HOROSCOPUL ECLIPSEI TOTALE DE LUNA IN TAUR-8 NOIEMBRIE 2022

Eclipsele sunt instrumente astrologice prin care Universul ne atrage atentia si ne forteaza sa privim cat mai profund la problemele pe care le ascundem sau pe care refuzam sa le rezolvam. Toate problemele  amanate, nerezolvate sau care ne macina sufletul (luna) sunt evidentiate de aceasta eclipsa dar in acelasi timp ne spune intr-un limbaj karmic ca a venit timpul  pentru o schimbare.

Eclipsa de Luna in Taur va aduce destule crize, surprize, eliberari, vindecari sau transformari, in ceea ce priveste resursele si finantele partajate, afacerile, veniturile unui loc de munca, planuri facute in secret, pamant, mama pamant,  viata de zi cu zi si posesiunile materiale, afaceri mici, afaceri mari, structura vietii noastre de zi cu zi. Aceasta eclipsa este o oportunitate de a ne indeparta de tot ceea ce ne complica viata, de durere si tulburare. Este o sansa de a ne concentra pe simplitatea vietii si de a o folosi pentru a ne vindeca. Este cel mai bun moment pentru a gasi raspunsuri simple la cele mai complexe subiecte ale vietii. In loc supraanalizam totul, aceasta eclipsa in taur ne incurajeaza sa ne urmam instinctul si sa nu-l punem la indoiala. Si in liniste, gasim raspunsurile pe care le cautam. Iar cea mai simpla solutie este cea corecta. Cu Saturn in Varsator in aspect de careu conflictual cu aceasta eclipsa, trebuie sa incetinim, sa luam lucrurile mai usor. Domnul timpului nu iubeste scurtaturile si provoaca probleme serioase celor care o fac. Dar Uranus conectat la aceasta Eclipsa de luna ne indeamna sa acceleram lucrurile. Cel mai bine este sa nu fortam schimbarea dorita, ci sa ne adaptam la  conditiile in schimbare. Este important sa fim atenti la domeniile vietii unde apar problemele si sa incercam sa le rezolvam deoarece aceasta eclipsa va evidentia ce domenii din viata noastra nu mai functioneaza in interesul nostru.

Emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator in special pentru cei nascuti in semnele fixe Taur, Scorpion, Leu, Varsator ( cei nascuti in jurul datei de 8) dar si pentru cei cate au planete in harta lor natala pe gradul 16 in orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa de Luna este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu banii, securitatea financiara, bunuri materiale, afaceri, banii partenerului de viata, relatii profunde. Ati putea primi un impuls cosmic pentru a face niste modificari in sectorul vostru financiar, sa nu va mai agatati de fel de fel de metode invechite de a face bani, sa indrazniti sa faceti o schimbare, sa cautati un loc de munca mai bine platit, sa aveti mai multa incredere intr-un talent de-al vostru pe care il puteti valorifica. Problemele legate de bani sunt in centrul atentiei la fel si problemele legate de afaceri, manipulari, acorduri semnate, jocuri ascunse pentru putere.. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile par a fi inevitabile. Pot fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheltuieli. . Fiti atenti la bugetul vostru sau la alte chestiuni legate de bani, pentru ca pot veni surprize mari. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care va poate ajuta sau forta sa scapati de lucrurile, oamenii, grupurile, proiectele comune, de care nu mai aveti nevoie. Acelasi lucru este valabil si pentru sperantele si dorintele voastre.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Pentru voi acestea au legatura cu obiectivele personale, imaginea voastra, relatiile voastre. In urmatoarele sase luni, aveti posibilitatea sa va schimbati imaginea sau sa redefiniti asteptarile intr-o relatie, afacere. Poate fi o perioada care va sensibilizeaza foarte mult, ca si cum ati fi imbracati cu emotii. Este cel mai bun moment pentru a face un echilibru intre nevoile voastre personale si nevoile celorlati dar asta cu intelegere si respect pentru ambele parti. Aceasta eclipsa se refera la voi, la visele voastre, la credinta voastra, la increderea in divinitate. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra personala. Indrazniti sa va schimbati, sa nu va pese prea mult de ceea ce gandesc ceilalti, este viata voastra si nu a lor. Aceasta eclipsa actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, asupra relatiilor voastre si va ramane in picioare doar ceea ce este benefic pentru viitorul vostru. Sa aveti o eclipsa in Taur este o invitatie cosmica de a va transforma viata. Ce vreti in viata voastra? Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile par a fi inevitabile chiar daca de obicei sunteti rezistenti la schimbare. Luati in considerare acest moment ca un apel de trezire din cosmos, care va intreaba daca aveti nevoie de o gramada de “aprecieri si posesiuni” pentru a va simti cu adevarat valorosi. Pentru cei care au muncit din greu, pot aparea roadele eforturilor lor in moduri neasteptate. Puteti intelege lucrurile la un nivel complet nou. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator. Cariera, locul in societate, reputatia, sunt recompensate sau amendate de energia saturniana asta in functie de faptele cu care dovediti realizarile voastre in acest domeniu.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu munca in folosul celor multi, beneficiile legate de dezvoltarea voastra spirituala, sanatate, proiecte de munca, colegi, credinta. Aducerea in lumina a unor probleme ascunse de multa vreme nu trebuie sa va mire acuma iar aceasta eclipsa va poate ajuta sa vedeti mai clar ce puteti face. Din moment ce casa a douasprezecea guverneaza agendele secrete, planurile facute in spatele usilor inchise, dusmaniile secrete, radarul astral poate dezvalui un secret, probabil va va lua prin surprindere dar nimic nu poate fi ascuns pe vecie. Una din marile lectii aduse de aceasta eclipsa pentru voi este sa invatati sa traiti cu mai multa compasiune, intelegere pentru cei din jur. Sunt posibile probleme de sanatate, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile par a fi inevitabile in obiceiurile zilnice, in proiectele de munca, planuri facute in spatele usilor inchise. Orice lucru pe care l-ati ascuns celorlalti sau de voi insiva va aparea si va trebui tratat. Este un moment bun pentru a clarifica vechile probleme. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care poate aduce unele obstacole in relatia cu strainatatea, cunoastere inalta, straini, lege si aplicarea legii, hotarari judecatoresti, afaceri, bani multi. Nu uitati ca o eclipsa schimba regulile jocului.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu activitatile de grup, prieteni, organizatii, munca in echipa, iubire, copii, proiecte creative. Aceasta eclipsa va reaminteste ca nu trebuie sa ramaneti ancorati in trecut, sa adaugati ceva nou relatiilor voastre de prietenie, idealurilor voastre. Se poate ca acest moment astral sa aduca un eveniment major care implica un copil sau un partener romantic, poate fi punctul culminant al unui proiect creativ,  sunteti rasplatiti intr-un mod neasteptat intr-un proiect profesional, va puteti ocupa de o munca suplimentara sau de o alegere importanta pentru un grup de care apartineti profesional. De asemenea, este posibil sa va simtiti putin mai liberi prin incheierea unei asocieri cu un grup sau o organizatie de care sunteti legati de mult timp. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile par a fi inevitabile in idealurile si prieteniile voastre, in sperantele si asteptarile voastre. Puteti descoperi ceva despre un prieten, un grup de prieteni. Noile prietenii vor veni in mod neasteptat pentru a va aduce o viziune asupra lumii complet noua, care va modifica simtul identitatii si, ulterior, modul in care interactionati cu lumea. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care arata ca pot aparea unele obstacole in afaceri, resurse comune cu partenerul de viata, finante.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu cariera, proiectele profesionale, statut social, imagine publica, familie, neam, camin. Echibrul dintre viata profesionala si viata personala poate deveni o transformare importanta iar printr-o serie de rasturnari neasteptate, puteti fi catapultati mai aproape de calea adevarata. Eclipsa va aduce la suprafata orice nemultumire ascunsa in sufletul vostru, va forteaza mana si ar fi bine sa nu va luptati cu schimbarea. Daca actuala cariera nu va mai multumeste veti fi fortati sa opriti lucrul si sa cautati altceva, sunteti condusi exact unde trebuie, doar trebuie sa aveti incredere. Aceast? eclipsa poate aduce si o promovare sau o functie de conducere care va permite sa va impartasiti experienta unui grup de oameni. Urmatoarele luni vor pune accentul si pe familie, radacinile voastre. Marea lectie cosmica aici este flexibilitatea, sa va adaptati schimbarilor care sunt pentru binele vostru. Nu actionati in graba, gasiti o modalitate de a va linisti, incercati sa luati din focul care va cuprinde doar acea scanteie benefica succesului, planurilor voastre de viitor. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile par a fi inevitabile in cariera voastra, in ambitiile voastre profesionale, in familia voastra. Acest aspect poate aduce o schimbare neasteptata in cariera voastra si care permite o mai mare independenta in munca voastra. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care poate aduce obstacole in relatiile voastre apropiate. Nu va grabiti cu deciziile.

