LUNA NOUA IN GEMENI – 8 IUNIE 2013 ORA 18:56– “ LA INCEPUT A FOST CUVANTUL …..”

RUGAMINTE

 “ RUMI “
L-am rugat  toate lucrurile 
Ca sa pot gusta viata. 
Dar El  mi-a dat viata
Ca sa pot gusta toate lucrurile.
Nu am primit nimic din
Din tot ce am cerut,
Dar am primit tot
Ce a fost bun pentru mine.
 Impotriva vointei mele
Au fost ascultate rugamintile mele.
Sunt printre oameni
Un om binecuvantat.

Luna Noua este un moment  al renasterii, este un moment benefic noilor inceputuri in care energia masculina a Soarelui este anihilata de energia feminina a Lunii, este un moment de echilibru a celor doua energii contrare  dar si un moment in care energia necesara schimbarii este iarasi la noi.
Luna Noua in semnul Gemenilor, un semn al mintii, al curiozitatii, al flexibilitatii dar si al dualismului, are loc pe gradul 18:01 Gemeni. Este o Luna Noua in Gemeni sustinuta de asteroidul 59 Elpis si 19521 Chaos iar  cuvantul da tonul noilor inceputuri.

Ascendentul momentului de Luna Noua in Gemeni este in Scorpion gradul 24:55, este o energie fixa de apa care induce destula incapatanare dar si nevoie de regenerare interna. Devenim agresivi, autoritari, ne putem intalni cu anumite adversitati sau cu rezultatele unor actiuni din trecut. Ar fi bine sa lasam emotiile negative departe de noi, acestea pot fi bariere puternice in drumul spre succes sau macar catre multumire sufleteasca. Este o perioada buna in care putem debloca anumite stari interioare, avem de partea noastra o energie ce ne da forta sa depasim obstacolele. Intuitia este maxima, creste interesul pentru ocultism, paranormal, mister, tot ce-i ascuns, secret atrage ca un magnet. Pluto, unul din guvernatorii acestui ascendent enrgizeaza casa II –casa banilor, valorilor si permite achizitii, castiguri importante prin mijloace speculative, combinatii secrete. Dar Puto este in miscare aparent retrograda, asta inseamna ca suntem fortati sa scapam de lucrurile care nu ne mai sunt utile, sa reparam si renovam elementele pe care dorim  sa le pastram.  Aici, Pluto  devine judecatorul modului in care ne folosim  talentele native, cum facem bani, cum ii cheltuim.  Este o energie puternic transformatoare care ne pune la treaba in acest domeniu, schimbarile profunde au loc prin intermediul modului in care invatam despre bani, valoarea proprie, valori in general. Este cel mai bun timp  pentru a avea grija de valorile interioare, propriile valori vor trece printr-o transformare, putem descoperi ce este cu adevarat valoros in viata noastra. Cel de-al doilea guvernator al ascendentului in Scorpion este Marte in Gemeni plasat in casa VII –casa casatoriilor, asocierilor, dusmanilor vazuti. Un Marte in Gemeni face din “ baiatul nostru de foc “  un adevarat incendiu in asocierile care au la baza un act semnat sau in relatiile de lunga durata.
Descendentul in Taur arata parteneriate in care viata afectiva este centrata in jurul posesiunilor, iubirea este tratata si ea ca pe o proprietate, obligatiile sunt luate in serios, dragostea este loiala, serioasa, responsabila, incapatanata, posesiva. Guvernatorul casei VII este Venus in Rac in casa VIII in conjunctie cu asteroidul 167 Urda,  asta arata adesea rupturi, transformari profunde in relatiile noastre sau intalnirea unui suflet pereche ce are legatura cu vietile noastre trecute. Urda este una din cele trei zeite ale soartei din mitologia Nordica. Cele trei ursitoare reprezinta trecutul –Urda ( 167), prezentul –Werdandi(621) si viitorul Skuld ( 1130) decid soarta oamenilor si zeilor, ele sunt prezente atunci cand un copil se naste si decid soarta lui. In astrologie, Urda reprezinta  conexiunile sortite  si abilitatea de a vedea trecutul. Acuma, Venus in Rac ( relatii, valoarea unei relatii, placere, iubire, frumusete)  in fuziune cu Urda arata ca nu putem schimba nimic din soarta,  din ceea ce este destinat pentru noi in relatiile noastre. In acest caz, soarta este mai mult decat liberul arbitru, decat vointa noastra, lucrurile par a se intampla pur si simplu fara nici un control din partea noastra. Acuma Urda 167 are o influenta apasatoare in relatiile noastre prin evenimentele trecute, prin deciziile din trecut.

