HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN VARSATOR DIN 12 AUGUST 2022

Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Varsator din februarie 2022. Asa cum Luna in Varsator devine o lampa cereasca luminata de Soarele in Leu si sufletul nostru este luminat  si putem vedea mai clar (decat vedem in mod normal) tot ceea ce ne deranjeaza sau tot ceea ce ne face bine. Luna Plina in Varsator este ca un far puternic ce lumineaza sperantele, dorintele, visele, scopurile noastre, placerile noastre, copii si creatiile noastre. Promite o viziune noua, ne trezeste, aduce surprize si schimbari bruste in viata noastra.

Simbolul Sabian pentru gradul 20 Varsator, gradul lunii pline este : “Porumbelul alb aduce un mesaj”.

In crestinism, porumbelul simbolizeaza Duhul Sfant si este mesagerul ales de Dumnezeu intre taramurile fizice si cele spirituale. „Porumbelul alb ” este un simbol al inocentei, blandetii si pacii; de asemenea, in Scripturi, este simbolul tipic al Duhului Sfant. Cand Isus a fost botezat, Duhul Sfant a coborat sub forma unui „Porumbel”.

“ De indata ce a fost botezat, Isus a iesit afara din apa. Si in clipa aceea, cerurile s-au deschis, si a vazut pe Duhul lui Dumnezeu coborandu-Se in chip de porumbel si venind peste El.” Matei 3:16

Tot „porumbelul” i-a adus lui Noe o creanga de maslin, ca semn ca potopul s-a incheiat. Manifestarea sa fizica este o reamintire a iubirii eterne a lui Dumnezeu si a cerintei Lui de a ne iubi unii pe altii asa cum ne-a iubit El. Strans asociat cu aceasta este conceptul de puritate, credinta, iubire, loialitate, fidelitate. Este, de asemenea, un indemn pentru a ne deschide catre toate lucrurile bune din viata, inclusiv bunastarea, speranta, fericirea si sinceritatea. Ghizii nostri spirituali ne sunt alaturi in orice moment si, trimitand un porumbel, ne anunta ca tristetea, durerea, trauma sau orice greutati prin care trecem se vor risipi in curand si vor lasa loc unei perioade pline de speranta. Este si o invitatie astrala de a avea incredere in intuitia noastra-vocea sfanta din noi. Sa profitam de acest moment cosmic care trimite mesaje de speranta si de incredere in divinitate. Aceasta Luna Plina este o binecuvantare divina, este o impartasanie cosmica ce aduce linistete, aduce pace. Fiecare rasplata adusa de aceasta lunatie este o rasplata divina. Ceva vine la noi acuma dar in liniste. Un mesaj  nu neaparat intr-un limbaj cunoscut, este prezent. Porumbeii ne amintesc de noi insine si de relatia noastra cu Dumnezeu intr-un mod care a rezonat de mii de ani, de la potop, si o va face pana la intoarcerea lui Isus Hristos.

