LUNA PLINA IN PESTI -26 AUGUST 2018, ORA 14:56,ORA ROMANIEI- “SA NE LEGAM DE ZMEUL DIVIN…”

Si asa cum ne spune Aivanhov:

“De aici inainte, trebuie vizat un alt scop, trebuie spus: Doamne, incep sa-mi dau seama ca sunt un nimic. Si acum, mi-e rusine, sunt dezgustat, de aceea sunt gata sa Te servesc, sa fac ceva pentru copii tai, pentru lumea intreaga .” Trebuie sa repetati acest lucru zi si noapte. Chiar daca Dumnezeu isi astupa urechile pentru ca s-a saturat sa va auda, continuati ! Se va tine un sfat la cei 24 de Intelepti, un consiliu pe care il cunosc de asemenea, o faptura formidabila, sublima… si cand se vor vedea astfel hartuiti de rugaciunile voastre, vor face un decret pentru voi, spunand :”Iata, incepand din cutare zi, cutare ora, va avea loc o schimbare in viata lui “ iar decretul acesta va fi proclamat in toate regiunile spatiului. Ingerii si toti servitorii cerului vor incepe sa-l aplice instantaneu si veti putea constata ca in destinul vostru, ceva s-a schimbat intr-adevar .”

              Si printre blocajele, repetitiile acestei veri , apare o Luna Plina in Pesti pe gradul 3:12 ce deseneaza pe cer un ZMEU, o configuratie astrala extrem de puternica ce emana o putere neobisnuita( stiti povestile cu zmeii si ce pot face ei cu puterea lor imensa…). Simbolul acestui Zmeu astral tine de eliberarea din anumite constrangeri, ne invata ca trebuie sa ne inaltam tot mai sus( sa crestem, sa evoluam) dar pentru asta trebuie sa rupem anumite lanturi karmice.

“Si, dupa cum a inaltat Moise sarpele in pustiu, tot asa trebuie sa fie inaltat si Fiul omului”. Ioan 3:14

Luna plina este momentul cand Luna se afla in opozitie cu Soarele, in cazul nostru, Luna se afla pe gradul 3:12 Pesti iar Soarele se afla pe gradul 3:12 Fecioara. In limbaj astrologic, Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate lumina si arata drumul cel bun, ne rasplateste sau ne pedepseste. Intr-un fel, o Luna Plina reactiveaza limbajul karmei, culegem ce am semanat in urma cu sase luni cand a fost Luna Noua in Pesti.

Modelul Zmeului nostru astrologic este destul de complex si cuprinde:

-o piramida ( marele triunghi), formata din trei planete in acelasi element pamant – Soarele pe gradul 3:12 Fecioara, Uranus retrograd pe gradul 2:52 Taur, Saturn retrograd pe gradul 2:38 Capricorn ( fiecare planeta face aspecte de trigon benefice cu celelalte doua)

– un triunghi minor in care Luna Plina in Pesti ca si planeta focar formeaza sextile benefice cu Saturn si Uranus.

– o opozitie, deci Luna in Pesti in opozitie cu Soarele in Fecioara (faza de Luna Plina) devine coloana vertebrala a zmeului nostru astrologic, a povestii tesute de zei pentru noi pamantenii.

Piramida de pamant (marele triunghi de pamant ) se refera la securitatea materiala si fizica. Aici, obiectivele trebuie sa fie clare, practice, realiste, aici visele ne dau de pamant. Semnele de pamant  pot oferi multa stabilitate daca invatam sa fim realisti, sa nu depasim limitele, sa fim rabdatori si muncitori( Saturn in Capricorn), daca ne adapatam la noile reguli de stabilitate si siguranta financiara si materiala( Uranus in Taur), daca suntem atenti la toate detaliile ( Soarele in Fecioara).Daca Fecioara este stapana detaliilor, Capricornul este atitudinea si rabdarea iar Taurul este adevarata valoare a omului, a lucrurilor materiale.

