HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 9 IANUARIE 2012

Luna Plina in Rac formata de opozitia dintre Soarele in Capricorn  si Luna in Rac gradul 18:25  degaja o imensa energie cardinala propice actiunii, schimbarii realitatii inconjuratoare. Este o energie dinamica , propice unor mari realizari sau unor mari deziluzii.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Rac din 1 iulie  2011.

Cu Luna plina in Rac  gradul 18:25 , cei nascuti in jurul datei de  9 aprilie, iulie , septembrie , ianuarie  ( semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanta,  Capricorn )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala pe gradele 18 :25 in Berbec, Balanta, Rac, Capricorn.
Simbolul Sabian pentru gradul 19 Rac :

“ O fata aristocrata si plapanda se marita cu un tanar proletar “ este un grad ce ne vorbeste de speranta , de un nou ton dat vietii noastre prin imbratisarea unei directii diferite , avem nevoie de ceva nou  iar “acest nou “ este posibil  acuma dar in acelasi timp este si necesar pentru a avansa in unele zone din viata noastra . Este timpul  sa trecem dincolo de mentalitatile vechi, sa respectam unicitatea fiecaruia ,  avantajele apar prin gasirea unor puncte comune si nu prin evidentierea diferentelor dintre noi , prin loialitate , integritate , angajament . Conjunctia Mercur( minte, idei , comunicare  ) si Icarus (risc ) ne spune ca trebuie sa analizam foarte bine inainte riscurile , prudenta este un “ingredient de baza “ in aceste zile . Este un grad de crestere,  expansiune , casatoria este un ritual ce leaga doua suflete intr-unul singur , doua persoane sunt aduse impreuna pentru a forma o uniune mai mare decat fiecare parte .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENT IN BERBEC
Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Conjunctia Mercur –Icarus in casa carierei poate arata ca puteti risca in acest domeniu de viata , fiti extrem de atenti , riscurile pot fi controlate foarte bine daca detineti toate datele unei schimbari in acest domeniu de viata .

TAUR – ASCENDENT IN TAUR
Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta sau un cadou de la un frate , de la un vecin. Conjunctia Mercur –Icar in casa studiilor mari,strainatatii , poate arata anumite riscuri aici ,  atentie mare , nu incercati “ zboruri prea mari “ ca va puteti “ arde” .

GEMENI –ASCENDENT IN GEMENI
Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere . Conjunctia Mercur –Icar in casa banilor “ celuilalt “ poate arata anumite riscuri legate de credite ,banii partenerului , sau orice bun care vine din alta parte , ar fi bines a studiati mai atenti orice problema carte are legatura cu banii sau cu partenerul .

RAC –ASCENDENT IN RAC
Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Conjunctia Mercur –Icar in casa banilor “ celuilalt “ poate arata anumite riscuri legate de un partener de viata , un asociat , relatii contractuale , acest risc poate fi unul de succes daca il puteti controla foarte bine .

LEU / ASCENDENT IN LEU
Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Conjunctia Mercur –Icar in casa muncii , sanatatii , rutinei  poate arata anumite riscuri legate de un loc de munca , sefi, colegi si sanatate , acest risc poate fi unul de succes daca  il puteti controla foarte bine .

FECIOARA –ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Conjunctia Mercur –Icar in casa iubirii,copiilor ,creativitatii personale  poate arata anumite riscuri legate de o iubire ,un iubit ,distractii, copii , acest risc poate fi unul de succes daca  il puteti controla foarte bine .

BALANTA –ASCENDENT IN BALANTA
Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualize problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera . Conjunctia Mercur –Icar in casa familiei ,caminului poate arata anumite riscuri legate de o o mutare intr-o alta locuinta , de vanzarea sau cumpararea unei locuinte ,  acest risc poate fi unul de succes daca  il puteti controla foarte bine .

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Conjunctia Mercur –Icar in casa fratilor , rudelor,  vecinilor ,comertului poate arata anumite riscuri legate de un frate , o afacere , un drum scurt ,   acest risc poate fi unul de succes daca  il puteti controla foarte bine .

SAGETATOR –ASCENDENT IN SAGETATOR
Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei . Conjunctia Mercur –Icar in casa banilor ,valorilor de orice fel poate arata anumite riscuri legate de banii primiti pe munca voastra ,pe valorificarea talentelor voastre , acest risc poate fi unul de succes daca  il puteti controla foarte bine .

CAPRICORN –ASCENDENT IN CAPRICORN
Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Conjunctia Mercur –Icar in casa personalitatii ,individualitatii voastre  poate arata anumite riscuri legate de imaginea voastra personala , modul in care va prezentati , aspectul fizic , acest risc poate fi unul de succes daca  il puteti controla foarte bine

VARSATOR –ASCENDENT IN VARSATOR
Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Conjunctia Mercur –Icar in casa secretelor poate arata anumite riscuri legate de imaginatia voastra , de compasiune , ajutor neconditionat , izolare , karma , retrageri spirituale , dezvaluirea unor secrete , acest risc poate fi unul de succes daca  il puteti controla foarte bine.

PESTI –ASCENDENT IN PESTI

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Conjunctia Mercur –Icar in casa prietenilor ,  sperantelor , dorintelor , poate arata anumite riscuri legate de un prieten , de un grup din care vreti sa faceti parte , de o dorinta care “ va arde “, acest risc poate fi unul de succes daca  il puteti controla foarte bine.

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.