DESTINUL CARE NE CHEAMA-NODUL NORD IN BERBEC SI NODUL SUD IN BALANTA -17 IULIE 2023, ORA 23, ORA ROMANIEI-11 IANUARIE 2025

“Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este în lume.” (1Ioan 4.4).

Unul din evenimentele astrologice importante ale lunii iulie 2023 si ale anului astrologic 2023, este schimbarea semnelor Nodurilor Lunare: Nodul Nord( calea de evolutie, destinul, busola spirituala a umanitatii) incepe sa tranziteze semnul Berbec, iar Nodul Sud (trecutul, obisnuinta, cadouri si talente, plati karmice) incepe sa tranziteze semnul Balanta  Odata la 18 luni, Nodurile lunare schimba semnele, activand domenii diferite ale vietii noastre. Noi cerinte si teme necesita atentia noastra. Sfarsiturile si inceputurile karmice vor avea loc in casele pe care Berbecul si Balanta le ocupa in harta fiecaruia. Ultima data cand Nodurile lunare au mai fost in semnele Berbec si Balanta a fost din decembrie 2004 pana in iunie 2006. Ce s-a intamplat in  aceasta perioada atat la nivel personal cat si la nivel de societate, lume? Teme similare pot aparea din nou.

Nodul Nord in Berbec simbolizeaza noile cunostinte, noile achizitii pe care ni le rezerva urmatoarele 18 luni. Deoarece Nodul Nord reprezinta scopul si calea sufletului nostru dar si calea societatii, ne putem astepta ca pana in ianuarie 2025, calatoria sa prin semnul de foc asertiv al berbecului sa aprinda un puternic sentiment de individualitate si independenta in noi, in societatea in care traim. Nodul Nord in Berbec subliniaza temele de individualitate, curaj, pionerat, lupte, initiative. Din iulie 2023 si pana in ianuarie 2025, Nodul Nord in Berbec ne incurajeaza sa fim indrazneti, increzatori si proactivi in urmarirea obiectivelor si dorintelor noastre. Aceasta energie va sublinia deasemenea, importanta individualismului si increderii in sinele nostru divin. Se poate sa ne rupem de asteptarile celorlalti si sa intelegem ca cei mai importanti suntem noi, calea noastra unica in viata. Nodul Nord in Berbec, subliniaza de asemenea, nevoia de miscare si actiune. Este timpul sa iesim din zonele noastre de confort si sa cucerim noi teritorii. Aceasta schimbare astrologica este un apel la aventura si actiune, ne indeamna sa ne eliberam de vechile modele si obiceiuri care nu ne mai servesc. Cu Nodul Nord in Berbec, vom invata sa avem incredere in instinctele noastre, sa ne ridicam pentru noi si sa invatam sa fim noi insine si nu ceea ce asteapta altii de la noi. Nodul Sud arata obisnuinta, ceea ce stim cel mai bine sa facem, iat Nodul Sud in semnul Balantei arata ca este posibil sa avem tendinta de a depinde de altii, de parerile lor, de a cauta implinirea printr-o relatie inainte de a gasi implinirea prin noi insine.
Cu destinul(calea de crestere) Nodul Nord în Berbec, urmeza o calatorie de auto-descoperire. Invatam cum sa fim spontani si sa imbratisam schimbarea.  Codependenta, indecizia si tendinta de a avea probleme in relatii sunt cateva dintre neajunsurile legate de nodul sud in balanta si de care trebuie sa ne detasam. Nodul Sud in Balanta arata ca am pus prea mult accent pe sprijinirea celorlalti si i-am lasat sa ne conduca viata. Acum, trebuie sa luam   propriile decizii chiar daca sunt bune, chiar daca sunt gresite. Cresterea vine prin propria expresie si experienta. Acum putem plati pretul pentru nehotararile noastre si vom invata cum sa iesim din confuzia noastra, dezvoltand „unicitatea”. Incercand sa-i echilibram pe cei din jur, ne putem trezi a fi eternii arbitri intre doua sau mai multe idei, intre doi sau mai multi oameni sau conditii opuse. Dar cand suntem prea sensibili la nevoile celorlalti putem experimenta energii vitale slabite, care poate crea ocazional depresie. In timp ce un concept de serviciu fata de ceilalti poate ramane o forta motivatoare, prima noastra prioritate trebuie sa fim noi. Odata ce acest lucru este realizat, am putea fi utili celorlalti dintr-o perspectiva diferita, dar mai eficienta. Trebuie sa fim sinceri cu noi insine si sa descoperim un model nou de cooperare cu ceilalti.  Recunoscandu-ne natura unica, putem explora relatiile cu o profunzime mai mare, imbogatindu-le prin intelegere comuna.

