ECLIPSA TOTALA DE SOARE IN RAC -11 IULIE 2010 ORA 22:40 –ORA ROMANIEI

eclipsa

O Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua atunci cand Sorele si Luna ocupa acelasi grad zodiacal in apropierea unui Nod Lunar, sunt  energii noi de o intensitate mult mai mare asociate cu noi inceputuri , uneori aceste inceputuri pot fi radicale , este ca si cum incepi sa scrii un nou capitol in viata ta ,alegi o noua directie, o noua viata . In cazul Eclipsei  totala de Soare , Luna este foarte aproape de Pamant in aliniere perfecta cu Soarele  , Luna este suficient de mare pentru a bloca in totalitate lumina de la Soare ,   aceasta eclipsa dureaza 5 minute si 22 secunde in faza ei maxima.In astrologia veche se spune ca de obicei eclipsele se formeaza in zonele nelocuite de oameni , atunci cand calea eclipsei trece peste zone populate atunci se poate vorbi de un impact direct a energiei eclipsei asupra acestor zone.

Eclipsa totala de Soare din 11 iulie 2010 are loc in faza de Luna Noua in Rac  ( Soarele in Rac este in conjunctie cu Luna in Rac)  gradul 19:24 in apropierea Nodului Sud Lunar in Rac 11:58. Este bine sa stim ca o eclipsa este un proces dinamic care de multe ori coincide cu  schimbari importante , ea contine o imensa energie ce poate aduce destabilizare, activitatea ei se poate simti la scurt timp dupa producerea ei iar in unele cazuri chiar inainte de eclipsa . Pentru unii influenta eclipsei poate fi subtila in timp ce pentru altii poate fi destul de intensa indicand noi inceputuri, schimbari radicale , stiri neasteptate, surprize de tot felul.  Aceasta eclipsa totala de Soare in Rac are o influenta deosebita asupra semnelor cardinale (cei nascuti in jurul datei de 11 a acestor semne zodiacale ) .
Eclipsele maturizeaza prin bine sau rau, prin inceputuri sau sfarsituri,   stiu  atat de bine sa corecteze traiectoria destinului nostru, ne pot face sa intelegem anumite lucruri, ne pot rasplati dar si pedepsi.
La nivel personal,  eclipsa de soare poate avea un impact imens asupra vietii noastre cand face un aspect de conjunctie, opozitie sau careu cu o planeta natala , sugereaza ca destinul lucreaza in favoarea noastra , creaza o noua directie , este timpul pentru ceva nou ,cu cat ne vom opune mai mult acestei noi directii cu atat putem avea mari probleme,  inclusiv de sanatate . Cel mai bine ar fi sa imbratisam noua directie,  sa lasam vechile modele sa moara iar toata energia sa o folosim in ceea ce ne ofera o eclipsa de soare adica , noi inceputuri.  Eclipsele aduc trezirea,constientizarea ,iluminarea unei noi directii,cu cat ne vom opune noilor directii  cu atat mai mult viata noastra devine mai grea .Starea de agitatie face parte din zilele premegatoare unei eclipse , in aceasta agitatie imensa ar fi bine sa ne ocupam de ceea ce vine in mod neasteptat la noi ,” neasteptatul” poate solutiona multe probleme din viata noastra Am putea vedea energia unei eclipse ca UN CUVANT CHEIE la care avem acces , aceste cuvinte vor sti sa deblocheze destinele noastre .