Cu Luna Plina pe gradul 20 Varsator, cei nascuti in semnele fixe Leu, Varsator,Taur, Scorpion ( in jurul datei de 12 august, 12 noiembrie, 9 februarie, 9 mai ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti. Acest  lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 20 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI iar temele legate de prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil, au tentinda de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade prin relatiile voastre, prin activitatile de grup, afaceri caritabile. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre, un ideal care va urmareste de ceva timp, au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in relatiile voastre cu prietenii, grupuri, protectori, sperante, iubire, copii. Lectiile voastre importante vin acuma prin prieteni, valoarea unei prietenii, mandria voastra exagerata.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa X iar temele legate de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut,  acuma, puteti culege roade prin ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra, un proiect important, un sprijin important de la un sef, o autoritate, unul din parinti. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma, tot ce tine de cariera, reputatie, unul din parinti, aduc roade sau la polul opus, dezamagiri. Este posibila o schimbare de directie in viata voastra acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Casa a zecea este responsabila de vocatia voastra in viata si aceast lunatie va indruma catre ceea ce va place cu adevarat sa faceti in viata voastra astfel incat sa nu mai functionati niciodata ca instrumente pentru o alta persoana. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati facut in cariera, familie, respectarea regulilor in cariera voastra. Poate fi necesara o reanalizare a ambitiilor personale, a carierei.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa IX iar temele legate de straini, strainatate, calatorii pe distante lungi, invatamantul superior, publicatii, lege, demersuri juridice, spiritualitate, convingeri, au potentialul de a fi aduse in centrul atentiei. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, actele unui divort, convingeri spirituale. Mare atentie in calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Aceasta Luna Plina va poate aduna “ la aeroport” de unde va poate trimie peste tot iar oportunitatile, surprizele placute tin de calatoriile voastre, publicitate, vanzari. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in relatiile voastre cu strainatatea, cu Dumnezeu, cu respectarea legilor divine, cu invatatura.Trecutul este reinviat, analizat, aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati, unde ati depasit limitele in respectarea legilor lui Dumnezeu.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII iar temele legate de bani, afaceri, relatii de suflet, lupta pentru putere, planuri secrete, valoarea mea, valoarea ta, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) finantarii unor idei mari, a unor angajamente in relatiile voastre,  a unei relatii tabu, o afacere cu partenerul de viata. Investitiile, transformarile majore, mostenirile, fel de fel de taxe financiare, planurile secrete, lupta pentru putere, sunt de asemenea cantarite si rasplatite acuma. Unii ar putea deveni constienti de pretul greu platit al datoriilor de suflet, bani, angajamente toxice. Alte posibilitati tin de intalnirea cu partea intunecata a propriei persoane sau a altor persoane, cu sfarsitul unei situatii care produce durere in suflet. Puteti fi martorii unor lupte pentru mosteniri, proprietati iar acest lucru va poate devasta emotional.Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Saturn retrograd (pasi din trecut, piedici, limite) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in afaceri, relatii ascunse, bani multi, secrete sufletesti, bunuri comune. Afacerile, relatiile, contractele semnate si care nu ofera protectie si securitate sufletului, vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa VII iar temele legate de partenerul de viata, casatorie, uniuni, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti, au potentialul de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) modului vostru de a relationa, de a cultiva adevarul in relatiile voastre. Este timpul sa faceti pace, sa gasiti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celuilalt. Este vremea compromisului, tolerantei, negocierii, “ sa va incaltati cu pantofii celuilalt si sa vedeti cat puteti merge”.  In mod ideal, aceasta lunatie este o oportunitatea de a vedea parti ale voastre reflectate in dusmanii, concurentii, partenerii vostri. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani  cu fata ascunsa. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul relatiilor, uniuni, colaborari. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, daca ati fugit de anumite responsabilitati, daca ati depasit limitele in modul de a relationa. Urmeaza o perioada in care trebuie sa va schimbati optica asupra relatiei cu un partener, sa renuntati la egoism, sa va implicati in problemele celuilalt cu multa bunavointa si dorinta de colaborare

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa VI iar temele legate de munca, sanatate, proiecte de munca, activitati zilnice, colegi, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel, au tendinta de a iesi in evidenta, de a fi analizate si rasplatite intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte la locul de munca, programe de vindecare, treburi casnice, planuri secrete, iluzii, inselatorii. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca, sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Fiti atenti in legatura cu sanatatea, animalele de companie. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul muncii, colegi, sanatate, in raport cu un sef, in gestionarea unor crize la locul de munca.Pot aparea destule incercari pentru a va schimba in totalitatea optica a ceea ce inseamna un loc de munca, o responsabilitate la locul de munca, un ajutor dat colegilor atunci cand este nevoie

