HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 18 IANUARIE 2022

Luna Plina pe gradul 27:51 Rac, luminata de Soarele in Capricorn, ne cere sa facem un echilibru intre sensibilitatea emotionala a racului si severitatea capricornului, intre atasamentul puternic fata de familie si atasamentul fata de cariera, intre tendinta de ascunderea a racului si nevoia de recunoastere publica a capricornului, intre deciziile schimbatoare ale racului si auto-discplina capriconului. Acuma, aceasta Luna Plina vine cu daruri pentru cei care si-au facut temele bine si in acord cu destinul lor. Sacul este plin sau gol, divinitatea premiaza sau amendeaza si asta in functie de ceea ce s-a facut de la Luna Noua in Rac din iulie 2021. In timpul acestei lunatii devenim extrem de sensibili  si ar  trebui sa stam cat mai departe de oamenii negativisti, de cei care vor sa ne manipuleze prin rautatile lor.

Simbolul Sabian al gradului 28 Capricorn, gradul Soarelui care lumineaza Luna in Rac  este :“ Colivia unei case de tara, plina cu pasari cantatoare” . Acest mesaj este spectaculos si ne indeamna sa ascultam mesajele divinitatii, sa ne lasam condusi de fortele  spirituale. Totusi, atat de multe voci cantatoare, pot produce multa confuzie. Important este sa fim atenti si receptivi la intuitia noastra-vocea divina din noi, ea stie din interior sa ne conduca la destinatia cea buna.

Iar Simbolul Sabian al gradului 28 Rac, gradul Lunii Pline este:”O fata indiana il prezinta pe iubitul ei alb adunarii tribului ei.”

Prin acest simbol, luna plina ne cere sa construim o punte de legatura intre doua parti din viata noastra cu interese aparent conflictuale, intre material si spiritual, intre constient si subconstient, intre situatii sau oameni care sunt in mod inerent straini  unul celuilalt sau necunoscute si neexplorate anterior. Facand o punte de legatura intre cele doua lumi materiale si spirituale, ne putem bucura de o bogatie care nu ar fi posibila altfel. Existenta sufletului in eternitate este ceea ce demonstreaza Racul. Astfel, Luna Plina in Rac ne va dezvalui prezenta sufletului nostru atat in vesnicie, cat si in timp. Vom fi ghidati pentru a ne aminti de eternitatea sufletului nostru. Aceasta Luna Plina in Rac ne va oferi toata hrana de care avem nevoie pentru a ne reface pe deplin. Aceasta recunoastere a sufletului, a luminii divine din interior, este exact cerinta lunii pline in Rac luminata de Soarele in Capricorn. Prin acest simbol, Luna plina in Rac ne binecuvanteaza cu amintirea naturii eterne a sufletului nostru. Isus a spus acelasi lucru:e ceea ce v-am spus de la inceput ca nu sunteti din lume. Dar puterea care este in voi este de la mine; sufletele voastre apartin inaltimii.

“ Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru ca nu sunteti din lume si pentru ca Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea va uraste lumea.” Ioan 15

