezvoltare personala, gandire, etc. Aceasta Luna Plina in Rac ne va oferi toata hrana de care avem nevoie pentru a ne dezvolta in continuare.

Cu Luna Plina in Rac gradul 17, cei nascuti in jurul datei de 7 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 17 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina in casa a 4-a va aduce apogeuri, finaluri sensibile in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala, patriotism. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti..Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca doarme pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de viata voastra domestica, familie, cariera.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii neasteptate legate de salariu, cadouri si posesiuni, achizitionarea unui imobil. Fluxul de stiri legate de cineva din familie(se poate mama), de proprietatea pe care o detineti sau pe care o veti inchiria in curand, aduce surprize, evolutii in bine.
Chiar daca aceasta luna plina arata apogeul unei situatii din viata voastra, chiar daca ofera un motiv bun pentru a lua o decizie, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu succes dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Marte, seful vostru astral, este inca retrogad pana pe 12 ianuarie, deci nu va grabiti cu schimbarile.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina in casa a 3-a poate aduce apogeuri, finaluri sensibile in relatia voastra cu rudele voastre, in idei, in idealuri, in domeniul religios.  Poate fi o schimbare si in mediul vostru local, ceva este completat sau imbunatatit. Aceasta lunatie va incuraja conversatiile dramatice si mult asteptate. Daca ati evitat confruntarile sau daca ati evitat sa va impartasiti sentimentele adevarate, este posibil sa va spuneti parerea si sa decideti cum vreti sa evolueze  lucrurile. Este momentul perfect pentru a echilibra si imbunatati relatia cu o ruda, cu un vecin. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca doarme pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de rude, comunicarea cu rudele voastre, negocieri, calatorii, straini, planuri cu straini, cunoastere inalta.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Poate aduce si surprize prin calatorii, familie, cariera.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu suces dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina  din casa a 2-a va declansa apogeuri si sfarsituri sensibile legate de viata voastra financiara, salariu, bunuri materiale, stima de sine. Este cea mai buna perioada in care puteti invata sa echilibrati valorile materiale cu cele spirituale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari.
Mercur, conducatorul vostru planetar este retrograd in Capricorn, se opune acestei luni pline si chiar daca doarme pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de finante, afaceri, parteneri de afaceri, tabuuri, relatii secrete.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin  iubire, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de finante, loc de munca, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu suces dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina in casa voastra poate genera apogeuri si finaluri emotionale strans asociate cu identitatea, calea vietii, personalitatea si sanatatea voastra. Se poate sa va pregatiti sa faceti o schimbare uriasa in viata voastra in aceasta perioada. Acesta este momentul perfect pentru a va rasfata si ingriji, pentru a va gandi la un nou look spectaculos, pentru o tunsoare indrazneata, pentru o abordare diferita a relatiilor voastre. Chiar nu este egoist sa va concentrati asupra voastra.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca este adormit pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de relatii, partener, asociat, concurent, planuri personale.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin prieteni, afaceri cu prietenii, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie. Conectati-va cu prietenii. Ei va vor ajuta in mare masura. Renuntati la perspectivele voastre  pesimiste.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de voi insiva, relatiile voastre, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu suces dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina in Rac in casa a 12-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale in subconstientul vostru, permitandu-va sa renuntati la amintirile dureroase sau la ranchiunile fata de tradarile trecute care au circulat in mintea voastra. Aceasta luna plina este momentul perfect pentru a va concentra asupra bunastarii voastre mentale. Sunteti sustinuti sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in munca voastra, in sufletul vostru. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili, care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Volumul de munca curent poate fi perturbat de schimbarile imprevizibile in rutina zilnica astfel incat planurile voastre pot fi date peste cap. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Aceasta luna plina in casa  a 12-a ar putea fi si sfarsitul unui ciclu karmic inconfortabil care va permite sa va eliberati frustrarile si sa porniti intr-o noua calatorie libera de aceeasi suferinta.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca este adormit pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de munca, colegi de munca, sefi, sanatate.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin cariera, profesie, ambitii profesionale, munca, iertare.
Chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu succes dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina in Rac in casa a 11-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de prieteni, proiecte de grup, obiectiv, vise, finantele carierei voastre. Aceasta luna plina ar putea provoca schimbari in cercul voastru social, cum ar fi despartirea de prieteni, conectarea cu oameni noi prin intermediul retelelor sociale si parasirea unei organizatii sau a unui grup cu care nu mai vreti sa colaborati. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Din moment ce Luna Plina este despre sfarsituri, poate fi cel mai bun moment pentru a termina anumite lucruri, pentru a gasi concluzia necesara unui proiect comun, unei prietenii care va destabilizeaza emotional.