Soarele in Fecioara in trigon benefic cu Saturn retrograd in Capricorn vorbesc despre disciplina necesara succesului, poate aduce  realizarea si recunoasterea efortului anterior. Obiectivele pe termen lung devin mai clare, relatiile cu barbatii si superiorii vor fi grave, practice si benefice. Lumina poate veni de la persoanele mature, lideri, de la intelegerea adevaratelor valori ale vietii, oamenilor.Cu Saturn retrograd in Capricorn si in casa I, a venit timpul sa reflectam, sa ne uitam  mai profund la noi, la vietile noastre, sa reparam unele greseli, orientari gresite, sa regandim unele planuri, sa devenim constienti de propriile limite.

Soarele in Fecioara in trigon benefic cu Uranus retrograd in Taur  vorbesc despre adevata valoare a unor idei revolutionare din trecut.Ne putem astepta la perspective noi, la viziuni exprem de progresiste asupra vietii. Uranus retrograd ne aduce in atentie schimbarile imprevizibile din trecut, ele trebuie re-analizate. Toate planetele retrograde aduc in atentia noastra o problema, o situatie cheie iar Uranus retrograd in Taur in casa V vorbeste despre adevarata valoare a unei iubiri, creatii, placeri.

Saturn retrograd in Capricorn in trigon benefic cu Uranus retrograd este un aspect ce ne ajuta sa intelegem unde am exagerat in trecut, ce obiective, structuri au nevoie de redefiniri, unde nu am fost metodici si atenti in implementarea unor idei noi, relatii noi, unde am exagerat . Dezamagirile romantice, iubirea neimpartasita, angajamentele rupte par a fi lucruri noi acuma dar ele au un dedesupt karmic, un ieri, o viata trecuta.  Ambele planete retrograde nu vor decat sa descoperim adevarul care ne elibereaza viata, sufletul.

Triunghiul minor desenat pe cer de Luna in Pesti, Saturn in Capricorn si Uranus in Taur ofera intuitie, intelegerea iluziilor trecutului. Un sextil este un aspect benefic iar Luna in Pesti in sextil cu Saturn retrograd in Capricorn  poate fi biletul nostru de succes daca in trecut ( Saturn retrograd) am fost atenti la nevoile celorlalti, la respectarea regulilor si oamenilor. Luna in Pesti in sextil cu Uranus retrograd in Taur cantaresc solutiile noi din trecut legate de relatii, comunicare, viata intima, afaceri, copii, speculatii, autoritati. Unicitatea fiecaruia dintre noi nu ne da dreptul sa fim cu capul in nori ( Luna in Pesti).

Iar Luna Plina in Pesti, aspectul de opozitie dintre Luna in Pesti si Soarele in Fecioara pe gradul 3:25  devine coloana vertebrala a celor doua configuratii ( piramida de pamant  si triunghiul minor), a zmeului nostru astrologic ce ne poate ridica la inaltime de unde putem vedea problemele altfel.

Un Zmeu adauga un element de provocare, tensiune prin Luna Plina in Pesti dar si un potential de rezolvare a conflictelor. Aceasta Luna Plina in Pesti ne cere sa facem un echilibru intre visele noastre care pot merge peste tot si spiritul practic si atentia la detalii a Fecioarei, sa gasim acea forma concreta prin care putem sa exprimam visele noastre.

Zmeul nostru ofera mai multa stabilitate, mai multa flexibilitate, mai multa fericire si posibilitatea de a primi ajutor divin pentru a ne ridica deasupra obstacolelor vietii.

