LUNA PLINA IN VARSATOR -13 AUGUST 2011 ORA 21: 57 ORA ROMANIEI – “ CULEGEM CE AM SEMANAT “

“Invata de la ape sa ai statornic drum,
Invata de la flacari ca toate-s numai scrum.
Invata de la umbra sa taci si sa veghezi
Invata de la stanca cum neclintit sa sezi
Invata de la soare cum trebuie s-apui,
Invata de la piatra cat trebuie sa spui
Invata de la vantul ce-adie pe poteci
Cum trebuie prin lume de linistit sa treci.”
R. Kipling

Luna plina este momentul cand Luna se afla in opozitie cu Soarele, in cazul nostru,  Luna se afla in Varsator  gradul 20:41  iar Soarele in Leu gradul 20:41. Astrologic vorbind , faza de Luna Plina este un aspect provocator ( opozitie, 180 grade ) ce  induce un puternic conflict interior, ne face mai nervosi  si plini de energie ,  este accentuata lipsa claritatii in gandire, o minte incetosata, dezechilibru comportamental, un puternic zbucium sufletesc suportat cu dificultate , dezechilibru comportamental fata de celalalt sex, inconstanta , lipsa de claritate a gandirii, nervozitate . Raporturile sociale in aceasta perioada nu ofera sanse prea multe , este un timp al conflictelor de tot felul, al neintelegerilor. Tensiunea implicata de un aspect provocator ,dinamic ne forteaza sa actionam pentru a schimba conditiile care nu ne satisfac , atat launtric cat si in  exterior ,o rezolvare eficienta a provocarilor vietii in aceasta perioada poate aduce satisfactii imense.