FECIOARA  / ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu convingerile personale, studii, credinta, straini, lege, rude, comunicare, rude. Calatoriile, spiritualitatea, educatia, comunicarea cu rudele voastre si problemele create de acestea sunt urmarite de radarul acestei eclipse si se poate sa culegeti anumite realizari sau la polul opus, puteti constientiza ca trebuie sa schimbati ceva. Mare atentie in legatura cu strainatatea, cu strainii, cu un curs, incercati sa respectati regulile deoarece pot iesi in lumina anumite lucruri gresite voit sau nevoit. Ceva din trecut legat de studii, strainatate, deplasari pe distante mari, rude, comunitatea in care traiti, poate gasi o rezolvare pe termen lung sau se poate sfarsi intr-un mod imprevizibil. De asemenea, aceasta eclipsa ar putea dezvolta o instabilitate in opiniile morale sau religioase, probleme cu strainii, in calatorii. Dar poate fi si punctul culminant sau un inceput important in domeniul educatiei, oportunitati legate de un proces, sau alte probleme juridice. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile imprevizibile vin prin idei si credinte noi. Veti fi stimulati sa invatati lucruri noi, puteti vedea lumea dintr-un unghi diferit, imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator care poate sa aduca obstacole in tot ce tine de munca, colegi, sefi, proiecte la locul de munca, sanatate.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu banii obtinuti prin fel de fel de acorduri semnate, relatii intime, banii partenerului de viata, planuri secrete, jocuri ale puterii, mosteniri. Deci finantele comune, un plan de afaceri, o investitie, secretele si relatiile ascunse ar putea iesi in lumina acuma. De asemenea, se poate ca aceasta eclipsa sa va aduca un castig neasteptat intr-o afacere, puteti termina sau incepe o afacere, ar putea exista unele schimbari care sa implice o colaborare, o investitie, o afacere imobiliara. Este cel mai bun timp pentru a face ordine in veniturile si creditele voastre, in datoriile financiare sau de alta natura. Acest moment astral vine cu lectii despre bani multi, putere sau alte lucruri despre care credeti ca va fac mai puternici. Trebuie sa intelegeti ca atat valorile materiale cat si cele spirituale sunt la fel de importante in viata voastra si se poate ca aceste eclipse sa va atentioneze, indrume si catre lumea oculta. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile imprevizibile tin de contracte, finante, afaceri, resurse comune, mosteniri. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator ce va cere sa fiti mai responsabili si maturi in relatia cu persoana iubita, cu copii vostri.

SCORPION / ASCENDENTUL IN SCORPION 

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu relatiile voastre, proiectele personale, modul cum relationati, cum va respectati angajamentele. Acuma, eclipsa agita iarasi lucrurile in relatiile voastre, casnicie, partener, asociat, dusman. Eclipsele sunt renumite pentru schimbari importante, sortite, elimanand tot ceea ce nu mai este necesar si in acelasi timp ajutandu-va sa gasiti ceea ce aveti nevoie pe mai departe. Multi Scorpioni pot decide sa divorteze, altii pot decide sa isi oficializeze relatia. Relatiile sau problemele legate de sotie, partener, asociati in afaceri, sunt in centrul atentiei. Important este sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Trebuie sa constientizati ca problemele intr-o relatie nu tin doar de o persoana. Daca o relatie nu mai functioneaza, aceasta eclipsa va da curajul necesar sa rupeti relatia. O conexiune inflacarata se poate transforma rapid intr-o relatie cu inel. Eclipsele, desi imprevizibile, va obliga sa va extindeti si sa deveniti versiuni mai bune ale voastre. Iar asta o veti face prin relatiile voastre. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile imprevizibile tin de relatii, familie, legaturile de familie, camin, un parinte. Exista atitudini care trebuie schimbate, sa dati deoparte vechiul model de relationare. Libertatea si flexibilitatea sunt teme importante acuma.Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator ce aduce in atentia voastra unele probleme de rezolvat si care au legatura cu parintii vostri, familia voastra, mosteniri de familie, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, comunicare acida.

SAGETATOR  / ASCENDENTUL  IN  SAGETATOR

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu rutina zilnica, munca voastra, sanatate, relatiile de la locul de munca, credinta, relatiile ciudate si karmice, compasiune, ajutor neconditionat. Cum Eclipsa de Luna este de fapt o Luna Plina, plina, plina, ce are inregistrate toate nemultumirile voastre legate de munca, relatii, acest moment poate fi o oportunitate excelenta pentru a renunta la un loc de munca, la o relatie toxica  si in acelasi timp va deschide drumul catre ceva nou, benefic voua. Grijile obsesive legate de anumite reguli, detalii, de perfectune, pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati, probleme de sanatate. Aceasta Eclipsa poate antrena si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, incercati sa nu va certati cu colegii, cu sefii. Daca proiectele de la locul de munca va multumesc, aceasta eclipsa poate veni si cu daruri, avansari, o functie importanta, un curs de perfectionare. Puteti utiliza acest val energetic pentru a face schimbarile necesare in munca, in obiceiurile voastre zilnice, in modul cum priviti sanatatea voastra. O problem? de sanatate ar putea veni la lumina. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile imprevizibile tin de munca, colegi, sanatate, comunitatea in care traiti, rude, credinta. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator ce va cere sa rezolvati problemele pe care le tot amanati si care au legatura cu o calatorie, rude, documente, finante.

