HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN PESTI -2 SEPTEMBRIE 2020, ORA 8:21, ORA ROMANIEI

Luna Plina din 2 septembrie 2020 are loc cu Luna pe gradul 10:12 Pesti si Soarele pe gradul 10:12 Fecioara cu un maxim in jurul orei 8:21, ora Romaniei .

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Pesti din 23 februarie 2020. Aceasta Luna Plina in Pesti luminata de Soarele in Fecioara ne poate pune fata in fata cu tot ce este mai bun sau mai rau in crezurile noastre, dorintele noastre, nevoi, iubire, compasiune, ajutor neconditionat, munca, planuri de munca, relatiile de la locul de munca, obiceiuri zilnice. Acuma putem culege roadele sacrificiilor noastre, de fapt, ne putem da seama daca merita sa facem aceste sacrificii in anumite domenii de viata ( unde aveti semnul Pesti in harta natala). In acelasi timp, aceasta  luna plina va aduce in lumina si dezechilibrele create de ideea proprie de perfectiune, critica excesiva, victimizari, sacrificii, iluzii, compasiune.  Situatiile de viata tulburi, misterioase, ciudate si complicate tind sa se manifeste mai puternic. Ideile fanteziste ?i planurile prost concepute cad pe marginea drumului. Cu Luna Plina in semnul de apa al pestilor putem” inota” acuma prin fel de fel de emotii, sentimente, trairi, trecut. Acuma ne intalnim cu legile spirituale, cu karma noastra, cu dusmanii nostrii, cu amagirile noastre..

Axa Pesti / Fecioara este locul in care invatam, ca, desi fiecare dintre noi se poate manifesta intr-o maniera complet diferita, individualizata, cu totii ne conectam la o forta unificatoare. Pe taramul Pestilor, toate drumurile duc la Dumnezeu, la singura sursa care ne-a creat pe toti. Iar Luna Plina in Pesti poate sa ne  pune fata in fata cu o perspectiva noua asupra legaturii cu Dumnezeu, este o atentionare ca Dumnezeu este ghidul calatoriei noastre aici pe pamant.

Iar sfatul lui Aivanhov este imens:” Iata de ce, cand va simtiti tulburati sau tensionati, incalziti cu grija apa, scufundati-va picioarele si incepeti sa le spalati cu atentie: in acest fel, veti actiona asupra plexului solar, dandu-i puteri, iar starea voastra de spirit se va modifica numaidecat. Daca intr-o zi, acasa, nu izbutiti sa meditati, faceti o baie la picioare si va veti concentra mult mai lesne.”

Cu Luna Plina pe gradul 11 Pesti, cei nascuti in jurul datei de 2 septembrie , decembrie, martie, iunie ( plus, minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilaltil; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor 11 Pesti, Fecioara, Sagetator, Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta este dezvaluita. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru.Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlati, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IV, pot aparea unele tensiuni legate de familie, camin, parinti, afaceri imobiliare. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, bani, bunuri, finante si securitate financiara, confort fizic,  valoarea voastra, prieteni, proiecte de grup, organizatii. O planeta retrograda scormoneste trecutul si ar trebui sa va asteptati la “ neasteptat “ in problemele financiare. Scopul lui Uranus in Taur este sa va aduca la “libertatea financiara”, dar acest lucru nu se poate intampla daca sunteti blocati in atitudini vechi. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de prieteni, echipe, asociatii profesionale, activitati de grup, banii castigati prin cariera voastra. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, planuri personale, cariera, imagine profesionala, calatorii, rude, sora, frate. Este un moment excelent pentru a va uita cu atentie la voi insiva, la obiceiurile voastre, la tot ceea ce va impiedica sa va manifestati liber. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie.Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, jocuri si planuri secrete, dusmanii, calatorii, credinta, strainatate, studii superioare.Puteti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva voastra, un secret poate fi dezvaluit intr-un mod unic. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de straini,  turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale.Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Cum Luna este sefa voastra astrala, ar trebui sa incercati sa va stapaniti sensibilitatea, sa stati departe de oamenii si situatiile negative deoarece va pot face mult rau. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, prieteni, banii carierei voastre, afaceri, resurse comune. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Cum Luna este guvernatoarea casei XII, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii neasteptate din trecut, de un proiect personal esuat, de unii dusmani cu fata ascunsa. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, cariera, viata publica, ambitii profesionale. Intr-un fel, puteti simti ca lucrurile nu mai pot fi controlate, va puteti astepta la o schimbare majora a decorului in viata voastra publica. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Pesti, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Cum Luna este guvernatoarea casei XI, pot aparea unele tensiuni legate de prieteni, retele, conexiuni importante, asociatii, idealuri, grupuri de care apartineti intr-un fel. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, proiecte la locul de munca, credinta, moralitate, proiecte educationale, calatorii, strainatate. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate.  Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Cum Luna este guvernatoarea casei X, pot aparea unele tensiuni legate de cariera, reputatie, statut social. Toate acestea va pot afecta sentimentul de securitate, imaginea publica. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, finante, mosteniri, bunuri imobiliare, asocierile in comun. Din moment ce o planeta retrograda readuce oamenii si probleme nerezolvate din trecutul vostru, se poate ca anumite secrete sa iasa la iveala, asocierile in comun si bunurile imobiliare sau juridice, ar putea deveni o sursa de stres si imprevizibilitate. Daca ati trecut cu vederea detalii importante, Uranus retrograd le readuce brusc si fara avertismente, pentru a putea fi rezolvate.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de iubire, de ceea ce iubiti, de placerile voastre. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil, prieteni, proiecte de grup,  Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei IX, pot aparea unele tensiuni legate de strainatate, munca in strainatate, decizii judecatoresti, credinta, lege divina, calatorii. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, relatii, avocati, actiuni juridice, concurenti, rivali, familie, mama, mosteniri de familie. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.Iar mandria merge tot timpul in fata caderii.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Cum Luna stapaneste casa VIII, este posibil sa apara tensiuni legate de un plan secret, o afacere, credite, viata intima, o relatie intima tabu, planuri financiare, banii care vin de la ceilalti. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, munca, activitati zilnice, colegi, rude, comunitatea in care traiti, frati si surori.  Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale.Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei VII, pot aparea unele tensiuni legate de asocierile si relatiile voastre, de concurentii si rivalii vostri. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, bani si bunuri materiale, iubire, copii, vacante, proiecte creative. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un collaborator, un sef, un coleg. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, familie, mama, mosteniri de familie, planuri personale. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, energii imense astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii ingropate in ceilalti, deci fii mai atenti. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Un sustinator al acestei lunatii este Uranus retrograd in taur ce poate veni cu surprize ce tin de unele actiuni din trecut, rude, frati si surori, comunitatea in care traiti, vecini, calatorii scurte, actiuni secrete, dusmanii, plati karmice. Din moment ce o planeta retrograda stapaneste trecutul, este posibil sa intelegeti anumite actiuni din trecut intr-un mod complet diferit.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.