Ascendentul momentului de Luna Plina este in Berbec gradul 4 , vorbim de un  semn cardinal de  foc  ce  poate aduce conditii noi de viata , o schimbare importanta , noi initiative ,  nerabdare , “viata freamata ‘in aceasta perioada . Aceasta energie vrea “ ceva nou “ dar cu Mercur , Uranus , Neptun , Pluto  retrograde , noutatea se bate cap in cap cu refacerea unor directii gresite , tocmai de aici pot rezulta destule stari de instabilitate, nervozitate. Guvernatorul ascendentului prin pozitia in casa astrologica  arata domeniul din viata noastra care capata o importanta mare si  in care ne putem investi energia . Cu Marte in Rac in casa IV  dar slabit si mai mult de Pluto si Uranus , putem vorbi de o agresivitate exercitata in familie si in camin ca urmare a agitatiei necontrolabile . Marte in Rac in opozitie cu Pluto retrograd in Capricorn aduce in prim plan situatii complicate  , primejdioase , crize de tot felul. Conjuncturile vietii pot reprezenta focuri de tensiune prin fel de fel de obstacole ascunse, dusmani secreti  ( pluto) , in ciuda eforturilor facute pentru a depasi obstacolele , acestea parca se extind . Pluto retrograd  in conjunctie cu casa carierei poate aduce crize profesionale , repunerea in discutie a reusitei sau reputatiei, pierderea unei situatii , convulsii sociale . Marte in aspect provocator cu Uranus retrograd in Berbec aduce imprudenta , relatii pasionale bazate doar pe atractii fizice de moment , riscuri profesionale spectaculoase , totul  are in ecuatie –imprudenta , precipitare , lipsa indulgentei . Uranus retrograd in casa XII poate accentua  unele necazuri datorate unor lucruri neterminata din trecut. Gandurile pot fi  salbatice , secretele pot conduce la anxietate , nervozitate . La un nivel pozitiv , aceasta energie ne poate ajuta sa  dezvoltam  o credinta profunda in individualitatea noastra , sa invatam sa avem incredere  in calitatile noastre  unice (Uranus!) care sa ne elibereze de orice limitare .
In conjunctie cu Marte in Rac este asteroidul Amor 1221 . Acest asteroid atunci cand face aspecte importante ne vorbeste despre iubirea neconditionata , armonia cu un partener , marea iubire romantica ,iubirea recunostinta , iubirea spirituala . Amor in aspect cu Marte dar in opozitie cu Pluto retrograd ne poate ajuta sa intelegem condtitionarile impuse de o iubire , ce blocheaza dragostea si acceptarea unor conditii din trecut , sa stabilim anumite limite in numele iubirii. Aspectele lui  Amor cu Marte si Pluto amplifica iubirea plina de sacrficii, abandon si daruire extrema , exista in aceste zile o lista mare cu asteptari , incercari , dificultati in drumul  catre o uniune intensa cu un final fericit . Acum putem sa ne dam seama daca conexiunea cu partenerul  este una sortita , scrisa sus in cer sau daca intensitatea de moment ne-a atras in relatii nestatornice . In aceste zile , romantismul pluteste in aer prin pierdere sau prin regasire dupa incercari (Pluto retrograd ), exista o dorinta de apropiere emotionala sau o dizolvare a dorintei . Marte in conjunctie cu Amor ( lupta pentru iubire ) are un sustinator si in asteroidul  3671 Dionysos. In mitologie , Dionysos este zeul vinului si dansului , semnifica starea de frenezie sub influenta unor substante . Adesea , dorinta lui de a bea este pentru a-si elibera mintea de griji si necazuri . Extrem de atractiv , era capabil sa se transforme intr-o multitudine de animale ca un mijloc de auto-ptotectie si inselaciune . Dionyson este de asemenea in legatura cu dorinta nebuna de razbunare iar ca un elev pasionat al lui Chiron , el este , de asemenea legat de magie , initiere . In acest moment de Luna Plina poate aparea o dorinta  de a scapa de problemele iubirii ( Amor ) prin folosirea unor substante dar mai ales a alcoolului , poate aparea un gand de razbunare pentru o iubire pierduta sau care raneste sufletul, in acelasi timp , suntem ajutati sa intelegem ca trebuie sa ne ridicam deasupra placerilor trecatoare cautand magia vietii prin cunoastere , spiritualitate , studiu .
Luna Plina in Varsator gradul 20:41 activeaza axa VI-XII , o axa a sanatatii dar si limitarilor, aducand in prim plan confruntarea cu suferintele create de anumite renuntari dar si greseli  in dragoste, munca, cariera, karma , renuntari ce au generat insatisfactie si agresivitate reprimata. Este o provocare acest moment de Luna Plina ce poate deslusi misterul unei suferinte , propriei singuratati si dorinta de a transforma aceste  probleme in ceva creativ . Luna in Varsator ne indeamna catre comunicare , detasare , idealism, originalitate ,dorinta de a elimina falsul  si idealurile false, ipocrizia si tot ce nu corespunde noilor conditii de viata. Este o energie instabila dar originala ce ne ajuta sa facem fata schimbarilor bruste din viata noastra. Luna plina in casa XII amplifica emotivitatea , izolarea , nervozitatea, apar framantari pentru probleme lipsite de importanta , putem ascunde destul de bine adevaratele sentimente, putem fi usor raniti. In opozitie cu Luna in Varsator se afla Venus in Leu, acest aspect amplifica capriciile , deceptiile , prieteniile superficiale . Vanitatea sau risipirea sentimentelor conduce la disocieri, afacerile dau gres datorita credulitatii  in alegerea partenerilor. Soarele in Leu in conjunctie cu Venus in Leu ofera farmec , gusturi rafinate , dorinta de elevare sociala . Cu Venus slabita in acest moment de Luna Plina , aspiratia amoroasa este imperioasa , libera, dificil de stapanit .