Trebuie sa invatam sa ne iubim pe noi insine, sa avem incredere in instinctele noastre.  Relatiile pot trece prin vremuri grele, se pot schimba sau se pot termina. Ne putem confrunta cu un sentiment reinnoit de potentialul personal. Acesta este un moment frumos pentru a ne desparti de multime.
In timpul acestui tranzit, vom deveni cu totii mai razboinici si independenti (Berbec) indepartandu- ne de dependenta de ceilalti(balanta). Acest tranzit nodal este destul de subtil dar poate fi simtit in mod clar in timp, deoarece dureaza aproximativ 18 luni. Nodul Nord in Berbec este totul despre gasirea sinelui.

Este cea mai buna perioada pentru a ne exprima autenticitatea, sa ne bazam pe noi insine, sa cautam fericirea in noi fara a da vina pe ceilalti ca nu aduc fericirea in viata noastra. Este responsabilitatea noastra sa ne dezvoltam in constiinta si cunoastere, sa ne pese  mai mult de ceea ce este in interiorul nostru, sa intelegem esenta noastra divina asa cum vorbeste Isus:

“Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este în lume.” (1Ioan 4.4).

A invata sa actionam dupa impulsurile noastre, ceea ce implica o anumita incredere in noi insine, este una dintre lectiile acestei pozitii. Lupta pentru pacea interioara, in loc sa ne concentram pe atingerea pacii si  echilibrului in relatii, ne va imbunatati relatiile si ne va aduce fericire si satisfactie. Cel mai mare dusman al semnului Berbec este nerabdarea, agresivitatea, impulsivitatea, lupta, iar Nodul Nord in Berbec poate indica si un timp al conflictelor, agresivitatii. Cum lumea este deja implicata in conflicte, ne putem astepta la schimbari bruste sau la o agresiune sporita.

Solutii posibile: sa indraznim sa fim entuziasmati de convingerile si interesele personale; sa ne asumam roluri de conducere; sa cultivam spontaneitatea; sa facem lucrurile asa cum credem noi; sa incercam sa urmam indemnurile interioare. Sa ne deplasam in directia catre care ne ghideaza intuitia. “Eu sunt harul lui Dumnezeu” este o mantra (o cantare) ce ne ajuta sa stabilim o relatie ferma cu sinele nostru divin. Aceasta mantra functioneaza deoarece ne determina sa ne concentram asupra noastra si asupra adevaratei noastre identitati. Ne pregateste pentru o relatie spirituala cu noi insine dar si cu cei din jur. Repetati aceasta mantra cat mai des posibil.