astro_2gw_247_eclipsa_de_soare_iulie_2010.62833.3013

Ascendentul momentului maxim al Eclipsei totale de Soare este in Varsator,  vorbim de un ascendent fix de aer ce ne induce o energie ce ne indeamna spre independenta , actiunile umanitare si drepturile celorlalti reprezinta “partea de sus “ a tuturor lucrurilor ce urmeaza a fi facute ,participarea la activitatile de grup reprezinta iarasi o prioritate .Este o energie ce ne trimite catre necunoscut , stiinta, tehnologia , calculatoarele, astrologia , ocultismul,muzica reprezinta zone de interes pentru noi toti. Destul de ciudat, dorinta de a merge pe propriul drum ne va conduce spre activitati de grup care promit lucruri bune pentru umanitate , devenim sociabili,prietenosi dar prea putin vom avea timp de analiza sentimentelor ,idealismul, independenta , nervozitatea , agitatia ,intuitia si inteligenta se vor combina cu abordarea inovatoare a tuturor lucrurilor . Chiar daca aceasta energie ofera deschidere catre idei noi ,  in acelasi timp  ofera si multa incapatanare ,inflexibilitate ,tendinta de a forta pe altii sa accepte propriile idei ,nu este o energie ce ofera capacitatea de a fi atenti la micile detalii  ci doar pentru imaginea de ansamblu , acest lucru poate provoca ignorarea nevoilor celor apropiati.Ascendentul in Varsator induce o energie ce ne poate face imprevizibili,comportamentul nostru poate fi unul plin de contradictii, devenim observatori foarte buni deducand ceea ce trebuie sa facem,devenim ‘asi ‘ in incurcarea dar si in functionarea lucrurilor .
Guvernatorul ascendentului este  Uranus in Berbec  aflat in miscare aparent retrograda in casa I ,asta inseamna actiuni imprevizibile ,nemultumire,comportament ciudat si inedit ce reuseste sa sperie . Problema acestei energii deriva din dorinta de a forta oamenii sa aiba aceleasi idei dar si acelasi comportament, ar fi bine sa incercam sa lasam oamenii sa “ functioneze “ dupa propriile idei si intuitii.Energia uraniana( imprevizibilul,neobisnuitul,socul) devine  energiea  cosmica  ce va guverna urmatoarele luni , va nuanta ansamblul vietii noastre atat la nivel de experinte cat si la nivelul interactiunii cu cei din jurul nostru.
Neptun in Varsator in conjunctie cu ascendentul in Varsator accentueaza toate caracteristicile neptuniene , devenim confuzi, nelinistiti dar si plini de imaginatie,intuitie, compasiune .Lilith in Pesti in casa I accentueaza dificultatile relationale datorita dorintei de independenta, autonomie, eliberare de orice constrangere ,de orice situatie carte necesita un compromis.
Casa VII –casa parteneriatelor in Leu arata o puternica inclinatie catre pasiune, activitati artistice ,loialitate , respect . Apare sansa unor mariaje din dragoste care aduc fie reputatie , fie o elevare sociala. Guvernatorul casei VII este Soarele in Rac gradul 19:24 in conjunctie cu Luna in Rac si in apropierea Nodului Sud lunar in Rac in –Eclipsa de Soare in Rac gradul 19:24, asta inseamna experiente noi in domeniul parteneriatelor, plasarea guvernatorului in casa  V  este un indice al unor casatorii din dragoste dar si atractia catre viata mondena . In semnul Racului, energia solara devine o energie dinamica ce da viata viselor, imaginatiei , sensibilitatii, instinctului matern,  apartenentei la o familie , un clan. Aceasta energie solara hraneste spiritul intors spre interior, ne intoarce spre trecut , ne face adeseori tematori, ne da capacitate de a reactiona cu forta la stimulii exteriori mai ales daca acestia sunt perceputi ca amenintatori.