Nodul Nord in Sagetator ( soarta ) gradul 21:50 sprijina in mod benefic aceasta Luna  Plina in Varsator  iar plasarea lui in casa IX arata ca  vom invata din propriile greseli  utilizand  cunostintele mai mari , spiritualitatea , filosofia . Trebuie sa invatam ca adevarul inseamna mult mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in mintea noastra , sa ne dezvoltam intuitia, credinta , sa privim spre orizontul mai larg din fata noastra . Nodul  Sud in Gemeni  ( automatismul, trecutul, obisnuinta ) este in conjunctie cu asteroidul 26 Proserpina si cu asteroidul 100 Hekate. In mitologie , Proserpina ( Persefona ) este o zeita rapita de Hades -Pluto si transformata fara voia ei in iubita, sotie . Personalitatea acestei zeite este calcata in picioare de dorintele lui Pluto, nevinovatia si ignoranta ei o conduc la o transformare profunda printr-o experienta foarte grea . In acest moment de Luna Plina , prin aspectul Proserpina –Nodul Sud  putem vedea consecintele unei situatii nedorite , neasteptate din trecut dar plina de sacrificii , durere . Exista o lipsa a controlului in relatiile romantice  infaptuite, relatii bazate mai mult pe dorinta unui partener , pe sexualitate . Deoarece Proserpina devine  regina lumii intunecate , ea primeste sufletele mortiilor   fiind un ghid pentru alte taramuri , pentru cele mai profunde locuri ale psihicului , in consecinta , putem fi ajutati sa gasim o cale de iesire din cele mai intunecate relatii , situatii , poate fi un ghid important pentru sufletul nostru . Hekate este o Zeita misterioasa si puternica responsabila de toate lucrurile intunecate , inclusiv noaptea dar si lumea spiritelor . Ea calatoreste  in toate cele trei  lumi: cer, pamant  si lumea interlopa . Astfel , ea a devenit  zeita care vede in toate directiile , in trecut , in prezent si in viitor fiind un ghid important pentru cei care se afla “ la o rascruce de drumuri” . Rolul  lui Hekate in acest moment de luna plina este de a ne ajuta sa vedem in profunzime alegerile trecutului si sa ne lumineze calea cea buna . Ea are  “o torta in mana “ pentru cei care au nevoie de aceasta ghidare indiferent daca este cerut sau nu ajutorul ei,  darul ei de lumina este neconditionat . Hekate este intotdeauna langa noi in vremuri grele  ajutandu-ne sa ne departam de tot ceea ce ne constringe , ne ajuta sa ne eliberam de un trecut plin de sacrificii .

In conjunctie cu Soarele in Leu (  scopul vietii,vitalitatea, esenta vietii ) se afla asteroidul 149 Medusa . Daca ne intoarcem iarasi la mitologie , gasim in Medusa o fata foarte frumoasa renumita mai ales pentru farmecul ei aproape divin, pentru parul ei bogat dar si pentru atragerea pretendentilor pe care ii refuza ramanand sa-si admire in continuare frumusetea  . Poseidon ( Neptun ) s-a indragostit de Medusa si in cele din urma a violat-o ( in unele povesti apare relatia lor intima acceptata de amandoi) chiar in templul lui Pallas Athena –zeita razboiului si intelepciunii . Pe langa faptul ca Medusa a atras gelozia Athenei din cauza frumusetii si pretendentilor ei , a atras si mania acestei zeite din cauza actului sexual consumat in templul ei sfant .  Astfel, Medusa a fost transformata intr-o bestie hidoasa si blestemata ca orice atinge privirea ei sa se transforme in piatra . Medusa anterior frumoasa, curtata  , dorita de toti , devine un monstru cu serpi in cap in loc de par  si izolata pe o insula de la marginea oceanului , o insula care in timp s- a umplut de forme pietrificate  -victimile privirii ei. Perseus cu ajutorul sfatului primit la Oracolul din Delphi dar si cu sustinerea lui Jupiter , Pluto, Mercur si Athena , reuseste sa-i taie capul Medusei  iar din capul ei taiat au iesit doi gemeni : Pegasus –calul inaripat si Chrysaor –razboinicul de aur . Perseus a folosit in multe randuri capul Medusei pentru a-si invinge dusmanii , dupa salvarea Andromedei , el aseaza capul Medusei pe un pat de alge marine nascandu-se astfel coralul –planta care traieste in apa dar care se pietrifica expusa la aer.  In cele din urma , capul Medusei ajunge la Athena care-l purta pentru a pietrifica dusmanii ei . Soarele reprezinta scopul, esenta  noastra in contrast cu Luna –personalitatea ,masca sufletului . Soarele poate fi privit ca un mit al scopului nostru  , al vitalitatii noastre , eforturile care trebuiesc facute pentru a ne simti intregi . Orice planeta ,  asteroid in conjunctie cu Soarele da o aroma specifica scopului,  esentei noastre . Medusa ( frumusete , gelozie , transformare , intelepciune , protectie in final ) in conjunctie cu Soarele ( scopul vietii, sensul vietii, barbatul, autoritatea )  dar in opozitie cu Luna ( suflet, sentimente ,femeia, mama  ) poate arata provocari nascute din punerea in lumina a unui talent aparte , acest lucru poate atrage gelozia , invidia celorlalti pana la pedepse transaformatoare , izolare . Pe de alta parte , tinand cont de semnificatia Lunii Pline , se poate spune ca in aceste zile putem culege roadele unui talent aparte ca ne-a transformat radical, talent folosit si de cei din jurul nostru ca o arma de protectie . Nu trebuie uitat ca si dupa ce Medusa a fost transformata ea a continuat sa fie o provocare , dar nu Medusa a cautat acest lucru ci cei din jurul ei , in consecinta fiti atenti ce priviri atrageti , pe cine deranjati cu talentele voastre , poate cel mai bine ar fi sa nu vorbiti prea mult despre planurile voastre ,  relatiile voastre pana nu va convingeti de adevaratul caracter al oamenilor carora vreti sa va destainuiti . Daca Medusa a impresionat prin frumusete , pretendenti , dupa transformarea ei a continuat sa fie in centru atentiei  prin puterile ei transformatoare iar dupa moartea ei , puterea ei a fost folosita ca o protectie pentru cei care i-au facut rau . Acest moment de Luna Plina ne spune ca un talent , o relatie , o situatie se poate transforma in ceva benefic pentru noi ( ne da forta ) cu conditia sa stam cat mai departe de oamenii invidiosi .
Jupiter in Taur continua sa ii sprijine pe cei care muncesc sa-si dezvolte calitatile native , aceasta energie norocoasa ne ajuta prin sinceritate , entuziasm . Punctul Norocului este in Balanta in casa VII –casa naturala a Balantei  accentuand astfel importanta calitatii unei relatii dar si noroc prin relatii , parteneriate cu oameni bogati material dar si sufleteste .