Cei nascuti in intervalele: 08 iulie 1930 – 28 decembrie 1931, 27 ianuarie 1949 – 26 iulie 1950; 20 august 1967- 19 aprilie 1969 ;07 aprilie 1986 -2 decembrie 1987; 26 decembrie 2004-21 iunie 2006, au Nodul Nord in Berbec iar in urmatoarele 18 luni, au o intalnire cu destinul,  vor trai actualizarea unei parti mai mult sau mai putin importante a karmei lor, impotriva careia nu pot face nimic, liberul arbitru este minimalizat. Va puteti intalni cu experiente purtatoare de evolutie, pot aparea incercari, pot aparea ajutoare importante de la ghizi spirituali, o persoana importanta poate aparea in viata voastra  si va poate oferi un important ajutor spiritual. Pentru cei care aspira sa-si afle drumul spiritual sau maestrul spiritual, acest tranzit poate fi deosebit de benefic. Este cel mai bun timp in care va puteti misca fara efort in directia destinului vostru. Va asteapta evenimente sortite si relatii sortite care au rolul sa va trezeasca.  Acest tranzit va propulseaza spre invataturile Nodului Nord lunar in Berbec(calea voastra de evolutie) si va  provoaca sa recunoasteti calitatile si limitarile Nodului Sud in Balanta. Visele, sincronicitatea si cunoasterea intuitiva pot juca un rol important in primirea mesajului acestui tranzit important. Soarta voastra devine limpede. Misiunea voastra este iluminata. Deja vu. Puteti recunoaste instantaneu o legatura destinata voua si care va schimba semnificativ viata.

Cei nascuti in intervalele: 13 septembrie 1939-24 mai 1941; 12 iunie 1958-15 decembrie 1959; 8 ianuarie 1977- 5iulie 1978; 1 august 1995-25 ianuarie 1997; 19 februarie 2014-11 noiembrie 2015, au Nodul Nord in Balanta iar in urmatoarea perioada, dispun de o sustinere spirituala deosebita pentru a intelege ce greseala spirituala tot fac si bat pasul pe loc in evolutia lor. Pot fi ajutati sa depaseasca anumite obstacole, conditionari karmice, astfel incat sa se orienteze catre adevarata lor cale spirituala.. Totul este rasturnat pentru a castiga o alta perspectiva. Nu mai traiti in negare. Eliberare. Un apel de trezire.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Cu Nodul Nord in Berbec, pana in ianuarie 2025 vi se cere sa aratati lumii cine sunteti cu adevarat, sa dati deoparte relatiile care va tin pe loc, sa aveti incredere in deciziile voastre, sa va implicati cu tot sufletul in ceea ce faceti. Daca cei din jur vor crede ca ati devenit dintr-o data prea indrazneti, ei bine, nu trebuie sa va pese prea mult, trebuie doar sa va urmati  indemnurile inimii. Urmati-va pasiunile chiar daca acest lucru presupune pierderea unei relatii care stagneaza, daca este necesar, alege-ti o viata pe cont propriu dar care va va rasplati din plin. Nu este o perioada fara crize, dar cerinta acestui tranzit are legatura individualitatea voastra si sa dati deoparte tentatia de a va concentra mai mult asupra altor persoane, sa le satisfaceti nevoile in loc sa va axati pe propriile voastre nevoi. Este cea mai buna perioada sa lucrati la dezvoltarea relatiei voastre cu sinele vostru divin, asa, veti imbunatati si modelele relationale cu ceilalti. Acest tranzit va incurajeaza sa preluati controlul asupra vietii voastre, si sa va imbratisati identitatea unica. S-ar putea sa fiti mai increzatori si asertivi. Nu va fie teama sa va asumati riscuri si sa fiti indrazneti deoarece, aceasta perioada va sustine sa va eliberati de vechile tipare si sa va imbratisati adevaratul sine. Concentrati-va asupra proriilor nevoi si dorinte, si renuntati la orice indoiala si ezitare. Unele relatii se pot termina. Este crucial sa fiti rabdatori si amabili cu voi in acest timp.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa XII iar Nodul Sud in Balanta  tranziteaza casa VI. Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o schimbare  semnificativa in munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii, locul de munca, constrangeri la locul de munca, perfectiune, planuri facute in spatele usilor inchise, secrete, manipulari din umbra, iluzii, credinta. Cu destinul -Nodul Nord in tranzit prin casa  XII, o casa karmica, nu este un drum prea usor. Accentueaza si mai mult platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat. Puteti dezvolta un comportament obsesiv in ceea ce priveste aspectele legate de sanatate, detalii, perfectiune, ordine, critica excesiva dar trebuie sa invatati ca “ o curatenie exterioara fara o curatenie sufleteasca” nu valoreaza prea mult. Trebuie sa intelegeti care este adevarata voastra slujba, iar daca veti intelege ca aici pe pamant, sunteti in slujba lui Dumnezeu, multe bariere se vor ridica. Trebuie sa va faceti timp pentru a explora partea mistica a individualitatii voastre. Este important sa dati o atentie deosebita intuitiei, semnelor si simbolurilor, sunt un mod minunat de a naviga prin ceata perioadei urmatoare. In urmatoarea perioada, puteti debloca viata voastra doar printr-o metoda spirituala, prin apelul la puterea eterna si divina a subcontientului tau ce poate fi un inceput al constientizarii puterii divine din voi. Asa, veti incepe sa fiti mai atenti la voi, asa incepeti sa aveti incredere in voi, in spiritul divin din voi. Asa incepeti sa fiti buni si iubitori cu voi chiar si atunci cand nu sunteti multumiti de voi, chiar daca sunteti in situatii dificile …..si dintr-o data totul devine mai usor. Vi se cere sa deveniti dependenti de o rutina spirituala, sa faceti pasi catre o munca spirituala, sa indepartati relatiile de munca codependente, sa deveniti mai putin dependenti de terapiile corporale si mai asertivi in cautarea terapiilor spirituale. Este perioada in care trebuie sa decideti sa va puneti sanatatea si bunastarea in mainile puterii divine. Trebuie sa fiti suficient de curajosi pentru a imbratisa necunoscutul si sa va simtiti bine in singuratate, voi cu voi insiva.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Nodul Nord lunar in Taur tranziteaza casa XI iar Nodul Sud in Scorpion tranziteaza casa V. Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o schimbare  semnificativa in relatia voastra cu persoana iubita, cu copii, prieteni, grupuri, creativitate personala, speculatii, spiritualitate, astrologie. Nodul Nord in tranzit prin casa XI va cere sa creati relatii profunde cu oamenii care va impartasesc interesele, sperantele voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Cheia aici tine de cooperare cu mai multi oameni, de activitati generoase, de prietenul care la nevoie se cunoaste. Transformarea voastra profunda in urmatoarele luni se va face prin prieteni, grupuri de oameni, riscuri in indeplinirea unor sperante, eliberarea tendintei posesive fata de copii, crearea unor obiective pe termen lung. Trebuie sa dezvoltati spiritul comunitatii, sa promovati noi idei si reforme si sa raspanditi constientizarea faptului ca sunteti cu totii cetateni ai lumii. Faceti loc pentru conexiuni si relatii noi din toate categoriile sociale. Veti afla mai multe despre voi prin intermediul acestor oameni. Incercati sa nu va faceti griji  pentru modul in care oamenii va percep. In schimb, construiti-va propria incredere in voi.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa X iar Nodul Sud in Balanta  tranziteaza casa  IV. Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o schimbare semnificativa legata de casa, familie, parinti, orasul in care locuiti, tara, cariera, ambitii profesionale, statut social. Tranzitul Nodului Nord prin casa X este destul de important deoarece tranziteaza o casa unghiulara, o casa de destin, in consecinta, va trebui sa gasiti un echilibru intre emotiile, sensibilitatea, familia  voastra si asumarea unei cariere care sa va puna in lumina puterea, forta, coroana sufletului. Aici, in aceasta casa astrologica, destinul va cere sa va puneti in lumina propria individualitate prin dezvoltarea unei cariere puternice. Oportunitatile tin de cariera, statut social. Va puteti schimba cariera intr-un mod care sa exprime mai deplin misiunea sufletului vostru. Se poate ca in ultimul timp, cariera si tot ce tine de ambitiile voastre profesionale, sa fi fost activate, ca un semn ca “ aici “ trebuie sa munciti mai mult, sa aduceti ceva nou. Este important sa va folositi autoritatea si puterea personala cu intelepciune, altfel, “ coroana “ pica de pe cap. Trebuie sa dezvoltati disciplina, consecventa si sa fiti mai indrazneti. Ar trebui sa scapati de  dependentele emotionale si de tendinta de a fi in situatia unui copil ranit care isi cauta vinovatii esecurilor lui.