Soarele in Rac  accentueaza sensibilitatea ,compasiunea ,nevoia de siguranta ,stabilitate ..Spiritul de toleranta, tandretea , blandetea si dorinta de a ajuta sunt cele mai frapante calitati, vom dori sa fim rasfatati , sa facem ceea ce vrem  fara ca nimeni sa ni se opuna . Sensibilitatea si romantismul detesta constrangerile si induc dorinta atmosferei senine , tandre, delicate , de rafinament . Energia o putem  consuma in lupta cu dificultatile marunte ,in detectarea obstacolelor imaginare  si in evitarea pozitiilor de ridicol, adesea si ele inchipuite . Preocuparea fata de profunzimi permite ca in momentele dificile sa fim  un consilier pretios  si un sustinator de valoare prin rapiditatea deciziei , sigurantei rationamentului .Aceasta energie solara ofera  mult orgoliu ,  multa disimulare,  calmul  aparent ascunde un caracter nabadaios , schimbator( exacat ca si luna care trece repede prin semnele zodiacale , acuma este intr-un semn , peste doua zile este in alt semn si tot asa).
Luna in Rac  este in domiciliu, calitatile ei pozitive sunt accentuate, devenim plini de compasiune, sentimente materne pentru altii, vom fi interesati de familie, casa, calatorii.
Slabiciunea noastra in aceasta perioada se naste din sensibilitatea noastra deosebita dar si din tendinta de a face din tot ce inseamna casa, familie scopul nostru suprem. Tulburarile de sanatate in aceasta perioada se pot naste din prea multa emotivitate, prea multe emotii care pot da uneori dureri de stomac, ficat, sistem digestiv.

Eclipsa de Soare in Rac in casa V ( O LUNA NOUA PUTERNICA ASOCIATA CU NOI INCEPUTURI ) este o energie imensa  ce energizeaza activitatile legate de felul cum sunt folosite talentele creative, putem vorbi de un test al exprimarii de sine, al exprimarii emotionale si al exprimarii creative. Poate fi un timp care aduce o iubire, un copil, putem vorbi de experiente ce activeaza emotiile , actiunile riscante, dorinta de aventura , dorinta de a risca in promovarea initiativelor creative sau financiare. Este un timp in care flerul si imaginatia  pot conduce la rezultate foarte bune. Nu trebuie sa uitam ca aceasta Eclipsa de Soare in Rac se formeaza in apropierea Nodului Sud lunar in Rac , asta inseamna ca trebuie sa folosim abilitatile dezvoltate in trecut dar si talentele noastre in moduri noi,in experiente noi. Aceasta eclipsa este sustinuta de Marte in Fecioara( sextil) , asta inseamna ca energia noastra ne poate conduce cu fermitate catre evenimente importante in domeniul parteneriatelor dar si in domeniul iubirii,copiilor, creatiilor proprii.Conjuncturile oferite de aceasta relatie armonioasa dintre Eclipsa de Soare si Marte ne pot conduce catre relatii armonioase ,simpatie fata de oameni,daca careul amplifica problemele litigioase, sextilul ne indeamna catre medierea tuturor problemelor , catre convertirea  tuturor conflictelor sau eliminarea bazelor ce au generat aceste conflicte. Este un timp in care pot aparea multiple circumstante favorabile ,evenimentele vor permite amplificarea spiritului intreprinzator ,deciziile ambitioase castiga lupta cu emotivitatea .

Vertex are o coloratura de casa VII-pareteneriate,este un punct de cotitura  in viata , arata intalnirile predestinate ,intalnirile cu destinul care nu pot fi evitate Este un punct ce arata tipul de experienta ce trebuie realizata cu altcineva ,indica intalnirile predestinate , regasirile karmice .Axa Vertex –Antivertex este o axa electrica ce functioneaza ca o poarta , o deschidere , o  intalnire scurta sau de durata ce va schimba cu totul viata noastra .In harta Eclipsei de Soare, Vetex este in Fecioara gradul 15 :26 in conjunctie  cu Marte gradul 19. Vertex in Fecioara amplifica intentiile pure, relatiile bazate pe un ideal comun de daruire ,de servicii reciproce. In casa VII,Vertex amplifica nevoia unui parteneriat ,apare o teama irationala ca totul se poate incheia brusc intr-o relatie ;  partea intunecata a lui vertex in aceasta casa se poate manifesta printr-un comportament fariseic  intr-o relatie, comportament ce poate afecta pe celalalt pentru mult timp .In aspect cu Marte in casa VII si in sextil cu  Eclipsa de Soare se poate vorbi de intalniri legate de destin in ceea ce priveste o iubire,o relatie importanta.
Juno –asteroidul casatoriei sustine energia eclipsei de Soare prin aspectul de conjunctie , partenerii devin sensibili ,fermecatori cu un aer de inocenta .
Eclipsa de Soare in Rac este o energie cardinala care conduce la actiuni spontane ,lucrurile se precipita destul de repede, trebuie sa stim ca mesajele acestei energii pot fi destul de incalcite .