Astfel, Zmeul devine un mare triunghi cu focalizare, intreaga putere a marelui triunghi poate fi exploatata prin aceasta luna plina, intreaga putere a zmeului este concentrata pe Luna in Pesti in casa III, ce dezvaluie adesea ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Fantezia si realitatea, spiritualul si materialul pot parea polaritati contrarii dar liniile care le separa nu sunt prea usor de trasat, desenat, aratat. Iar simbolul acestui semn are doi pesti legati impreuna dar care inoata in directii opuse. Unul reprezinta partea spirituala a naturii umane in timp ce celalalt este legat de natura materiala. Aceasta Luna plina ne aminteste ca visele noastre se pot manifesta in lumea materiala daca imprumutam din spiritul practic si atentia la detaliii a luminii soarelui in fecioara. Si nu intamplator, semnul Pesti este legat de picioare-temeinicie, legatura cu pamantul, atentie pe unde calci, unde mergi, detalii.

Acuma, cerul inspecteaza prin lumina acestei Luni Pline si tot ce tine de comunicare, stiri amagitoare sau denigratoare, povestile iluzorii, credulitatea extrema, nesiguranta si confuzia create prin comunicare incoerenta, lipsa de claritate, straini, strainatate, studii superioare, cunoastere inalta, credinta.

Suntem ajutati sa ne ridicam deoasupra problemelor care pareau de netrecut, tot ceea ce trebuie sa facem este sa avem incredere in Divinitate care continua sa ne trimita binecuvantari.

Aripile acestei configuratii astrale Zmeu devin simbolul deplasarii, al eliberarii de tot ce ne tine pe loc si ne poarta catre acele experiente necesare cresterii noastre. Semnul crucii prezent in acest zmeu astral nu se refera la judecata ci la binecuvantari divine, este legat de mantuitorul nostru Iisus Hristors iar jertfa lui a devenit un simbol al mantuirii oamenilor. Astfel, Crucea devine un simbol al credintei, victoriei asupra mortii, protectiei divine.

Si dupa ce voi fi inaltat de pe pamant, voi atrage la Mine pe toti oamenii.” –Ioan 12:32

Aceasta Luna Plina in Pesti nu vorbeste despre zmeul cel rau din poveste ci mai degraba, este un simbol al libertatii si copilariei, al celebrarii vietii, al optimismului, sa ne legam de divinitate, de cer.

Asa cum in copilarie, bucuria copiilor este enorma atunci cand ridica spre cer un Zmeu, asa si mesajul acestei Luni Pline in Pesti ca si coloana vertebrala a zmeului astrologic, ne poate inalta spre cer:

“si le-a zis: “Adevarat va spun ca, daca nu va veti intoarce la Dumnezeu si nu va veti face ca niste copilasi, cu nici un chip nu veti intra in Imparatia cerurilor. De aceea, oricine se va smeri ca acest copilas va fi cel mai mare in Imparatia cerurilor. “Matei 18:3,5

Ca ultimul semn al zodiacului, Pestii se refera la sfarsituri si tranzitii. Este timpul sa ne predam, sa ridicam steagul alb si sa acceptam lucrurile pe care nu le putem schimba.

“Doamne, da-mi seninatatea
de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba;
curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba;
si intelepciunea de a putea face diferenta.”Reinhold Niebuhr

Simbolul pestilor cuprinde atat de multe, este un simbol asociat cu botezul, curatenia spirituala si cu renasterea, este un simbol al puritatii divine.

Cultivati iertarea, credinta si nu uitati, inlaturand confuzia, rautatea, ura, cerul ne leaga invizibil de acest zmeu astral, o oportunitate extraordinara pentru crestere, schimbare creativa, transformare totala.

 Cu Luna plina in pesti gradul 3:12 , cei nascuti la inceputul zodiior mutabile –Fecioara, Pesti,  Sagetator, Gemeni, vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, MC sau orice planeta personala pe gradele 3:12 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

  1. Va multumesc! vara asta observ ca are multe momente astrale importante care interactioneaza semnificativ cu harta mea natala.
    Eu am Uranus tot la 3 grade Fecioara si e la sfirsit de casa IV …. te rog frumos, imi poti spune cum se conjuga asta cu energia zilei de miine? cele mai benefice transformari si realizari va doresc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.