CAPRICORN  / ASCENDENTUL  IN CAPRICORN

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu iubirea, interesele voastre creative, speculative dar si relatia cu copii vostri, idealurile si prietenii vostri. O poveste romantica se poate sfarsi, pot aparea in lumina anumite secrete despre un iubit/iubita. Este posibil ca un copil sa aiba mai multa nevoie de voi deoarece se poate confrunta cu un inceput nou si important. Poate fi o stire importanta despre un copil, o sarcina, un botez, o petrecere importanta. Puteti culege roadele unui proiect creativ. Eclipsele de Luna dezvaluie ceea ce trebuie modificat sau aruncat. Ele sunt prezente pentru a va ajuta sa cresteti, sa deveniti versiuni mai bune. La ce trebuie sa renuntati pentru a crea mai multa fericire si creativitate in viata voastra?
Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile imprevizibile tin de relatiile voastre de iubire, in finante, grupuri de care apartineti. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator ce poate aduce problem de rezlvat legate de finante, valoare personala, bunuri materiale.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Eclipsa  de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu familia, casa, parinti, cariera, proiecte profesionale. Unii dintre voi ar putea sa cumpere sau sa vanda o proprietate, altii isi pot schimba locuinta daca stau cu chirie, sau pot obtine o noua oferta de munca care necesita o alta locuinta. Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Se poate ca cineva din familia voastra sa va solicite ajutor. In aceste zile, exista o puternica influenta a soartei, karmei, ce poate aduce o rasucire majora in viata de familie, camin, cariera. Unul din parinti( mama) sau o femeie importanta ar putea fi mesagerii importanti pentru voi in aceste zile si in urmatoarele saptamani. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbarile imprevizibile tin de familie, camin, viata de familie, parinti. Vechile legaturi cu trecutul pot fi rupte, ceea ce poate fi suparator la inceput, dar serveste pentru a va elibera de vechile tipare si obiceiuri care v-au inabusit cresterea. Viata de familie poate fi modificata din cauza unor evenimente neasteptate. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator ce va cere sa fiti realisti cu voi insiva, sa va invatati limitele, sa va maturizati. Cheia succesului este disciplina, ordinea.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Eclipsa de Luna in Taur este a doua din seria eclipselor pe axa Taur-Scorpion care vor dura pana in octombrie 2023. Eclipsele sunt reporniri cosmice care aduc schimbari sortite si transformari semnificative. Iar pentru voi, acestea au legatura cu comunitatea in care traiti, invatamant, modul cum comunicati, cum ganditi, transport, vecini, rude, tineri. Poate fi un eveniment major in viata unui frate( sora)  de-al vostru, puteti primi o veste ce va ia prin surprindere, puteti primi o oferta spectaculoasa din strainatate. In aceste zile si in urmatoarele saptamani, puteti obtine o perspectiva complet diferita asupra unui document, act, studiu. Fiti pregatiti pentru o propunere interesanta, pentru o afacere cu o persoana din mediul vostru zilnic. Casa trei tine si de vecini, cartierul in care locuiti, asa ca, aceasta eclipsa ar putea aduce unele modificari si aici. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru, puteti calatori mai des, este un timp ce va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa invatati ceva nou, sa va schimbati masina. Fiti mai atenti in trafic, calatorii. Eclipsele de Luna sunt despre sfarsituri si eliberari, aratandu-va ce trebuie sa inlaturati pentru ca energia noua sa apara in a treia casa ce tine de  comunicare, documente, mintea voastra, vecinii vostri. Cu Uranus de mana cu aceasta eclipsa, schimbari imprevizibile au loc in comunitatea in care traiti, pot fi invitatii neasteptate, o stire importanta, o calatorie neasteptata. Schimb?rile haotice, imprevizibile si de-a dreptul perturbatoare pot aparea prin comunicare, calatorii pe distante. Deranjul acestui moment astral este intretinut si de Saturn in Varsator ce va cere sa scapati de poverile inutile, de bagaje emotionale in exces, de prietenii falsi.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.