Adriana Tudosa

Adriana Tudosa

You may also like

37 Comments

 1. Cum influenteaza aceasta eclipsa, de exemplu zodia in care ma aflu?….respectiv zodia Balantei?…mai exact 7 oct 1978, ora 7 30 dimineata
  am de dat un examen pe 14 iulie…cat de mult poate influenta eclipsa?
  multumesc

 2. buna adriana,

  sunt nascuta pe 4 august 1982 la ora 10:30 (am) in bucuresti…in ce arie / domeniu din viata mea m-ar putea influenta eclipsa aceasta .

  multumesc

 3. Buna seara,
  Sunt nascuta pe 15.02.1976 ora 14:20 Bucuresti si aceasta eclipsa se formeaza exact pe ascendentul meu. E o situatie deosebita, luna noua si eclipsa pe ascendent. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi pentru acest moment. Multumesc.

 4. Buna, Alexandra! Desi i-ai cerut ajutorul Adrianei, daca imi permiti pot face si eu cateva precizari, desigur ca in ceea ce priveste cunostintele de astrologie sunt la mii de ani-lumina de Adriana.
  Eclipsa de Soare din Rac este la tine in casa a X-a natala, in conjunctie stransa cu Venus si in careu cu Saturnul din casa I (in articol este explicat impactul acestor aspecte), asa ca aceasta eclipsa iti va influenta direct cariera, pozitia sociala. Avand in vedere si casele guvernate de Venus in natala, influenta se va rasfrange si asupra domeniilor reprezentate de casele I si IX (trebuie sa-ti cunosti cu exactitate ora nasterii, cateva minute in minus iti schimba Ascendentul). Astfel, aceasta energia se va rasfrange asupra studiilor superioare, calatoriilor lungi, dar si asupra mentalitatii tale sau, de ce nu, asupra aspectului fizic. Careul cu guvernatorul caselor IV-V te supune la provocari in ceea ce priveste familia, locuinta, copiii (daca ai), propriul suflet. Poate ca e nevoie de niste compromisuri pentru a realiza ceea ce iti doresti, poate ca trebuie sa renunti la ceva pentru a face loc in viata ta unei noi etape.
  Te rog sa nu te bazezi in totalitate pe interpretarile mele, sunt sanse mari sa fie eronate.
  Numai bine iti doresc! Gabriela

 5. multumesc tare mult Gabriela ai fost extraodrinar de draguta…din cate stiu eu aceasta este ora la care m-am nascut…daca vrei pot sa-ti si spun ce impact va avea asupra mea aceasta eclipsa, in felul aceasta poti sa iti si verifici interpretarile 🙂

 6. Buna Adriana,
  sunt nascuta pe 1 februarie 1975 la ora 15:00 (pm) in Romania, si as vrea sa stiu ce domeniu din viata mea ar putea influenta aceasta eclipsa.
  Multumesc anticipat.

 7. Cu multa placere! Sigur ca da, mi-ar placea sa-mi spui cum te va influenta. Pana atunci, la fel ca tine si eu o astept cu interes, intrucat si pe astrograma mea se formeaza niste aspecte interesante, asa ca vreau sa vad in ce masura presupunerile mele sunt apropiate de realitate.

 8. Buna seara
  Si eu tot in RAC am ascendent…06.martie 1968/12:55 Bucuresti…offff si Lilith e tot in zodia mea…la ce sa ma mai astept…am tot postat intrebari si rugaminti de ajutor cu ceva sfaturi care sa ma poata ghida…deja am primit o lovitura sub centura(cu munca…) de parca eram prea fericita si multumita sufleteste…va rog mult, un ajutor….

