2- VIBRATIA UNIVERSALA NUMEROLOGICA A LUNII SEPTEMBRIE 2018-“VA LAS PACEA, VA DAU PACEA MEA”

“Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante.” Ioan 14:27

Luna: septembrie este luna a 9-a
Anul : 2018  (numerologie =2+0+1+8=11)
Vibratia energetica universala pentru luna august 2018 =9+11=20=2+0=2

Numarul 2 simbolizeaza dualitatea omului.Prin acest numar inceteaza unitatea si incepe dualitatea, deci activeaza contrariile, diferentele. Cand este legat de om, numarul doi semnifica caderea lui, iar diferentele implica opozitia, vrajmasia, opresiunea. Lumea este un duel etern intre toate elementele sale, intre doua principii, intre doi oameni, intre om si natura, intre om si divinitate, etc. 2 ca vibratie a diviziunii, a discordiei aparente, dar si a luptei cu sinele propriu sau cu altii, este sociat cu Luna.

“Zic, dar: umblati carmuiti de Duhul si nu impliniti poftele firii pamantesti.
Caci firea pamanteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamantesti: sunt lucruri potrivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti.”Galateni 5: 16-18

Vibratia energetica a lunii septembrie amplifica intutia dar si sensibilitatea, iubirea  dar si dusmania, confruntarile dar si cautatea pacii, uniunile dar si despartirile. Putem deveni mai constienti de sentimentele noastre dar si de cele ale oamenilor din jurul nostru. Este nevoie de prudenta in tot ceea ce facem, pentru ca rezultatele pot fi imprevizibile. Putem fi nelinistiti, usor de iritat, irascibili, ceea ce poate conduce la erori, rupturi si pericole datorate neglijentei. Este o luna buna pentru a crea noi prietenii, pentru conexiuni semnificative. Ar trebui sa stam departe de orice conflict, sa incercam sa rezolvam conflictele prin diplomatie. De fapt, calea cea mai buna ar fi cultivarea pacii, iertarii, acceptarii celorlalti fara a-i judeca prea aspru. Este o luna benefica muncii  in echipa, colaborarii cu ceilalti, rezultatele nu sunt la fel de clare si de promte, sunt posibile intarzieri, obstacole, probleme. Avem nevoie de calm si diplomatie pentru a ne atinge scopurile. Este o luna benefica rezolvarii, vindecarii unor dezechilibre energetice, unor situatii incordate sau conflictuale. Relatiile romatice pot capata un alt ton in aceasta luna. Daca sunteti singuri, puteti intalni pe cineva special. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta va deveni si mai puternica dar in acelasi timp, puteti deveni mai vulnerabili la critici ceea ce poate provoca accese de furie sau chiar despartiri.

Vibratia 2 este cea mai subestimata atunci cand vine vorba de putere si tarie. Dar in spatele acestei aparente, puterea lui 2 este elastica si de durata, este de multe ori puterea din spatele tronului, este puterea din umbra. Este cea mai buna luna pentru a ne echilibra viata, pentru a acorda atentie celor din jurul nostru si pentru a consolida relatiile personale. Vibratia 2 este de asemenea, despre simtul datoriei, nevoia de a diviza, de a imparti, de a da si de a lua. Putem constata ca viata ne va aduce in fel de fel de situatii care sunt de succes doar prin atentie si rabdare si care cer in acelasi timp cooperarea cu ceilalti.

Aceasta luna poate fi un test al rabdarii noastre, sa invatam ca “ toate isi au timpul lor” si nu timpul nostru.
“Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui.” Eclesiastul 3:1

Luna septembrie 2018, o luna universala 2 este si despre pace sufleteasca, impacarea omului cu Dumnezeu, cu cei din jurul nostru. A venit timpul sa invatam ca atunci cand pierdem pacea si linistea sufleteasca este mai greu sa il auzim pe Dumnezeu. Cea mai buna cale pentru rezolvarea oricarei probleme este pacea. Solutiile apar mult mai usor si mai natural dintr-o stare de pace, in timp ce teama si anxietatea, impiedica solutiile. Isus ne-a lasat pacea Sa, este darul Lui pentru noi doar trebuie sa- l cautam in noi:

“Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante.” Ioan 14:27

Avem de ales intre pace ( in noi, in relatiile noastre) si conflict( launtric si cu cei din jurul nostru),  si ar fi bine sa alegem pacea, este darul lasat de Isus, este mostenirea noastra divina.

