LILITH IN PESTI -28 IUNIE 2010 ORA 08:35- ORA ROMANIEI

astro_2gw_310_lilith_in_peste.43662.29215

In mitologie , Lilith –Luna Neagra apare ca prima femeie a lui Adam, dar , foarte repede au inceput certurile si neintelegerile in acest cuplu mitologic din cauza refuzului lui Lilith de a se lasa dominata de Adam, de fapt, Lilith nu a vrut sa domine( asa cum a vrut Adam) , ea a vrut egalitate , a vrut sa traiasaca intr-o relatie in care “ si eu , si tu , suntem la egalitate”. Neintelegandu-se in nici un fel si nevrand sa se supuna lui Adam, Lilith paraseste gradina Edenului, refuzand sa se mai intoarca . Accepta sa devina regina “intunericului”iar prin faptul ca a refuzat sa se supuna,   dorind de fapt egalitate , ea a devenit o forta daruind omului o constiinta a fortelor demonice . Lilith vrea drepturi egale, apare noaptea si iar dispare, ajuta la arderea focului interior, daca focul arde in continuare putem aprinde fantezia sufletului, apar imagini , se trezesc dorinte, se naste o forta de miscare , vraja incepe sa functioneze si incepem cautarea  Lilith este cea care ne trezeste din letargie prin multe nelinisti interioare si dorinta de miscare, ne impulsioneaxa sa gasim noi relatii , cere de la noi constiinta, viata si crestere, dar toate acestea au nevoie de sacrificiu , toate evenimentele din viata noastra nu pot exista fara sacrificii, unde negam sacrificiu acolo negam de fapt viata , daca vrem doar sa pacalim printr-un asa zis sacrificiu , acolo ,  de fapt,  atragem supararea in viata noastra. Lilith nu a fost alungata din Rai, ea a plecat in semn de protest , nu a vrut sa se intoarca si atunci a atras asupra ei un blestem. De bunavoie a renuntat la locul ei , daca parasim pe cineva , sa nu ne mire daca trezim in persoana respectiva confuzie, frustrare, tristete, manie, trebuie sa avem in vedere ca in supararea ei, persoana respectiva ne poate trada sau chiar blestema .

Lilith este mesagerul lumii noastre intunecate , ea aduce la suprafata adancimile noastre , ea ne elibereaza , intermediaza intre zei si oameni, , este identificata cu “ cunoasterea”. Sa nu uitam ca Lilith avea cunoastere , ea dovedeste acest lucru prin pronuntarea numelui ascuns al lui Dumnezeu inainte de a pleca din Rai, de fapt ea paraseste Raiul cu aceasta cunoastere si tocmai de aceea ea va atrage blestemul asupra ei prin refuzul de a se intoarce..

Astrologic vorbind , Lilith nu este o planeta , este unul din focarele eclipticii Lunii, intr-un focar al eclipticii  Lunii se afla Pamantul, in celalalt focar  dar si cel mai indepartat punct –apogeul lunar –locul in care luna se afla in pozitia cea mai indepartata de pamant, se afla Lilith, putem vorbi de un “ centru gol” accentuat ce reprezinta partea intunecata a naturii noastre , adancimile ascunse pe care le simtim dar nu vrem sa le recunoastem , este baza pesonalitatii noastre ascunse si un “adevar socant “ despre noi  pe care de multe ori il negam , putem vedea in Lilith un dualism al refuzului si acceptarii, un refuz de a vedea adevarul in legatura cu noi insine si acceptarea acestuia care deschide usa evolutiei, si prietenia cu Lilith . Priapul este punctul aflat in opozitie cu Lilith si se gaseste in punctul in care Luna se afla in pozitia cea mai apropiata de Pamant-perigeul lunar. Lilith parcurge toate semnele zodiacale in aproximativ 9 ani, un semn zodiacal il parcurge in aproximativ 9 luni ( cam 3,3 grade pe luna ).