 9. Buna seara!
  Daca e cineva care sa ma ajute cu o astrograma. Nu mi-am facut niciodata pentru ca nu stiu ora exacta. Sunt nascuta pe 16 iunie 1971 dupa amiaza, intr-o zi de miercuri. Iar acum trec printr-o perioada foarte grea care sper sa se finalizeze bine. Multumesc

 10. Draga Adriana te rog f. mult da-mi niste sfaturi legate de aceasta eclipsa care are loc in semnul meu…rac cu ascendent in rac…sunt nascuta in 04.07.1945 la 30 kl. de Baia Mare, la ora 5 dimineata. Iti multumesc f. mult cu stima Maria

 11. buna,
  numele meu este diana vreau sa va mai spun ca v-am descoperit de curand insa sunt incantata de munca voastra. tineti-o tot asa 🙂
  eu sunt berbec ( 17.04.1985) cu ascendent in scorpion ( 11.00 p.m bistrita ) m-ar interesa cum ma v-a influenta pe plan sentimental aceasta eclipsa ( am observat k previziunile pentru berbec si scorpion sunt destul de contradictori )

  trebuie sa mai mentionez ca sunt la inceput de relatie cu o balanta 8.10.1984 ( nu stiu ora nasterii, nasaud )
  .
  va multumesc .

 12. Buna,
  sunt rac nascut in 17/07/1963;aceasta eclipsa de soare ma sperie,mai ales ca am inteles ca afecteaza barbatii,dar mai ales pe cei nascuti in jurul datei de 11;la ce oare sa ma astept,pt ca in principiu toate sunt bune pane acum;va multumesc!

 13. in legatura cu harta natala a Alexandrei, as vrea sa spun ca o eclipsa poate activa o promisiune din harta natala; cu Saturn in harta natala chiar in casa personalitatii se poate spune ca in aceasta viata vei merge cu ” frana de mana trasa ” , nimic nu ti se da prea usor, totul trebuie construit cu multa munca, seriozitate si rabdare . Eclipsa activeaza careul din harta natala dintre Venus in rac si Saturn in balanta , asta inseamna provocari in cariera ta ,probleme cu seful, cu anumiti oameni mai in varsta. , pot aparea indoieli afective , pot aparea rupturi afective din cauza ca poti simti o relatie ca un lant insuportabil. Singuratatea poate fi greu de suportat in aceasta perioada cu toate ca relatiile se pot dovedi dificil de gestionat , relatii in care te poti simti singura . Ar fi bine sa incepi intai cu tine , sa te intrebi care sunt radacinile problemelor tale iar aceasta eclipsa iti poate fi de un real ajutor ,te poate maturiza.

 14. o eclipsa pe ascendent arata ca este bine sa fii mai atenta la sanatatea ta,tot ceea ce tine de corp fizic ,personalitate poate cunoaste o schimbare .

 15. dya
  aceasta eclipsa de soare pe gradul 19 Rac face un aspect benefic cu Nodul Nord lunar al tau in taur gradul 18:16 ( despre nodurile lunare citeste la lectia ta de viata ), asta inseamna ca poti intalni un barbat ce este inscris in destinul tau, este o intalnire benefica ,pozitiva. In mersul spre formarea eclipsei , Soarele iti trece peste descendent aducand in viata ta un partener ,dar si peste marte natal care iti guverneaza casa iubirii , deci eclipsa aduce pentru tine iubire dar si bani printr-un parteneriat .