Anul universal, luna universala si ziua universala nu trebuiesc neglijate in cazul acelor probleme, proiecte, puncte de interes sau eveniment care ne privesc si pentru rezolvarea carora vom avea nevoie de sprijinul celor din jur, in cazul acelor lucruri pe care nu le putem pune in practica fara un ajutor din afara. Este intelept sa tinem cont de luna, ziua ale caror vibratii universale ne sunt favorabile, iar luna, ziua universala care corespund cifrei destinului ( se aduna toate cifrele din data de nastere) sunt considerate a fi norocoase.

Este o luna universala benefica celor cu vibratia nasterii 2, 11, 1,7,( destinul numerologic, se aduna toate cifrele din data de nastere- zi, luna, an)  dar si pentru cei nascuti pe 2, 11,20, 29.

Culoarea alba, argintie, poate fi utilizata in meditatie, imbracaminte, pentru a creste legatura cu energia acestei luni. Perla este bijuteria norocoasa.

Iar zilele universale ale acestei luni universale 2 sunt:

Vibratia 1 (8, 17, 26 septembrie 2018) –noi inceputuri, sanse, independenta, idei noi, schimbari favorabile, multa energie.

Vibratia 2 ( 9, 18, 27 septembrie 2018): lucru in echipa, cooperare, relatii, sensibilitate, neliniste, erori datorate neglijentei. Fiti diplomati si stapaniti-va  nervii, atentie la sanatate, la femei, apropiati, colegi.

Vibratia 3( 1, 10, 19, 28 septembrie 2018): distractii, calatorii, comunicare, schimbari pozitive pe plan familial si profesional, noroc. O zi creativa si inspirata.

Vibratia 4( 2, 11, 20, 29 septembrie 2018): vreamea planurilor, spirit practic, rabdare, organizare, munca intense. Fiti prevazatori, atenti.O zi de munca grea, diciplina si oportunitati.

Vibratia 5( 3, 12, 21, 30 septembrie 2018): schimbari neprevazute, prudenta maxima in toate domeniile  deoarece pot surveni pierderi, esecuri si obstacole fara nici un  avertisment. Fiti atenti la masini, condus masina.

Vibratia 6( 4, 13, 22 septembrie 2018): activitati casnice, familie, parinti, creativitate, casatorie. Este o vibratie buna pentru relatii, sudarea unei relatii sau pot fi luate hotarari intr-o relatie problematica.

Vibratia 7( 5, 14, 23 septembrie 2018): explorare interioara, studiu, odihna, surprize sortite, rugaciune. Intuitia este deosebita si poate fi un ghid foarte bun. O zi de ispasire spirituala.

Vibratia 8 ( 6, 15, 24 septembrie 2018): succes sau esec material, plati karmice. Ambitia si planurile de succes material pot cunoaste noi dimensiuni.O zi de recompense, respect si recunoastere.

Vibratia 9 ( 7, 16, 25 septembrie 2018):sfarsitul unei situatii conflictuale, idealism, dramatism puternic. O zi de completare, eliberare si de transformare.

Pacea lui Dumnezeu sa fie in sufletele voastre!

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

 1. Papesa reprezentata pe ce-a doua carte a Tarotului este asezata in fata celor doua coloane ale Templului, iar intre cele doua coloane este intins un voal mare ce ascunde si interzice intrarea.
  Papesa tine mana sa dreapta pe o carte intredeschisa(aceasta fiind de astfel singura carte a Tarotului in care apare o carte) iar in mana stanga tine doua chei. Aceste simboluri ne arata ca trebuie sa ne instruim ca sa obtinem cheile ce permit indepartarea voalului si accesul la Mistere.
  Cartea semnifica numarul 2 si cheile sunt tot 2. Patrunzand prin acesta poarta, ne gasim in fata unui drum straniu si misterios. Nu putem sti ce vom intalni urmandu-l, dar este sigur ca vom face mari descoperiri.
  Papesa spune: “ Instruieste-te ,copilul meu, si vei vedea cum totul in Univers a fost aranjat minunat de Creator. Daca nu vei studia, nu vei avea o viziune corecta a lucrurilor, nu vei fi in stare sa faci legatura potrivita intre elementele lui 2, vei intalni opozitii si dusmani, si vei afla realitatea lui 2 in lupta si nerorocirii.”
  Balanta Cosmica-
  Omraam Mikhaël Aïvanhov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.