Aceasta Luna Plina ne ajuta sa culegem roadele muncii noastre incepute la Luna noua in Varsator din 3 februarie 2011 , depinde doar de voi ce “seminte” ati plantat si cum le-ati ingrijit pana acuma .
LUNA PLINA IN VARSATOR poate sa ajute sa eliminam idealurile false , relatiile care ne fac rau , situatiile care ne tin pe loc . Uranus retrograd in Berbec conduce aceasta Luna plina in Varsator dar intr-un mod destul de provocator prin Crucea Cosmica pe care o creaza cu Marte in Rac ( actiunea, dorinta ) , Pluto in Capricorn ( tranformarea ) si Juno in Balanta ( relatia , partenerul) . Este un moment in care suntem trasi in mai multe directii  de aceea ,  este important  sa ne gasim echilibru interior ,  sa realizam o nota –sinteza a evenimentelor trecute , a experientelor noastre , doar asa putem gasi directia in care trebuie sa ne concentram intreaga energie . Sa fim perseverenti in eforturile noastre ,  este un alt pas catre realizare . Si daca este o Cruce Cosmica pe cer , atunci exista in sens pozitiv multa hotarare , vointa , concentrare , transformarea unor valori in ceva concret , alegeti acest drum , cred ca este cel mai bun .

 

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

18 Comments

 1. Adriana, foarte frumoasa a fost prezentarea ta . Abia astept intotdeauna sa le postezi , vezi dintr-un punct de vedere foarta interesanta momentele astrologice.
  Ai putea sa imi spui si mi ce imi aduce acest moment de luna plina, intru-cat sunt chiar intr-o postura de alegere.
  11.02.1974, Arad, 13,30

 2. Buna ziua doamna Adriana. Apreciez efortul dumneavoastra pentru articolele superbe si pe intelesul tuturora. Indrasnesc sa va rog frumos, intimpul pe care il aveti disponibil sa-mi ziceti si mie ,cum ma va afecta sau influienta aceasta luna plina din varsator. 2.01.1962. buzau 19_45 . CU STIMA SI RESPECT Pia

 3. Foarte frumos si interesant articolul. As dori sa stiu cum ma va influenta luna noua deoarece sunt foarte atrasa acum de un eveniment ce a avut loc exact cu un an in urma care a lasat in urma foarte multe lucruri neterminate, dar si regrete pe toate planurile sentimental, al locului de munca si material. As dori sa stiu ce insemna in astrograma natala faptul ca acum NS in gemeni este conjunct cu marte natal. 22.12.1975, ora 13:30, Suceava.

 4. Pleaaase: 04.09.1972 ora 04:55, Dorohoi. Orice spui e binevenit, in special despre relatia in care sunt (e sau nu sufletul-pereche?) si cariera. Imi plac foarte mult interpretarile tale. Cu mii de multumiri!

