HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN VARSATOR -13 AUGUST 2011

Luna Plina  din 13 AUGUST 2011 are loc cu Luna pe gradul 21 Varsator si  Soarele pe gradul 21 Leu .  Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Varsator din 3 februarie 2011.

Cu Luna Plina in Varsator  gradul 21 , cei nascuti in jurul datei de 13  in semnele fixe : Varsator ,Leu,Taur , Scorpion  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 21 Varsator , Leu, Taur , Scorpion .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

 

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu Nodul Nord in Sagetator poate fi o mana a destinului in domeniul sperantelor voastre .  Nodul Nord in Sagetator in casa IX  va indeamna sa va dezvoltati credinta , intuitia , sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra , beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti  tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara , sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si dacat cunostintele inmagazinate in capul vostru.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu Nodul Nord in Sagetator poate fi ca un spot luminos asupra valorii personale,reputatiei si carierei.  Cu Nodul Nord in Sagetator in casa VIII urmeaza o perioada in care trebuie sa invatati sa treceti dincolo de valorile personale  si de ceea ce aveti , puterea  si magnetismul personal trebuie sa le folositi fara a face rau celor din jur , este o configuratie ce nu lasa loc ambiguitatii ,este o lectie importanta ce ofera favoruri cand invatati ca puterea personala nu trebuie sa faca rau celor din jur , aceasta trebuie folosita cu intelepciune si in folosul oamenilor apropiati . Este o lectie ce va invata timp de aproape doi ani despre credinta , renastere ,sa nu priviti inapoi  la vechile obiceiuri , poate fi o adevarata renastere in ceea ce priveste comportamentele excesive.

 

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina sustinuta benefic de  Nodul Nord in Sagetator poate fi privita ca o mana a destinului in domeniul educatiei, calatoriilor ,strainatatii. Nodul Nord in Sagetator in casa VII va indeamna sa invatati despre cooperare , sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus in trecut . Urmeaza o perioada in care relatiile sunt in centrul atentiei ,experientele cele mai semnificative vor fi traite ca un schimb cu ceilalti  , sunteti ajutati sa formati relatii semnificative ,sa cunoasteti altfel de oameni care  sa va ajute sa va extindeti , sa riscati , sa traiti altfel viata in comun cu un partener .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  destul de slabita , poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Nodul Nord in Sagetator poate fi o mana a destinului , culegeti ceea ce ati semanat , plata karmica este accentuata. Cu Nodul Nord in Sagetator in casa VI , urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii , trebuie sa invatati ce inseamna responsabilitatea , increderea si sa dezvoltati increderea in Univers . Atentie la sanatate .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri, Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu Nodul Nord in Sagetator poate fi o mana a destinului benefica exprimarii relationale . Cu Nodul Nord in Sagetator in casa V trebuie sa invatati ca iubirea cere respect , responsabilitate . Aveti nevoie de autodisciplina pentru a nu va risipi energiile creative .Este un tranzit ce va ajuta la redescoperirea propriei creativitati , a increderii in viata , in iubire , in copii, in copilul din voi .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu Nodul Nord in Sagetator poate fi o mana a destinului in descoperirea capacitatii voastre de sacrificiu. Cu Nodul Nord in Sagetator in casa IV trebuie sa invatati care va este adevarata temelie a vietii voastre , puteti primi recompensele propriilor fapte , puteti pierde anumite pozitii autoritare daca v-ati folosit negativ puterea personala . Trebuie acordata o atentie deosebita familiei, caminului .