 16. maria
  eclipsa de soare activeaza casa I ( esti rac cu ascendentul tot in rac pe gradul 16), . Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in tine, dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient.
  Eclipsa face un aspect pozitiv cu jupiter in fecioara gradul 21 din harta natala, asta inseamna ca poate urma un timp al increderii si optimismului , un vis de-al tau poate capata forma dar se poate si extinde ( Jupiter este planeta expansiunii, generozitatii, norocului si sansei) ,Datorita acestei eclipse de Soare ( o luna noua de zece ori mai puternica iar luna noua este asociara cu noi incepututi ) , trebuie sa profiti de aceste momente in a da viata oricaror proiecte dar trebuie sa fii dispusa sa depui toate eforturile in aceasta directie, poti atrage tot ce este mai bun pentru tine , obstacolele sunt departe de tine ,. Jupiter natal fiind in casa IV -casa familiei, radacinilor familiei , guvernand casa VI -casa muncii si sanatatii,inclin sa cred ca in aceste domenii poti cunoaste anumite imbunatatiri .

 17. buna seara Adriana,

  sunt nascuta pe 30 august 1986…ora nu o stiu exact..doar un interval orar 24:00 si 2 am(si din acest motiv nu imi cunosc ascendentul)in ploiesti…ce aspect din viata mea influenteaza aceasta eclipsa?cum sa folosesc aceasta energie pt ceva mai bun in viata mea?

  multumesc

 18. multumesc mult Adriana pentru interpretari…cred ca ai dreptate, am cam simtit in ultimul timp ca pt mine lucrurile se construiesc in timp si vor rezista doar daca am rabdare sa le consolidez cu adevarat…si da ai dreptate singuratatea e mai greu de suportat (poate si pt ca e vara) dar incerc sa am rabdare pt ca este doar o perioada care va trece la un mom dat. multumesc inca o data 🙂

 19. super articol…felicitari!
  eu sunt nascuta pe 27 oct 1981. cum ma va influenta eclipsa?! la ce sa ma astept?

 20. alina

  Varsator cu soarele pe gradul 12 ai ascendentul in rac gradul 12 in conjunctie cu saturn retrograd in rac gradul 13:24 . Ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata , vorbeste despre personalitatea , individualitatea ta , este energia ce te individualizeaza , cu ascendentul in rac vei sti sa-ti construiesti o duritate aparenta dar destul de usor de ranit pe dinauntru, , vei avea o multime de susceptibilitati dar vei sti sa apreciezi luminile cele mai subtile ale celorlalti si ale spiritului, vei sti sa fugi ca racul dar sa si lovesti pe neasteptate chiar daca acest lucru nu este necesar. Cu acest ascendent viata ta poate avea un traseu cu multe urcusuri si coborasuri , putini copii, , vei avea prietene printre femei si o mostenire din casatorie, Acest ascendent guverneaza somacul , procesele de digestie si nutritie , da o placere deosebita pentru repaus si viata sociala , dintre sporturi doar inotul este preferat . Hrana reprezinta un adevarat ritual , o comunicare , aduce un inalt simt familial, de fapt familia este foarte importanta .
  Cu acest ascendent vei atage un partener mai matur, responabil, rabdator si ambitios ., uneori casatorie tarzie. Incapacitate de comunicare, timiditate inascuta sau un interes acordat afacerilor; cu casa parteneriatelor in Capricorn poti atrage un partener fata de care exista o mare diferenta de varsta, un mariaj realizat mai tarziu, o casatorie din interes, relatiile umane se pot dovedi dificile mai ales in domeniu intim , in problemele tale multe in casnicie vei ceda mai mult de dragul lealitatii si credintei decat afectiunii. Guvernatiorul acestei case VII-CASA PARTENERULUI in Capricorn este Saturn plasat in I ceea ce arata ca ai mare nevoie sa te identifici cu partenerul si in general cu semenii,cauti aprobarea celor din jur pentru a capata incredere in tine .Saturn retrograd in casa I arata ca in viata anterioara ai avut un comportament gresit ,temperamentul tau dinamic si impulsiv din viata trecuta il pastrezi si acuma ,acest lucru iti poate ingreuna viata . Poti trece prin destule evenimente dificile care te calesc si iti intaresc firea ,iti poti manifesta cu dificultate personalitatea si poti avea mari emotii cu ceilalti oameni. Spuneam la altcineva ca saturn in casa I este ca si cum in aceasta viata mergi cu frana de mana trasa,totul are nevoie de mult efort, corectitudine ,constanta in munca si un sistem de valori cat mai corect . Informatiile spirituale ti pot fi de un real folos ,iti pot oferi un sprijin important in alegerea directiei bune .
  eclipsa totala de soare din 11 iulie 2010 activeaza casa I ,casa personalittii , asta inseamna ca acuma tu esti “soferul “vietii tale , urmeaza o perioada ce aduce destule experiente in viata ta ce te vor ajuta la descoperirea a ceea ce esti cu adevarat dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala , increderea in propria persoana , dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient.
  Aceasta eclipsa face un aspect benefic cu Jupiter din harta natala plasat in casa carierei,asta poate insemna o promovare,un loc de munca mai bun,un vis capata forma,viata ta sociala se poate dinamiza .