 5. Mii de multumiri pentru articol!Chiar in perioada aceasta, am plecat dintr-un apartament foarte frumos din capitala, unde m-am simiti minunat pentru a ma muta in Franta. Este foarte dureros, dar trebuie sa plec pentru a avea o viata cel putin decenta.
  Raluca, 28.02.1983/10.40 am, Rm Valcea

 6. andrea
  Luna plina in varsator energizeaza casa IX natala Prezenta Lunii pline in casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina poate aduce castiguri din afacerile in straInatate, din relatiile cu strainatatea, poti castiga o excursie, poti planui o calatorie in strainatate. Poti decide sa renunti la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doresti sa incepi altele, poti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de tine , poti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce te indeamna la transformarea crezurilor tale , a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina sustinuta benefic de Nodul Nord in Sagetator poate fi privita ca o mana a destinului in domeniul educatiei, calatoriilor ,strainatatii.
  Deoarece Luna plina este in conjunctie cu Soarele natal ce guverneaza casa banilor iar Luna guverneaza casa I – tu ,personalitatea ta ,pot spune ca aceasta luna poate evidentia si anumite probleme financiare ce se pot datora unui barbat ( soarele ) .
  adriana

 7. pia
  Capricorn cu ascendentul in Leu .
  Prezenta Lunii pline in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri, Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, poti vedea foarte bine problemele existente dar poti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, ai la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care te tine legata de un partener care nu iti face bine . Poate fi si un moment in care poti primi o propunere importanta pentru o asociere ,un parteneriat .
  Totusi , trebuie sa fii foarte atenta ,Neptun in tranzit este in casa VII -casa partenerului , iti poti face multe iluzii , deci atentie marita .
  Adriana

 8. roxana
  Luna PLina energizeaza casa XI , aceasta energie indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup , sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care poti obtine anumite daruri de la prieteni, poti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare se pot spulbera in acest moment de luna plina.
  Marte retrograd in conjunctie cu Nodul Sud in harta natala arata ca in vietile trecute nu ti-ai folosit in directie buna energia ,nu ti-ai canalizat corect energia sexuala ,nu ai putut sa-ti stapanesti prea bine instinctele . Marte retrograd in casa II arata ca iti poti folosi energia doar pentru a obtine bani .Ar trebui sa inveti sa-ti dirijezi corect actiunile , sa renunti la placerea de a-ti etala forta , sa nu vezi doar bani si iarasi bani , sa renunti la mirajul banilor .
  adriana

 9. AMA
  Fecioara cu ascendentul tot in Fecioara , asta inseamna ca ai o natura rafinata , diplomata , pui tot timpul foarte multe intrebari , “presupunerile’ nu fac casa buna cu tine , totul in viata ta cere ordine, perfectiune iar aptitudinile organizatorice ,practicismul , solutiile fezabile pe care le gasesti te pot pune in slujba oamenilor care cauta expertiza tehnice , consultanta cinstita, opinii corecte . Munca inseamna foarte mult pentru tine PUTAND FI MASCA TA CEA MAI EFICIENTA , de multe ori detaliile marunte pot capata pentru tine o semnificatie mult mai mare decat cea reala. Cu acest ascendent esti inarmata cu o inteligenta muscatoare , inteligenta care de multe ori dezvolta si un simt acut al criticii , poti fi de multe ori negativista chiar si pesimista . Datorita spiritului si obiceiurilor tale pe care nu le abandonezi prea usor poti avea dificultati in comunicarea cu ceilalti , esti foarte atenta la sanatatea ta , la mesajele corpului tau fizic , poti avea predispozitie pentru fel de fel de boli inchipuite. Casa partenerului este in Pesti , acest lucru arata ca vei atrage un partener misterios , sensibil si compatimitor , vrei sa fie calm , visator si creator . Adesea poti astepta prea mult de la partener. Acest semn mutabil pe descendent arata adesea mai multe casatorii. Poti fi foarte sensibila fata de partener, poti avea tendinta de a idealiza partenerul, iti poti face multe iluzii . Vei fi atrasa de barbatul care iti poate activa imaginatia si inspiratia si care poseda un farmec misterios si fascinant. Guvernatorul casei partenerului este Neptun plasat in casa IV, acest lucru arata ca poti cunoaste partenerul prin intermediul familiei tale ,vei cauta intimitatea si linistea in casatorie. Adesea ,poate exista o legatura extrem de puternica intre partener si familia ta . Cu Neptun in careu cu ascendentul -tu dar si cu casa partenerului se poate spune ca poate aparea destula confuzie in legatura cu partenerul de viata dar si comportamentul tau poate fi perceput cam in ceata .Poti face erori de apreciere cu privire la comportamentul celorlalti dar si al tau .
  Luna plina in varsator activeaza activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca , de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, ai nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca.
  Adriana