Mercur, conducatorul vostru planetar este retrograd in Capricorn si se opune acestei luni pline, si chiar daca doarme pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de iubire, copii, proiecte creative, vacanta.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin studii, diplome universitare, calatorii, straini, credinta, mentori.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de un sustinator de-al vostru, de un proiect comun, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu suces dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina in Rac in casa a 10-a  poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de cariera, reputatie profesionala, statut social, parinti, autoritati. Aceasta Luna plina in casa a 10-a este puternica si va puteti astepta sa aduca finalizarea unui proiect, sfarsitul unui loc de munca si un punct culminant energetic general in care este mai probabil sa primiti recunoastere, atentie si recompense pentru munca grea-poate fi un premiu, poate fi un bonus substantial, poate fi o pensionare. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, recompense si laude, o recunoastere a imaginii voastre profesionale. Pentru unii dintre voi, sunt posibile schimbari in statutul social, pot fi mai accentuate dificultatile profesionale, poate fi si sfarsitul unui contract de munca.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca este adormit pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de familie, parinti, comunicarea cu membrii familiei voastre. Ii puteti vedea cam in ceata, puteti intelege gresit sfaturile lor.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin banii unei afaceri, contracte semnate, banii partenerului de viata, o mostenire, familie, cariera. Este posibila o mare oportunitate financiara.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de cariera si familia voastra, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu succes dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina in Rac in casa a 9-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin care va ajuta sa intelegeti rolul vostru aici pe pamant. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca este adormit pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de rude, comunicare, vecini, calatorii, cartierul in care traiti.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurent, dusman stiut, avocati. Unele chestiuni juridice pot ajunge la apogeu.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de straini si strainatate, rude, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu succes dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina in Rac in casa a 8-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de afacerile voastre, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, investitii, planuri secrete pentru putere, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Probabil ca veti ajunge la sfarsitul unui acord contractual. Aceasta lunatie ar putea aduce si recompense materiale si financiare bruste de la parinti. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri. Este o lunatie destul de transformatoare si surprinzatoare, asa ca de obicei lucrurile pe care le gasiti sau intalniti pot fi din senin. Poate fi un moment al unei cheltuieli neasteptate, legata din nou de altcineva intr-un fel. Poate fi momentul perfect pentru a va elibera spatiul privat de lucrurile de care nu mai aveti nevoie. Puteti pierde o sursa de venit; puteti finaliza o plata, plati o datorie sau puteti avea o cheltuiala din cauza unui partener sau a altcuiva apropiat.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca este adormit pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de bani, salariu, cheltuieli, investitii.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin munca, colegi, proiecte profesionale, rutine zilnice, sanatate.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de afaceri, contracte, finante, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu succes dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina in casa a 7-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de relatiile voastre, fel de fel de acorduri semnate, partener de viata, asociat, rival, chestiuni juridice. Acesta lunatie poate aduce un punct de cotitura semnificativ intr-o relatie. Ati putea decide sa va mutati, sa va logoditi, sa va casatoriti. Pentru unii care stau de mai mult timp intr-o relatie care nu mai functioneza, acest moment astral poate aduce o despartire, un divort. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Poate fi si un moment in care puteti semna un contract important pentru voi.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca este adormit pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie si intarzieri cand vine vorba de actiunile voastre, de planurile voastre personale.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin iubire, copiii, creativitate, vacante, nasterea unui copil.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de relatii, partener de viata, asociat, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu succes dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina in Rac in casa a 6-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de munca, rutinele voastre, activitatea profesionala, relatia cu colegii, biroul vostru, obiceiuri zilnice, sanatatea fizica, emotionala si mentala. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra. Unele probleme legate de munca si sanatate pot ajunge la apogeu.
Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca. Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, certuri, discutii aprinse la locul de munca ce va pot afecta sanatatea.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca este adormit pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie cand vine vorba de ghidarea voastra, de vibratiile subtile, de intuitia voastra, de prezenta divina din voi.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin familie, casa, radacinile voastre, parinti, stabilitatea voastra emotionala.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de munca, activitati zilnice, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu succes dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina in Rac in casa a 5-a poate aduce apogeuri si finaluri emotionale legate de persoana iubita, relatii romantice, copii, proiecte creative, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, grupuri ciudate.  Puteti culege roadele unui proiect creativ la care poate ati lucrat anterior. Poate fi un moment in care sentimentele copilului ies la iveala, daca copilul vostru a ascuns ceva de voi, atunci acesta este un moment in care deveniti constienti de asta.
Mercur retrograd in Capricorn se opune acestei luni pline si chiar daca este adormit pana pe 18 ianuarie, poate aduce confuzie cand vine vorba de prieteni, proiecte comune, obiective viitoare.
Uranus retrograd in Taur este mediatorul acestui moment tensionat si poate aduce evolutii si evenimente neasteptate prin rude, vecini, noi modalitati de comunicare si evenimente noi in cartierul votru. Veti descoperi ca sunteti predispusi la revelatii care va ajuta sa iesiti din vechile credinte. Imbratisati-va gandurile neconventionale.
Chiar daca aceasta luna plina ofera un motiv bun pentru a lua o decizie legata de o relatie de dragoate, de un proiect creativ, chiar daca ideile si conversatiile care au loc in aceasta perioada pot fi puncte de cotitura importante, acestea pot fi puse in practica cu succes dupa 18 ianuarie cand Mercur termina miscarea retrograda. Grabiti-va incet!

 Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.