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este  maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu Nodul Nord in Sagetator poate fi o mana a destinului in domeniul iubirii, creativitatii personale , copiilor.  Cu Nodul Nord in Sagetator in casa III trebuie sa invatati sa comunicati clar , sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica ,sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile. lasand problemele nerezolvate .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Aceasta Luna Plina in aspect favorbil cu Nodul Nord in Sagetator lucreaza ca o  mana a destinului  ce va ajuta sa rezolvati anumite probleme legate de familie ,bani, afaceri, credite. Urmeaza o perioada in care Nodul Nord in casa II si Nodul Sud in casa VIII  va spune ca trebuie sa descoperiti si sa stabiliti clar ce este important pentru voi si sa intelegeti ca nu puteti pastra ceea ce nu ati obtinut pe cale cinstita , importante sunt propriile valori si ceea ce puteti castiga  prin ele .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin.  Aceasta Luna Plina sustinuta benefic de  Nodul Nord in Sagetator poate fi privita ca o mana a destinului in domeniul educatiei, calatoriilor,rudelor . Urmeaza o perioada in care Nodul Nord in Sagetator –destinul va tine de mana si lucreaza in favoarea voastra , va indeamna sa va folositi adevaratul potential.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Nodul Nord in Sagetator poate fi o mana a destinului , culegeti ceea ce ati semanat. Nodul Nord in Sagetator in casa XII nu este un drum prea usor , accentueaza si mai mult plata karmica dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate , credinta , ajutor necondtionat pentru cei mai putin norocosi .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.  Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu Nodul Nord in Sagetator poate fi o mana a destinului benefica exprimarii  personale. Cu Nodul Nord in Sagetator in casa XI trebuie sa invatati sa aveti incredere in valoarea unei prietenii,  in visurile mai mari . Trebuie lasate la o parte  mandria si egocentrismul si sa deveniti parte a unui grup , scopurile in urmatoarea perioada trebuie sa fie mai mari.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu Nodul Nord in Sagetator poate fi o mana a destinului in descoperirea radacinilor limitarilor voastre. Cu Nodul Nord in Sagetator in casa X  trebuie sa invatati sa deveniti maturi si sa va ridicati deasupra problemelor familiei pentru a ajunge la propria demnitate . Trebuie sa lasati deoparte imaturitatea emotionala si sa dezvoltati responsabilitati  iar in acest proces sa va bucurati de beneficiile de a imparti totul cu ceilalti .

Adriana Tudosa

 

You may also like

9 Comments

 1. Adriana, sa nu ma uiti te rog. Ma asteapta niste schimbari importante in viata mea si as avea nevoie de sfatul tau.
  11.02.1974, Arad, 13,30.

  Multumesc,
  Andrea

 2. Sper sa ma influenteaze in mod pozitiv,acesta luna plina:D
  Corina,5 apri.1983 ora 11.29 Botosani
  Foarte inspirate sunt articolele dumneavoastra,doamna Adriana
  Multumesc,doamna Adriana

 3. Credeti ca ma poate ajuta luna plina din 13 august 2011 sa gasesc loc de munca?Sunt absolventa a Facultatii de Biologie si am cautat loc de munca la Targu-Mures si la Cluj,dar nu am gasit nimic.
  Corina,5 apr.1983,ora 11.29.a.m. Botosani

 4. Multumim. Ce frumos ati prezentat situatia pentru zodia Leu! Sa aveti un weekend cu dragoste si liniste.

 5. buna ziua Adriana! am si eu o intrebare. este important daca luna plina se formeaza in apropierea nordului nord si a planetei marte din harta mea natala? nodul nord este la 14 grade si marte la 12 grade. am de luat o decizie si nu stiu daca este momentul oportun acum. multumesc mult.

 6. sunt fecioara cu ascendentul in Gemeni si mi se intampla exact cum ai scris. oare e un semn ca incep sa rezonez cu astrele?ar fi minunat.multumesc Adriana pentru tot ce faci.o zi buna si multa liniste in suflet. >:D<

 7. Buna seara doamna Adriana, va multumesc pentru articolele foarte bune, abia astept sa fie luna plina sau noua pentru a vedea noutatile 😉
  De fiecare data cand v-am scris mi ati raspuns si m-ati indrumat, imi cer scuze ca indraznesc din nou ….
  As vrea sa stiu ce ma asteapta pe plan profesional …. scriu proiecte pentru tineri si le depun spre finantare in luna august si septembrie astept raspunsuri …. oare o sa fie careva din ele acceptare?
  Si pe plan sentimental …. of aici e greu … apare cineva nou ?sa mai continui in situatia asta … dureaza din mai 2010 🙁
  el e nativ in balanta 08.10 . 1984 nascut la ora 08.00 feldru jud BN dimineata, eu berbec nascuta 17.04.1985 ora 23.00 in bistrita jud BN . Multumesc din inima

 8. Multumesc foarte mult pentru raspunsul din articolul trecut.Cred insa ca nu am fost inteleasa corect si anume: in harta natala am marte Rx in casa a 2-a gemeni la 20 grade. Acum NS este in gemeni la 21 grade si doream sa aflu care este influenta actualei conjunctii: martele meu natal cu NS momentan. Multumesc. 22 decembrie 1975, ora 13:30, Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.