 10. raluca
  Peste cu ascendentul in Gemeni ,o combinatie in care soarele natal este in careu cu ascendentul in gemeni ,acest lucru sporeste teniunea in viata ta ,poti fi destul de persistenta in urmarirea dorintelor tale ( soarele este in casa dorintelor ),vei face anumite compromisuri doar cand vei vedea ca nu exista alta iesire .
  Ascendendul in Gemeni arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata , este o energie cu o puternica influenta asupra personalitatii tale , asupra individualitatii tale , este energia care te individualizeaza in lumea Pestilor prezentand intr-un limbaj astrologic adevarata ta fire care stie de multe ori sa se ascunda in spatele mastii acestui ascendent, dar , atentie ,oamenii din jurul tau te vor vedea prin prisma acestui ascendent in Gemeni.
  Aceasta energie iti da o natura schimbatoare, vei face deseori doua lucruri deodata si vei avea doua experiente diferite si opuse, iti place sa cunosti mereu lucruri noi avand ocazia sa ajungi la niste niveluri spirituale foarte elevate .Vei iubi mult cititul, tinzi sa te regasesti in tot ceea ce se afla pe un plan spiritual superior , viata ta fiind de fapt o viata de studiu si descoperiri. Vei tinde de asemenea sa fii nehotarata , nemultumita , preocupata sa te ranesti in orice obstacol care iti iese in cale in incercarea de a descoperi ceea ce ai de descoperit . Vei avea si bucurii, vei putea deveni bogata si sa ai succes mai ales prin manuirea cuvintelor, cifrelor, dar nu trebuie sa uiti ca bucuria ta va veni din mintea ta care va avea diferite perioade de iluminare . Nervozitatea si nelinistea ta stau la baza tuturor tulburarilor tale , ceea ce este important pentru tine este sa-ti faci planuri pentru toate actiunile tale si sa le urmaresti si respecti, sa incerci sa nu judeci gresit anumite persoane acordandu-le increderea de care au nevoie. Ai casa carierei in varsator ,aceasta energie arata ca esti vazuta ca o visatoare inventiva care lasa evenimentele sa curga pe langa ea si nu te poti bucura de roadele muncii tale . Cea mai buna abordare a energiei acestei case in varsator pentru tine este o munca sociala, medicina, psihologia , stiintele oculte , tot ce tine de modernism –calculatoare, lucru cu numerele, cu electricitatea. In cariera ta vei consuma multa energie nervoasa si multa miscare .
  Luna plina in varsator activeaza activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in casa X poate arata un sfarsit legat de o cariera si o posibila schimbare profesionala .Mercur natal din casa carierei este energizat de aceasta luna plina in Varsator ,asta arata o schimbare in modul in care te definesti.
  adriana

 11. Multumesc mult Adriana. Am divortat acum 3 ani si am de 2 ani o relatie speciala cu un barbat nascut pe 09.10.1961 undeva in neamt. El mi-a spus de nenumarate ori ca intalnirea noastra e providentiala si alte chestii din astea. Eu nu am asteptari de la relatiile in care intru, incerc sa traiesc clipa prezenta. Totusi m-a facut curioasa si as vrea sa stiu care e soarta acestei relatii. Din datele pe care le ai crezi ca poti sa-mi spui ceva? Iti multumesc anticipat!

 12. Buna ziua doamna Adriana,
  Apreciez efortul dumneavoastra pentru articolele deosebite. Indraznesc sa va rog frumos, in timpul pe care il aveti la dispozitie, sa-mi spuneti si mie ,cum ma va afecta sau influienta aceasta luna plina din varsator. N:21.07.1956, Falticeni 06,30. Cu deosebita stima, Iuliana

 13. Doamna ADRIANA , va multumesc din suflet, asa este , nu pot sa scap din aceasta “familie” care este doar pe hirtie. Sunt singura in doi. CU mii de multumiri ,Pia

 14. Doamna Adriana, va rog puteti sa-mi spuneti ce se intampla in relatia de cuplu ? Ce anume trebuie facut pt ca traiesc un cosmar de ceva timp …. 16.10.1960, ora 7 am si 8.10.1970, ora 3 am …. Va multumesc .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.