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa V iar temele legate de iubire, placeri personale, copii, hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unui proiect creativ, iubire, copii, mandrie exagerata. Afacerile romantice joaca un rol important, relatia cu copiii este accentuata. O problema de lunga durata cu un copil ar putea fi rezolvata acuma sau poate aduce o mare surpriza. Marea lectie a acestei luni pline va poate invata ca “mandria exagerata merge inaintea caderii”. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social.  Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul iubirii, placeri de toate felurile, copii, cretivitate, mandrie exagerata in relatiile voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa IV iar temele legate de casa, familie, bunuri imobiliare, parinti, problemele copilariei, patriotism, neam, siguranta si securitate emotionala, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele ( bune sau rele) unor proiecte legate de casa, familie, tara, stabilitate emotionala, cariera. Poate fi rezolvata o relatie dificila cu un parinte, va puteti muta in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. O Luna Plina in casa IV capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse. Casa, familia voastra, cariera voastra, imaginea voastra profesionala, sunt cantarite si rasplatite acuma. Deciziile din trecut vin peste voi acuma intr-un mod destul de greu de gestionat. Luati decizii practice, nu va lasati condusi de emotii, razbunari, mandrie. Priviti problemele pe termen lung si apoi luati decizii. Si nu uitati, o luna plina reflecta lumina in casa opusa si acuma puteti culege roadele unor decizii din trecut legate de cariera, ambitii profesionale, parinti. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, calatorii. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate)in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in domeniul familiei, parintii, camin, cariera, imagine publica. Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata de familie. Este un timp in care Saturn vine cu incercari si lectii de viata in familie, camin, parinti, cheltuieli legate de casa.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa III iar temele legate de rude, frati, surori, comunicare, studii, calatorii scurte, activitati comerciale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, pentru voi, aceste finaluri in bine sau rau tin de rude, frati, vecini, negocieri, studii, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri, comunicare, propagarea adevarului, moralitate, credinta. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in februarie 2022. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin, o ruda. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VIII, pot aparea unele tensiuni legate finante, negocieri, creditele ipotecare, imprumuturi, resurse comune, lupte pentru putere, mosteniri. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in relatiile voastre cu rudele, fratii, vecinii, comert, anturaj apropiat, studii.Trecutul este reinviat, analizat aratandu-va unde ati gresit, cum ati fugit de anumite responsabilitati fata de rudele voastre. Dificultatile din aceasta perioada au o legatura directa cu modul cum comunicati si cum intelegeti sa fiti sinceri, sunt posibile distantari, neintelegeri cu rudele, cu cei din anturajul vostru. Calatoriile pot fi destul de dificile si cu destule probleme.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa II iar temele legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, incapatanare, rigiditate in actiuni, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unor cheltuieli exagerate. Banii, bunurile si lucrurile pe care le pretuiti cel mai mult vin in atentia voastra prin pierderi care va afecteaza profund sau la polul opus, puteti gasi un loc de munca mai  bine platit. Acuma, puteti avea oportunitatea materializarii unui talent de-al vostru, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca mai bine platit, va puteti muta intr-o alta locuinta si asta datorita unor circumstante neprevazute. Luna este planeta guvernatoare a casei VII si pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in tot ce tine de bani, bunuri materiale, talente native, securitate financiara. Sunt posibile unele pierderi financiare cu rolul de a invata care este adevarata valoare a banilor.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru, planuri personale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un colaborator, un sef, un coleg. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut pentru afirmarea personalitatii voastre, imaginea voastra, relatiile voastre, comportamentul vostru. Aceasta energie are un impact deosebit asupra propriei personalitati si a comportamentului vostru, anumite circumstante exterioare va vor obliga sa va confruntati cu diferite situatii concrete de viata pe care le-ati neglijat sau ignorat. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o plata sau redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII iar temele legate de credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, agentii guvernamentale, au tendinta de a iesi in evidenta. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult. Deasemenea, puteti primi in vis sau prin fel de fel de ghizi spirituali, anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Saturn retrograd ( pasi din trecut, limite, bariere, piedici, responsabilitate) in fuziune cu aceasta Luna Plina amplifica platile karmice dar si bonusurile daca sunt meritate pentru tot ce ati semanat in trecut in toate domeniile vietii voastre.  Problemele de sanatate nu sunt deloc rare, energia fizica este destul de redusa, este un timp in care puteti fi pusi sa va retrageti din anumite activitati si asocieri care vi se pareau destul de semnificative pana acum.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Multumesc pentru aceste analize extrem de precise care le faceti de ani de zile. Personal va urmaresc si parca sunt facute pentru mine, atit de bune sunt. Din toate horoscoapele citite de mine pe net, acesta este cel mai bun. Cindva citeam si la altii, dar nimic bun, pina intr-o zi cind v-am descoperit si cu uimire am vazut ca tot ce scrieti chiar se implineste. De atunci, doar aici citesc.
    Au fost si ani in care as fi dorit sa nu se implineasca ce ati scris, dar s-a implinit..asta arata cit de bun si real e horoscopul.
    Eu sunt nascuta in 17.03.1967 si am ascendent in Gemeni. Anul asta astept un mare cadou de bani de la cineva, plus un loc de munca bun pentru mine. Banii imi sunt folositori pentru ami termina tot ce trebuie pe linga casa. Urmaresc tot de postati la Gemeni si am speranta ca totul se va indeplini anul acesta, asa cum am citit tot timplul. Anul asta e benefic financiar pentru mine. Asa cum mereu s-a implinit, stiu ca si anul asta….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.