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa IX iar Nodul Sud in Balanta tranziteaza casa III.  Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa legata de studii, comunicare, barfa, viclenii, cunoastere superioara, credinta, strainatate, straini. Nodul Nord in casa IX  va indeamna sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra. Dezvoltarea voastra are loc prin credinta, studii superioare, straini, calatorii indepartate. Intelegerile voastre pot suferi transformari radicale. Exista o tendinta de a fi destul de imprastiati in gandire, sa va legati doar de informatii fara valoare.  Trebuie sa va concentrati pe concepte mai mari si spirituale ale vietii si care sa va ajute sa vedeti si viata voastra intr-un mod nou. Voi trebuie sa atingeti imaginea spirituala personala a lumii prin credinta, calatorii  lungi, studii si pelerinaje spirituale. Este necesar sa invatati sa distingeti care cunostinte sunt valoroase si care nu. Ar trebui sa aveti grija sa nu fiti superficiali. Destinul va cere sa luptati in numele a ceea ce credeti ca este corect. Depasiti tendinta de a va lega de informatiile inutile si actionati pe baza intuitiei spontane. Trebuie sa invatati sa aveti incredere in ghidul vostru interior – intuitia voastra – pentru a descoperi mai mult sens in viata voastra. Trebuie sa va permiteti sa credeti in ceva care nu are neaparat sens, dar care va elibereaza de anxietatea mentala si stres.

F ECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa VIII iar Nodul Sud in Balanta tranziteaza casa II. Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa legata de bani, valoare personala, bunuri materiale, afaceri, viata intima, dormitor, mosteniri, impozite, taxe. Cu Nodul Nord in casa VIII urmeaza o perioada in care trebuie sa invatati sa treceti dincolo de valorile personale si de ceea ce aveti. Puterea si magnetismul personal trebuie sa le folositi fara a face rau celor din jur. Este o lectie importanta ce ofera favoruri cand invatati ca puterea personala nu trebuie sa faca rau celor din jur, aceasta trebuie folosita cu intelepciune si in folosul oamenilor apropiati. Este o lectie ce va invata timp de aproape doi ani despre credinta, renastere, sa nu priviti inapoi la vechile obiceiuri. Poate fi o adevarata renastere in ceea ce priveste comportamentele excesive. Feriti-va de lacomie si agatarea de bunuri materiale care sunt dovedite si sigure. Valorile reale sunt mai adanci. Ar trebui sa explorati valorile spirituale. Este timpul sa slabiti intelegerea pe care o aveti asupra lucrurilor si oamenilor din jurul vostru si  sa va deschideti fata de nevoia sufletului vostru  de transformare, schimbare si regenerare. Este posibil sa intampinati dificultati in parteneriate, deoarece veti avea tendinta de a fi orbi fata de valorile si valoarea celorlalti, asteptandu-va sa impartaseasca aceleasi valori ca voi.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa VII iar Nodul Sud in Balanta tranziteaza casa I.  Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o transformare semnificativa in relatiile voastre, imagine, reputatie, modul vostru de manifestare, partener, asociat, dusman, aplicarea legii. Nodul Nord in tranzit prin casa VII va cere sa invatati arta cooperarii, despre diplomatie, sa va detasati de ideile egocentrice. Urmeaza o perioada in care relatiile sunt in centrul atentiei. O multime de energie va sustine sa va descoperiti sinele vostru autentic, identitatea voastra si ceea ce sunteti meniti sa fiti. Aceasta descoperire de sine aduce o sansa de a va imbunatati relatiile si modul in care colaborati cu ceilalti. Toate crizele, evenimentele dure prin care puteti trece in aceasta perioada va vor face sa va schimbati comportamentul si manifestarile  in legatura cu un partener, o casnicie, o relatie de lunga durata. Beneficiile vin doar prin  asociere cu altii, prin descoperire valorii colaborarii, printr-un schimb cu ceilalti. Trebuie sa dezvoltati intelegerea, atentia si sensibilitatea intr-o relatie. Prin parteneriate si prin cooperare cu ceilalti, veti atinge echilibrul interior necesar pentru a va atinge obiectivele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa VI iar Nodul Sud in Balanta  tranziteaza casa XII.  Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o schimbare semnificativa in munca, proiecte profesionale, relatia cu colegii, locul de munca, constrangeri la locul de munca, perfectiune, planuri facute in spatele usilor inchise, secrete, manipulari din umbra, iluzii, credinta, acuma fantomele trecutului va  pot tine legati inca de un prag nevazut. O multime de energie va sustine sa vedeti micile detalii, sa invatati sa va iubiti pe voi insiva, sa simplificati rutinele. Auziti mult mai usor ce nevoi au corpul, mintea si sufletul vostru pentru a prospera. Cu Nodul Nord  in casa VI, urmeaza o perioada de sacrificii si servicii fata de altii. Trebuie sa invatati ce inseamna responsabilitatea si sa dezvoltati increderea in Univers. Crizele majore apar la servici, in relatia cu colegii. Atentie la sanatate. Fara obiective clare, programe sanatoase si practice, puteti simti ca ceva necunoscut va conduce viata. Grijile inutile, o stare permanenta de neliniste, o atitudine secretoasa, va pot face mult rau. Vederile inguste si intoleranta, pot aduce blocaje la locul de munca, pot sa va izoleze. Munca alaturi de ceilalti poate oferi mari satisfactii, numai cine asculta vocea sufletului poate depasi cu succes blocajele, crizele existentiale, invatand astfel noi modalitati de raspuns la situatiile de viata intalnite. Nu va asumati roluri in spatele scenei, ele se pot intoarce impotriva voastra. Trebuie sa invatati sa fiti mai concreti si sa faceti fata rutinei si realitatii de zi cu zi. Cu aceasta pozitie, trebuie sa lucrati la dezvoltarea unor rutine si programe sanatoase si practice.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa V iar Nodul Sud in Balanta  tranziteaza casa XI.  Acest tranzi cu durata de 18 luni, semnaleaza o schimbare semnificativa in relatia voastra cu prietenii, apartenenta la un grup,  echipe, partide politice, sindicate, comitete, rigiditate sufleteasca, iubire, creativitate personala, copii. Puteti sa va comportati impulsiv in ceea ce priveste apartenenta la un grup, puteti simti o atractie inconstienta spre un obiectiv, un scop pe care nu le intelegeti pe deplin. Dar a venit timpul sa intelegeti ca un grup nu va ajuta sa va actualizati propriul potential in aceasta perioada. In schimb, calea noua aduce oportunitati imense in domeniul creativ, iubire, copii. Este necesar sa actionati acum si in felul vostru unic, primeaza interesul personal in fata interesului de grup, nu va bazati pe ceilalti pentru orientare. Cu Nodul Nord in casa V trebuie sa invatati ca iubirea cere respect, responsabilitate. Aveti nevoie de autodisciplina pentru a nu va risipi energiile creative. Trebuie sa vedeti viata prin ochii copilului vostru interior. Trebuie sa aveti grija sa nu va pierdeti propria identitate si sa nu va irositi energia atunci cand sunteti distrasi. Gasiti bucuria in lucrurile marunte. Este  o perioada magnifica pentru a dezvolta un hobby la alegere sau pentru a incepe un proiect creativ, pentru copii.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa IV iar Nodul Sud in Varsator tranziteaza casa X.  Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o schimbare   semnificativa in cariera voastra, familie, radacini, securitate emotionala, camin, ambitii profesionale, succes. In aceasta perioada, modele anterioare care v-au influentat cariera trebuiesc reinnoite, redefinite, nu mai stati in umbra celorlalti. Este posibil sa dati viata unei afaceri personale, anumite talente creative va pot ajuta in aceasta directive. Aceste modificari pot sa va afecteze sentimentul de securitate si stabilitate intr-un mod major. Unde-s radacinile mele ? O intrebare la care cu siguranta veti gasi raspunsul daca iesiti din tiparele vechi. Cu Nodul Nord  in casa IV trebuie sa invatati care va este adevarata temelie a vietii voastre, puteti culege recompensele propriilor fapte, puteti pierde anumite pozitii autoritare daca v-ati folosit negativ puterea personala. Trebuie acordata o atentie deosebita familiei, caminului, parintilor. Provocarea este de a obtine un sentiment reinnoit de stabilitate interioara bazata pe o mai buna intelegere a propriilor motivatii ascunse. Trebuie sa va gasiti fericirea in familia voastra si in viata voastra spirituala. Interesul principal este legat de familie, radacinile voastre, natiunea si patria voastra. Aveti grija la ambitia exagerata si la nevoia de recunoastere externa in loc sa dezvoltati pacea interioara.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa III iar Nodul Sud in Balanta  tranziteaza casa IX.  Acest tranzit cu durata de 18 luni, semnaleaza o schimbare semnificativa in tot ce are legatura cu educatia, studiile voastre, modul de a comunica, barfa, viclenii, convingeri personale, religie, cunoastere inalta, straini, strainatate.  Cu Nodul Nord in casa III trebuie sa invatati sa comunicati clar, sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica, sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile, lasand problemele nerezolvate. Veti fi impinsi sa va afirmati si sa urmati propriile idei personale, sa studiati si sa invatati orice doriti. Vi se cere sa fiti suficient de curajosi pentru a va spune punctul de vedere personal, separat si independent. Veti fi indemnati sa descoperiti adevarata putere mentala, sa vorbiti pentru voi si sa fiti mai putin ingrijorati de ceea ce cred ceilalti. Feriti-va de prejudecati si convingeri incapatanate. Trebuie sa invatati sa-i ascultati pe ceilalti, astfel incat sa descoperiti valoarea comunicarii si a schimbului adevarat de idei si sa vedeti ambele parti ale unei situatii. Puteti descoperi mai usor acuma magia cuvantului.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Nodul Nord lunar in Berbec tranziteaza casa II iar Nodul Sud in Balanta  tranziteaza casa VIII. Cu acest tranzit cu durata de 18 luni, trebuie sa invatati sa aveti mai multa incredere in voi, sa va recunoasteti propria valoare, sa simtiti propria importanta si sa va iubiti pentru ceea ce sunteti. Ar trebui sa dezvoltati tot ceea ce promite securitate: securitate materiala, securitate interioara si increderea in sinele vostru.Trebuie sa va descoperiti propriile valori, sa depindeti de voi insiva, sa cresteri valoarea sinelui vostru prin propriile voastre eforturi si sa va bucurati de frumusetea vietii fata o nevoie inconstienta de a crea crize. Puteti deveni mai egoisti atunci cand aveti de-a face cu propriile posesiuni si finan?e. Noua atitudine pe care trebuie sa o cultivati tine de valoare personala si de ceea ce puteti realiza prin ea, de atitudinea fata de aspectele materiale ale vietii. Acuma, Nodul Nord va cere sa utilizati corect talentele native, bunurile materiale proprii, sa reevaluati sensul acestor lucruri in viata voastra. Acum este un moment excelent pentru concentrarea pe acumularea de resurse si bogatii materiale dar trebuie sa va asigurati ca nu le obtineti pe cheltuiala altei persoane. Este o perioada ce va ajuta sa obtineti confort si securitate financiara prin eforturi proprii. Daca v-ati confruntat cu datorii, urmatoarele optsprezece luni ofera o oportunitate de a va stabiliza financiar, sa fiti mai echilibrati si fericiti.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.