 21. mezz
  imi pare tare rau , dar fara ora de nastere ( un interval de doua ore schimba multe )nu cred ca pot sa te ajut .

 22. buna.sunt nascuta la 09.07.1978.la 08.21,sunt din buzau.as vrea sa stiu si eu ce influente are aceasta eclispa asupra mea.V-am gasit dupa eclipsa ,dar sper ca-mi poti raspunde.MULTUMESC.

 23. mirela
  ” Lovitura sub centura ” este data de conjunctia jupiter -uranus care iti energizeaza casa carierei-casa x( in domeniul carierei pot aparea surprize de tot felul)
  Eclipsa de soare iti activeaza casa I , asta inseamna destule experiente in viata ta ce te vor ajuta la descoperirea a ceea ce esi cu adevarat dar si la afirmarea personalitatii. Sunt posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, Energia acestei eclipse pune un accent deosenbit pe dezvoltarea personala , increderea in propria persoana , dezvoltarea orizonturilor personale. Folosita negativ, energia eclipsei poate accentua aroganta, multumirea de sine. Pot aparea unele crize de identitate care pot da nastere la unele meditatii ce pot scoate la suprafata unele zone de slabiciuni ce pot fi dezvoltate si folosite mai eficient.
  Lilith iti tranziteaza casa IX , asta inseamna ca te aduce cu picioarele pe pamant obligandu-te sa iti dovedesti onestitatea ,integritatea, va sanctiona toate angajamentele neautentice cerandu-ti sa-ti pui multe intrebari cu orientarea ta .In acelasi timp ,lilith in tranzit prin casa IX iti poate aduce o noua invatatura ,ideologie ,o noua dImensiune spirituala catre care te vei deschide in mod natural.Devii motivata de a da un nou sens vietii tale,poti fi tentata sa depasesti limitele universului tau , sa iti largesti cunoasterea iar pentru asta vei avea la dispozitie in urmatoarea perioada posibilitati de alegere si experiente .Se activeaza relatia cu strainatatea ,cu experientele initiatice ,poate fi o aventura cu cineva din strainatate care te va ajuta sa cunoasti alti oameni, alte culturi,este un timp al ” imbogatirii tale ” prin noi experiente , prin noi invataturi .