Cu Luna Plina in Rac gradul 28, cei nascuti in jurul datei de 18 din semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec, Balanta, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 28 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina face multa lumina in casa voastra, in relatia cu parintii vostri, in camin, afaceri imobiliare, stabilitate emotionala, patriotism. O problema legata de originea voastra, de familie, proprietati, mosteniri de familie, ar putea sa va tina atenti in acest moment. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din famile, cariera, viata publica, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara
Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti..Va puteti muta datorita unei oportunitati in cariera voastra. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce provocari legate de cariera, ambitii profesionale, statut social, functii inalte, viata sociala. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra familiei voastre, caminul vostru, parinti, cariera, afaceri imobiliare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face multa lumina in mediul in care traiti, cum comunicati, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Un document important ar putea sa apara. O calatorie scurta ar putea face parte din magia acestui moment sau puteti culege roadele unor activitati in comunicare, studii, comert. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din relatia voastra cu un frate, o sora, o ruda, o persoana mai tanara.
Tot ce tine de transport, autoturisme, calculatoare, telefoane, frati, negocieri, comunicare, contracte, acoduri, sunt accentuate acuma. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore legate de  gandirea voastra,  cunostinte superioare, scoala, credinta, cunoastere inalta, straini, strainatate, partener, asociat, dusman stiut. Este cea mai buna perioada pentru a dezvolta afirmatii pozitive care va incurajeaza sa credeti in voi insiva si in viitorul vostru. Credinta face minuni. Unele dintre experientele voastre cele mai intense si care va schimba viata pot veni prin credinta, rugaciune, calatorii, alte culturi.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Aceste evenimente pot fi legate de proiecte  importante, cursuri,  frati, rude, comunicare, calatorii scurte, comunitatea in care traiti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Aceasta Luna Plina face multa lumina in problemele care exista deja si care nu au gasit o rezolvare in domeniul financiar, relatii intime, valoarea si talentele voastre, banii partenerului. Este cea mai buna perioada in care puteti invata sa echilibrati valorile materiale cu cele spirituale. Este momentul sa aveti grija de propriile nevoi dar fara a face rau celorlalti. Poate fi cel mai bun timp pentru intelegerea dezechilibrelor din viata voastra ce tin de bani, talente native, planuri secrete, manipulari.
Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore legate afaceri, putere, manipulari, jocuri secrete pentru putere, bani multi, relatii intime secrete, munca, sanatate, proiecte la locul de munca.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie  2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra valorilor voastre native, bunuri personale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina destul de tensionata face multa lumina in planurile personale, in modul in care actionati in viata de zi cu zi, in imaginea personala, in relatiile voastre. Cum Luna Plina vorbeste despre finaluri, apogeul unei situatii de viata ( pozitive sau negative), acest moment este o oportunitate de a scapa de o personalitate care nu vi se mai potriveste, de o relatie care nu va ajuta sa va dezvoltati in mod benefic viata.
Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore legate de casnicie, partener de viata, asociat, dusman stiut, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat, iubire, copii, speculatii diverse.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra voastra, asupra deciziilor voastre din trecut, asupra imaginii si identitatii voastre, relatii, afaceri, finante.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Aceasta Luna Plina va cere sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in relatiile voastre, in munca voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre dar si a credintei voastre. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili, care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Volumul de munca current poate fi perturbat de schimbarile imprevizibile in rutina zilnica astfel incat planurile voastre pot fi date peste cap. Compasiunea voastra este la cote maxime, o femeie poate sa va solicite ajutorul sau puteti simti ca trebuie sa ii ajutati pe cei din jurul vostru indiferent de nevoile lor. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri care va destabilizeaza sanatatea. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore la locul de munca, relatia cu sefii vostri, sanatate, rutine zilnice, familie, neam, afaceri imobiliare.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra “ vietii voastre secrete a karmei voastre, a trecutului vostru, loc de munca, sanatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Aceasta Luna Plina face multa lumina in prieteniile voastre, in proiectele sociale si profesionale, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, experiente si iubiri imprevizibile, idei si planuri ciudate. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri, asupra idealurilor false. In acelasi timp, un prieten, astrologia, va pot lumina calea. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore legate de relatiile romantice, iubire, copii, speculatii diverse, proiecte creative, rude, comunicare.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina  actioneaza ca un reflector imens asupra prietenilor vostri, asupra sperantelor voastre, proiecte de grup.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina, face multa lumina in casa carierei voastre, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale, familie. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru ordonarea scopurilor si ambitiilor profesionale. Se pot termina relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Sunt posibile schimbari in statutul social, pot fi mai accentuate dificultatile profesionale.
Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore legate de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, agresivitate in camin, bani, valoare personala, bunuri materiale.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie  2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra carierei, familiei voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face multa lumina in proiectele voastre cu strainatatea, cunostintele voastre inalte, credinta voastra, moralitate, rude, cunostinte apropiate. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Poate fi un sfat divin care va ajuta sa intelegeti rolul vostru aici pe pamant. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore legate de rude, sora, frate, comunicare acida, cuvinte care destabilizeaza o situatie de viata, calatorii, idei fixe, agresivitate in raport cu anturajul, actiuni precipitate. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra mintii voastre mari, cunoastere, respectarea legilor, strainatate.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina destul de tensionata, face si mai multa lumina in afacerile voastre, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, afaceri, investitii, planuri secrete pentru putere, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri. Problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, procedee discutabile de a obtine bani, dificultati financiare, fapte din trecut. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra puterii voastre, asupra asociatilor si partenerilor vostri, asupra vietii intime, bani, taxe, angajamente financiare.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face multa lumina in relatiile voastre, fel de fel de acorduri semnate, partener de viata, asociat, rival, chestiuni juridice. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri, apogeuri, vin prin ceilalti. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Poate fi si un moment in care puteti semna un contract important pentru voi. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore in modul vostru de a relationa, in planurile voastre, agresivitate, imagine personala. Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra casniciei voastre, partener de viata, asociat, amant, dusmani, hotarari judecatoresti, lege si aplicarea legii, avocat.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna Plina face multa lumina in rutinele voastre, in activitatea profesionala, in relatia cu colegii, in biroul vostru, obiceiuri zilnice, sanatatea fizica, emotionala si mentala. Crizele existentiale nu pot fi depasite acuma prin actiuni necugetate ci prin liniste si intelepciune. Fiti atenti la sanatate, dieta, ganduri. Acuma, un proiect profesional poate ajunge la apogeu si puteti culege unele roade frumoase sau la polul opus, puteti constientiza ce trebuie sa schimbati in munca voastra, in gandirea voastra.
Sunt posibile si anumite venituri suplimentare la locul de munca. Aceasta energie lunara poate aduce si o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, certuri, discutii aprinse la locul de munca ce va pot afecta sanatatea. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore legate de trecut, fapte din trecut, karma, secrete si afaceri secrete, dusmanii ascunse, cariera.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma, aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra relatiilor voastre de la locul de munca, program de munca, colegi, sefi, sanatate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina face multa lumina in iubirile voastre, in proiectele voastre creative, in placerile voastre, in relatia voastra cu copiii. Acest moment magic va poate pune in lumina fie prin finalizarea unui proiect creativ fie prin mandria care merge tot timpul inintea caderii. O relatie de iubire poate cunoaste multa agitatie, posibile certuri cu copii. Fiti foarte atenti la speculatii, la cuvinte, la egoul vostru. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie. Este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri. Luna Plina este si mai provocatoare datorita lui Pluto in Capricorn ce poate aduce transformari majore de prieteni, proiecte de grup, straini, strainatate, credinta, calatorii, respectarea legilor.
Aceasta Luna Plina este punctul culminant al unor evenimente care au inceput in iulie 2021 cand a fost Luna Noua in Rac. Ganditi-va la ce ati inceput atunci, acuma aceasta luna plina actioneaza ca un reflector imens asupra unei relatii de iubire, iubit, copii, creativitatea voastra, speculatii diverse, mandrie exagerata.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.