HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN PESTI -19 SEPTEMBRIE 2013

pesti 1

Luna Plina  din 19 septembrie 2013 are loc cu Luna pe gradul 26:41 Pesti si Soarele pe gradul 26:41 Fecioara cu un maxim in jurul orei 14:14, ora Romaniei . Mesajul acestei Luni Pline in Pesti este de a  deveni practici, responsabili cu visele, credintele noastre.  Luna Plina in Pesti guverneaza subconstientul nostru , tot ce este ascuns, ofera iluminare dar si iluzii, ofera intelegere dar si confuzie. Polaritatea Pestilor este Fecioara  un semn practic , organizat, orientat spre servicii, spre perfectionare , responsabilitate, claritate mentala.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Pesti  din 11 martie  2013.

Cu Luna Plina pe gradul 27 Pesti , cei nascuti in jurul datei de 19 septembrie, decembrie, martie, iunie ( plus , minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilaltil; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 27 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.  Saturn in conjunctie cu Venus si Nodul Nord aduce un ton karmic, sortit acestui moment de Luna Plina.  Venus este iubirea, fericirea, valoarea ( bani, relatii, talente native), Saturn este timpul,responsabilitatea si granitele unei situatii de viata iar Nodul Nord este directia pentru cresterea, evolutia noastra. Aceasta tripla conjunctie poate fi ca o pedeapsa karmica pentru acele relatii in care iubirea,  fidelitatea, respectul lipsesc. In acelasi timp, acest aspect ofera oportunitatea unei relatii in care iubirea , angajamentul, valoarea sunt reale. Este o sonerie cosmica care aduce acele relatii necesare evolutiei.
Cu asteroidul Salacia in fuziune cu Luna Plina in Pesti, puteti primi un mesaj neasteptat chiar daca plecati departe sau fugiti de o situatie de viata.
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai pentru précis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare, dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Este o Luna Plina ce va scoate in lumina anumite secrete de-ale voastre. Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important, puteti avea o viziune, un semn, un dusman ascuns poate trimite un mesaj care intr-un anumit fel va schimba directia in viata. Este posibil sa aveti o revelatie  care va arata exact cum trebuie sa reparati o relatie, cum sa dati deoparte o persoana toxica.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un  echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup, sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale.  Sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important de la un prieten, un protector, poate fi legat de o dorinta de a voastra si care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala si poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera.
Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important de la o persoana cu functie (sef), poate fi legat de cariera voastra care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina poate evidentia anumite dureri legate de incapacitatea voastra de a va largi orizontul vietii , de a va deschide catre alte culturi, strainatate ,credinta Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important de la o persoana din strainatate, poate avea legatura si cu studiile, aceste mesaje  intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei . Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important de la un asociat de afaceri, poate avea legatura cu banii partenerului, cu viata intima a voastra  care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si  poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII, o casa a parteneriatelor, arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile, probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important legat de casnicia voastra, de partenerul vostru care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii si poate  indica probleme legate de munca , de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI, poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important legat de munca voastra, colegii vostri, sefii vostri, sanatatea voastra care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii.  Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important legat de un copil, un iubit care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala si poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia.  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important de la familia voastra care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare, in expunerea ideilor personale, probleme cu rudele, este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Puteti simti ca gandurile voastre sunt confuze sau ca sunteti intelesi gresit, sinceritatea voastra este mereu pusa la indoiala ,toate acestea va pot rani sufletul. Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important de la un frate, o ruda care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor si  poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita. Activarea acestei axe, arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare, fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale, bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aceasta luna plina aduce anumite lectii de invatat in privinta banilor, posesiunilor , valorilor personale. Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important legat de valorile personale  care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si  poate indica probleme in relatii, parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili, schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri.
Aceasta Luna Plina de mana cu Salacia poate arata un mesaj important pentru un proiect personal  care intr-un anumit fel va schimba directia in viata.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Buna ziua Adriana! Cat de mari ar putea fi schimbarile in viata unui om daca aceasta luna plina este in opozitie cu pluto in fecioara si in trigon cu jupiter in scorpion? Vreau sa stiu daca sunt in bine sau in rau aceste schimbari de viata.
    Iti multumesc pentru timpul acordat.

  2. sa fie acesta momentul de schimbare a directiei in viata pentru mine berbec/as.sagetator si el fecioara/as.leu 🙂 multumim

  3. sa fie acesta momentul de schimbare a directiei in viata pentru mine berbec/as.sagetator si el fecioara/as.leu 🙂 ?multumim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.