 24. Buna, Adriana!
  Imi cer iertare daca locul in care postez aceste randuri este unul nepotrivit.
  Nu stiu cum sa incep, am lacrimi in ochi, iar sufletul mi-e chinuit de durere, asa ca indraznesc sa-ti rapesc din timp si sa te rog sa-mi spui ce anume a facut sa pierd un prieten drag, un caine alaturi de care am crescut, o fiinta pe care o iubeam mult. Poate ca numai cei care au trait o astfel de experienta imi inteleg durerea…mi-e greu…mi-e dor deja de el, mi-au mai ramas decat fotografiile. Ce ma doare si mai mult e faptul ca e posibil sa fi murit din neglijenta bunicii mele, care incearca sa-mi ascunda conditiile in care cainele (care avea vreo 13-14 ani, prin urmare putea sa-mi mai fie alaturi cativa ani) si-a gasit sfarsitul. Stiu ca nimeni nu mi-l va aduce inapoi, as vrea doar sa stiu ce s-a intamplat de fapt.
  Sa fie eclipsa responsabila pentru ceea ce traiesc acum? Pe astrograma mea era plasata in casa a V-a (daca nu gresesc este si casa animalelor de companie) si imi aspecta guvernatorul casei respective (Luna, plasata in exaltare in Taur, responsabila de dragostea mea pentru animale si pentru tot ce e viu in jurul meu, dragoste care uneori doare mai rau decat o rana a corpului fizic). Aceeasi Luna primeste in acest moment un trigon de la Marte.
  Mi-a fost teama de tranzitul lui Lilith, care e la 2 grade de Venusul natal. In urma cu 9 ani, cand forma o conjunctie perfecta cu aceeasi planeta mi-a mai murit un animalut.
  Vestea ca mi-a murit unul din caini am primit-o de la mama, aseara la ora 17.03.
  Datele mele de nastere sunt: 16.02.1986, ora 7.25, Craiova.
  Iti multumesc pentru ajutor si pentru ca ai avut rabdare sa citesti aceste randuri.

 25. Adriana,

  Locul nasterii este Arad, Romania.

  Iti multumesc din suflet pentru sfaturi si raspunsul rapid. Ai aruncat lumina asupra unor aspecte ale vietii mele pentru care cautam explicatii. Eram in cumpana daca in toamna 2010 sa ma mut intr-o alta tara si sa imi schimb serviciul, dar se pare ca din punct de vedere astrologic este o perioada propice pentru schimbari si actiuni indraznete pe acest plan.

 26. Buna, Adriana,

  as dori sa te rog si eu sa imi spui cum imi va influenta viata aceasta eclipsa de soare? Sunt nascuta pe 21.10.1976, Beius, Romania. Multumesc

 27. buna Adriana,
  sunt nascuta 20 august,1982 intre orele 14-15.sunt nascuta in Chisinau.la moment locuiesc in canada.sotul meu e rac(03.07.1976)
  ce aspect din viata mea influenteaza aceasta eclipsa?cum sa folosesc aceasta energie pt ceva mai bun in viata mea? cariera,viata personala
  mersi anticipat

 28. ruxandra
  Eclipsa de Soare i energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, iti poti schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii.

 29. Adriana, te rog sa ma ajuti cu o astrograma, sunt nascuta pe 16 iunie 1971 la Podu Iloaiei, Iasi, nu stiu exact ora nasterii dar e undeva in jurul orei 15. Si daca se poate sa mi-o si interpretezi ti-as fi recunoscatoare. Multumesc

 30. Buna Adriana,

  Te-as ruga si eu, din suflet, daca poti sa-mi dai si mie o adresa de email de-a ta. Sa dori sa te rog pentru o astrograma, dar am niste probleme mai complicate si fr mult de explicat. Te rog, am mare nevoie sa ma ajuti cu niste sfaturi. Iti multumesc anticipat .

 31. Buna Adriana, te rog sa ma ajuti si pe mine cu o astrograma si daca nu-ti cer prea mult sa o si interpretezi. Pana acum nu am mai gasit pe nimeni care sa imi faca o astfel de astrograma de aceea te rog din suflet daca poti sa ma ajuti, am niste probleme de ceva timp pe care nu stiu cum sa le mai rezolv.
  In casa in care stau, cumparata de la socrii mei, simt o energie negativa si cred ca asta este cauza nerezolvarii problemelor. Printre altele as dori sa aflu daca reusesc sa ma mut in alta parte. Data mea de nastere este 24.10.1968, judetul Constanta, precizez ca ora nu o stiu exact dar am aflat de la parinti ca intervalul ar fi intre 22:00-00:00.
  Multumesc anticipat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.