Axa Lunii Negre (Lilith –Priap) este o axa cu un potential urias al evolutiei, cresterii noastre, accentueaza legatura directa dintre lumea noastra intunecata si raiul nostru, este locul , drumul, omul ce ne ofera  cunoastere, este gradina din care putem culege fructele cunoasterii sau putem sa ne umplem de indoieli. Asa cum Lilith a plecat din gradina Edenului cu “ cunoasterea “ asa si aceasta axa poate fi privita ca o gradina in care un pom al cunoasterii ne asteapta sa-i mancam roadele, cu cat aceste fructe vor fi mancate mai incet, adica putem cunoaste numai pas cu pas procesele noastre mentale, fizice si sufletesti , putem deveni cunoscatori. Tranzitele lui Lilith  aduc intalniri cu oameni care reflecta continuturile noastre reprimate si lipsurile noastre , initiaza si mediaza , ne da acces la cunoastere, suntem ajutati in directia vindecarii, pune in miscare  “ atractia “ sau “respingerea “, apare dorinta , apar experiente adesea inevitabile , obsesive , pune degetul pe rana fascinatiilor noastre cele mai ascunse  , de noi depinde daca dam acestora un caracter distructiv sau unul evolutiv .

“ Vartejul “ produs de Lilith ne va pune fata in fata cu ceea ce trebuie trait  adesea cu o teama subtila , ne va conduce spre dorintele cele mai primitive ale subconstientului nostru, ne va dezvalui care este cea mai puternica dintre nevoile noaste imediate , de cele mai multe ori ,  tranzitul lui lilith poate fi privi ca o hartuire , de noi depinde daca vom risca pentru a obtine ceea ce ne lipseste.
Odata cu intrarea lui  Lilith in Pesti in iunie 2010 va trebui  sa invatam sa rezolvam acele puncte oarbe ale noastre legate de religie, credinta,  compasiune ,sacrificiu. Luna Neagra in Pesti amplifica concentrarea asupra orizonturilor infinite , de multe ori se poate vorbi de o atitudine de “ neinteles “ de cei din jur abordand cu toata puterea o ‘lume proprie “ ce te tine departe de realitatea inconjuratoare . Din cauza fricii de a nu pierde ceva din  idealurile noastre  , de a crede in ceva care de mult a apus , putem suporta in aceasta perioada diverse constrangeri din partea celorlati . Lilith in Pesti amplifica nervozitatea , psihicul schimbator, durerile sufletului , da indecizie, ezitare,  fantezii , ambitii ireale . In relatii poate aparea o naivitate aproape uluitoare , viata intima poate deveni destul de haotica , dezamagirile sunt destul de frecvente , este un timp al relatiilor in care unul va deveni victima celuilalt . Timiditatea merge mana in mana cu durerea in aceasta perioada, din cauza timiditatii de multe ori apare fuga de relatii sau se poate alege un partener cu mare putere de manipulare ce aduce duurere , de fapt durearea reprezinta pentru Lilith in pesti o placere . Nevoia de a avea in preajma , de a iubi pe cineva este patologica , apare ca o fatalitate. Utilizata in sens pozitiv, Lilith poate da o mare intuitie ,inclinatii spirituale , talent muzical, talent artistic ,  lucru cu oamenii ,  in special  in acele meserii in care se lucreaza cu sentimentele ( artistii,muzicienii ). Datorita hipersensibilitatii induse de Lilith in pesti , se poate vorbi de o receptivitate destul de mare la energiile negative ale oamenilor ,la vibratiile negative din mediul inconjurator , receptarea mesajelor telepatice . Lilith in pesti amplifica greselile legate de religie, invataminte spirituale , durere, teama , purificare , sacrificiu pentru altii , dorinta de a ajuta neconditionat pe altii  trebuind sa invatam care persoane merita sacrificiu si sprijinul nostru. Cu Lilith in pesti va trebui sa invatam sa ne protejam valorile personale incetand de a ne mai considera victime , sa stam departe de suferinte , drame ,  sa aducem puritatea , pacea ,  simplitatea in viata noastra . Trebuie evitat fanatismul , situatiile vagi ,  sectele ,magia , obiceiurile proaste . Karma lui Lilth in pesti se poate purifica prin rugaciuni adevarate pline de dragoste , prin restabilirea relatiei adevarate cu Dumnezeu , acest lucru trebuie sa primeze in urmatoarea perioada, sa constituie principala  valoare cultivata in viata noastra .

Voi reveni

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Iti multumesc foarte mult pentru aceste informatii de mare valoare! Cum influenteaza Lilith in Pesti o persoana nascuta in semnul zodiacal Pesti si cu ascendentul in Pesti? Multumesc! Maria

  2. adriana in asentimentul tuturor celor nascuti in zodia Pestilor, te rog mult incearca sa postezi si pentru noi felul cum ne afecteaza sau ne influenteaza acest tranzit
    la ce ne asteptam, cateva sfaturi pt noi pt a trece cu bine aceasta perioada…
    multumiri anticipate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.