Despre relatii, parteneriate, asocieri vorbeste si Luna Noua in Gemeni pe gradul 18:01 ce energizeaza casa VII.
Luna Noua in casa VII pune un accent deosebit  pe relatiile romantice, pe relatiile de afaceri chiar si  pe dusmanii nostri  iar semnul Gemenilor, un semn ce guverneaza modul cum sunt difuzate informatiile ne spune ca prin cuvant se pot construi imperii sau pot izbucni razboaie, cuvantul este arma cu care cladim sau rupem o relatie. “ La inceput  a fost cuvantul si cuvantul era Dumnezeu si Dumnezeu era cuvantul” ne spune Evanghelia dupa Ioan iar aceasta Luna Noua in Gemeni este in acord deplin cu acest mesaj evanghelic, ne spune clar ca cea mai puternica arma pe care o are omul este cuvantul, deci fiti cumpatati si pozitivi in manuirea cuvintelor.
In legatura cu Luna Noua in Gemeni se afla asteroidul 59 Elpis pe gradul 17:19 Gemeni iar asteroidul 19521 Chaos este pe gradul 16:28 Gemeni. In mitologie, Elpis este Zeita Sperantei, ea este descrisa ca fiind o femeie tanara inconjurata de flori si cu un corn al abundentei in mainile ei.

Elpis –speranta a fost inchisa impreuna cu toate darurile de la Zei in cutia Pandorei. Atunci cand curiozitatea Pandorei a atins apogeul, ea a deschis cutia cu darurile de la zei, toate spiritele au scapat cu exceptia lui Elpis care a ramas in cutie singura sa mangaie omenirea. Din acest motiv, Elpis-speranta este gasita printre oameni, a ramas sa dea speranta oamenilor. In vremuri grele, Elpis este prezenta amintindu-ne, reamintindu-ne ca nu trebuie sa ne pierdem speranta. Elpis in Gemeni ne da sperante prin cuvinte, comunicare,  magia cuvantului cheama, imbie speranta in viata noastra, de aceea va recomand sa fiti atenti in urmatoarea perioada la tot ceea ce puteti construi printr-un simplu cuvant, acesta poate lucra intr-un mod magnific in special in relatii.
In astrologie, asteroidul 19251 Chaos genereaza o energie fascinant de mare , misterioasa, inspaimantatoare, nedefinita dar care ne ajuta sa descoperim  resursele inepuizabile din noi insine, potentialul creativ imens din noi care ne conduce spre sinele nostru adevarat. Trebuie sa fim dispusi sa ne cufundam in necunoscut, acolo gasim  un potential nelimitat, fara margini care ne ajuta sa facem ceva nou, din Haos se nasc forme, din necunosut ne hranim nelimitat. Haosul este uneori necesar inainte de a aprecia ordinea, de multe ori  tot ce este vechi, nefolositor in viata noastra poate fi cuprins de haos pentru a intelege mai bine ca trebuie sa le dam deoparte din viata noastra astfel incat sa restabilim o noua ordine. La urma, urmei, Haosul este un potential divin iar in acest moment face legatura prin Elpis –speranta cu Luna Noua in Gemeni –noi inceputuri aratandu-ne ca in orice inceput divinul este prezent.

Adriana Tudosa

You may also like

16 Comments

 1. Multumim pt.toate articolele clare,emotionante facute din sufletul tau pentru sufletul nostru.Multumim inca o data pentru munca ta facuta cu atita dedicatie.

 2. Da! Ft bine punctat articolul cu poezia lui Rumi.
  Abia asteptam si data de 8 iunie cu noile energii venite direct de la principiul creator. Haosul tanjeste sa se descopere pe sine, Cuvantul sa sufle printre scanteile din Univers, si mai ales de pe Pamant.
  Va multumim, toate cele bune!

 3. Buna seara, doamna Adriana. Luna noua in gemeni, in casa a 8a este semnificativa pentru toate zodiile?
  Afecteaza casa 7a si pentru cei nascuti in zodia berbec.
  Scuzati pentru intrebarea poate prea copilareasca.
  Citesc blogul dvs si sunt impresionata de fiecare data de noutatile pe care le aduceti.Multumesc.

 4. Buna seara, doamna Adriana. Luna noua in gemeni, in casa a 8a este semnificativa pentru toate zodiile?

  Afecteaza casa 7a si pentru cei nascuti in zodia berbec.
  Scuzati pentru intrebarea poate prea copilareasca.

  Citesc blogul dvs si sunt impresionata de fiecare data de noutatile pe care le aduceti.Multumesc.

 5. Exista vre-un site sau altceva care iti poate arata configuratile planetare cu influenta majora gen Piramide, Zmee etc. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.